- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Low karb ekmek yumurta ve badem unlu ilk defa denedim ama sevmedim tadını peynirle zorla yedim bir daha yapmam sanırımLow carb ekmek derken tahinli yumurtalı mı badem unlu mu çok sevinirim içeriğini yazarsan
İlk defa denedim ama sevmedim bitirmeye çalışıyom geçen kauflanddan hazır low carb ekmek unu aldım ondan yapacağım o nasıl olacak bilmiyorum aslında hazır diyet ürünleri çok tercih etmiyordum ama biraz motive olmam için hızlı kilo vermem gerekiyor ondan low çarb başladım. Birde dm den low carb müsli karışımı aldım onu yoğurtla tüketiyorum aradapilavve makarna hic olmamıs canım aksam hafif Allahtan
Canım low corb ekmek nedir almanyada diyet ürünleri olarak ne alıyosun en cok tükettiklerin neler bana da fikir olsın
Ben de tahinli denedim hiç sevmedim ya ondan sen yazınca heveslenmiştim ok. Yapacak bişey yok. Yemeyiz biz deLow karb ekmek yumurta ve badem unlu ilk defa denedim ama sevmedim tadını peynirle zorla yedim bir daha yapmam sanırım
Evet bugün saçma oldu biraz ama dünden beri gribim canım pek bişey istemedi ondan böyle kolaya kaçtımMenün güzel aslında biraz proteini arttır ama bence her gün her öğün mutlaka protein almazsan devamlılığı olmaz sen yurt dışındasın çok rahat yaparsın. Protein az olunca iki öğün bir süre sonra yetmeyebilir gün içinde o kadar yumurta tutmaz. Üç hafta oldu benim 8 kilo uçtu gitti
Ben burdan da tarif bakıyorum İnstagram sayfasında var yeni açmışLow carb ekmek derken tahinli yumurtalı mı badem unlu mu çok sevinirim içeriğini yazarsan
Tekrardan hosgeldin canim 1.sayfada takim kurallarimiz var sen onlara bi gozatarsin ama ben sana kisaca ozet gecim yine deHoşbuldumkabul ettiğiniz için teşekkürler
Harika buradaki arkadaslarin okadar cok ortak ozellikleri var ki cogu arkadasimiz gurbetci bi cok arkadasimizin minnak yavrulari varKullanıcı Adı : melegimkorusun
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleğiniz: Ev hanımı
Yaşınız : 34
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane 3,5yaşında
Yaşadığınız şehir: Almanya
Boyunuz :159
Kilonuz:67,6
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz : Haşimato tiroidi, hamilelik, karbonhidrat sevdam
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?: sağlıklı beslenme fit olma
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?: Hayır
Hoşgeldin canımMerhabalar herkese grubu bugün gördüm bende kilo verme dönemindeyim ben 5 gündür low carb yapıyorum düşük karbonhidrat yüksek yağla besleniyorum sanırım herkes istediği gibi besleniyor bende bir süre low carb yapıp sonra düzenimi değiştiricem. Beni de grubunuza dahil ederseniz sevinirim
Perşembe menün güzel canım carsamba öğle yemegını anlayamadım pılav yanında da pılav demıssınKIZLAAR NAAPTINIZ?
biz eşimle işten çıkıp annemlere geldik
hemen menümü yazıyorum
25 EYLÜL ÇARŞAMBA
09.00 peynirli tost
10.00 tek şekerli türk kahvesi
13.00 4YK pilav yanında 3YK pilav
17.00 bir tane tuzlu bir kurabiye
20.00 ton balıklı salata ama sosluydu biraz sezar sozu tarzında ve bir dilim kepekli ufak ekmek
SU 2.5 litre
SPOR yarım saat yürüyüş
26 EYLÜL PERŞEMBE
09.00 activia mix golardan, aktivya ve cornflakes
09.30 tek şekerli türk kahvesi
13.30 3YK makarna ve yine ton balığı makarna sadeydi
17.00 tek şekerli türk kahvesi
20.00 2 köfte bir tane de mücver
Hepimiz bol eksili günler görelim inşHarika buradaki arkadaslarin okadar cok ortak ozellikleri var ki cogu arkadasimiz gurbetci bi cok arkadasimizin minnak yavrulari var
Kilondo cok yokmus insallah kisa surede verirsin canim
Teşekkür ederim hoşbuldumSelam kizlar nasilsiniz, ne var ne yok?
