Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlar

herkes için bol kilo kayıplı bir hafta olur umarım

çok iyi yapmışsın canım benim menünde çok güzel afiyet olsun şekeritom

günaydın meyvecim...üzülme tatlım arada olur öyle dalgalanmalar yarına eksi çıkarsın yine elmalı diyeti montiye mi uyarlıycaksın tatlım sen...

günaydın canım...menü güzel de akşam ekmek yemesen daha iyi olur bence afiyet olsun canım

ben dünkü menümü söyleyip kaçayım, dayak yemeden. bu sabah artıdaydım haliyle. (

sabah: bir kase tavuklu terbiyeli tel şehriye, 4 mercimek köftesi, 2 dilim tam buğdaye ekmeği arası peynir
ara: 3-4 kuru pasta
öğle: kıtır ekmekli mercimek çorbası, 4 lahana sarması, haydari 2 tavuk sarması
ara: leblebi
ara: leblebi (büyük boy leblebiyi biirdim böylece)
akşam 10'da : tavuklu salata ve erişte

oy oy oyy...

diyetim güzel gidiyor ama hayatım yine evlilik mevzusu yüzünden alt üst olmus durumda...

nys kızlar gelelim konumuza..
cuma yarısmasına talep artmıs bulunuyor ve nerdeyse tüm takımlar dolu muhtemelen kapanmıs olan takımlar acılacak ama tecrübeli kişilere ihtiyac olucak yeni üyeleri yönlendirmek adına gerekirse takım kaptanı suanki takımlardan aktarılacak..
konudan bilginiz olsun istedim öyle bi durumda kaptanlık yapmak isteyen olursa paylasımada bildiririm ..
şuan için konu bu kadar dediğim gibi yeni takımlar acılırsa onları yönlerdirmek için kaptanlık yapmak isteyen olursa belirtsin...

hypatia tam bi haftasonu menüsü aferim sanaa!:))

meyvecim annen mi razı değildi?neden istemiyorlar ki.benim annem de evlenmeme onay vermiyodu,22 yaşındaydım,erken dedi ,eşimi beğenmedi:)) uzuuun ısrarlar sonucu evlendik..şimdi gözde damadı:))
inş hayırlısıyla mutlu olursunuz canım..

menüme gelince

sabah 1brd greyfurt suyu
peynir,zeytim,1yum,2petibör bisk.,yeşilçay,1dl ekmek

ara:1elma

öğle:5-6kş. sebze yemeği,yoğurt,2dl ekmek

ara:1port.,1elma

akşam:öğleyle aynı+salata,ekmek yemem ama inş.

ara:meyve veya leblebi

kızlar basım cok ağrıyor menülerinize tek tek cavap yazamıyorkum kusuruma bakmayın..genel anlamda ii ler..

nidahcım ailem yakınlarında istiyor beni onlara yakım bi yerde calısmmı evlenmemi. ama erkek arkadasım uzak bir yerde yani benim suan bulunduğum yere 1 saat uzaklıkta..
işte babam tayinim cıkar die olmaz diyor annemde ondan kabul etmiyor.erkek arkadasımın ailesi sürekli hadi hadi die baskı kuruyor. sevgilim kendi baska bi alem tutrmus babnı arıcam konusucam olmaz der razı gelmezse ben dieyceğimi biliyorum tabi vermedim nosunu annemlerin ev nosu vardı ondan evi arıcakmıs aksam yarın annemle tekrar konuscam diyorum anlamıyor.. sürekli ara ara konus diyip duruyor öyle yani sabahtan beri ağlamaktan içim dısıma cıktı resmen ..
onun yüzünden babamla annemle aram acılırsa asla affetmem kendisini. offff hayırlısı olsun benim mevzu böyle işte seker...

iyi akşamlar kızlarr

hypatiacım haftasonu tarifesindesin yine neyse telafi edersin inş canım üzülme afiyet olsun

meyvecim canım benim ya üzülme tatlım herşey olacağına varır inş hayırlısı neyse o olur...o da öyle yapmasın ama üzmesin seni anlayışlı olsun biraz...sen üzme canını bitanem dua edicem sana inş herşey yoluna girer canım

nidahcım menün çok güzel afiyet olsun şekeritom

Bende menümü yazayım...

