Cuma
(Tartılmış gibi ödül yemeği resmen)
Kahvaltı (çok açtım )
Patates havuç kızartması yoğurtlu
Ekmek 2-3 dilim
Reçel
Helva
Ara
Aşure
Akşam
2 kase şehriyeli nohutlu yoğurtlu çorba
Üzüm
Türk kahvem de var gün içi
Spor yok
@Yawrukush
Kozmogirl17
F Falanfilannnn
ES YARISMAMIZIN SONUCLARI
1- @besive & @kanadali35 (1,19)
2-haeshin & Crnemxeren & F Falanfilannnn (1,04)
3-Kozmogirl17 & Gonulmeyvesi (1,01)
4- @Harpy & @DeryaOnDiet (0,96)
5-Dahlia_ & @MigiMadid (0,60)
6- @Yawrukush & @pomegranate_ (0,33)
7- @LaMademoiselle &Huzurvermeyolunda (0,28)
8- @fmad & @tomrs (0,16)
@Akrrep & @madamesnow (0)
@Only_Eylul & @Metem (0)
@Vexena & @gogo2405 (0)
Kızlar afiyet bal seker olsun bol bol et olmasın kutluyorum sizi hakettiniz.
@besive & @kanadali35
Gonulmeyvesi esim benim bildirim yapsaydın belki birinci olurduk neyseeeeee
Ay cok gecmis olsun canimKIzlar herkesten özür dileyerek başlıyorum.. iki gündür hiç giremedim çünkü dünkü depremde asansörde tek başıma kaldım... kalp rahatsızlığım var biliyorsunuz kalbim sıkıştı.. saatlerce telefonlar çekmedi kimse bana ulaşamadı ben kimseye ulaşamadım... iki arkadaş gördü sonda saatlerce yanımda kaldılar ALLAH razı olsun. Bugün de doktora gittim hemen eşim izin filan aldı. Gözüm doğru düzgün bir şeyi görmedi kusura bakmayın lütfen RABB im korusun beterinden çok kötü anlardı
@YawrukushKozmogirl17 @Akrrep
Canim cok gecmis olsun bu cocuk niye sürekli boyle oluyor ayrintili bakmak lazim cok bağışıklığı düşük insallah toparlar bir daha da olmaz yaKizlar selam takima gelemedim yine basa sardik, sabahtan beri Aras atesli, 2 saat once cok ciddi anlamda yukseldi, tam Akini okuldan alacagim saatti, alamadim Akini okuldan esimi aradim gelmem en erken 2 saati bulur dedi toplantisi vardi.Resmen kimsesiz gibiyiz burada..Vanessayi aradim Akini aldi sagolsun, parka goturdu, orada ilgilendi ,Arasin atesi yarim saat once yola cikacak kadar dustu, cirilciplak arabaya attim , 10 dakikada parktan Akin'i alip eve donduk..
Bakalim gece ve haftasonu bizi neler bekliyor...Hepiniz misil misil uyuyorsunuzdur insallah...
GünaydınGunaydin millet
Ay annem falan bana ulasmazsa kesin kadin kafayi yerYa ben tekken hissetmemiştim hissetsem ama evet baya korkardım ki böyle nasıl korktum
Asıl korkutan depremden ziyade kimseye ulaşamamak oldu tabi..
Sen sinavina calis kuzum ben seni anlarim ayni yollardan gectigim icin menu paylastikca etikletle yeter bende tum mesajlari goremeyebiliyorum arada menunu kacirmayayimKızlar dün tartılamadığım için @tomrs eşim senden özür diliyorum
Kozmogirl17 canım ben bu hafta ve önümüzdeki hafta eşleşmesem olur mu
F Falanfilannnn canım tam sınav dönemim hiç doğru düzgün ilgilenemiyorum kusura bakma
Menun guzel tatlı cok olmamis bence o yuzden canimPerşembe
1sb süt
2yk yulaf
Yarım muz
Kakao
Öğle (yemeği bölüştük peki neden tatlı benim...)
Tatlı kadayıf mıydı neydi yemekhanede
Bir de çorba içtim
Akşam
Tavuklu salata
1 avuç kuruyemiş
Deprem telaşesinde koşturduk ve kınada da oynadım cezam + tatlıyı yakmayı umuyorum
@Yawrukush
Kozmogirl17
F Falanfilannnn
Aksam yemegin disinda masallah canim ödül gunuCuma
(Tartılmış gibi ödül yemeği resmen)
Kahvaltı (çok açtım )
Patates havuç kızartması yoğurtlu
Ekmek 2-3 dilim
Reçel
Helva
Ara
Aşure
Akşam
2 kase şehriyeli nohutlu yoğurtlu çorba
Üzüm
Türk kahvem de var gün içi
Spor yok
@Yawrukush
Kozmogirl17
F Falanfilannnn
Kuzum hic fark etmez es olmadigim birileri olabilir bu hafta reglimde biter tartim guzel cikar diye umuyorum6 yasindaydi dimi senin buyuk istee gelecegim benimde benim buyuk uyurdu 10 11 e kadar kucuk dogdugundan beri afadersin 6.5 7 arasi kakasini yapiyor uyaniyor o saattede bidaha uykuya donduremiyorum sesiyle abide kalka kalka alisti artik uyumuyor malesef kutayinda metobolizmasina hayranim dua ediyorum aksam yada gun icinde yap nolur diye
Gunaydin canim iyi ki mezun olmussun yoksa okul donemi zor olucakmis senin icin.
