Hoşgeldin canım ❤Merhabalar herkese grubu bugün gördüm bende kilo verme dönemindeyim ben 5 gündür low carb yapıyorum düşük karbonhidrat yüksek yağla besleniyorum sanırım herkes istediği gibi besleniyor bende bir süre low carb yapıp sonra düzenimi değiştiricem. Beni de grubunuza dahil ederseniz sevinirim
Allah korusun canim herkesin colugunu cocugunu korusun biz kocaelinde hissetmedik daha dogrusu ben tam o sirada drun yanindaydim hissetmedim annemler biraz daha sehirdeydi onlar hissetmisKızlaaaaarnasılsınız? Herkes iyidir umarım. İstanbuldaki depremden haberiniz olmuştur.. bugün öğleden sonra aslında çok sakin bir plan yapmıştım arkadaşa gidip kahve içecektim ama olmadı en azından sakin kısmını tutturamadım. Öğlene kadar ütü yaptım, öğleden sonra fitnessdaki hocama aşure götürdüm tam oradayken deprem oldu. Aa deprem oldu dedik. Geçtik meğersem istanbulun geri kalanında kıyamet kopmuş. Oradan bi çıktım msjlaar msjlar arka arkaya geliyor. Oğlumun öğretmeni kendini iyi hissetmiyor gelin alın demiş sonra okul tatil oldu. Kızımın okulu herşey yolunda bahçedeyiz yazmış. Oğlumun okuluna gittim çocukları okula sokmuyorlar. Oğlumun sınıfına gidip eşyalarını topladım. Bahçeye döndüm öğretmeni gördüm geçmiş olsun dedim pişman oldum sınıftaki eşyalarını gidip toplamamı rica etti gittim onları hallettim.. oğlumla okulundan henüz çıkmıştım ki kızımın okulundan da msj geldi gelin alın diye. Hoba oraya gittik kızımı aldım ama eve gidesim yok. Herkes dışarda.. arkadaşı aradım onlar da bahçedeymiş. Marketten bi kaç bişey alıp onlara geçtim. 5buçuğa kadar falan oradaydık. Sonrasında eve geçtik evde yeemek yok bişey yok çocuklara makarna yaptım. Şuan dünden daha yorgunum çocukların etkilenmesi beni çok yıprattı.. allah korusun.. hepimizi evlatlarımıza, evlatlarımızı bize bağışlasın ❤ istanbuldaki ve kocaelindeki arkadaşlara geçmiş olsun..
oo iyi eglenceler kaptan inşallah benim de o free günlerim gelir artık yakında kayınvalidemlermuzun döenm bizde kalmayangeliyorlar onlar gelince ben de bşraz rahatlarım inş :)Selamlar kizlar nasilsinizi, nasil gidiyor tarti oncesi son diyet gunu?
Hazir misiniz yarinki yarismaya :)
Bizde uyandik, simdi biraz gecmisi okuyup, cocuklarin kahvaltilari, beslenmeleri-cantalari, sonrada okula birakma gorevlerini tamamlyacgim:)
Bugun cocuklari okula birakip yakin bir arkadasim var, cocuklarimiz ayni okula gidiyor, gecen seneden beri epey samimi olduk , ismi Vanessa bugun cocuklari alana kadar onunla kahvalti edip, gezip , alisveris yapacagiz, kiz kiza,kac gundur bu gunu iple cekiyordum:)
Aksam 22.30 civari eve gelirim muhtemelen Tr saatiyle o sebeple , o saatten once aktif olamam , haberiniz olsun.