Sabah:1 greyfurt
Kahvaltı:1 dilim tb. ekmeği, peynir, 3 zeytin maydonoz ve 3 minik domates
Ara:1 elma
Öğle:1 kase sebze çorbası, az bir şey fırında domatesli balık, yoğurtlu salata
Ara:4 kuru kayısı, 2 kuru erik 1 ceviz
Akşam:1 kase çorba, peynirli salata, çok az taze fasulye
Ara:1 meyve

3.5 lt su, 1.5 saat yürüyüş, yeşilçay ve funda...

montiye iyice alıştım kendimi çok hafif hissediyorum

canım ailen de kendince haklıymış ama tayin durumun varmı,sevgilinin işini bilmiyorm ama onun da tayin durumu falan? imkanınız varsa annenlere yakın yere gidersiniz tabi,ama yoksa..inş. hayırlısıyla ikna olurlar canım zor bi süreç inş tatlılıkla halledersiniz...benim eşim de sabırsızzdı erkekler böyle,çıkcam babanın karşısına falan derdi deli,abim falan araya girdi de ikna ettiler annemle babamı.. varmı kardeşin,büyüğün falan meyvecim onlar girse araya? tekrar hayırlısı olsun diyorum canım..

çok güzel menü canım,montinin normal diyetlerden bariz bi farkı varmı ,normal öğünler gibi duruyo?

çok güzel menü canım,montinin normal diyetlerden bariz bi farkı varmı ,normal öğünler gibi duruyo?

teşekkürler tatlım...montinin farkı diyet boyunca sıfır şeker ve beyaz undan yapılmış her türlü maddenin yasak olması...çok sağlıklı bir diyet yalnızca besin gruplarını ayırarak yiyorsun birde kan şekerini yükselten yiyecekler var onları hiç yemiyorsun...yasaklar kesin yasak...diyet yöntemlerinde montignac diyeti diye bulabilirsin canım merak edersen oraya bakabilirsin

canım ilk sayfada baktım okudum yazılanları karışık geldi biraz:) bide diyet boyunca hiç şeker yok falan ya ,insanın canı illaki istiyo,2-3 ay yapamam heralde:) bi ara denerim ama 1-2 hafta inş..sağol tatlım

canım ilk sayfada baktım okudum yazılanları karışık geldi biraz:) bide diyet boyunca hiç şeker yok falan ya ,insanın canı illaki istiyo,2-3 ay yapamam heralde:) bi ara denerim ama 1-2 hafta inş..sağol tatlım

biraz karışık evet haklısın canım ama uygulayınca alışıyorsun...evet ama şekeri kuru meyvelerden ve taze meyvelerden karşılıyoruz ve insanın canı hiç istemiyo şekerli birşey ben şahsen aramıyorum yani çok canım isterse hurma kuru kayısı filan yiyorum geçiyo...zaten kan şekerin hiç düşmediği için taltı krizine de girmiyorsun ve çok tok oluyorsun bence süper monti ben çok sevdim çok da sağlıklı
bir dene canım yapamazsan bırakırsın...rica ederim canım

bu gün yediklerim...

sabah yoğurtlu yulaf + yumurta
ara yeşil elma
öğlen tavuklu salata
ara yeşil elma
aksam karnıbahar haslaması közlenmiş kırmızı biber.. belki yoğurt
ara yeşil elma muhtemelen yemicem..

3 litre su 2 yeşil cay

spor yapmam gerekiyr ama hiç halim yok basım cok ağrıyor..

canım akşamki elmayı ye lütfen elma diyetini yapıyorsun hem elma hazmı koalylaştırır baş ağrın geçebilir iyi bir meyve bir de süt içersin yatmadan... bugün spor yapma canım dinlenirsin erken yatarsın inşallah yarın daha iyi olacaksın meyvecim üzülme canım afiyet oslun bitanem

hafta sonu resmen direndim yememek için ve başardım beni tebrik edin cuma akşamı yemekli misafirim vardı mantı istediler ama ben hiç yemedim sadece çorba ve salata yedim cumartesi günüde gündüz misafirim vardı kısır börek çörek 6 çeşit yaptım sadece 3 kaşık kısır yedim ve akşam yemedim bugünde sauna ve hamama gittim sabah kahvaltı akşamda sadece çorba içtim yani benim için iyi bir hafta sonuydu inş bu hafta kilo veririrm.

bilmiyorum fatmacım 8 de arıcam diyor naparsan yap dedim sonunda babam beni asla affetmicek ..
oofffff.... napcamı bilmiyorumm...

canım sen genel olark iyi gidiyosun bugun peyniri fazla mı kaçırdın sanki??

harikasın:81::81::81::81::81::81:
:81::81::81::81::81::81:
bunun karşılığını alıcaksın şekerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…