Hepinize güzel haftasonları kızlar burda hava yine bulutlu yer yer yagıslı geidihim işk yıl icim kararıyordu ama artık alıştım siz neler yapıcaksınız
Ay canım kac aylıktı 2 miydi cok kucukler dısarı cokacak da bir senebin yoksa yatın beraber koyniş koyniş benım tek cocugum varken oooh onuyuyumca bende alırdıö koynuma sıcak sıcak uyurduk. Onunla gecirdigim güzel gunlerş hla hatırlarım 2. 3. Olunca insan cok fırsat bulamıyor böyle tentwne temasaSağol canım, sana da..
Napalım biz minnakla evdeyiz.. Havalar iyice soğudu, rüzgar desen herşeyi dağıtacak türden.. O yüzden evde takılıyoruz :)
Şu an da kucağımda ben de yemek yemeğe çalışıyorum
Canım geçecek vücudu geçirdiği hastalığa bağışıklık kazanacak ve geçecek. Çok geçmiş olsun. Vanessa da sağolsun. Kimsesiz değilsin bak çok güzel bir arkadaş edinmişsinKizlar selam takima gelemedim yine basa sardik, sabahtan beri Aras atesli, 2 saat once cok ciddi anlamda yukseldi, tam Akini okuldan alacagim saatti, alamadim Akini okuldan esimi aradim gelmem en erken 2 saati bulur dedi toplantisi vardi.Resmen kimsesiz gibiyiz burada..Vanessayi aradim Akini aldi sagolsun, parka goturdu, orada ilgilendi ,Arasin atesi yarim saat once yola cikacak kadar dustu, cirilciplak arabaya attim , 10 dakikada parktan Akin'i alip eve donduk..
Bakalim gece ve haftasonu bizi neler bekliyor...Hepiniz misil misil uyuyorsunuzdur insallah...
Gösterelim özgem. Yalnız ben ödül yapamam. Şöyle ki şu an ketosisdeyim yani vücudum yağ adapte oldu enerjisini yağdan karşılamaya başladı. Normalde karbonhidrat yakıyor çoğunda. Ketosise girebilmek için de 1 ile 3 hafta arası tam keto yapmam gerekiyor. Şu an herhangi bir basit karbonhidrat vücudumu alt üst eder bu moddan çıkarım ve muhtemelen de yeniden girmeye çalışırken ketoflu denilen o adaptasyon süreci rahatsızlıklarını tekrardan yaşarım. İnan değmez.Harika canim
Canim sarmayi carsamba gunu yaptim, persembe Vanessayla bulusacagiz diye bir gun oncesinden hazirladim ki dun yemek derdim olmasin.Bende aylardir ilkkez yaptim.Aras okuldayken oda, yoksa ne mumkun :)
Harika
Cok guzel bir eksi canim
Tebrikler Huzurcum, listeye girisnde hayirli olsun..
Valla daim olsun bu azmin Busem , cok iyi gidiiyorsun..
Yorgun olman cok normal Fatimem, daha yeni dogum yaptin, bebegin cok kucuk, surekli ilgilenmek zorundasin, geceleri uyanir uykunu alamazsin...
Sen kilo vermek icin kendini ne zaman uygun hissedersen biz hep buradayiz, kendini uzme olur mu..
Her zaman yaz canim..
Tebrikler canim
Tebrikler Gamzecim, nasil oldun canim?
Supersin Goknurcum
Bu ne guzel eksiydi yaaaa
Citir mezunum tebrikler
Nerelerdesin aslicim?
Diyetin nasil gidiyor?
Cok guzel bir eksi kuzum
Tebrikler Deryacim
Adet yakinsa ekside olman bile guzel canim, ne var ne yok?
Harikasin neredeyse mezun olacaksin
Canim kesin kararliyim diyorsan onumuzdeki hafta aktif bir katilim sagla, listeye alalim Fatimem..
Tebrikler canisi, nasil gecti gunun?
Cok gecmis olsun canim, nasil durumu hastanizin, daha iyi mi?
Guzel haberlerinizi bekliyoruz..
Fevkaladenin fevkinde
Mezun oldum olacagim canim :)
Ellerine saglik Ozlemim
haeshin oooo busem kizlara eski amazonlari gosterelim bu hafta
Guzel menu canim, su miktarinda gayet iyi, egzersizinde artmis :)
Harika bir menu su biraz az arttirirsan super olur :)
Hic bisey yememissin kuzum, su da icmemissin , bugun dunun acisini cikart, guzelce beslen...
Canim cok uzuldum , Allah korusun, esirgesin hepinizi bir daha yasatmasin..