Opuyorum sizleri :)
cpk gecmiş olsun canım Allah beterinden korusun bende 12 yıl istanbulda yasamıs biri olarak kücüklerini hep yasadım ve o gercekle de yasardım hep kafamda fakat bu sefer büyk olmus gercekten. İnanır mısıj bu sabah gğnes dogamadan önce ruyamda deprem oldugunu gördüm istda imişsiz ama burdaki evimizdeyiz deprem oluyor bina yana cöküyor esim acılan yarıktan tam düşecekkwn elinden tutup kurtarıyorum can havliyle cocuklara kosup onları kurtarıp merdivenlerden inşyoruz kosa kosa bi kalp carpıntısıyla uyandımki eaime de anlattıö hatta o saatte ay bilincaltım tevafuk etti bugunki olaylarlaKızlaaaaarnasılsınız? Herkes iyidir umarım. İstanbuldaki depremden haberiniz olmuştur.. bugün öğleden sonra aslında çok sakin bir plan yapmıştım arkadaşa gidip kahve içecektim ama olmadı en azından sakin kısmını tutturamadım. Öğlene kadar ütü yaptım, öğleden sonra fitnessdaki hocama aşure götürdüm tam oradayken deprem oldu. Aa deprem oldu dedik. Geçtik meğersem istanbulun geri kalanında kıyamet kopmuş. Oradan bi çıktım msjlaar msjlar arka arkaya geliyor. Oğlumun öğretmeni kendini iyi hissetmiyor gelin alın demiş sonra okul tatil oldu. Kızımın okulu herşey yolunda bahçedeyiz yazmış. Oğlumun okuluna gittim çocukları okula sokmuyorlar. Oğlumun sınıfına gidip eşyalarını topladım. Bahçeye döndüm öğretmeni gördüm geçmiş olsun dedim pişman oldum sınıftaki eşyalarını gidip toplamamı rica etti gittim onları hallettim.. oğlumla okulundan henüz çıkmıştım ki kızımın okulundan da msj geldi gelin alın diye. Hoba oraya gittik kızımı aldım ama eve gidesim yok. Herkes dışarda.. arkadaşı aradım onlar da bahçedeymiş. Marketten bi kaç bişey alıp onlara geçtim. 5buçuğa kadar falan oradaydık. Sonrasında eve geçtik evde yeemek yok bişey yok çocuklara makarna yaptım. Şuan dünden daha yorgunum çocukların etkilenmesi beni çok yıprattı.. allah korusun.. hepimizi evlatlarımıza, evlatlarımızı bize bağışlasın ❤ istanbuldaki ve kocaelindeki arkadaşlara geçmiş olsun..
sabah aksam birbirine girmiş canım eminim senin de bugun düzenin yoktur ondan olmustur boyle degisik menü toparlarsın inş cumadan önce olmayaydı iyiydi ama olsunBugünkü menüm çok saçma oldu..
Sabah
1 küçük kase aşure
Öğlen
1 kase çorba
Ara
Biraz çubuk kraker 2 kurabiye
Akşam
1 kase yoğurt
1 yumurta
20 zeytin
1 sk (yaklaşık yarım kase) makarna
Ara
Süt
Spor yok maalesef
Gecmiş olsun camım size deAllah korusun canim herkesin colugunu cocugunu korusun biz kocaelinde hissetmedik daha dogrusu ben tam o sirada drun yanindaydim hissetmedim annemler biraz daha sehirdeydi onlar hissetmis
hosgeldin . herkes kendine uygun diyet uyguluyo, ilk sayfada kurallara herkes uymak zorunda ,kaptanimizMerhabalar herkese grubu bugün gördüm bende kilo verme dönemindeyim ben 5 gündür low carb yapıyorum düşük karbonhidrat yüksek yağla besleniyorum sanırım herkes istediği gibi besleniyor bende bir süre low carb yapıp sonra düzenimi değiştiricem. Beni de grubunuza dahil ederseniz sevinirim
yarina guzel eksi geliyomu ona gore yourum yapicamBugünkü menüm çok saçma oldu..
