Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Haklısın canım pişman oluyırum sonradan ama

Artı gelmek istemiyoruumm

Sali gunu eksi 1 deydim. Insallah en azindan eksi 1 gelecek gibi gibi
Tuuh kotu olmus gorusememeniz. Filizim FitFiliz Varsovaya yolun dusmuyor mu? himm bu arada ben kacirmistim, gezmeye mi gittin iskocyaya yoksa is gezisi mi canim?

Nasıl ya yine de zeytinle o kadar yükselmesi normal mi var mı tansiyon sorunun peki. Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Sali gunu eksi 1 deydim. Insallah en azindan eksi 1 gelecek gibi gibi
Tuuh kotu olmus gorusememeniz. Filizim FitFiliz Varsovaya yolun dusmuyor mu? himm bu arada ben kacirmistim, gezmeye mi gittin iskocyaya yoksa is gezisi mi canim?
is gezisi, o yuzden yogun o da

suuuuuuuu bol ic 1lt cok az emziriyorsun sen .

Yarını çok merak ediyorum Pazartesi şok olmuştum şahane bir düşüş vardı sonraki günler pazartesiden 100 gr fazla 100 gr eksik karışık gitti WC sorunu var biraz o günkü gibi olsam yetecek bu sabah iyiydi bakalım nasıl olacak.

Aay ben dayanamadım tartıldım bu ssabah yine yaa

Kizlar selam istanbulda ve cevresinde olanlara cok gecmis olsu ben kocaelindeyim bisey hissetmedim burdan ama 6 siddetinde deprem olmus yikilan yerler varmissanirim minareler falan anladigim kadariyla insallah bukadarla kalir bir daha yasatmaz .

Biz bugun sabah dr a gittik ailecek ordan cok guzel bi parka kahvalti piknigine gittik ordanda bi tanidiga kahveye gectik daha yeni eve geldim telefonu elime aldim valla cok yorulmusum ama artik hal kalmadi cocuklari uyuttum kendimde uzanicam simdi uyuyim biraz bakim.

aa bilmiyordum canim, bakayim bir haberlere. Insallah can kaybi olmamistir.

Masallah canim ne guzel birgun gecirmissiniz

ben de almak istiyorum ondan, emzirdigim icin cesaret edemedim . iceriginde yaziyomu acaba deryacim

ama daha eglenceli olmustur cocuklarla. Bakalim biz de 2. cocugu ciddi ciddi dusunuyoruz. Mezuniyeti bekliyorduk, artik oldum
Tabi canim onlar bizim dunyamizin rengiii
Ooo hadi bakalim artik guzel haberlerini bekliyoruz senin ilk cocuk kac yasindaydi

Tabi canim onlar bizim dunyamizin rengiii
Ooo hadi bakalim artik guzel haberlerini bekliyoruz senin ilk cocuk kac yasindaydi
3 yasinda canim ve artik kizim da kardes istiyorum demeye basladi. Esim zaten habire diyor ben 2 cocuk daha isterim diye, bana cvok sans vermiyorlar yani ama esim cok fazla yardimci o yuzden ben de olsun istiyorum.

oyy kuzular seninki de kücülmüş canım benimkiler gibi yasları da yakın amann diyim 3. Ye dikkat et cünki ben yandım sen yanma dşyw söylüyoeum
Valla korkuyorum ama kismet tabi bu isler nasil zormu biraz daha buyufuklerinde rahat edicem mi

3 yasinda canim ve artik kizim da kardes istiyorum demeye basladi. Esim zaten habire diyor ben 2 cocuk daha isterim diye, bana cvok sans vermiyorlar yani ama esim cok fazla yardimci o yuzden ben de olsun istiyorum.
3 cocuk istiyor yani esin benim kide istiyordu 3 2 den sonra vazgecti ama belki ilerde yapariz diyor aman esin yardimci oluyorsa yap kizinda buyumus dogana kadar 4 olur ee anca iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…