Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabah 10 sade türk kahvesi

11.30
2 ceviz salatalık havuc kucuk mozerella az kasarlı 2 yumurtadan memenmen

Aksam 17.00
2 kasık et sote
3 kaskk yogurt
2 kasık yesil fasulye
Cok kötü krizdeydim kızlar 2 kucuk dilim seftali yedim bir seftaliden 10 dilim cıkıyor öyle hesap edin işte

Su 2.5

Spor
35 dk 3 kö kosu
100 sag ic 100 sol ic
100 yarin nekik
25 sag kol 25 sol kol
100 bisiklet
1 dk plank
300 ip atlam

pilavve makarna hic olmamıs canım aksam hafif Allahtan

Canım low corb ekmek nedir almanyada diyet ürünleri olarak ne alıyosun en cok tükettiklerin neler bana da fikir olsın
İlk defa denedim ama sevmedim bitirmeye çalışıyom geçen kauflanddan hazır low carb ekmek unu aldım ondan yapacağım o nasıl olacak bilmiyorum aslında hazır diyet ürünleri çok tercih etmiyordum ama biraz motive olmam için hızlı kilo vermem gerekiyor ondan low çarb başladım. Birde dm den low carb müsli karışımı aldım onu yoğurtla tüketiyorum arada

Evet bugün saçma oldu biraz ama dünden beri gribim canım pek bişey istemedi ondan böyle kolaya kaçtım

Low carb ekmek derken tahinli yumurtalı mı badem unlu mu çok sevinirim içeriğini yazarsan
Ben burdan da tarif bakıyorum İnstagram sayfasında var yeni açmış

Hoşbuldum kabul ettiğiniz için teşekkürler
Tekrardan hosgeldin canim 1.sayfada takim kurallarimiz var sen onlara bi gozatarsin ama ben sana kisaca ozet gecim yine de
Gunluk menu spor su uclusunu duzenli olarak yaziyoruz
Takimi gunluk duzenli sekilde ziyarey edip arkadaslarinin menulerini yorumlamani istiyoruz bunlar hem senin kilo vermende hemde arkadaslarinin kilo vermesine yardimci oluyor
Pazartesi gunleri kontrol tartilarimiz var resimsiz kilo bildirimi yapiyoruz.
Cuma gunleri yarisma icin tarti bildirim yapiyoruz resimli olma zorunlulugu var
Gecen hafta ki kilo
Bu hafta ki kilo
Fark
Yuzde
Olarak tarti resmiyle birlikte olma zorunlulugu var.
2 hafta deneme suremiz var eger duzenli katilim saglayip fit olma yolunda basariyla ilerlersen asil takimimiza dahil olup yarismalara katilabiliyorsun.
Butun bunlari tamamen kendin icin yapmalisin bunu unutma cunku burada insanlar sadece kendilerine kilo veriyor kimse kimsenin yerine kilo vermiyor bunu aklindan hic cikarmazsan bizide sıki takip edersen kuzum istedigin hedefe kisa yoldan varirsin.
Ayrica takimimiz kendi icinde esli yarismalari oluyor esler birbirleriyle hem yarisiyor hem takip ediyor hem de diger takim arkadaslariyla yaris halinde oluyor sonuclar haftalik yuzdelere gire hesaplaniyor birinci olan arkadaslarimiz istedikleri bir tatli yada dindurmayi yeme hakki kazaniyor

Harika buradaki arkadaslarin okadar cok ortak ozellikleri var ki cogu arkadasimiz gurbetci bi cok arkadasimizin minnak yavrulari var
Kilondo cok yokmus insallah kisa surede verirsin canim

Hoşgeldin canım

Selam kizlar nasilsiniz, ne var ne yok?
Istanbul'daki deprem cok korkutmus, bende cok uzgunum, herkesler iyidir insallah.
Bir daha tekrari olmasin , hepiniz iyi olun..
Biz Vanessayla kahvalti ettik, sohbet ettik, alisveris yaptik, sonrada kucuk kuzularimizi almaya dagildik okullara.
Arasi aldim , uyuttum, simdi sizle sohbete geldim..
Bugun niyetim spor salonuna gitmek aksamustu, genelde pilim bitiyor ama bakalim gitmeyi basarabilecek miyim bugun?
Melegimkorusun aramiza hosgeldin canim :)

Perşembe menün güzel canım carsamba öğle yemegını anlayamadım pılav yanında da pılav demıssın

Teşekkür ederim hoşbuldum

Cok uzuldum, bugun daha iyilrdir insallah, sende bu gece erkenden yatip dinlenirsin umarim canim..