Sabah
1 küçük kase aşure
Öğlen
1 kase çorba
Ara
Akşam
1 kase yoğurt
1 yumurta
20 zeytin
Ara
Süt
Spor yok maalesef
Hosgeldin canim formumuzu doldururmusun.Merhabalar herkese grubu bugün gördüm bende kilo verme dönemindeyim ben 5 gündür low carb yapıyorum düşük karbonhidrat yüksek yağla besleniyorum sanırım herkes istediği gibi besleniyor bende bir süre low carb yapıp sonra düzenimi değiştiricem. Beni de grubunuza dahil ederseniz sevinirim
Sagol kuzumGecmiş olsun camım size de
HoşbuldumHoşgeldin canım ❤
Hosbuldumhosgeldin . herkes kendine uygun diyet uyguluyo, ilk sayfada kurallara herkes uymak zorunda ,kaptanimizYawrukush , Kozmogirl17 yardimcimiz seninle ilgilenirler
HoşbuldumHosgeldin canim formumuzu doldururmusun.
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
hoşgeldin canım biz kosaca melegim diyelimmi sana :)Kullanıcı Adı : melegimkorusun
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleğiniz: Ev hanımı
Yaşınız : 34
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane 3,5yaşında
Yaşadığınız şehir: Almanya
Boyunuz :159
Kilonuz:67,6
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz : Haşimato tiroidi, hamilelik, karbonhidrat sevdam
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?: sağlıklı beslenme fit olma
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?: Hayır
Hoşbuldumhoşgeldin canım biz kosaca melegim diyelimmi sana :)
Allah bagıslasın yavrunu cok bir kilon yok hızlı birsekilfr verirsin aktıf olursan
Bende almanyadayım sen de gurbet kususun anlasılam
Canim pek internetim olmuyor gun icinde, benim zaten burdan ayrilmam biraz sir haftasonu da kulturel programlar var senemcim sanirim bulusamicaz sen de yogunsun. Saglik olsun canimHimm ben de bir arastirayim o zaman bunu, tesekkurler
Burada da cok kotu, yagmurlu, hatta arada kalorifer bile yakmaya basladik
ama senin havanin guzel olmasina sevindim. yoksa yarin guzel bir eksi mi geliyor?
Evet Filiz burada ama bulusamayacagiz galiba, Filiiiiz ses verFitFiliz
güzellBugünkü menü.
Kahvalti:11.30
Menemen peynir salatalık 2 tane zeytin 1 bardak çay domates
Ogle:16.30
Kürü fasulye yarim kase 4 kaşık yağsız tuzsuz çin pilavi salata 1 kase
Aksam:20.00
Acılı ekşili çorba 1 büyük kasenin 3 te 2 si kadarını içtim
2 litre su
Bugün 10.000 adım
Ekstra olarak motorum bozuldu yolda kaldım sabah 15 dakka 70 kilo motoru ite ite kan ter içinde kaldım
Sonra bugün bir manti hamuru yaptım alnımdan şip şip damladı gene o da 1 saat sürdü
Sonra sabah depo geldi 1 saat ağır ağır şeyleri indirip kaldırdım bugün bayağı aktiftim vallahi
kanadali35
Kozmogirl17
Yawrukush
Burçaklar hariç güzel :)CARSAMBA MENUM
SABAH 9DA
1 haslanmis yumurta
Yarim domates, yarim salatalik, yarim avokado, 3-4 adet minik havuc
Koz sivri biber
50 kalorilik pita ekmegi
1 kk tulum peyniri
OGLEN 14DE
1 dilim somon baligi
Firinda kabak, patlican, brokoli
ARA 17DE
Filtre kahve
3 adet burcak biskuvi
AKSAM 18.30DA
Tavuk izgara (avuc ici buyuklugunde)
Salata
SU: 2 ltye tamamlayacagim.
SPOR: 3 saate yakin yuruyus, ev isi (utu, yemek hazirlama, ortaligi toplama)
GüzellGunaydın kızlar bu aralar cok yogunum pek vakıt bulup gıremıyorum.
