Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

nefret ediyorum böyle çalışmayıp çalışır görünen insanlardan haklısın tabiki umarım eşin dediğine gelir torpil yapıyor diyecek diyede çekiniyor olabilir :44: sadece müdürün olsa işin daha kolay olurdu

minnosum söyle annene getirmesin tatlım anne yetişemiyorum işlerim var eve iş getirdim vs bişiler dee..
her hafta her hafta misafir cekilirmi yaa..
ayy ne yalan söylim ben evlensem kayınbalidemlerden ve annemlerden baska gelen olsun istemem öyle cok fazla nadir olarak gelsinler kırk yılda bi yeterli..
oda kalabalık olsun hepsi aynı zamnda gelsin bitsin ..

bende severdim ama evlenmeden önce.artık bıktım aynen bu durumdayım bende.kimseyi istemiyorum bide 1 aydan kısa süre kaldı sınavlarıma onuda aradan çıkartmaya çalışıyorum daha

bugun sabıt cıktıgına cok sevındım meyvemm afferım sana ben de yarın sabıte duserım ınsallah belımın agrısından nasıl pılates yapıcam onuda bılmıyorum ama yapıcam evde haın kocamla oturucagıma gıdıp yapıcam

ıs buyuk ıs olunca yardımcı olsun dıye 2 ınsaatcı verılır ama ben bu kız yuzunden 6 aydır baska bır ıs vardı hala onun evraklarını yapıyorum delı oldum yanı bunun yuzunden baska calısan bırını verse bısey demıycem ama bu kız nasıl düşeşe duserımde hıc ıs yapmadan ımza atarım dıye dusunuyor. kocamda bu kız yenı daha 1 yıllı dolmadı ya ısı ogrensın dıye hep benım yanıma verıyor benım bolgeme ama kızın ogrenme nıyetı yokkı nasılsa yazıda ıkı kısı yazıyor nasılsa bu ıs yapılır dıye halbukı ogrenmesı ıcın ona tek basına ısı vermesı gerek artık. neyse ya cok sınırllendım ama haklıydım zevcan yanı sonuna kadarda dıretıcem benım amacımın ısten kacmak olmadıgı ortada sonucta ben yardımcıtya gerek yok hamallık yapıcaksam en azından altında tek ımzam ollur

evet zaten benımkı herseyı benım uzerıme bındırıyor kımse torpıl yapıyor demesın dıyede burda ben tek basıma ıs ıstıyorum bunun torpılle ılgısı yok prensesımm
ayy evet yaa soyluyorum meyvemm valla catlıycam yoksa orta yerımden gecen gun dedım ıste bılmem fatma teyzesı gılde gelsınde ondan sonra getırmıycekmıss:84::84::84:
bende severdim ama evlenmeden önce.artık bıktım aynen bu durumdayım bende.kimseyi istemiyorum bide 1 aydan kısa süre kaldı sınavlarıma onuda aradan çıkartmaya çalışıyorum daha

ay ben kendı dosyalarımı yetıstıremıyroum yaa yok yok artık nısana kadar mısafır yokk ınsallah

minnosum işi kızın üstüne yıksan yani git sen şunu yap hazırla bende bunları yapıcam şu zamnda hazır olsunlar falan desen yinemi yapmaz ki. :44:
ayy ne garip insanlar var yaa senin üstünden para kazanıyor bide hakkımızla kazanıyoruz derler..
kocanlar oturucana platesini yap minnosum o göbek erisin sekercim yaz geliyo daracık gömlekler giycez..
ayy minnosum ben hafta sonu kendime kumas pantalon aldım cok da güzel oldu ama 55 olmam sart benim.. bide üzerine önü fırfırlı gömlek aldım ince hırkada aldım cok yakıstı minnosumm.. zayıf olmak gercekden cok güzel bi duyguymus.

