Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hımmm güzel görünüyor monti mi bu meyvem

tatlım diyet deneyimlerini okumadım ama ben de 2 sene önce böyle bir diyetle baya bi kilo verdim ama bir ayda değil ayda 2 3 kilo verdim. bence o 10 kilo kişiye göre değişir. kaç kilo olduğuyla falan ilgili .

selam kızlar ben geldım belım basım hertarafım agrıyor aksam mısafırım vardı bugunde mısafırım vardı ve ben costum tabı hem pasta borek hemde kosturmaktan kafayı yıycem ayy cok yoruldum yaa su haftasonları mısafır kabul etmekten nefret edıyorum daha hıc dınlenmedım yarın yıne iş var

karcıcegım senı tebrık ederım ıradenden dolayıı karsılıgını cuma gunu alıcagındn emınım tatlım

meyvemm uzulme tatlım hayırlısı neuse o olur babanda sana kusmez ınsallah canım

hypatıa aferım sana senı de benım gıbı ıraden oldugu ıcın ıkımızı bırlıkte dövuyorum

menulere flan baktımda kızlar valla yorgunluktan yazamıyorumm bu arada bıde dun regl oldum oyuzden bu kadar yedım zaten normalde okadar yememkı offf ınsallah yarın sabah artıda olmam kızlar yaa

karciceğim aferin sana canım...
cumaya inş süper rakamla geliceksinn..

bu arada kızlar katrem nerde yok ortalıkdaa...

ben minnos ve hypatia cumaya kadar cezalıyız.. eğer hafta sonu kacamak yapan biri daha cıkarsa oda cezalı olucak.. cumaya kadar aksamları sadece sebze yoğurt veya meyve süt yenicek...

elmamı yiyorumm .. ilac aldım gecti ağrım ama spor yapmıcam..

benim odun da hata yaptığını anladı şuan için vazgcti ama beni cok üzdü..

meyvevimm çok geçmiş olsun...

hakkında hayırlısı neyse o olsun, ama tez vakitte sni üzmeden kırmadan olsun inş..

cezaya gelince hakettim

bilmiyorum fatmacım 8 de arıcam diyor naparsan yap dedim sonunda babam beni asla affetmicek ..
oofffff.... napcamı bilmiyorumm...

canım meyvecim hakkında hayırlısı tatlım sabret geçcek bu günler inş bitanem....

canım sen genel olark iyi gidiyosun bugun peyniri fazla mı kaçırdın sanki??

çok az koydum canım yağsız peynir ama fazla mı olmuş ki :26:

oyy minnoşum benim geçmiş olsun tatlım...haftasonu greide kaldı artık üzülme canım bu haftaya konsantre olalım tatlım boşver inş artı çıkmazsın şekeritom

elmamı yiyorumm .. ilac aldım gecti ağrım ama spor yapmıcam..

benim odun da hata yaptığını anladı şuan için vazgcti ama beni cok üzdü..

yapma spor meyvem duygusal olarak yıprndın zaten dinlen sadece bugünlük böyle olsun yarın toparlarsın inş kendini bitanecim..ah hatasını anlasa nolcak seni üzdüktten sonra...inş senini için en güzel en hayırslısı olur bitanecimm

Son düzenleme:
günaydın kızlar..

sabah yulaf ezmesi yoğurtlu yumurta

ara yeşil elma

öğlen tavuk salata

ara yeşil elma

aksam karnıbahar haslama közlenmiş biber..

3 litre su yeşil cay ada cayı cay..

spor mutlaka yapmak istiyorum dün yapamadım inş bu aksam 5 mil leslie ve plates kalca yapıcam.

günaydın kızlarnasılsınız?dün gelemedim kusura bakmayın.kayınvalidemler gelecek diye öğleden sonra yemekle ugraştım akşam misafir geldi bide onların üstüne derken pc başına oturmaya fırsat olmadı.bide cumartesi günü banyoda düştümbacaklarım pergel gibi açıldı.şu an acayip ağrım var

dün yediklerim çok düzensiz oldu
sabah 2 bardak yeşil çay
ara yok
öğlen 4-5 tane sucuk 2 dilim kepek ekmeği az peynir 3 zeytin
ara yok
akşam 1 kase mercimek çorbası kabak oturtma 4 tane tavuk kanadı
ara 1 bardak taze sıkılmış greyfurt suyu
ara 1 soda

gunaydın kızlar ben geldım tahmın ettıgım gıbı bugun 100 gr artıdayım sukurkı daha fazla degıl onu ben hemen bugun gonderıcem merak etmeyın sekerlerım evet meyvem ben cezalıyım oyuzden bugun kendıme bır suru spor cezası verıyorum hee bıde ben sımdı regl oldum ya o vucudumdakı fazlalıgı yesılcayla atabılırmıyım sence aksama pılates var bır saat ama gelınce bır yarım saat daha yururmeyi dusunuyroum. ayy sunu yazarken bı yazı havale etmısler o geldı. sınırımden patlamak uzereyım ustelık bu yazıyı bana mudur kocam havale edıyorr !!!! ne yazıcagımıda unuttum bırazdan gelırım kızlar

günaydın arkadaşlar herkes iyidir inş.
hemen bugün menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek. 1 yumurta. 2 bardak çay
ara
3 tane kayısı kurusu
öğle
etli nohut. çorba
ara
yarım muz
akşam
çorba. salata. yoğurt

