Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eline saglik kuzum ben menumu paylasamdan uyumusum neyse yarin islersin benim gunahlarimi

Çok geçmiç olsun.. Allah daha beterinden korusun..

Yalniz bu hafta motive olsanizda birincilik bizde
Ikincilik icin ugrasabilirsiniz ama

Bence bu konuyu cuma günü tekrar konuşalımmm

Hadi inşaAllah, hedefim 69u ucundan da olsa görmek bu hafta..
Bitti artık, ödül mödül yokk

eylul 27 menum
sabah 8
2 yumurta tavada ,1 dilim kasar

ara sutlu kahve

oglen yok ( zaman olmadi

aksam5
4 yk pilav,5 yk et sotesalcali,3 yk yogurt

su2 lt

spor 1.5 saat yuruyus

@Gonulmeyvesi
Yawrukush

Afiyet olsun canım..

Aleykum selam canım..
Yine ne oldu bu çocuğa? Ateş yakasını bırakmadı bir türlü

Tamam canım..
Çok teşekkür ederim

Canimmmm❤

Goruselim canim bana uyar

Öyle gerçekten..
Mutfakta sandalyede uyukluyorum resmen, kalkıp birşeyler mi yesem yoksa gidib azıcık da olsa uyusam mı diye düşünüyordum ki bebeğim uyandı şimdi böylece uyumak fikri sadece fikir olarak kalıyor, ben iyisi bir çay içeyim :))

Gecmis olsun kuzum nedir bu cocuklarimizin cektigi ya ates ates minicek bedenleriyle yazik ya.kiyamam

Çok geçmiş olsun..
Olmadı bir doktora götürün bugün..

Al bendende okadar ne diye uyaniyon sabahin 7 sinde diye kiziyorum buyuk uyucak onuda uyutmuyor gozumu acamiyorum bende neyse ayagima aldim daldi gibi yine birazda bole uyusun en azindam 9 a kadar uyutaa yok

Cuma menü

Sabah
1 dilim ekmek
Peynir
Çay

Öğlen
2 kaşık pilav
Sebzeli et kavurma

Akşam
Tavada yağsız et

Su 2 litre
Aralarda çay içtim 4-5 kupa kadar
Bizi anca cay kahve ayakta tutuyor bide gribim ki cok fena gozlerim kapaniyor menun guzel kuzum cokta fazla bisey yememissin gibi.

Al bendende okadar ne diye uyaniyon sabahin 7 sinde diye kiziyorum buyuk uyucak onuda uyutmuyor gozumu acamiyorum bende neyse ayagima aldim daldi gibi yine birazda bole uyusun en azindam 9 a kadar uyutaa yok

Zor ama napalım..
Benimki küçük daha sadece acıkınca uyanıyordu, sabah 8 olmadan uyandı, yedi, hadi gel şimdi tekrar uyu yok uyumaz, illa beni de uyutmayacak.. Durup durup ben az biraz dalınca ağlıyor, uykuma düşman resmen

Bizi anca cay kahve ayakta tutuyor bide gribim ki cok fena gozlerim kapaniyor menun guzel kuzum cokta fazla bisey yememissin gibi.

Aynen, kahve içemiyorum ben, ama akşama kadar ya su şişesiyle geziyorum, ya da çayla.. Öyle küçük bardak falan da kesmiyor, illa büyük kupa olucak :)

Benimkide ole sabahin koru dikilliyo ayaga bende el mahkup kalkip kahvaltisinii yaptiriyorum acikiyor cunku kuzu

Ucyuzbesyuz canim sanada gunaydin.yeni hafta yeni umutlar diyelim az yiyip sık yiyelim midemizi yormadan cok sporve bol suyla atalim yaglarimizi
Tmm canim anlasilmistir. biliyor musun ilk gunler acligimi cok ariyordum. Hep midemde bosluk vardi sanki yemezsem olmaz gibime gidiyordu. 2-3 gundur hic zorlanmiyorum ve saglikli besinler yemeye dikkat ediyorum

Gecmis olsun kuzum nedir bu cocuklarimizin cektigi ya ates ates minicek bedenleriyle yazik ya.kiyamam
Sagol canim hem kendi perisan oldu hem biz. Sbaha kadar agladi ne yapsak kar etmedi.
Çok geçmiş olsun..
Olmadı bir doktora götürün bugün..
2 gun once goturmustuk bogaznda iltihap varmis cnm. Doktor antibiyotikle ates dusurucu verdi.2-3 gune hafifler dedi ama dahada artti sanki.

Sagol canim hem kendi perisan oldu hem biz. Sbaha kadar agladi ne yapsak kar etmedi.

2 gun once goturmustuk bogaznda iltihap varmis cnm. Doktor antibiyotikle ates dusurucu verdi.2-3 gune hafifler dedi ama dahada artti sanki.
Hay allah kuzuma yaa geceleri ozellikle hastaliklarda cok zor geciyor

Tmm canim anlasilmistir. biliyor musun ilk gunler acligimi cok ariyordum. Hep midemde bosluk vardi sanki yemezsem olmaz gibime gidiyordu. 2-3 gundur hic zorlanmiyorum ve saglikli besinler yemeye dikkat ediyorum
Alisiyor insan ya bende cocuklar izin vermez spora djyordum valla canim osteyince ole guzel yapiliyor ki

Kozlar dün yazmayı unutmusum menümü

Sabah 8.00
Yulaf unundan yapılmış 3 dilim kıymalı pizza

Oglen 14.30
Bir buyuk asure seker koymamıstım ama sonucta hurmaların ıncırksrin sekeri yetti

Aslında tekrar yemicektim ama dayanamadım saat 5 te 4 kasık dha yedim

Spor
45 dl 4 km kosubandında kosu

100 yarımmekik
100 sag bck
100 sol bck
40 kol calışma

Su 2,5

Yawrukush Dahlia_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…