Cok gecmis olsun, daha iyi misin bugun?
Ah yine atesliyiz Huzurcum...
Yarin odul ogunu yapabilirsin benden izin var
Borek odulluyse ye kesin
Bu ne bicim takim kaptani
Ozlemcim masallahin var odul dahi yapmiyorsun, beslenme duzenin cok saglikli, sapka cikariyorum sana
Suan ilaclarin etkisiyle atesi yok ama ilaclarin etkisi gecince ne olacak Allah bilir canim...
Çok geçmiş olsun.Gunaydin kizlar
Suraya bir uykusuz annede ben birakayim. Gece boyu kizimin atesiyleugrastik. Hic susmadi surekli agladi . Surup falan hic ise yaramadi. simdi biraz dustu cok sukur. Ama hala uyumuyor ve mizmiz...
Kaptanim sizede gecmis olsun ates fena bir sey
Kozmo kaptanım bol ödüllü olmuş menünCuma menum
Eki Görüntüle 2540223 Eki Görüntüle 2540224 Eki Görüntüle 2540225
Asureyi odulden sayalim kaptanim sutlaca ceza gelsin bence
Su 2 lt anca
Spor 200 zip
Evde kosturma
No porplem ex eşim yine eş olabilirizhaeshin @Crnemxeren kizlar bu hafta bana ragmen 2. Olduğunuz icin sizi ayakta alkışlıyorum harikasınız
Öhöm öhömCanim sen bildkrim yaptin yine crnemxeren hic bildirim yapmadi yaa bu 2 likhaeshin in eseri
Boreklerin resimlerini bekliyoruz ozaman afiyet olsunYoldayım böreklere yaklaşıyorum kesin manyak bir pasta ve şerbetli tatlı da yapmıştır. Salata çeşitleri de vardır. Hissedebiliyorum kmlerce öteden.
Bu kadar bilgi donanim yeme bencedeGösterelim özgem. Yalnız ben ödül yapamam. Şöyle ki şu an ketosisdeyim yani vücudum yağ adapte oldu enerjisini yağdan karşılamaya başladı. Normalde karbonhidrat yakıyor çoğunda. Ketosise girebilmek için de 1 ile 3 hafta arası tam keto yapmam gerekiyor. Şu an herhangi bir basit karbonhidrat vücudumu alt üst eder bu moddan çıkarım ve muhtemelen de yeniden girmeye çalışırken ketoflu denilen o adaptasyon süreci rahatsızlıklarını tekrardan yaşarım. İnan değmez.
İnanılmaz donanımlıyım şu anda her ‘ye’ ısrarına karşı en az 20 cümle çalıştım akşamdan, en şu ve zayıf gösteren kıyafetlerimi giydim ki yemediğine değmiş desinler, akşam da evde kendime ketobörek yapma sözü verdim psikolojik olarak rahatlamak için. Gülfiye beni affetsin hep yediğim ev napim
Hic fark etmez canim sizintakima geleyim o zaman bu haftada :)Ister bizim takima gel ister ozgenin kine canim kime istiyosan bu hafta bole olsun
Ben mesajlari gec gördüm canım ondan karisti ahahaBeraber mi devam ediceksiniz ay benim teller yandı
Tek basina birinci olacakken kiza köstek olduk resmenCanim sen bildkrim yaptin yine crnemxeren hic bildirim yapmadi yaa bu 2 likhaeshin in eseri
Ay tatlis esim bu haftada isterdim ama sis falan cikarim bu seferde birinciligine engel olmusum gibi hissettimNo porplem ex eşim yine eş olabiliriz
Ay canım kac aylıktı 2 miydi cok kucukler dısarı cokacak da bir senebin yoksa yatın beraber koyniş koyniş benım tek cocugum varken oooh onuyuyumca bende alırdıö koynuma sıcak sıcak uyurduk. Onunla gecirdigim güzel gunlerş hla hatırlarım 2. 3. Olunca insan cok fırsat bulamıyor böyle tentwne temasa
Tamam kuzum ozama ben senide yawrusun kollarina teslim edimBen mesajlari gec gördüm canım ondan karisti ahaha
Sen bilmiyorsun tabi bu diyetin ön hazırlık aşaması 3 ay sürdü iki başarısız denemem oldu yaşadım yani o ketoflu illetiniBu kadar bilgi donanim yeme bencede
Nooo benden çok verenler var takımda öle birincilik falan yok hepimiz süperiz. Artı birlikteydik eşim bazen sen omuzlarsın bazen benTek basina birinci olacakken kiza köstek olduk resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?