Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tereyagli canim annem cok guzel yapar canim. Haftaya tasinicam insallah

Sen arasin pesinde yakmissindir onu canim ödül olsun o da cok yoruldun

Bugun bir tik daha iyiyiz. En azindan parktayken etrafi izledi aglamadan durdu.
Baska care varsa kres konusunu ertelemeniz cok iyi olmus. 3.5 - 4 yasindan once cocuklar cok zorlaniyorlar. Kalabalik ortam olunca hastaliklarada acik oluyorlar

Bugunde leslie yapmadim ama yuruyus yaptim. Aksamlari pertim cikmis olunca yapamiyorum. Yarin okul var okula gidimde az dinleneyim ya haftasonu cocuklarla daha cok yoruldum

Pazar menum

sabah 11.00
oglen 15.00
Aksam 20.00
ara 12.00
ara 17.00
su 2 lt ye yakin
spor evde futbol saklanbac ebecilik basket erkek cocuklarinin butun oyunlarini oynadim ev isi ni yemegi bulasigi saymiyorun bile 200 de zipzip var

yarindan ittibaren leslie yapmaya devam ediyorum

Ucyuzbesyuz canim suanda kendime cok guldum seni etiketlerken uckurusbeskurus diye ariyorum hay allahim yaa

he anlatmican niye yaziyon 10 tane senaryo yazdim bile. Ankee

Son düzenleme:
Nasilsiniz kizlar, bi baktim bisuru sayfa gecmis, masallah diyorum size
Yawrukush daha iyice demissin tatlim ama, gecmis olsun ust uste olmadi ne fena oldu kuzum kolaygelsin.
Boyle yapisan jel gibi birseyler gordum burda ateslenen cocuklar icin, kesin orda da vardir. ise yariyorlar mi?

Bir de burda paracetamol cok ucuzmus sasirdim.

Ben hep kizlarimla evin icinde ucyuzbesyuz diye diye hoplayip zipladigim icin adimida oyle koymustumSende hemen harcadin bizi uckurusbeskurus nedir ya
Menunde gayet guzel oglen hamsiyi ekmeksiz iyi yemissin ben hamsiye ekmek arasi salatayla bayilirim :)
Sporunda guzel masallah evin icinde ziplamak cok ses yapmiyor mu
Ben ziplasam 5. ye asagidaki komsu kapima dayanir heralde. Birazda cusseli olunca zipladim mi inletirim ortaligi

ne ucuz bulduysan al ordan , nasilsin iyi geciyomu gunlerin , yogunsundur diye bulasmadim sana

Merhaba özgecim evet elazığda yaşıyprum amin inşallah kiloları verince anne olabilitim evet biliyom erzincan kemaliye demi rabbim cocuklarını sana bagışlasın hayırlı evlat etsin inşallah hayırlısıyla banada nasio rtsin inşallah

kızlar o kadar çok yedim ki -ki inanın çok da yemedim eskisi gibi ama- mideme bir oturdu, bir tansiyonum mu yükseldi bişeyler oldu bu saatte uyanığım, işe geçiyim hepinize ayrı yazacağım. canım Yawrukush çok tatlı çok nazik bir insansın, içimden geldi allah gönlüne göre versin her şeyi kaptanım

he anlatmican niye yaziyon 10 tane senaryo yazdim bile. Ankee
Bence de anlat dinleyelim, derdini soylemeyen derman bulamaz Ankee

Kozmogirl17 canım senin de mesajını alıntılayamadım, ya herkes okuyor bi tanıdık çıkar istemedim anlatmak da olay aileyle de değil aslında aman neyse boşverin. bugün falımda yolunuza çıkacak orta dereceli kötü niyetli insanlar sizi daha hırslandırıp hedeflerinize daha kısa sürede ulaşmanızı sağlatacak diyordu, ben de aldım gazı bakalım

Ah ablacım valla haftasonu çok zordu benim için insalah yarın daha sakın geçer yorgunluktan uyuyamıyorum çok gariptir ki menüyü yazmaya anca girdim gruba akşam kısacık zamanımda anca işlerimi yapıyorum banyo yapacak zamanım bile olmuyor şaka gibi.. iş yerinde bi tuvalete gidiyorum hemen ürünleri karistirmislar yanlış yapmışlar.. nasil olacak bilmiyorum geceleri kabuslar görüp duruyorum vallahi

Sağol canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…