25 eylül carsamba menüm
08.30
1 has. Yumurta
Domates
Peynir
4 zeytin
2 ceviz
11.00
1 havuç
12.30
Pırasa
Şeftali
Ceyrek ekmek
14.30
Turk kahvesı
Nesfıt
19.30
Domates corbası
Patates yemegı (1 kucuk tabak)
Salata
Yogurt
1 dılım ekmek
2.5lt su 40 dk egzersız
10dk yuruyus cezamı bugun yaparım kaptanYawrukush
MaşallahCanım Kadınlar günaydın. Dün erken yattım çok yorgun ve modu düşüktüm. Menüm de ahım şahım değil. Yeterli yiyemedim. Yazayım bugün normale döndüm ama daha okula gitmedim. Kahve içiyorum sporumu yapıp gideceğim.
Dünkü menümsüm
3 yumurta
60 gr tulum peyniri
1 kase marul salatası
3 çorba kaşığı tereyağı
4 ceviz
Bir günden kas kaybetmem sanırım.
Ama az yediğim için sinirli olabilirim. Kimse çıkmasın önüme
kuzuuum çok geçmiş olsun25 Eylül çarşamba menüm
Öğle
1 kase (35) yeşil zeytin
Az domates ve kelek
Akşam
Balık
Salata
Ah kızlar öğle dışardaydım. Acele ile yanıma aldığım zeytini doyurucu olsun diye hepsini yedim. Salamura zeytin haliyle tuzlu.. Benim gibi düşük tansiyonlu birinin tansiyonunu tavan yaptırdı.. Tabi ben de geç farkettim tansiyon olduğunu.. İkindi başlayan baş ağrısı akşam krize döndü. Ağrı kesici banamasın demiyor. Akşam tam yemek başında bana bişi oluyor diye yığıldım kaldım. Beynimden kan fışkıracak sandım. Eşim sağolsun aklına gelmiş. Kızla tansiyonumu ölçmüşler.. 16/115 dk sonrası bu değerler yükselmiş.. Hemen limonlu su ve sarımsak takviyesi ile 10 dk sonra yavaş yavaş şiddeti aşağı inmeye başladı.. Şükür..
Normalde 10/6 veya 11/7 olur tansiyonum..
Geçti şükür ..
Maşallah kuzumKızlar menümü vereyim cevizlerimi hala yiyorum
Su da bayaaa içtim kızlar 2 lt yi geçti daha içerim.
İlk ara hariç güzelBugünkü menüm çok saçma oldu..
Sabah
1 küçük kase aşure
Öğlen
1 kase çorba
Ara
Akşam
1 kase yoğurt
1 yumurta
20 zeytin
Ara
Süt
Spor yok maalesef
Cok giremiyorum canim koşturmaca ev isleri tasinicam yakinda uzaktan halletmeye calisiyorum falan birazda sevgilimle olaylar vardi anlatmistim onlardan beri onla uğraşıyorum biraz bunalsin degilmiAmin Tugbam, senide ozledik canim, cok goremiyorum seni, iyisindir insallah, evden cikiyorum optum cok canim :)
Mens oldum tartida umarim fazla cikmam durdur son gun olGunaydin kizlar cok keyifli bir gun gecirmenizi diliyorum, tarti icin son gunumuz, bugun menulere - egzersizlere cok dikkat edelim lutfen..
@Metem , @Vexena , @Only_Eylul , @tomrs , @madamesnow , @selsalan , @birisii nerelerdesiniz kizlar?
@LaMademoiselle nasil oldun Gamzecim dun hic ugramadin?
@pomegranate_ nasil gidiyor isler gucler esim, cok ozletme kendini..
@AKovser Fatimem adapte olabiliyor musun diyete, kuzucugun nasil?
F Falanfilannnn Tugbacim gunun guzel gecsin bugun bize yazmayi unutma :)
@Ucyuzbesyuz nasil gidiyor canim diyet?
@haeshin , @gogo2405 canlar gunaydin sizede..
@Akrrep , @MigiMadid , @stitch ,kanadali35 , Kozmogirl17 , Huzurvermeyolunda , fayfeyfiy , @besive , @DeryaOnDiet , Harpy ,@Gonulmeyvesi kizlar sizlerede cok guzel bir gun gecirmenizi diliyorum.
FitFiliz Filizcanim senide opuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?