Istanbul'daki deprem cok korkutmus, bende cok uzgunum, herkesler iyidir insallah.
Bir daha tekrari olmasin , hepiniz iyi olun..
Biz Vanessayla kahvalti ettik, sohbet ettik, alisveris yaptik, sonrada kucuk kuzularimizi almaya dagildik okullara.
Arasi aldim , uyuttum, simdi sizle sohbete geldim..
Bugun niyetim spor salonuna gitmek aksamustu, genelde pilim bitiyor ama bakalim gitmeyi basarabilecek miyim bugun?
Melegimkorusun aramiza hosgeldin canim :)
Cok gecmıs olsun herkese haberlerde izlerken bıle kotu oldumÇok geçmiş olsun
Cok uzuldum, bugun daha iyilrdir insallah, sende bu gece erkenden yatip dinlenirsin umarim canim..Diyet iyi gidiyorda cocuklarin ikiside hastalandi. Gece sifir uyku. Biri sustu digeri agladi. Kabus gibi bir geceydi. Bu yorgunlukla okula gidecegim simdi. Kahvaltida yapamadim. Yanima atistirmalik bir seyler alirim artik
Bu arada herkese gunaydin guzel bir gun olsun insallah :)
Menu guzel canim, sporunda guzel, cezanida yaparsan super olur :)Gunaydın kızlar bu aralar cok yogunum pek vakıt bulup gıremıyorum.
25 eylül carsamba menüm
08.30
1 has. Yumurta
Domates
Peynir
4 zeytin
2 ceviz
11.00
1 havuç
12.30
Pırasa
Şeftali
Ceyrek ekmek
14.30
Turk kahvesı
Nesfıt
19.30
Domates corbası
Patates yemegı (1 kucuk tabak)
Salata
Yogurt
1 dılım ekmek
2.5lt su 40 dk egzersız
10dk yuruyus cezamı bugun yaparım kaptanYawrukush
AYYY Dun bende asure davetine katildim ama yemedim yanima aldim yarin cuma odulu olarak yicem
Sabahtan cok az yemissin ama aksama iyi ogunun genel olarak guzel ama
Canim sen cok pilav makarna yemezdin sasirdim yiyodunda benn mi fark etmiyodum acaba
Hayirli olsun huzurcum.Huzurvermeyolunda
Cok zor bi gunmus canim esininde yaptigi yani .allah kabul etsin bu arada kuzum
Senin sporlara hayranim kuzum ayrica menunude begendim tatlim.
Harika canim sen bu hafta 2 kiloyuda gecicen valla
Canim yuzmeye gidiyordun noldu ona birde bi masajami ne gifiyodun inceltmek icin olan bittimi faydasini gordunmu
Canim bence sen bu hafta arti gelirsin neden bukadar dagittin diyeti halbuki guzel gidjyodun gecen hafta bence arkadasin geldigindede hafif biseyler yapmalisin ki diyetin bozulmasin yada 1 gun bozdun o hafta komple toparlaman lazim menuleri
Canim sen niye toparlanamadin cok kotu menulerin eristeler pilavlar makarnali corbalar cikolatali bisiler patatesli kasarli omletler 2 3 dilim ekmekler fena yani
Kanki sen nasil doguyorsun allah askina ac gezmeye alistin heee
Gecmis olsun kuzum biraz gec oldu cevap icin sanirim sicak suya bal limon karabiber koy sicak sicak bire bir iyi gelir bol karabiberli tarhana corbasida iyi gelir bende dr gidicem bugun bogazlar kotu benimde
Harika incecik kalcan valla
Normal hayata donus harika canin menun
Guzel canim eksi gelcek insallah cezalari ihmal etmiyelim ama
Bazen sitenin serverlarinda sorun oluyor, hicbirimiz giremiyoruz.Günaydın..
