Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Süper canım maşallah

kuzlar valla fena durumdayız bazı eşimin ailesiyle ilgili çok anlatmak istemediğim sıkıntılar oldu.
kendimi çok fazla şiş hissediyorum kasıklarımda ağrı var.
kumburgazda çok güzel bir yazlık bulduk eşyaları içinde denize sıfır sitede tüm sitede kadının alrabaları vs var. kadının kızı oturuyormuş satıp marmariste yazlık aşacakmış ama annesinin yazlığı var zaten diye satıyormuş. çok içimize sindi ve fiyatı da uygun ama kredi çekeceğiz vs tek yatırımımız boşa gitmesin istiyorum. deprem malumunuz
bilgisi olan varsa allah aşkına bi yazsın.
onun dışında menülerimi yarın yazacağım hiç iç açıcı değiller ama söz pazartesi başlıyorum

Cumartesi menü

11.30
1 elma

14.00
Tavada yağsız et
1 orta boy haşlanmış patates
Domates, salatalık

15.00
1 kupa çay

18.00
1 bardak ev yoğurdu

18.30
1 kase mercimek çorbası

Su 1.5 litre
Az yemissin canim, ama kuzundan dolayi yiyememissin firsat bulup nasil gecti gunun?

Gonderiesek sIki sIki tembihlerim bu sefer ama ne kadar dikkate alirlar bilmiyorum.
Dun saglam dagittim canim, bugun normale donuyorum.

Bana Haziran’da gelecekler en son ben istedim ben o zamana kadar mezun olurum inş
Mezun olup gunde dagitabilirsin Busem :)

Özge ödül menüsü olmuş ama önemli değil hastalıklarla uğraşmak çok zor enerjini ani arttıracak da olsa iyi ki yemişsin
Evet canim sarmalar hic aklimda yoktu oyle modum dusuktu ki resmen ani kurtarmak icin yedim..
Zaten boyle kilo almistim ben, zayif noktam bu, stresle yiyorum..

Canim uykusuzsun , yorgunsun, uzgunsun seni o kadar iyi anliyroum ki..
Bugun nasil kuzun ,daha huzurlu mu?
Bizde cok sukur idare ediyoruz..

Cok gecmis olsun canim benim kucuk oglumda 2 haftadir hasta, tam iyilestik diyoruz yeniden atesleniyor.
Insallah ateslenmeden, kotu olmadan atlatirsiniz, cocuklar hic hasta olmasin...
Acil sifalar diliyorum..

Bu ay basladi krese canim, ilk deneyimimiz..
Doktora sordum 3 yastan once elzem bir durum olmadikca vitamin vs tarzi bir ek vermiyoruz dedi.
3 yastan itibaren jelibon tarzinda vitaminler alabiliyorlar, aralikta kismetse 3 olcak oglum.
Herkes ayni seyi soyluyor , arkadaslarimiz vs, okula baslayinca uzun sure tum cocuklar hasta oluyormus
Buyuk oglum olmamisti boyle, kucugum hemen hasta oluyor.
Sizede cok gecmis olsun canim, cocuklar hasta olunca hayat duruyor...

Canim yavas yavas takimdaki arkadaslari taniyacaksin, takima alisaacaksin, ilk basta herkese boyle oluyor :)
Sen firsat buldukca mesaj yaz, bizle sohbete katil.
Alintilari soyle yapiyoruz, mesajlarin sag alt osesindeki alinti butonuna basiyorsun alintilamak istedigin mesajlari, sonra en asagida alinti mesajlari ekle diyor, oraya basip, tum alinti mesajlarina cevap yazip, cevaplaya basiyorsun :)

Oyy masallah bu pasaya, Ozlem nas,felak oku bol bol, cok guzel yavrum, Allah esirgesin...

Sağol canım daha iyi çıkardılar şükür
Cok sevindim canim, daha iyi olsun insallah, sen nasilsin?

Ya insallah toparlar biran önce kuzum
Bugun daha iyi gibi cok sukur Tugbam sen nasilsin, tasinma durumlari ne alemde?

Lesli yapmissin hayirli olsun canim ,15 dk olani bile yapsan yeter.
Nasil zorlanmadin degil mi?
Menunde guzel ,bulgur pilavini nasil yapiyorsunuz, ozel bir tarif mi?