3 lt su yeşil çay soda

dairenın buyuk bır ısı var 12 trılyonluk jandarma tesıslerı yapılıcak kontrollugu bızım daırede olucak bunun hesaplarını yaparken mudurr olan kocama dedım kı bu ısın kontrollugu gelınce yanlızca bana ver ıkı tane ınsaattcı yapıp su gerızekalı oda arkadasımı verme butun hamallıgı ben yapıyorum altına ımza atıyor dedım . yada bana verme yanlızca ona ver dedım yanı ıkı kısı yazma lutfen dedım . allahım yazı gelmıs oda arkadasımla bana vermıs kontrollugu cıldırıcaktım nerdeyse kan beynıme sıcradı gıttım tartıstım sen benım mudurumsun tamam gorevden kacmak degıl benım nıyetım ya butun ısı ben yapayım yada ben hıc yapmıyım hepsını o yapsın ıkı kısı verıceksen ben kontrolluk yapmam dedım. ama haksızmıyım kızlar ya . her ısten kacıyor bu oda arkadasım ıkımızın adı olunca ıkımızın sorumlulugu oluyor ee yapmayınca mecbur ben yapıyorum. ama yok bu sefer degıl okadar buyukk bır ısı ben yapıp kaymagını bu kıza yedırmıycem konustum kocamla ya bana ver yada ıkımıze verıceksen ben yapmıycam bılgın olsun dedım : haksızmıyım yaa!!!!

ben takımımdan memnunum sanırım bir yerlere gitmem

sabah sabah birbiriyle alakasız bu kadar şeyi nasıl bulupta yiyorsun şaşırıyorum

neden bu kadar acele ediyor senide üzüyor anlamış değilim.Allah yardımcın olsun

işte budur süper süper süper
spor yapmam gerekiyr ama hiç halim yok basım cok ağrıyor..

o kadar ağlarsan ağrır tabi.biraz akışına bırak şekerim hırpalama kendini

harikasın süper bir irade göstermişsin

artık misafir kelimesini duymak dahi istemiyorum.tiksindim iyice cumartesi pazar vardı.bugunde var.benimkiler yatılı bide hep.bıktım artık.şöle eve gidip ayaklarımı uzatıp tv keyfi yapmak istiyorum.çok şeymi istiyorum :44: dinlenemedim geldim yine

reyhancım bence güzel omus canım haftasonu çünkü yinede kendini korumussun..

minnosum canımm bu aksam vaktin olduğunca platesten sonra yürü caım yarım saatle sınırlama.
ben bu sabah cuma ile sabit cıktım..cumartesi yarım kilo almısım dün yarım kilo vermişim nasıl oluyor bu iş anlamadım .bide hala regl olmadımm
minnosum sen bol bol su ve yeşil cay iç bu hafta tüm ödemini at canımm.

karciceğim öğleden sonra muz yerine baska meyve tercih et tatlım muzu sabahki aralarda yeee öyle daha güzel olur..

minnoum minnosumm kocan neden böyle yapıyorki anlamadım ben bi iş varsa onu tek kişi yapmazmı neden iki kişiye veriyor bence sıraya koymalı gelen her işi birini sana birini diğer kıza vermeli..
böyle ortak işlere bende cok gıcık olurum calısırsın didinirsin kaymağını baskası yer..
bence cok doğru yapmıssın sekercim tavrını belli etmekle..

prenses acıkcası ben mısafır hkabul etmeyı cok severım ama valla 7 aydır yenı evlıyım dıye annem herdakka mısafır getırebılme kabılıyetıne sahıp ve resmen artık bende tıksınıyorum hem butun haftasonum harap oluyor suan belımın agrısından oturamıyorum hem regl agrısı hemde yorgunlukk. hem bıde ustune kacamak yapıp dıyetımı bozuyourum mısafır yuzunden artık uzun bır sure kımseyı gormek bıle ıstemıyorum yanı okadar oldum dusun

kızlar acıkcası zırt pırt gelen misafirden bende hiç haz etmem ayda bi gelsin yeter kim olursa olsun istemem yani yatılı misafiri hele hele hiç sevmem..neden bu insanlar bu kadar anlayıssızdır ki sonucda biz calısıyoruz ve kendi işimize zor yetişiyoruz bide misafirliğe geliyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…