TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Kozmogirl17 20DK YURUYUS 10DK D
Gonulmeyvesi 15DK YURUYUS 20DK YURUYUSLaMademoiselle MUAF 10DK Y MUAFHarpy kanadali35 Deryaondiet 10DK Y 10DK D Yawrukush 200IA Madamesnow Falanfilannnn gogo2405 50M SPOR? Haeshin 10DKELIPTIK besive AKovser MUAF MUAF fmad 500IA SPOR? 200IA Melegimkorusun MigiMadid Akrrep Selsalan 10DK Y Ucyuzbesyuz SPOR? 15DK Y birisii pomegranate_ Huzurvermeyolunda
KIzlar herkesten özür dileyerek başlıyorum.. iki gündür hiç giremedim çünkü dünkü depremde asansörde tek başıma kaldım... kalp rahatsızlığım var biliyorsunuz kalbim sıkıştı.. saatlerce telefonlar çekmedi kimse bana ulaşamadı ben kimseye ulaşamadım... iki arkadaş gördü sonda saatlerce yanımda kaldılar ALLAH razı olsun. Bugün de doktora gittim hemen eşim izin filan aldı. Gözüm doğru düzgün bir şeyi görmedi kusura bakmayın lütfen RABB im korusun beterinden çok kötü anlardı
Yawrukush Kozmogirl17 @Akrrep
Yalniz bu hafta motive olsanizda birincilik bizde
Ikincilik icin ugrasabilirsiniz ama
canım nasıl oldunuz iyi mi aras cokmaz inş bir daha ah canım yasadıklarını öyle iyi anlıyorumki kalbim pır pır olurdu benim de hep
ayıpsın ortak biz avantjlıyız emziriyoruz sıp sıp gidecek o kilolar ben bugun kendime ödül verdim ama öyle agır geldiki bşrazdan yazarım menümü daha böyle ödül mödül vermicem midem cok kötü oldu haftaya 75 i ucundan görmek hedefim
eylul 27 menum
sabah 8
2 yumurta tavada ,1 dilim kasar
ara sutlu kahve
oglen yok ( zaman olmadi
aksam5
4 yk pilav,5 yk et sotesalcali,3 yk yogurt
su2 lt
spor 1.5 saat yuruyus
@Gonulmeyvesi
Yawrukush
Kizlar selam takima gelemedim yine basa sardik, sabahtan beri Aras atesli, 2 saat once cok ciddi anlamda yukseldi, tam Akini okuldan alacagim saatti, alamadim Akini okuldan esimi aradim gelmem en erken 2 saati bulur dedi toplantisi vardi.Resmen kimsesiz gibiyiz burada..Vanessayi aradim Akini aldi sagolsun, parka goturdu, orada ilgilendi ,Arasin atesi yarim saat once yola cikacak kadar dustu, cirilciplak arabaya attim , 10 dakikada parktan Akin'i alip eve donduk..
Bakalim gece ve haftasonu bizi neler bekliyor...Hepiniz misil misil uyuyorsunuzdur insallah...
Harika canim
Canim sarmayi carsamba gunu yaptim, persembe Vanessayla bulusacagiz diye bir gun oncesinden hazirladim ki dun yemek derdim olmasin.Bende aylardir ilkkez yaptim.Aras okuldayken oda, yoksa ne mumkun :)
Harika
Cok guzel bir eksi canim
Tebrikler Huzurcum, listeye girisnde hayirli olsun..
Valla daim olsun bu azmin Busem , cok iyi gidiiyorsun..
Yorgun olman cok normal Fatimem, daha yeni dogum yaptin, bebegin cok kucuk, surekli ilgilenmek zorundasin, geceleri uyanir uykunu alamazsin...
Sen kilo vermek icin kendini ne zaman uygun hissedersen biz hep buradayiz, kendini uzme olur mu..
Her zaman yaz canim..
Tebrikler canim
Tebrikler Gamzecim, nasil oldun canim?
Supersin Goknurcum
Bu ne guzel eksiydi yaaaa
Citir mezunum tebrikler
Nerelerdesin aslicim?
Diyetin nasil gidiyor?
Cok guzel bir eksi kuzum
Tebrikler Deryacim
Adet yakinsa ekside olman bile guzel canim, ne var ne yok?
Harikasin neredeyse mezun olacaksin
Canim kesin kararliyim diyorsan onumuzdeki hafta aktif bir katilim sagla, listeye alalim Fatimem..
Tebrikler canisi, nasil gecti gunun?
Cok gecmis olsun canim, nasil durumu hastanizin, daha iyi mi?
Guzel haberlerinizi bekliyoruz..
