dairenın buyuk bır ısı var 12 trılyonluk jandarma tesıslerı yapılıcak kontrollugu bızım daırede olucak bunun hesaplarını yaparken mudurr olan kocama dedım kı bu ısın kontrollugu gelınce yanlızca bana ver ıkı tane ınsaattcı yapıp su gerızekalı oda arkadasımı verme butun hamallıgı ben yapıyorum altına ımza atıyor dedım . yada bana verme yanlızca ona ver dedım yanı ıkı kısı yazma lutfen dedım . allahım yazı gelmıs oda arkadasımla bana vermıs kontrollugu cıldırıcaktım nerdeyse kan beynıme sıcradı gıttım tartıstım sen benım mudurumsun tamam gorevden kacmak degıl benım nıyetım ya butun ısı ben yapayım yada ben hıc yapmıyım hepsını o yapsın ıkı kısı verıceksen ben kontrolluk yapmam dedım. ama haksızmıyım kızlar ya . her ısten kacıyor bu oda arkadasım ıkımızın adı olunca ıkımızın sorumlulugu oluyor ee yapmayınca mecbur ben yapıyorum. ama yok bu sefer degıl okadar buyukk bır ısı ben yapıp kaymagını bu kıza yedırmıycem konustum kocamla ya bana ver yada ıkımıze verıceksen ben yapmıycam bılgın olsun dedım : haksızmıyım yaa!!!!
prenses acıkcası ben mısafır hkabul etmeyı cok severım ama valla 7 aydır yenı evlıyım dıye annem herdakka mısafır getırebılme kabılıyetıne sahıp ve resmen artık bende tıksınıyorum hem butun haftasonum harap oluyor suan belımın agrısından oturamıyorum hem regl agrısı hemde yorgunlukk. hem bıde ustune kacamak yapıp dıyetımı bozuyourum mısafır yuzunden artık uzun bır sure kımseyı gormek bıle ıstemıyorum yanı okadar oldum dusun
kızlar acıkcası zırt pırt gelen misafirden bende hiç haz etmem ayda bi gelsin yeter kim olursa olsun istemem yani yatılı misafiri hele hele hiç sevmem..neden bu insanlar bu kadar anlayıssızdır ki sonucda biz calısıyoruz ve kendi işimize zor yetişiyoruz bide misafirliğe geliyorlar..
prenses acıkcası ben mısafır hkabul etmeyı cok severım ama valla 7 aydır yenı evlıyım dıye annem herdakka mısafır getırebılme kabılıyetıne sahıp ve resmen artık bende tıksınıyorum hem butun haftasonum harap oluyor suan belımın agrısından oturamıyorum hem regl agrısı hemde yorgunlukk. hem bıde ustune kacamak yapıp dıyetımı bozuyourum mısafır yuzunden artık uzun bır sure kımseyı gormek bıle ıstemıyorum yanı okadar oldum dusun
reyhancım bence güzel omus canım haftasonu çünkü yinede kendini korumussun..
minnosum canımm bu aksam vaktin olduğunca platesten sonra yürü caım yarım saatle sınırlama.
ben bu sabah cuma ile sabit cıktım..cumartesi yarım kilo almısım dün yarım kilo vermişim nasıl oluyor bu iş anlamadım .bide hala regl olmadımm
minnosum sen bol bol su ve yeşil cay iç bu hafta tüm ödemini at canımm.
karciceğim öğleden sonra muz yerine baska meyve tercih et tatlım muzu sabahki aralarda yeee öyle daha güzel olur..
minnoum minnosumm kocan neden böyle yapıyorki anlamadım ben bi iş varsa onu tek kişi yapmazmı neden iki kişiye veriyor bence sıraya koymalı gelen her işi birini sana birini diğer kıza vermeli..
böyle ortak işlere bende cok gıcık olurum calısırsın didinirsin kaymağını baskası yer..
bence cok doğru yapmıssın sekercim tavrını belli etmekle..
evet zaten benımkı herseyı benım uzerıme bındırıyor kımse torpıl yapıyor demesın dıyede burda ben tek basıma ıs ıstıyorum bunun torpılle ılgısı yok prensesımmnefret ediyorum böyle çalışmayıp çalışır görünen insanlardanhaklısın tabiki umarım eşin dediğine gelir torpil yapıyor diyecek diyede çekiniyor olabilir :44: sadece müdürün olsa işin daha kolay olurdu
ayy evet yaa soyluyorum meyvemm valla catlıycam yoksa orta yerımden gecen gun dedım ıste bılmem fatma teyzesı gılde gelsınde ondan sonra getırmıycekmıss:84::84::84:minnosum söyle annene getirmesin tatlım anne yetişemiyorum işlerim var eve iş getirdim vs bişiler dee..
her hafta her hafta misafir cekilirmi yaa..
ayy ne yalan söylim ben evlensem kayınbalidemlerden ve annemlerden baska gelen olsun istemem öyle cok fazla nadir olarak gelsinler kırk yılda bi yeterli..
oda kalabalık olsun hepsi aynı zamnda gelsin bitsin ..