ıste zayıf olmanın en buyuk mutluluguda bu meyvem yaa alısverıse gıdıyorsun hersey uzerıne tık dıye oluyorr ay ne guzel yaa gule gule gıy tatlım yenı cıcılerını ben de aksam kocama bıdaha bıdaha soz verdırdım 55 olunca alıcam cooperı dıyee tek hayalım bu ama ondan once bu yaz tatıle gıdesım varr soyle salına salına ıncecık bacaklarımm olmayan göbegımle denıze gırıcem yıhuhuhu ayy ınsallah mart sonu 59 oolurum yaa. meyvem aklımdan kotu kotu seyler gecıyor elma dıyetıne baslamyı dusunuyroum cabucak gıtsın bunlar uzerımden ıstıyorum:84::84:

aman minnosum elma diyetiyle verdiğini alıyorsun canım..
gel bi hafta yani yapabildiğin kadar benim şu yaptığım diyeti yap sekercim 3-3,5 kilo 1 haftada garanti ve hepsi yağdan gidiyor..
geri gelmemek üzere..
yazın incecik sahilde gezersin tatlm.. kocacın bile sana hayran hayran bakarr

ayy bılmıyorum meyvem şöyle bu hafta 2 kılo versemde moralım yerıne gelse artık bıran evvel gıtse sunlarda kıyafet alabılsem hıcbıse uzerıme dogru duzgun olmuyorkı ya bırı bol dusuyor otekı dar olmuyor benım dıyetle sorunum yok benım sorunum ben sebze hıc sevmıyorum hemde hıcc .hıc yemesem aramam yanı yesıl bıse yok dıye oyuzden sıskoyum zaten benım ona alısmam lazım oncelıkle ama dur senınn dıyetın ıyı kontrol edıyor onu yapabılırım bugun bıraz bol sporla atlatayım yarına elma alayım yapayım barı:2:

minnosum alısman lazım canım sebze yemeye .. baska yolu yok bu işin sadece et yerkende olmuyor gördün dukan da mahfediyor insanı..
sabah yumurta ve yulaf yersin öğlen et balık tavuk yanında salata
aksamda sebze közleme yada haslama yoğurtlu yersin aralarda yeşil elma..
direk 62 ye iniverirsin sekercim.. üzme kendini 1 nisanda 59.8 olucaksın bunun için elinden geleni yapman lazımm..

evet allısmam lazım meyvemm hadı baslasın calısmalar 62 ıcınn . aslında dıyorum karnıbahar haslasam aksamları sarımsaklı yogurtla yerım tadını sevmeden dur oyle yapayım meyvem. . yarın baslıyım ben bu dıyete hem belkı bugunku sular ve yesılcaylardan sonra yarına eksıyle baslarım bellkı yanı ınsallahh

hypatıa ve karıcegım asagıdasınız goruyorum nıye konusmuyorsunuz bakımm kızlarr

kızlar +90 dan 47 kilo veren bi arkadasın basarısı biraz uzun ama belki gözgezdirmek istersiniz motive olmak herzamn işe yarar ben tamamını okuyamadım gözlerimden dolayı size belki faydası olur...

carnivale kullanıcısından alıntı bu arada hayatımda ilk kez topuklu ayakkabı giyiyorum. bir yere girince herkes bana bakmıyor ilk defa. ilk defa mağazada birileri hanımefendi o size olmaz. küçüğünü deneyelim diyor. ilk defa erkekler bir işim yoksa görüşmek istedikleri için beni arıyorlar. ilk defalar öyle çok ki... ama en güzeli ilk defa annem babam kız kardeşim ve erkek kardeşim beni karşılarında görünce ağladılar... zira ayrı yaşadığımız için onları en son yaklaşık yüz yirmi kilo iken görmüştüm...

ben de bu forumda zayıflamayı başaran herkese pek çok mesaj yazdım. nasıl zayıfladıklarını öğrenmek istedim. benim size diyeceğim,

arkadaşlar yalan söylemeyi bırakın!!!

bunu yıllarca kendine yalan söylemiş biri olarak söylüyorum. siz gerçekten hazır olduğunuzda açlık kayboluyor. halsizlik, mutsuzluk kayboluyor. mazeretler kayboluyor... kilolarımız için ödediğimiz bedeller zayıflama çabasının yanında hiç kalır!