Dünden beri giremiyorum siteye, geceye kadar denedim ama açılmadı bir türlü..
Nasılsın?
Nasıl gidiyor diyetiniz?
Soyle oluyor Huzurcum , her gun buyuk oglumu sabah okula birakirken gitgel 30dk, ogleden sonrada git gel 30 dk yuruyusum oluyor 1 saat fiks.o cevizli eriste nekadardi canimoynamissin da ama iste biliyosun cokemwk verip bir gunde de bozabiliyoruz insan ilk patlamasibda.
Akşamki güzel acılı ekşili çorbayı bitirseydin keşke enerji olurdu
Çok güzel menü güzel de spor 3 saate yakın yürüyüş harika bir şey
Patates yemeği akşam yerine öğlen falan olsaydı daha güzel olurdu sanki öyle öneriyor sanırım zamanlar
Ben zaten geçen yıl karataylı 17 kg vermiştim
Zorlanman cok normal canim, daha yeni dogum yaptin, bebeginle bir duzen kurmaya calisiyorsun.Çok güzelmiş ya, ben eşimle yapabilir miyim bilmiyorum.. Öğlen yemek saati bizim yemek saatine uygun, sabah akşamı da idare ederim bir şekilde yani umarım :) Yemeği beraber yemeyince huzursuzluk çıkarıyor da benimki, en azından birini ona uygun yapmam gerek..
Okudum biraz, yasak listesini falan gördüm, güzel hoşuma gitti ama bilemiyorum, deneyeceğim :)
Bir de yaparsam öğlen kahvaltı yapmam artık normal yemek yerim, öyle olur mu ki?
Olmaya çalışıyorum canım ama çok zorlanıyorum
Bebeğim de iyi çok şükür, alıştık sanırım bir birimize :)
Seninkiler nasıl? Aras tamamen iyileşti mi?
Guzel menu canim:)Dün siteye giremedim diye salı menüsünü de yazamadım, unuttum tamamen hatırlamıyorum şimdi yazayım..
Çarşamba menüsü
Sabah
1 silim ekmek
Peynir
Çay
Ara
Yarım muz
15 tane kadar balkabağı çekirdeği
Öğlen
1 büyük kase salata
Akşam
2 kaşık makarna
Haşlama et
Domates
Su 1 litre
Harika :)Kızlar sporum tamam
Ceza var sanırım 10 dk eliptik
Biraz hileli oldu ama onu da yaptım.
Kaptanlarım 35+10=45 dk cezayla beraber
Ben duşa kaçtım.
Anlastik canim :)Bu akşamki kınada yapacağım cezamı
Odul olarak cuma tartisindan sonra 1 ogunde diledigini yiyebilirsin, herkesin bu hakki var canim.Canım nasıl tatlı istiyoooo aslında yarın cuma olöasa bi kuruinxşr yada hurma yerdim ama yarını riske atmak istemiyorum ama tartıdan sonra sekersiz asure yapmak istiyorum ödül olarak olur dimi kaptanım olsun lütfeeenölüvem asure askımdan herkes asure yiyor yaaa Yawrukush
Nasil oldun canim, daha iyi misin bugun?25 Eylül çarşamba menüm
Öğle
1 kase (35) yeşil zeytin
Az domates ve kelek
Akşam
Balık
Salata
Ah kızlar öğle dışardaydım. Acele ile yanıma aldığım zeytini doyurucu olsun diye hepsini yedim. Salamura zeytin haliyle tuzlu.. Benim gibi düşük tansiyonlu birinin tansiyonunu tavan yaptırdı.. Tabi ben de geç farkettim tansiyon olduğunu.. İkindi başlayan baş ağrısı akşam krize döndü. Ağrı kesici banamasın demiyor. Akşam tam yemek başında bana bişi oluyor diye yığıldım kaldım. Beynimden kan fışkıracak sandım. Eşim sağolsun aklına gelmiş. Kızla tansiyonumu ölçmüşler.. 16/115 dk sonrası bu değerler yükselmiş.. Hemen limonlu su ve sarımsak takviyesi ile 10 dk sonra yavaş yavaş şiddeti aşağı inmeye başladı.. Şükür..