Fevkaladenin fevkinde
Mezun oldum olacagim canim :)
Ellerine saglik Ozlemim
@haeshin oooo busem kizlara eski amazonlari gosterelim bu hafta
Guzel menu canim, su miktarinda gayet iyi, egzersizinde artmis :)
Harika bir menu su biraz az arttirirsan super olur :)
Hic bisey yememissin kuzum, su da icmemissin , bugun dunun acisini cikart, guzelce beslen...
Canim cok uzuldum , Allah korusun, esirgesin hepinizi bir daha yasatmasin..
Cok gecmis olsun, daha iyi misin bugun?
Ah yine atesliyiz Huzurcum...
Yarin odul ogunu yapabilirsin benden izin var
Borek odulluyse ye kesin
Bu ne bicim takim kaptani
Ozlemcim masallahin var odul dahi yapmiyorsun, beslenme duzenin cok saglikli, sapka cikariyorum sana
Suan ilaclarin etkisiyle atesi yok ama ilaclarin etkisi gecince ne olacak Allah bilir canim...
Canimmmm❤Harika canim
Canim sarmayi carsamba gunu yaptim, persembe Vanessayla bulusacagiz diye bir gun oncesinden hazirladim ki dun yemek derdim olmasin.Bende aylardir ilkkez yaptim.Aras okuldayken oda, yoksa ne mumkun :)
Harika
Cok guzel bir eksi canim
Tebrikler Huzurcum, listeye girisnde hayirli olsun..
Valla daim olsun bu azmin Busem , cok iyi gidiiyorsun..
Yorgun olman cok normal Fatimem, daha yeni dogum yaptin, bebegin cok kucuk, surekli ilgilenmek zorundasin, geceleri uyanir uykunu alamazsin...
Sen kilo vermek icin kendini ne zaman uygun hissedersen biz hep buradayiz, kendini uzme olur mu..
Her zaman yaz canim..
Tebrikler canim
Tebrikler Gamzecim, nasil oldun canim?
Supersin Goknurcum
Bu ne guzel eksiydi yaaaa
Citir mezunum tebrikler
Nerelerdesin aslicim?
Diyetin nasil gidiyor?
Cok guzel bir eksi kuzum
Tebrikler Deryacim
Adet yakinsa ekside olman bile guzel canim, ne var ne yok?
Harikasin neredeyse mezun olacaksin
Canim kesin kararliyim diyorsan onumuzdeki hafta aktif bir katilim sagla, listeye alalim Fatimem..
Tebrikler canisi, nasil gecti gunun?
Cok gecmis olsun canim, nasil durumu hastanizin, daha iyi mi?
Guzel haberlerinizi bekliyoruz..
Fevkaladenin fevkinde
Mezun oldum olacagim canim :)
Ellerine saglik Ozlemim
@haeshin oooo busem kizlara eski amazonlari gosterelim bu hafta
Guzel menu canim, su miktarinda gayet iyi, egzersizinde artmis :)
Harika bir menu su biraz az arttirirsan super olur :)
Hic bisey yememissin kuzum, su da icmemissin , bugun dunun acisini cikart, guzelce beslen...
Canim cok uzuldum , Allah korusun, esirgesin hepinizi bir daha yasatmasin..
Cok gecmis olsun, daha iyi misin bugun?
Ah yine atesliyiz Huzurcum...
Yarin odul ogunu yapabilirsin benden izin var
Borek odulluyse ye kesin
Bu ne bicim takim kaptani
Ozlemcim masallahin var odul dahi yapmiyorsun, beslenme duzenin cok saglikli, sapka cikariyorum sana
Suan ilaclarin etkisiyle atesi yok ama ilaclarin etkisi gecince ne olacak Allah bilir canim...
Goruselim canim bana uyarÇok geçmiç olsun.. Allah daha beterinden korusun..
Bence bu konuyu cuma günü tekrar konuşalımmm
Hadi inşaAllah, hedefim 69u ucundan da olsa görmek bu hafta..
Bitti artık, ödül mödül yokk
Afiyet olsun canım..
Aleykum selam canım..
Yine ne oldu bu çocuğa? Ateş yakasını bırakmadı bir türlü
Tamam canım..