Menu guzel canim, sporunda guzel, cezanida yaparsan super olur :)

Günaydın..
Dünden beri giremiyorum siteye, geceye kadar denedim ama açılmadı bir türlü..

Nasılsın?
Nasıl gidiyor diyetiniz?
Bazen sitenin serverlarinda sorun oluyor, hicbirimiz giremiyoruz.
iyiyim Fatimem, diyetim menulerim acisindan oldukca iyi gidiyor ama istedigim gibi spor yapamiyorum, spor salonuna uyeyim 2 haftadir gidemiyorum, sporumu da arttirsam daha guzel olacak.
Senin nasil canisi?

Soyle oluyor Huzurcum , her gun buyuk oglumu sabah okula birakirken gitgel 30dk, ogleden sonrada git gel 30 dk yuruyusum oluyor 1 saat fiks.
Okuldan sonrada 1bucuk -2 saat parkta oynatiyorum cocuklari, hic oturmadan surekli peslerinde adimliyorum, onun haricindede gun icinde evde, bahcede vs yuruyorum en az gunluk adimlamam fiks 3 saat oluyor, fazlasi var eksigi yok :)

Zorlanman cok normal canim, daha yeni dogum yaptin, bebeginle bir duzen kurmaya calisiyorsun.
Zamanla daha kolaylasacak merak etme..
Biz iyilestik canim, cok sagol sordugun icin :)

Guzel menu canim:)

Kızlar sporum tamam
Ceza var sanırım 10 dk eliptik
Biraz hileli oldu ama onu da yaptım.
Kaptanlarım 35+10=45 dk cezayla beraber
Ben duşa kaçtım.
Harika :)

Bu akşamki kınada yapacağım cezamı
Anlastik canim :)

Odul olarak cuma tartisindan sonra 1 ogunde diledigini yiyebilirsin, herkesin bu hakki var canim.

Nasil oldun canim, daha iyi misin bugun?

Kızlar menümü vereyim cevizlerimi hala yiyorum
Su da bayaaa içtim kızlar 2 lt yi geçti daha içerim.
Afiyet olsun canim :)

Canim gunaydin valla nasil canimi istettin bende gelebilirmiyim gezmeya
Ahh ne guzel olurdu Ozlemim, altini ustune getirirdik buralarin :)

Kozmogirl17 kaptan sana kurallardan bahsetmis canim, zaten birkac gune burada duzenini oturtursun eminim..
Bu arada ben Ozge ,31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, senin gibi gurbetciyim Abd'de yasiyorum.
Beraber guzelce veririz insallah kiloalari..

Goknurcum cok uzuldum, hepiniz iyisiniz bundan onemli bir sey yok.
Cok dikkat edin kendinize, Allah esirgesin canim...

Canim bugun ekstrem bir afet durumu oldu , menun hic onemli degil siz iyi olun yeter...

Kayinvalidenler yardimci olursa, sende rahat nefes alirsin insallah canim..

Canim pek internetim olmuyor gun icinde, benim zaten burdan ayrilmam biraz sir haftasonu da kulturel programlar var senemcim sanirim bulusamicaz sen de yogunsun. Saglik olsun canim
Birazdan ghost tour a katilmak icin cikicam opuyorum
Keyifli tourlar Filizim

Deprem anında okuldaydım ve o kadar korktum ki kızlar...

Eve geldim ama kına vardı oraya geldi annem orda buluştuk(burdan ev)

Allah daha beterlerinden korusun
Canim benim cok gecmis olsun, Allah esirgesin, Allah beterinden korusun

Ilk gun icin guzel bir menu canim, hic egzersiz yapabildin mi?
Ev isleri, yemek, temizlik ,camasir vs her seyi egzersizden sayiyoruz.
Egzersiz azda olsa yapmalisin yoksa cezasi oluyor :)

Cok guzel menu canim :)

Cok guzel menu seninkide canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…