hayatınızı yalnız siz düzeltebilirsiniz.

eğer dürüstseniz, tartıya aldırmayın... zayıflıyorum daha da zayıflayacağım deyin. örneğin bugün bir kilo aldıysanız rejim yapmanıza rağmen ama yolun başında daha da ağırdım demek yapmasaydım şimdi kim bilir kaç olurdum deyin...

kendinizin önünde bir engel olmaktan çekilin...

inanın her şeye ama her şeye layıksınız. o salak kızların hepsinden iyisiniz. kendinizie fırsat verin. sevdiklerinizi en çok bununla mutlu edebilirsiniz...

...........

carnivale kullanıcısından alıntı teşekkür ederim:)
neler yaptığıma gelirsek, zayıflamaya başladığımda haftada iki kilo vermeyi hedeflemiştim. uzun süre de böyle devam etti. ancak arada biraz üzüntülü bir durum yaşadım. üç gün bir parça incir ve bir nar yiyerek ve uyuyarak geçti. sonra inanılmaz hızlı kilo vermeye başladım. komik bulacaksınız ama doktor kontrolüne bile gittim. bu kadar hızlı verilir mi diye:) ama her şey çok normaldi. rejim olarak başlangıçta 1400 kalorilik bir diyet yaparken bahsettiğim olaydan sonra 1100 kalorilik bir diyete başladım. ama en önemlisi diyet yaparken sürekli porsiyon küçültmeye odaklanıp kaçamaklara izin verdim. cnım börek istiyorsa bir dilim yedim. ama o gün sporu arttırdım. zayıflamamın en önemli sırrı spor zaten. her gün leslie nin 5 millik fat burn programından iki kez yaptım. sabah iki saat bunu yaptıktan sonra akşam da yüzmeye gittim. bahsettiğim üç gün dışında belki altı yedi gün kaçamağım vardır. ama geri kalan tüm günlerde yani neredeyse bir yıldır aralıksız spor yaptım. yemek yiyememekten üzülmekten ziyade spora giderken ağlayacak gibi olduğum oluyordu. zira çok yorgun oluyordum ve bir ton iş getiriyordum eve. ama ne olursa olsun devam etmeye kararlıydım. karnım sırtım kolum belim bacağım derken bedenler küçülüp tartı normalleşmeye başladıkça daha da sıkı sarıldım programıma. bu arada 65 kilo hedefim de beni bekler. yani halen programıma devam ediyorum :)))
[/QUOTE]

bende yapıyorum minnosum zaten birlikte yaparızz
gerci benim bu gün 2. günüm.. yarın hypatianın diyetini yapayım carsamba persembe yine bunu yapayım diyorum ama belli olmaz bana sen yarın baslarsan bende 2 gün daha bu sekilde beslenirim persembe hypatianın diyetini yapabilirim..

bende aksama yesıl elma ıle karnıbahar alayım yarın baslıyım meyvem persembe cuma bende hypatıamın dıyetını yapmak ıstıyorum ılkınde 700 gr verdım ama tabı ıkıgun pasta borek yersen 600 unu gerı aldım hemen bugun onu gondermem lazım yoksa ben bugunden eksıdeydım ne guzell . ama bu aksam eyvah eyvahın 2. cdsı var onu koyucam kosu bandının karsısına bıtene kadar hızlı yavas yuruycem ıste sabaha hıcbısey kalmayıp artı 100 grdan eksı 500 grma dusmeyı planlıyorum

kuyabiyem ya gecen gece senii rüyamda gördüm.
öyle incelmişsinki manken gibisin..daracık bi pantapon topuklu ayakkabıların vardı. boyunda uzundu rüyamda geci boyun kac bilmiyorum ama cok güzeldi fiziğin

minnosum ii aklıma getirdin bende de var o bende isliyeyim bu aksam
elma diyetini 2 gün yap canım hypatianınkinide 2 gün yap..
inş bu hafta 1 bucuk vericez minnosumm

minnosum ii aklıma getirdin bende de var o bende isliyeyim bu aksam
elma diyetini 2 gün yap canım hypatianınkinide 2 gün yap..
inş bu hafta 1 bucuk vericez minnosumm

