bugun 2 saat yürüdümbütün işlerimi yürüyerek hallettim yürümüşte oldum iyi oldu
bugun yediklerim
sabah domates salatalık maydonoz yogurt kepek ekmeği
ara 2 tane kepekli bisküvi
öğlen yok (dışarda olunca yemedim
ara 1 avuç beyaz leblebi üzüm
akşam ıspanak yemeği yogurt
ara 1 portakal 1 şişe soda az uzum ve beyaz leblebi(misafirim vardı.kolayla cipsten hiç almadım.kuruyemişlerden almadım)
günaydın kızlarr..
bu gün elmalı diyetimi yapıyorumm...
cünkü dün kilo aldımmm :96::96::96:
6 ya cıkmadım tabiki ama + oldum nedensee.. bu düzensizlik bana hiç yaramıyor..
bu gün bol yeşil cay içicem bergamotlu aldım dün.. inş beğenirim..
günaydın kızlar.
dünkü menuler güzeldi herkese afiyet olsun
meyvem musliye dikkat edicem tamam azaltıyım biraz.
ben de limonlu yeşil çay aldım beğendim şekersiz içiyorum ama
bergamutlu nasıl güzelmi?
bugunku menum
sabah: 2 ince dilim kepek ekmek üzerine sürülmüş krem peynir , 2ince dilim salam, şekersiz çay
ara: elma
öğlen : ızgara köfte (4_5 adet), 1dilim ekmek , 1kase yogurt ya da çorba
ara: 1portakal ya da 1 avuç beyaz leblebi
akşam. 1tabak sebze yemeği 1dilim ekmek
ara: çay şekersiz
kızlar basım cok ağrıyor menülerinize tek tek cavap yazamıyorkum kusuruma bakmayın..genel anlamda ii ler..
nidahcım ailem yakınlarında istiyor beni onlara yakım bi yerde calısmmı evlenmemi. ama erkek arkadasım uzak bir yerde yani benim suan bulunduğum yere 1 saat uzaklıkta..
işte babam tayinim cıkar die olmaz diyor annemde ondan kabul etmiyor.erkek arkadasımın ailesi sürekli hadi hadi die baskı kuruyor. sevgilim kendi baska bi alem tutrmus babnı arıcam konusucam olmaz der razı gelmezse ben dieyceğimi biliyorum tabi vermedim nosunu annemlerin ev nosu vardı ondan evi arıcakmıs aksam yarın annemle tekrar konuscam diyorum anlamıyor.. sürekli ara ara konus diyip duruyor öyle yani sabahtan beri ağlamaktan içim dısıma cıktı resmen ..
onun yüzünden babamla annemle aram acılırsa asla affetmem kendisini. offff hayırlısı olsun benim mevzu böyle işte seker...
Bende menümü yazayım...
Sabah:1 greyfurt
Kahvaltı:1 dilim tb. ekmeği, peynir, 3 zeytin maydonoz ve 3 minik domates
Ara:1 elma
Öğle:1 kase sebze çorbası, az bir şey fırında domatesli balık, yoğurtlu salata
Ara:4 kuru kayısı, 2 kuru erik 1 ceviz
Akşam:1 kase çorba, peynirli salata, çok az taze fasulye
Ara:1 meyve
3.5 lt su, 1.5 saat yürüyüş, yeşilçay ve funda...
montiye iyice alıştım kendimi çok hafif hissediyorum
çok güzel menü canım,montinin normal diyetlerden bariz bi farkı varmı ,normal öğünler gibi duruyo?
teşekkürler tatlım...montinin farkı diyet boyunca sıfır şeker ve beyaz undan yapılmış her türlü maddenin yasak olması...çok sağlıklı bir diyet yalnızca besin gruplarını ayırarak yiyorsun birde kan şekerini yükselten yiyecekler var onları hiç yemiyorsun...yasaklar kesin yasak...diyet yöntemlerinde montignac diyeti diye bulabilirsin canım merak edersen oraya bakabilirsin
canım ilk sayfada baktım okudum yazılanları karışık geldi biraz:) bide diyet boyunca hiç şeker yok falan ya ,insanın canı illaki istiyo,2-3 ay yapamam heralde:) bi ara denerim ama 1-2 hafta inş..sağol tatlım
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız
bu gün yediklerim...
sabah yoğurtlu yulaf + yumurta
ara yeşil elma
öğlen tavuklu salata
ara yeşil elma
aksam karnıbahar haslaması közlenmiş kırmızı biber.. belki yoğurt
ara yeşil elma muhtemelen yemicem..
3 litre su 2 yeşil cay
spor yapmam gerekiyr ama hiç halim yok basım cok ağrıyor..
canım akşamki elmayı ye lütfen elma diyetini yapıyorsun hem elma hazmı koalylaştırır baş ağrın geçebilir iyi bir meyve bir de süt içersin yatmadan... bugün spor yapma canım dinlenirsin erken yatarsın inşallah yarın daha iyi olacaksın meyvecim üzülme canım afiyet oslun bitanem
Bende menümü yazayım...
Sabah:1 greyfurt
Kahvaltı:1 dilim tb. ekmeği, peynir, 3 zeytin maydonoz ve 3 minik domates
Ara:1 elma
Öğle:1 kase sebze çorbası, az bir şey fırında domatesli balık, yoğurtlu salata
Ara:4 kuru kayısı, 2 kuru erik 1 ceviz
Akşam:1 kase çorba, peynirli salata, çok az taze fasulye
Ara:1 meyve
3.5 lt su, 1.5 saat yürüyüş, yeşilçay ve funda...
montiye iyice alıştım kendimi çok hafif hissediyorum
hafta sonu resmen direndim yememek için ve başardım beni tebrik edin cuma akşamı yemekli misafirim vardı mantı istediler ama ben hiç yemedim sadece çorba ve salata yedim cumartesi günüde gündüz misafirim vardı kısır börek çörek 6 çeşit yaptım sadece 3 kaşık kısır yedim ve akşam yemedim bugünde sauna ve hamama gittim sabah kahvaltı akşamda sadece çorba içtim yani benim için iyi bir hafta sonuydu inş bu hafta kilo veririrm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?