bu gün yediklerim...
sabah yoğurtlu yulaf + yumurta
ara yeşil elma
öğlen tavuklu salata
ara yeşil elma
aksam karnıbahar haslaması közlenmiş kırmızı biber.. belki yoğurt
ara yeşil elma muhtemelen yemicem..
3 litre su 2 yeşil cay
spor yapmam gerekiyr ama hiç halim yok basım cok ağrıyor..
he caniiiiiimmmmmmmmmm :)
kizlar alin size yeni bir diyet listesi
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...7-ayda-10-kg-verme-diyeti-deneyimlerimiz.html
burdada uygulayanlarin verdigi kilolar var
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...da-10-kg-verme-diyeti-deneyimlerimiz-101.html
hımmm güzel görünüyor monti mi bu meyvem
hafta sonu resmen direndim yememek için ve başardım beni tebrik edin cuma akşamı yemekli misafirim vardı mantı istediler ama ben hiç yemedim sadece çorba ve salata yedim cumartesi günüde gündüz misafirim vardı kısır börek çörek 6 çeşit yaptım sadece 3 kaşık kısır yedim ve akşam yemedim bugünde sauna ve hamama gittim sabah kahvaltı akşamda sadece çorba içtim yani benim için iyi bir hafta sonuydu inş bu hafta kilo veririrm.
bilmiyorum fatmacım 8 de arıcam diyor naparsan yap dedim sonunda babam beni asla affetmicek ..
oofffff.... napcamı bilmiyorumm...
canım sen genel olark iyi gidiyosun bugun peyniri fazla mı kaçırdın sanki??
selam kızlar ben geldım belım basım hertarafım agrıyor aksam mısafırım vardı bugunde mısafırım vardı ve ben costum tabı hem pasta borek hemde kosturmaktan kafayı yıycem ayy cok yoruldum yaa su haftasonları mısafır kabul etmekten nefret edıyorum daha hıc dınlenmedım yarın yıne iş var
karcıcegım senı tebrık ederım ıradenden dolayıı karsılıgını cuma gunu alıcagındn emınım tatlım
meyvemm uzulme tatlım hayırlısı neuse o olur babanda sana kusmez ınsallah canım
hypatıa aferım sana senı de benım gıbı ıraden oldugu ıcın ıkımızı bırlıkte dövuyorum
menulere flan baktımda kızlar valla yorgunluktan yazamıyorumm bu arada bıde dun regl oldum oyuzden bu kadar yedım zaten normalde okadar yememkıofff ınsallah yarın sabah artıda olmam kızlar yaa
elmamı yiyorumm .. ilac aldım gecti ağrım ama spor yapmıcam..
benim odun da hata yaptığını anladı şuan için vazgcti ama beni cok üzdü..
diyetim güzel gidiyor ama hayatım yine evlilik mevzusu yüzünden alt üst olmus durumda...
nys kızlar gelelim konumuza..
cuma yarısmasına talep artmıs bulunuyor ve nerdeyse tüm takımlar dolu muhtemelen kapanmıs olan takımlar acılacak ama tecrübeli kişilere ihtiyac olucak yeni üyeleri yönlendirmek adına gerekirse takım kaptanı suanki takımlardan aktarılacak..
konudan bilginiz olsun istedim öyle bi durumda kaptanlık yapmak isteyen olursa paylasımada bildiririm ..
şuan için konu bu kadar dediğim gibi yeni takımlar acılırsa onları yönlerdirmek için kaptanlık yapmak isteyen olursa belirtsin...
ben dünkü menümü söyleyip kaçayım, dayak yemeden. bu sabah artıdaydım haliyle.(
sabah: bir kase tavuklu terbiyeli tel şehriye, 4 mercimek köftesi, 2 dilim tam buğdaye ekmeği arası peynir
ara: 3-4 kuru pasta
öğle: kıtır ekmekli mercimek çorbası, 4 lahana sarması, haydari 2 tavuk sarması
ara: leblebi
ara: leblebi (büyük boy leblebiyi biirdim böylece)
akşam 10'da : tavuklu salata ve erişte
oy oy oyy...
nidahcım ailem yakınlarında istiyor beni onlara yakım bi yerde calısmmı evlenmemi. ama erkek arkadasım uzak bir yerde yani benim suan bulunduğum yere 1 saat uzaklıkta..
işte babam tayinim cıkar die olmaz diyor annemde ondan kabul etmiyor.erkek arkadasımın ailesi sürekli hadi hadi die baskı kuruyor. sevgilim kendi baska bi alem tutrmus babnı arıcam konusucam olmaz der razı gelmezse ben dieyceğimi biliyorum tabi vermedim nosunu annemlerin ev nosu vardı ondan evi arıcakmıs aksam yarın annemle tekrar konuscam diyorum anlamıyor.. sürekli ara ara konus diyip duruyor öyle yani sabahtan beri ağlamaktan içim dısıma cıktı resmen ..
onun yüzünden babamla annemle aram acılırsa asla affetmem kendisini. offff hayırlısı olsun benim mevzu böyle işte seker...
