Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hoşgeldin canım ❤

Allah korusun canim herkesin colugunu cocugunu korusun biz kocaelinde hissetmedik daha dogrusu ben tam o sirada drun yanindaydim hissetmedim annemler biraz daha sehirdeydi onlar hissetmis

oo iyi eglenceler kaptan inşallah benim de o free günlerim gelir artık yakında kayınvalidemlermuzun döenm bizde kalmayangeliyorlar onlar gelince ben de bşraz rahatlarım inş :)
cpk gecmiş olsun canım Allah beterinden korusun bende 12 yıl istanbulda yasamıs biri olarak kücüklerini hep yasadım ve o gercekle de yasardım hep kafamda fakat bu sefer büyk olmus gercekten. İnanır mısıj bu sabah gğnes dogamadan önce ruyamda deprem oldugunu gördüm istda imişsiz ama burdaki evimizdeyiz deprem oluyor bina yana cöküyor esim acılan yarıktan tam düşecekkwn elinden tutup kurtarıyorum can havliyle cocuklara kosup onları kurtarıp merdivenlerden inşyoruz kosa kosa bi kalp carpıntısıyla uyandımki eaime de anlattıö hatta o saatte ay bilincaltım tevafuk etti bugunki olaylarla
sabah aksam birbirine girmiş canım eminim senin de bugun düzenin yoktur ondan olmustur boyle degisik menü toparlarsın inş cumadan önce olmayaydı iyiydi ama olsun

hosgeldin . herkes kendine uygun diyet uyguluyo, ilk sayfada kurallara herkes uymak zorunda ,kaptanimiz Yawrukush , Kozmogirl17 yardimcimiz seninle ilgilenirler

yarina guzel eksi geliyomu ona gore yourum yapicam

Hosgeldin canim formumuzu doldururmusun.

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Kullanıcı Adı : melegimkorusun
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleğiniz: Ev hanımı
Yaşınız : 34
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane 3,5yaşında
Yaşadığınız şehir: Almanya
Boyunuz :159
Kilonuz:67,6
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz : Haşimato tiroidi, hamilelik, karbonhidrat sevdam
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?: sağlıklı beslenme fit olma
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?: Hayır

Hoşbuldum kabul ettiğiniz için teşekkürler

hoşgeldin canım biz kosaca melegim diyelimmi sana :)
Allah bagıslasın yavrunu cok bir kilon yok hızlı birsekilfr verirsin aktıf olursan
Bende almanyadayım sen de gurbet kususun anlasılam

hoşgeldin canım biz kosaca melegim diyelimmi sana :)
Allah bagıslasın yavrunu cok bir kilon yok hızlı birsekilfr verirsin aktıf olursan
Bende almanyadayım sen de gurbet kususun anlasılam
Hoşbuldum inşallah hedefe kararlı bir şekilde ulaşırım. Bende yaklaşık 1 yıldır gurbetçiyim

Canim pek internetim olmuyor gun icinde, benim zaten burdan ayrilmam biraz sir haftasonu da kulturel programlar var senemcim sanirim bulusamicaz sen de yogunsun. Saglik olsun canim
Birazdan ghost tour a katilmak icin cikicam opuyorum

güzell

Burçaklar hariç güzel :)

Güzell

Maşallah

kuzuuum çok geçmiş olsun

Kızlar menümü vereyim cevizlerimi hala yiyorum
Su da bayaaa içtim kızlar 2 lt yi geçti daha içerim.
Maşallah kuzum

İlk ara hariç güzel

Amin Tugbam, senide ozledik canim, cok goremiyorum seni, iyisindir insallah, evden cikiyorum optum cok canim :)
Cok giremiyorum canim koşturmaca ev isleri tasinicam yakinda uzaktan halletmeye calisiyorum falan birazda sevgilimle olaylar vardi anlatmistim onlardan beri onla uğraşıyorum biraz bunalsin degilmi abarttim hatta her gün bir yerin sifresini istiyorum icimde şüphe mi kalsin modunda neyseki sifreleri verdi bunlar icimi rahatlatti

Mens oldum tartida umarim fazla cikmam durdur son gun ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…