Çok teşekkür ederim
Evet herkes yataktan dinlenmis kalkar kucuk bebeleri olanlar uykusuz yorgun kalkiyor sole di lenmis kalkmak istiyorum bu gece ole bi uyku cokmuski bana sormayin gitsin.cocuklarin aglamasini bile duymamisim her seferinde esim kaldirdi beni o derece yorgunmusum yani
Gecmis olsun kuzum nedir bu cocuklarimizin cektigi ya ates ates minicek bedenleriyle yazik ya.kiyamamGunaydin kizlar
Suraya bir uykusuz annede ben birakayim. Gece boyu kizimin atesiyleugrastik. Hic susmadi surekli agladi . Surup falan hic ise yaramadi. simdi biraz dustu cok sukur. Ama hala uyumuyor ve mizmiz...
Kaptanim sizede gecmis olsun ates fena bir sey
Gunaydin kizlar
Suraya bir uykusuz annede ben birakayim. Gece boyu kizimin atesiyleugrastik. Hic susmadi surekli agladi . Surup falan hic ise yaramadi. simdi biraz dustu cok sukur. Ama hala uyumuyor ve mizmiz...
Kaptanim sizede gecmis olsun ates fena bir sey
Al bendende okadar ne diye uyaniyon sabahin 7 sinde diye kiziyorum buyuk uyucak onuda uyutmuyor gozumu acamiyorum bende neyse ayagima aldim daldi gibi yine birazda bole uyusun en azindam 9 a kadar uyutaa yokÖyle gerçekten..
Mutfakta sandalyede uyukluyorum resmen, kalkıp birşeyler mi yesem yoksa gidib azıcık da olsa uyusam mı diye düşünüyordum ki bebeğim uyandı şimdiböylece uyumak fikri sadece fikir olarak kalıyor, ben iyisi bir çay içeyim :))
Bizi anca cay kahve ayakta tutuyor bide gribim ki cok fena gozlerim kapaniyor menun guzel kuzum cokta fazla bisey yememissin gibi.Cuma menü
Sabah
1 dilim ekmek
Peynir
Çay
Öğlen
2 kaşık pilav
Sebzeli et kavurma
Akşam
Tavada yağsız et
Su 2 litre
Aralarda çay içtim 4-5 kupa kadar
Al bendende okadar ne diye uyaniyon sabahin 7 sinde diye kiziyorum buyuk uyucak onuda uyutmuyor gozumu acamiyorum bende neyse ayagima aldim daldi gibi yine birazda bole uyusun en azindam 9 a kadar uyutaa yok
Bizi anca cay kahve ayakta tutuyor bide gribim ki cok fena gozlerim kapaniyor menun guzel kuzum cokta fazla bisey yememissin gibi.
Benimkide ole sabahin koru dikilliyo ayaga bende el mahkup kalkip kahvaltisinii yaptiriyorum acikiyor cunku kuzuZor ama napalım..
Benimki küçük daha sadece acıkınca uyanıyordu, sabah 8 olmadan uyandı, yedi, hadi gel şimdi tekrar uyu yok uyumaz, illa beni de uyutmayacak.. Durup durup ben az biraz dalınca ağlıyor, uykuma düşman resmen
Tmm canim anlasilmistir. biliyor musun ilk gunler acligimi cok ariyordum. Hep midemde bosluk vardi sanki yemezsem olmaz gibime gidiyordu. 2-3 gundur hic zorlanmiyorum ve saglikli besinler yemeye dikkat ediyorumUcyuzbesyuz canim sanada gunaydin.yeni hafta yeni umutlar diyelim az yiyip sık yiyelim midemizi yormadan cok sporve bol suyla atalim yaglarimizi
Sagol canim hem kendi perisan oldu hem biz. Sbaha kadar agladi ne yapsak kar etmedi.Gecmis olsun kuzum nedir bu cocuklarimizin cektigi ya ates ates minicek bedenleriyle yazik ya.kiyamam
2 gun once goturmustuk bogaznda iltihap varmis cnm. Doktor antibiyotikle ates dusurucu verdi.2-3 gune hafifler dedi ama dahada artti sanki.Çok geçmiş olsun..
Olmadı bir doktora götürün bugün..
Hay allah kuzuma yaa geceleri ozellikle hastaliklarda cok zor geciyorSagol canim hem kendi perisan oldu hem biz. Sbaha kadar agladi ne yapsak kar etmedi.
2 gun once goturmustuk bogaznda iltihap varmis cnm. Doktor antibiyotikle ates dusurucu verdi.2-3 gune hafifler dedi ama dahada artti sanki.
Alisiyor insan ya bende cocuklar izin vermez spora djyordum valla canim osteyince ole guzel yapiliyor kiTmm canim anlasilmistir. biliyor musun ilk gunler acligimi cok ariyordum. Hep midemde bosluk vardi sanki yemezsem olmaz gibime gidiyordu. 2-3 gundur hic zorlanmiyorum ve saglikli besinler yemeye dikkat ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?