ınsallah canım ınsallah hemen yapayım ben bunu haklısın tatlım 2 gun meyve 2 gun hypatıa dıyetı
1.5 kılonun sırrını soyluyorum kızlar

şimdi elmamı yedim..
öğlen olsada eve gidip tavuğumuda yesemm

bu aksam süper spor yapmalıyım yarına 58 i gömem sart 9 mart mebim hayatım için cok önemli bi dönüm noktası olmustu..
buraya atandığımda 58 kiloydum ve buraya adım attım kilo almaya basladım..
inş burdan giderken incecik olarak giderim ..
kızlar tam 1 sene kilo aldım 58 ile basladım 70 le tamamladım 69.7 ama 70 sayıyorum.. 12 kilo aldım ve 1 senedede vermiş olmak istiyorumm inş basarırım

günaydın kızlarr..

bugün cuma ile aynı görünüyorum tartıda ,sinir oldummmm...inş. eksiye düşerim yarın

herkese kolay gelsin,iyi mesailer..

Diyet uzmanı Selahattin Dönmez’in dört hafta süre ile uygulanacak metabolizma hızlandırıcı diyeti…
1. Hafta metabolizmayı düzenleyici diyet

Kahvaltı: 2 adet kuru incir ve 4 adet taze ceviz
1 karper dilimi kadar taze kaşar
1 ince dilim yulaf ekmeği
Tatlı kırmızı biber, taze nane ve domates

Öğle: 6 yemek kaşığı kıymalı ıspanak
1 su bardağı ayran
1 ince dilim çavdar ekmeği
1 kase karışık az yağlı salata

İkindi: Bir adet mevsim meyvesi

Akşam: 1 kase mercimek çorbası
1 ince dilim buğday ekmeği
1 kase karışık az yağlı salata

Yatarken: Bir su bardağı süt

Haftada 3 kere 45 dakikalık tempolu yürüyüş yapın

2. Hafta metabolizmayı harekete geçiren diyet

Kahvaltı: Bir adet yumurta
1 tatlı kaşığı bal
1 ince dilim kepekli ekmek
1 su bardağı süt
Domates, salatalık

Öğle: Üç adet ızgara tavuk veya yağsız kıyma ile yapılmış köfte
1 kase yoğurt
1 ince dilim kepekli ekmek
Domates, taze tere ve taze roka

İkindi: 50 gram taze fındık

Akşam: Bir kase sebze çorbası
Bir ince dilim kepekli ekmek
Domates, tere

Ara: Bir adet mevsim meyvesi

Haftada 3 kere 50 dakikalık tempolu yürüyüş yapın

3.Hafta metabolizmaya hız kazandırıcı diyet

Kahvaltı: Bir su bardağı greyfurt+portakal+havuç suyu karışımı için
2 karper büyüklüğünde peynir
Domates, salatalık

Öğle: 4 köfte kadar balık buğulama
1 kase az yağlı roka salatası

Akşam: 4 köfte kadar buğulama balık
1 kase az yağlı roka salatası

Ara: 50 gram badem

Haftada 4 kez 55 dakikalık tempolu yürüyüş yapın

4.Hafta metabolizmanızın hızının devamlılığını sağlayacak diyet

Kahvaltı: Bir karper büyüklüğünde peynir
1 ince dilim tahıllı ekmek
6 tane yeşil zeytin
1 su bardağı süt
Domates, salatalık.

Öğle: 2 köfte kadar tavuk, balık veya kırmızı et
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 kase az yağlı marul salatası

İkindi: Bir adet mevsim meyvesi

Akşam: İki köfte kadar tavuk, balık veya kırmızı et
4 yemek kaşığı sebze yemeği
1 kase az yağlı marul salatası

Haftada 4 kez 60 dakikalık tempolu yürüyüş yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…