Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hepinize güzel haftasonları kızlar burda hava yine bulutlu yer yer yagıslı geidihim işk yıl icim kararıyordu ama artık alıştım siz neler yapıcaksınız

Sağol canım, sana da..
Napalım biz minnakla evdeyiz.. Havalar iyice soğudu, rüzgar desen herşeyi dağıtacak türden.. O yüzden evde takılıyoruz :)
Şu an da kucağımda ben de yemek yemeğe çalışıyorum

Ay canım kac aylıktı 2 miydi cok kucukler dısarı cokacak da bir senebin yoksa yatın beraber koyniş koyniş benım tek cocugum varken oooh onuyuyumca bende alırdıö koynuma sıcak sıcak uyurduk. Onunla gecirdigim güzel gunlerş hla hatırlarım 2. 3. Olunca insan cok fırsat bulamıyor böyle tentwne temasa

Canım geçecek vücudu geçirdiği hastalığa bağışıklık kazanacak ve geçecek. Çok geçmiş olsun. Vanessa da sağolsun. Kimsesiz değilsin bak çok güzel bir arkadaş edinmişsin

Gösterelim özgem. Yalnız ben ödül yapamam. Şöyle ki şu an ketosisdeyim yani vücudum yağ adapte oldu enerjisini yağdan karşılamaya başladı. Normalde karbonhidrat yakıyor çoğunda. Ketosise girebilmek için de 1 ile 3 hafta arası tam keto yapmam gerekiyor. Şu an herhangi bir basit karbonhidrat vücudumu alt üst eder bu moddan çıkarım ve muhtemelen de yeniden girmeye çalışırken ketoflu denilen o adaptasyon süreci rahatsızlıklarını tekrardan yaşarım. İnan değmez.
İnanılmaz donanımlıyım şu anda her ‘ye’ ısrarına karşı en az 20 cümle çalıştım akşamdan, en şu ve zayıf gösteren kıyafetlerimi giydim ki yemediğine değmiş desinler, akşam da evde kendime ketobörek yapma sözü verdim psikolojik olarak rahatlamak için. Gülfiye beni affetsin hep yediğim ev napim

Çok geçmiş olsun.

Bu kadar bilgi donanim yeme bencede

Yok canım 1 aylık olucak ay sonu..
Valla zar zor uyudu, şimdi ben de yastığı görür görmez uyurum
Yemeğimi yedim, bekledim 1 saat falan geçsin de çay içeyim diye, çay hazır, yanında hayali pastayla içicem, hadi bana afiyet olsun
Kaç gündür nasıl pasta istiyorum anlatamam.. Bu hafta 69u görürsem ödülüm olur artık :)
Senin maşaAllah 3 taneymiş hem de, ben daha 1 taneyle böyleysem 2. yi falan düşünemiyorum uykusuzluğa alışıyor insan değil mi? Kendime teselli vereyim bari

Bu kadar bilgi donanim yeme bencede
Sen bilmiyorsun tabi bu diyetin ön hazırlık aşaması 3 ay sürdü iki başarısız denemem oldu yaşadım yani o ketoflu illetini aklım başıma geldi. Artık no Mart’a kadar bozmayacağım sadece yılbaşında alkol belki o da kesinlikle bira değil 0 karb olanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…