Normalde 10/6 veya 11/7 olur tansiyonum..
Geçti şükür ..
Afiyet olsun canim :)Kızlar menümü vereyim cevizlerimi hala yiyorum
Su da bayaaa içtim kızlar 2 lt yi geçti daha içerim.
Ahh ne guzel olurdu Ozlemim, altini ustune getirirdik buralarin :)Canim gunaydin valla nasil canimi istettin bende gelebilirmiyim gezmeya
Merhabalar herkese grubu bugün gördüm bende kilo verme dönemindeyim ben 5 gündür low carb yapıyorum düşük karbonhidrat yüksek yağla besleniyorum sanırım herkes istediği gibi besleniyor bende bir süre low carb yapıp sonra düzenimi değiştiricem. Beni de grubunuza dahil ederseniz sevinirim
Goknurcum cok uzuldum, hepiniz iyisiniz bundan onemli bir sey yok.Kızlaaaaarnasılsınız? Herkes iyidir umarım. İstanbuldaki depremden haberiniz olmuştur.. bugün öğleden sonra aslında çok sakin bir plan yapmıştım arkadaşa gidip kahve içecektim ama olmadı en azından sakin kısmını tutturamadım. Öğlene kadar ütü yaptım, öğleden sonra fitnessdaki hocama aşure götürdüm tam oradayken deprem oldu. Aa deprem oldu dedik. Geçtik meğersem istanbulun geri kalanında kıyamet kopmuş. Oradan bi çıktım msjlaar msjlar arka arkaya geliyor. Oğlumun öğretmeni kendini iyi hissetmiyor gelin alın demiş sonra okul tatil oldu. Kızımın okulu herşey yolunda bahçedeyiz yazmış. Oğlumun okuluna gittim çocukları okula sokmuyorlar. Oğlumun sınıfına gidip eşyalarını topladım. Bahçeye döndüm öğretmeni gördüm geçmiş olsun dedim pişman oldum sınıftaki eşyalarını gidip toplamamı rica etti gittim onları hallettim.. oğlumla okulundan henüz çıkmıştım ki kızımın okulundan da msj geldi gelin alın diye. Hoba oraya gittik kızımı aldım ama eve gidesim yok. Herkes dışarda.. arkadaşı aradım onlar da bahçedeymiş. Marketten bi kaç bişey alıp onlara geçtim. 5buçuğa kadar falan oradaydık. Sonrasında eve geçtik evde yeemek yok bişey yok çocuklara makarna yaptım. Şuan dünden daha yorgunum çocukların etkilenmesi beni çok yıprattı.. allah korusun.. hepimizi evlatlarımıza, evlatlarımızı bize bağışlasın ❤ istanbuldaki ve kocaelindeki arkadaşlara geçmiş olsun..
Canim bugun ekstrem bir afet durumu oldu , menun hic onemli degil siz iyi olun yeter...Bugünkü menüm çok saçma oldu..