Fistikli sarma yaprak ve patates hepsi bir arada biraz fazla geldi bana canim
Odulun dibi dibine vurdum, taslayin beni

Hulyacim tekrar hosgeldin aramiza, beraber cok guzel kilolar verecegiz, insallah hayirli zamanda da anne olursun.
Elazigda mi yasiyorsun, bende aslen Egin, Kemaliyeliyim , belki bilirsin:)
Ismim Ozge, 31 yasindayim, 2 oglum var, abdde yasiyorum, beden egitimi ogretmeniyim.

Ctsi

Kahvaltı
Menemen
Ekmek 2-3 dilim belki az daha fazla
Bir parça peynir

2 aşure

Su böreği
Kek
Lahana sarması
(Evde değildim)

2 tabak çorba akşam

Yawrukush
Kozmogirl17
Feyzos sana yorum yapamicam cunku dun bende odulun dibine vurdum :)

Iyi yapmissiniz canim saglik daha onemli demekki aras icin daha erken saglik olsun annende gelirse insallah rahat edersiniz biraz
Insallah canim 2 ay gelse, ne guzel olur benim icin, rahat bir nefes alirim...

aycekirdegiiiii ne yerdim ciceginden kucukken ,afiyet olsun canim...

Merhaba arkadaslar nasilsiniz bugub aiile ziyaretine gitik arkadasin cöcougu bogmaca olmustu onugörelim diye dogru duzgub yazamadim eve yeni geldik yenek ekmek ancsk girebildim
Cok buyuk gecmis olsun , nasildi arkadasinin cocugu?

Gayet guzel bir diyet gunu olmus canim :)

slm kizlar giremedim bir turlu acilmadi kk.
Nasilsin Ozlemcim, gunun nasil geciyor?

Canim esinin ailesiyle ilgili duruma bir yorum yapamayacagim cunku kelin merhemi olsa kendi basina surermis hesabi benimki..
Umarim guzellikle hallolur sorunlar..
Yazlik icinse , kumburgaza hic gitmedim ama hep guzel seyler duydum orayla ilgili..
Enine boyuna tartip bicmekte fayda var yatirim yaparken, icinizede siniyorsa, kredi cekilir, borclanilir, odenir bunu kafaniza takmayin.
Eger bu sekilde yatirim yapmazsaniz, hicbir seyin sahibi olunmuyor, mecbur borclaniliyor.
Hakkinizda hayirlisi olsun..

iyiz sukur , nasil oldu aras umarim bugun daha iyidir . sende her firsatta dinlen yorma kendini

canim o vitaminleri unut , onlar hic bir ise yaramiyo , isyerimize gelen bir cok dr. var ben sormustum onlari sakin verme bos onlar demislerdi . kemik suyu kaynat ama 1 saat suruyo kaynatmasi en son icine sirke koy ,kaynat . soguyunca buz kalibina dok dondur ne pisirirsen bu et sularindan ekle , sut ,.peynir yogurt yesin bolca ,

hindistan yagli kahve nasil oluyo resim varmi

hayirlisi olsun yazlik alinda gelip kalak gamze,siklntllardan kurtulursunuz

Merhaba arkadaslar nasilsiniz bugub aiile ziyaretine gitik arkadasin cöcougu bogmaca olmustu onugörelim diye dogru duzgub yazamadim eve yeni geldik yenek ekmek ancsk girebildim
Auyy herkeste turlu turlu dert var iste nasildi yavru iyi miydi canim cok gcmis olsun.
Esimmmm begendim menunu suyunu yuruyuste guzel ama leslie de yap usenme
Guzel canim
Kizlar Aras bugun daha iyi , gelebildim kisacikta olsa takima..
Menulere baktim, alintilarimi yaptim, yazayim hemen :)
Cok sukur canim bence krese gitmek istemedigi icin aras tebesir tozu yutuyor sizi kandiriyor insallah hep iyi olur canim
Ayyy bak simdi biz merak ederiz anlatta surda iki dedikodu yapiverelim kiz.stresini atarsin hem valla bak sır cikmaz bizden.bence sen o menuleri hic yazma pazartesiden basla cok basin agrir burda yoksasen ozlemle es olmusmuydun bu arada kanadali35
Gonderme bosver canim gunluk oyun gruplari falan yokmu o tarz yerlere gotur olmadi kucukller daha ya kiyamiyorum ben anne cocugu daha dursun yaninda mis kokulu
Ayyy sormaa annem geliyor sabahtan bi basliyor aksama kadar gelip gittikce okuyor valla bazen gece bende cok agladiklari zaman okuyorum sakinliyorlar baya baya
Olmaz mi kuzum ya insallah gelirde hevesin yari kalmz
hindistan yagli kahve nasil oluyo resim varmi
Biz takimcak bole merakliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…