Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hergun katim sagla , burda aktif ol menulerini yaz bende 67 basladim buraya simdi 61 iki ay olmadi bile , yarin tartilip resim ekliyoruz

bir yanlislik mi var canim? 400gr ciger mi yedin 4 yemek kasigi zeytinyagi ile?? ve guunde sadece 1` ogun mu yedin>?
Yok canım 400 gr ciğerden yapılmış sote aslında ama ben artık domatesi biberi gitmiyorum çünkü onlardaki karbonhidrat aşım sebebi değil. 4 kaşık zeytinyağı da Soteyi yaparken kullandığım. Evet 1 öğün

patlamış mısır çok iyiymiş..

Canımmm gerçekten çok zor bir gün olmuş. Bazen öyle oluyor harpy ya. Herşey üstüste geliyor. Bu haftaki bütün stresini bir günde yaşadın farzet en güzeli de ne biliyor musun o zor gün bitti.

bitmemiş dostum bitmemiş işte umarım bugün bitmiştir..

tamam canım karar verince bana haber ver yazarım canım :)

@Akrrep gecmis olsun tatlim valla Harpy gecmissin zeytinde masallah ama dikkat et kendine kuzum.

teşekkür ederim canım. ama ikinic kısmını anlayamadım. geçmişsin zeytinde??

yarina guzel eksi geliyomu ona gore yourum yapicam

ay en son baktığımda geliyordu galiba

Gel gel bi low karb cı daha olsa grupta fena mı olur ben de keto yapıyorum

Çok geçmiş olsun

KIZLAAR NAAPTINIZ?
biz eşimle işten çıkıp annemlere geldik
hemen menümü yazıyorum
25 EYLÜL ÇARŞAMBA
09.00 peynirli tost
10.00 tek şekerli türk kahvesi
13.00 4YK pilav yanında 3YK pilav
17.00 bir tane tuzlu bir kurabiye
20.00 ton balıklı salata ama sosluydu biraz sezar sozu tarzında ve bir dilim kepekli ufak ekmek
SU 2.5 litre
SPOR yarım saat yürüyüş
26 EYLÜL PERŞEMBE
09.00 activia mix golardan, aktivya ve cornflakes
09.30 tek şekerli türk kahvesi
13.30 3YK makarna ve yine ton balığı makarna sadeydi
17.00 tek şekerli türk kahvesi
20.00 2 köfte bir tane de mücver

Gel gel bi low karb cı daha olsa grupta fena mı olur ben de keto yapıyorum
benimde bugün 5. günüm low carb da. Tahmin ettiğimden çok çok iyi gidiyo karbonhidrat aşığı ben hiç aramıyorum inanılır gibi değil. Ketoyu yapamam da low carb şimdilik hoşuma gitti. Geçen hafta sürekli tost yiyordum yedikçe yiyesim geliyordu. günlük 6 dilim ekmek yiyince dur dedim ve low carba başladım ilk defa yapıyorum bakalım ve gerçekten açıkmıyorum

Pilav ve makarna hariç güzel kuzum

Menü 26.9.19

07:30 Hindistan cevizi yağlı filtre kahve
11:00 1,5 haşlanmış yumurta, yarım avakado, bir yemek kaşığı lor peyniri, domates, salatalık ve küçük bir dilim low carb ekmek
16:00 fırında kremalı karnabahar ve salata
18:00 6 adet fındık+ 1 dilim low carb limonlu kek

3yk pilav yanında 4yk pilav mı ekmek arası simit gibi olmuş

Low carb ekmek derken tahinli yumurtalı mı badem unlu mu çok sevinirim içeriğini yazarsan

Menün güzel aslında biraz proteini arttır ama bence her gün her öğün mutlaka protein almazsan devamlılığı olmaz sen yurt dışındasın çok rahat yaparsın. Protein az olunca iki öğün bir süre sonra yetmeyebilir gün içinde o kadar yumurta tutmaz. Üç hafta oldu benim 8 kilo uçtu gitti

pilavve makarna hic olmamıs canım aksam hafif Allahtan
Canım low corb ekmek nedir almanyada diyet ürünleri olarak ne alıyosun en cok tükettiklerin neler bana da fikir olsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…