Sabah
1 küçük kase aşure
Öğlen
1 kase çorba
Ara
Biraz çubuk kraker 2 kurabiye
Akşam
1 kase yoğurt
1 yumurta
20 zeytin
1 sk (yaklaşık yarım kase) makarna
Ara
Süt
Spor yok maalesef
Kayinvalidenler yardimci olursa, sende rahat nefes alirsin insallah canim..oo iyi eglenceler kaptan inşallah benim de o free günlerim gelir artık yakında kayınvalidemlermuzun döenm bizde kalmayangeliyorlar onlar gelince ben de bşraz rahatlarım inş :)
cpk gecmiş olsun canım Allah beterinden korusun bende 12 yıl istanbulda yasamıs biri olarak kücüklerini hep yasadım ve o gercekle de yasardım hep kafamda fakat bu sefer büyk olmus gercekten. İnanır mısıj bu sabah gğnes dogamadan önce ruyamda deprem oldugunu gördüm istda imişsiz ama burdaki evimizdeyiz deprem oluyor bina yana cöküyor esim acılan yarıktan tam düşecekkwn elinden tutup kurtarıyorum can havliyle cocuklara kosup onları kurtarıp merdivenlerden inşyoruz kosa kosa bi kalp carpıntısıyla uyandımki eaime de anlattıö hatta o saatte ay bilincaltım tevafuk etti bugunki olaylarla
sabah aksam birbirine girmiş canım eminim senin de bugun düzenin yoktur ondan olmustur boyle degisik menü toparlarsın inş cumadan önce olmayaydı iyiydi ama olsun
Keyifli tourlar FilizimCanim pek internetim olmuyor gun icinde, benim zaten burdan ayrilmam biraz sir haftasonu da kulturel programlar var senemcim sanirim bulusamicaz sen de yogunsun. Saglik olsun canim
Birazdan ghost tour a katilmak icin cikicam opuyorum
Bende tasinacakken olmasi gozumu korkuttu tek yasicam deprem olsa kesin ödüm kopar benim yaDeprem anında okuldaydım ve o kadar korktum ki kızlar...
Eve geldim ama kına vardı oraya geldi annem orda buluştuk(burdan ev)
Allah daha beterlerinden korusun
Canim benim cok gecmis olsun, Allah esirgesin, Allah beterinden korusunDeprem anında okuldaydım ve o kadar korktum ki kızlar...
Eve geldim ama kına vardı oraya geldi annem orda buluştuk(burdan ev)
Allah daha beterlerinden korusun
Ilk gun icin guzel bir menu canim, hic egzersiz yapabildin mi?Menü 26.9.19
07:30 Hindistan cevizi yağlı filtre kahve
11:00 1,5 haşlanmış yumurta, yarım avakado, bir yemek kaşığı lor peyniri, domates, salatalık ve küçük bir dilim low carb ekmek
16:00 fırında kremalı karnabahar ve salata
18:00 6 adet fındık+ 1 dilim low carb limonlu kek
Cok guzel menu canim :)Sabah 10 sade türk kahvesi
11.30
2 ceviz salatalık havuc kucuk mozerella az kasarlı 2 yumurtadan memenmen
Aksam 17.00
2 kasık et sote
3 kaskk yogurt
2 kasık yesil fasulye
Cok kötü krizdeydim kızlar 2 kucuk dilim seftali yedim bir seftaliden 10 dilim cıkıyor öyle hesap edin işte
Su 2.5
Spor
35 dk 3 kö kosu
100 sag ic 100 sol ic
100 yarin nekik
25 sag kol 25 sol kol
100 bisiklet
1 dk plank
300 ip atlam
Cok guzel menu seninkide canim :)26 Eylül Perşembe menüm
10.00
2 hurma
2ceviz
12.30
5 adet kadınbudu kofte
Corba
Salata
14.00
Turk kahvesı
16.00
Armut
19.30
Salata (bıraz haslanmıs nohut ve lor peynır de koydum)
21.30yaşil cay
2.5 lt su
30 dk yürüyüş
100 yan bel
50 s
50 m
50jj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?