F Falanfilannnn canim tugbanin kaderi oldu 3.es olmak canim sec begen al kiminle eslesmek istiyorsan bu hafta i grupla eslicem seni
Ister bizim takima gel ister ozgenin kine canim kime istiyosan bu hafta bole olsunKuzum hic fark etmez es olmadigim birileri olabilir bu hafta reglimde biter tartim guzel cikar diye umuyorum
Ohhh afiyet olsun guzel menun bole devam edersen guzel kilo verirsin.Cuma menü
Sabah
2 dilim ekmek peynir ekmegin birine dayanamadim yag ve recel sürdüm
4 5 zeytin çay
Arada sütlü yeşil cay
Aksam
Yeni bir yemek denedim dün brüksel lahanasi havuç mantar karıştırıp yemek yaptim ama lahananin o halini begenmedimhaşlaninca daha güzelmiş
3 tane kayısı kurusu
Onuda mezuniyet bediyesi sayalim kuzumPek iyi bir menü olmamış canım..
Akşamki makarna da fazla bence..
Normalde yiyorum canım, dün öyle denk geldi sadece..
Beraber mi devam ediceksiniz ay benim teller yandıSen sinavina calis kuzum ben seni anlarim ayni yollardan gectigim icin menu paylastikca etikletle yeter bende tum mesajlari goremeyebiliyorum arada menunu kacirmayayim
Canim sen bildkrim yaptin yine crnemxeren hic bildirim yapmadi yaa bu 2 likhaeshin Crnemxeren kizlar bu hafta bana ragmen 2. Olduğunuz icin sizi ayakta alkışlıyorum harikasınız
yok canım buyuk 5 e girecek ama bebkliginden beri böyle erken kalkan horoz o kalkıp anneaaaaa diye bagırınca bi kücügü hatta en kucugu bile ayaklanıuor ben de artık saldım uykusuzluga da alısıyor insan bşr yerden sonra6 yasindaydi dimi senin buyuk istee gelecegim benimde benim buyuk uyurdu 10 11 e kadar kucuk dogdugundan beri afadersin 6.5 7 arasi kakasini yapiyor uyaniyor o saattede bidaha uykuya donduremiyorum sesiyle abide kalka kalka alisti artik uyumuyor malesef kutayinda metobolizmasina hayranim dua ediyorum aksam yada gun icinde yap nolur diye
Gunaydin canim iyi ki mezun olmussun yoksa okul donemi zor olucakmis senin icin.
F Falanfilannnn canim tugbanin kaderi oldu 3.es olmak canim sec begen al kiminle eslesmek istiyorsan bu hafta i grupla eslicem seni
benim de kızım atesli havale gecirdikten sonranhasta oldugunu anladıgıödamhemennilac veriyorım havaleden iyidir diyorum cunki ama cok sukurnbuyudukce bagısıklıgı güclendi özgeninki gibi hic abartmıyprum 2 yıl boyunca her ay ateslenip hastalandı yazı kısı yani hastanelerden cıkamadım hiç nezaman 3. Bebegim dogdu Allah bana acıdı kızıl hastanolmayı bıraktıAyyy bu salgin ya butun cocuklar hasta artik azcik burnu aksin hemen grip ilacini dagiyorum benkmkide vok zor atlatiyor bronsite ceviriyor o yuzden hic gribe tahammulum yok artik
canım onları haslayıp baharatladıktan sonra üzerine besamelmsos yapıp üstüne de kasar yaparsan en yenmeyecek yemek bile yeniyor :)Cuma menü
Sabah
2 dilim ekmek peynir ekmegin birine dayanamadim yag ve recel sürdüm
4 5 zeytin çay
Arada sütlü yeşil cay
Aksam
Yeni bir yemek denedim dün brüksel lahanasi havuç mantar karıştırıp yemek yaptim ama lahananin o halini begenmedimhaşlaninca daha güzelmiş
3 tane kayısı kurusu
bende oyle basladim canim bak buranin sayasesinde 60 oldum suan, gercekten zayiflamak istiyosan hergun katilim sagla , menunu yaz ,senden ricam hergun 15 dk leslie yapabiliyorsan 30 dk super olur .
eylul 27 menum
sabah 8
2 yumurta tavada ,1 dilim kasar
ara sutlu kahve
oglen yok ( zaman olmadi
aksam5
4 yk pilav,5 yk et sotesalcali,3 yk yogurt
su2 lt
spor 1.5 saat yuruyus
Gonulmeyvesi
@Yawrukush
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?