bende severdim ama evlenmeden önce.artık bıktımaynen bu durumdayım bende.kimseyi istemiyorum bide 1 aydan kısa süre kaldı sınavlarıma onuda aradan çıkartmaya çalışıyorum daha
bugun sabıt cıktıgına cok sevındım meyvemm afferım sana ben de yarın sabıte duserım ınsallah belımın agrısından nasıl pılates yapıcam onuda bılmıyorum amayapıcam evde haın kocamla oturucagıma gıdıp yapıcam
ıs buyuk ıs olunca yardımcı olsun dıye 2 ınsaatcı verılır ama ben bu kız yuzunden 6 aydır baska bır ıs vardı hala onun evraklarını yapıyorumdelı oldum yanı bunun yuzunden baska calısan bırını verse bısey demıycem ama bu kız nasıl düşeşe duserımde hıc ıs yapmadan ımza atarım dıye dusunuyor. kocamda bu kız yenı daha 1 yıllı dolmadı ya ısı ogrensın dıye hep benım yanıma verıyor benım bolgeme ama kızın ogrenme nıyetı yokkı nasılsa yazıda ıkı kısı yazıyor nasılsa bu ıs yapılır dıye halbukı ogrenmesı ıcın ona tek basına ısı vermesı gerek artık . neyse ya cok sınırllendım ama haklıydım zevcan yanı sonuna kadarda dıretıcem benım amacımın ısten kacmak olmadıgı ortada sonucta ben yardımcıtya gerek yok hamallık yapıcaksam en azından altında tek ımzam ollur
minnosum işi kızın üstüne yıksan yani git sen şunu yap hazırla bende bunları yapıcam şu zamnda hazır olsunlar falan desen yinemi yapmaz ki. :44:
ayy ne garip insanlar var yaa senin üstünden para kazanıyor bide hakkımızla kazanıyoruz derler..
kocanlar oturucana platesini yap minnosum o göbek erisin sekercim yaz geliyo daracık gömlekler giycez..
ayy minnosum ben hafta sonu kendime kumas pantalon aldım cok da güzel oldu ama 55 olmam sart benim.. bide üzerine önü fırfırlı gömlek aldım ince hırkada aldım cok yakıstı minnosumm.. zayıf olmak gercekden cok güzel bi duyguymus.
ıste zayıf olmanın en buyuk mutluluguda bu meyvem yaa alısverıse gıdıyorsun hersey uzerıne tık dıye oluyorr ay ne guzel yaa gule gule gıy tatlım yenı cıcılerını ben de aksam kocama bıdaha bıdaha soz verdırdım 55 olunca alıcam cooperı dıyeetek hayalım bu ama ondan once bu yaz tatıle gıdesım varr soyle salına salına ıncecık bacaklarımm olmayan göbegımle denıze gırıcem yıhuhuhu ayy ınsallah mart sonu 59 oolurum yaa. meyvem aklımdan kotu kotu seyler gecıyor elma dıyetıne baslamyı dusunuyroum cabucak gıtsın bunlar uzerımden ıstıyorum:84::84:
aman minnosum elma diyetiyle verdiğini alıyorsun canım..
gel bi hafta yani yapabildiğin kadar benim şu yaptığım diyeti yap sekercim 3-3,5 kilo 1 haftada garanti ve hepsi yağdan gidiyor..
geri gelmemek üzere..
yazın incecik sahilde gezersin tatlm.. kocacın bile sana hayran hayran bakarr
ayy bılmıyorum meyvem şöyle bu hafta 2 kılo versemde moralım yerıne gelse artık bıran evvel gıtse sunlarda kıyafet alabılsem hıcbıse uzerıme dogru duzgun olmuyorkı ya bırı bol dusuyor otekı dar olmuyorbenım dıyetle sorunum yok benım sorunum ben sebze hıc sevmıyorum hemde hıcc .hıc yemesem aramam yanı yesıl bıse yok dıye oyuzden sıskoyum zaten benım ona alısmam lazım oncelıkle ama dur senınn dıyetın ıyı kontrol edıyor onu yapabılırım bugun bıraz bol sporla atlatayım yarına elma alayım yapayım barı:2:
minnosum alısman lazım canım sebze yemeye .. baska yolu yok bu işin sadece et yerkende olmuyor gördün dukan da mahfediyor insanı..
sabah yumurta ve yulaf yersin öğlen et balık tavuk yanında salata
aksamda sebze közleme yada haslama yoğurtlu yersin aralarda yeşil elma..
direk 62 ye iniverirsin sekercim.. üzme kendini 1 nisanda 59.8 olucaksın bunun için elinden geleni yapman lazımm..
evet allısmam lazım meyvemm hadı baslasın calısmalar 62 ıcınn . aslında dıyorum karnıbahar haslasam aksamları sarımsaklı yogurtla yerım tadını sevmedendur oyle yapayım meyvem. . yarın baslıyım ben bu dıyete hem belkı bugunku sular ve yesılcaylardan sonra yarına eksıyle baslarım bellkı yanı ınsallahh
hypatıa ve karıcegım asagıdasınız goruyorum nıye konusmuyorsunuz bakımm kızlarr
bende yapıyorum minnosum zaten birlikte yaparızz
gerci benim bu gün 2. günüm.. yarın hypatianın diyetini yapayım carsamba persembe yine bunu yapayım diyorum ama belli olmaz bana sen yarın baslarsan bende 2 gün daha bu sekilde beslenirim persembe hypatianın diyetini yapabilirim..
bende aksama yesıl elma ıle karnıbahar alayım yarın baslıyım meyvem persembe cuma bende hypatıamın dıyetını yapmak ıstıyorum ılkınde 700 gr verdım ama tabı ıkıgun pasta borek yersen 600 unu gerı aldım hemen bugun onu gondermem lazım yoksa ben bugunden eksıdeydım ne guzell . ama bu aksam eyvah eyvahın 2. cdsı var onu koyucam kosu bandının karsısına bıtene kadar hızlı yavas yuruycem ıste sabaha hıcbısey kalmayıp artı 100 grdan eksı 500 grma dusmeyı planlıyorum
minnosum ii aklıma getirdin bende de var o bende isliyeyim bu aksam
elma diyetini 2 gün yap canım hypatianınkinide 2 gün yap..
inş bu hafta 1 bucuk vericez minnosumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?