Bende menümü yazayım...
Sabah:1 greyfurt
Kahvaltı:1 dilim tb. ekmeği, peynir, 3 zeytin maydonoz ve 3 minik domates
Ara:1 elma
Öğle:1 kase sebze çorbası, az bir şey fırında domatesli balık, yoğurtlu salata
Ara:4 kuru kayısı, 2 kuru erik 1 ceviz
Akşam:1 kase çorba, peynirli salata, çok az taze fasulye
Ara:1 meyve
3.5 lt su, 1.5 saat yürüyüş, yeşilçay ve funda...
montiye iyice alıştım kendimi çok hafif hissediyorum
spor yapmam gerekiyr ama hiç halim yok basım cok ağrıyor..
hafta sonu resmen direndim yememek için ve başardım beni tebrik edin cuma akşamı yemekli misafirim vardı mantı istediler ama ben hiç yemedim sadece çorba ve salata yedim cumartesi günüde gündüz misafirim vardı kısır börek çörek 6 çeşit yaptım sadece 3 kaşık kısır yedim ve akşam yemedim bugünde sauna ve hamama gittim sabah kahvaltı akşamda sadece çorba içtim yani benim için iyi bir hafta sonuydu inş bu hafta kilo veririrm.
selam kızlar ben geldım belım basım hertarafım agrıyor aksam mısafırım vardı bugunde mısafırım vardı ve ben costum tabı hem pasta borek hemde kosturmaktan kafayı yıycem ayy cok yoruldum yaa su haftasonları mısafır kabul etmekten nefret edıyorum daha hıc dınlenmedım yarın yıne iş var
günaydın kızlarnasılsınız?dün gelemedim kusura bakmayın.kayınvalidemler gelecek diye öğleden sonra yemekle ugraştım akşam misafir geldi bide onların üstüne derken pc başına oturmaya fırsat olmadı.bide cumartesi günü banyoda düştüm bacaklarım pergel gibi açıldı.şu an acayip ağrım var
dün yediklerim çok düzensiz oldu
sabah 2 bardak yeşil çay
ara yok
öğlen 4-5 tane sucuk 2 dilim kepek ekmeği az peynir 3 zeytin
ara yok
akşam 1 kase mercimek çorbası kabak oturtma 4 tane tavuk kanadı
ara 1 bardak taze sıkılmış greyfurt suyu
ara 1 soda
gunaydın kızlar ben geldım tahmın ettıgım gıbı bugun 100 gr artıdayım sukurkı daha fazla degıl onu ben hemen bugun gonderıcem merak etmeyın sekerlerımevet meyvem ben cezalıyım oyuzden bugun kendıme bır suru spor cezası verıyorum hee bıde ben sımdı regl oldum ya o vucudumdakı fazlalıgı yesılcayla atabılırmıyım sence aksama pılates var bır saat ama gelınce bır yarım saat daha yururmeyi dusunuyroum. ayy sunu yazarken bı yazı havale etmısler o geldı. sınırımden patlamak uzereyım ustelık bu yazıyı bana mudur kocam havale edıyorr !!!! ne yazıcagımıda unuttum bırazdan gelırım kızlar
günaydın arkadaşlar herkes iyidir inş.
hemen bugün menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek. 1 yumurta. 2 bardak çay
ara
3 tane kayısı kurusu
öğle
etli nohut. çorba
ara
yarım muz
akşam
çorba. salata. yoğurt
3 lt su yeşil çay soda
dairenın buyuk bır ısı var 12 trılyonluk jandarma tesıslerı yapılıcak kontrollugu bızım daırede olucak bunun hesaplarını yaparken mudurr olan kocama dedım kı bu ısın kontrollugu gelınce yanlızca bana ver ıkı tane ınsaattcı yapıp su gerızekalı oda arkadasımı verme butun hamallıgı ben yapıyorum altına ımza atıyor dedım . yada bana verme yanlızca ona ver dedım yanı ıkı kısı yazma lutfen dedım . allahım yazı gelmıs oda arkadasımla bana vermıs kontrollugu cıldırıcaktım nerdeyse kan beynıme sıcradı gıttım tartıstım sen benım mudurumsun tamam gorevden kacmak degıl benım nıyetım ya butun ısı ben yapayım yada ben hıc yapmıyım hepsını o yapsın ıkı kısı verıceksen ben kontrolluk yapmam dedım. ama haksızmıyım kızlar ya . her ısten kacıyor bu oda arkadasım ıkımızın adı olunca ıkımızın sorumlulugu oluyor ee yapmayınca mecbur ben yapıyorum. ama yok bu sefer degıl okadar buyukk bır ısı ben yapıp kaymagını bu kıza yedırmıycem konustum kocamla ya bana ver yada ıkımıze verıceksen ben yapmıycam bılgın olsun dedım : haksızmıyım yaa!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?