Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canm kahbrni balsıx içersen daha iyi olur kendini alıştırmaya çalıl spıru sabah aç karnına boş vakitlerinde hep yap 8 de yemek yiyorsan uyku saatin erken bunun için sende 6 da yrmeğini ye eşin gelinde onlada 3 yemek kalıgı yoğurda tarçın zencefil zerdeçal koy ye ına öyle eşlik edebilirsin bu karışım metebolizmanı hızlandıracak

Kuzum cok az yemissin bole devam edersen kaslarindan yersin.
Canm sen daha yeni annesin. Cok az besleniyorsun. En azindan sabah kahvaltini guzel yap ki hem gun icinde yorgun dusme hemde bol bol sutun olsun.

İnanın bunları bile zar zor yiyorum..
Doğumdan sonra canım yemek istemiyor hiç, ancak tatlı..
Ya da yemek istediklerim döner, lahmacun falan.. Resmen zorluyorum kendimi yemek için..
Kahvaltı artık işkence gibi birşey olmuştu o yüzden artık yapmıyorum.. Öğlen desen yiyebildiğim kadar yiyorum, çeşit yapamıyorum tek yemek ancak..
Akşam da çorba iyi oluyor..
Sonrasında da acıkmıyorum ama tatlı, abur cubur isteği yoruyor beni.. Onları istediğim kadar yemek istesem keşke..
Etten soğudum resmen, baktım yiyemeyeceğim bugün karabuğday aldırdım eşime, hem doyurucu hem de değişiklik olsun..
Ne bileyim ya umarım çabuk geçer bu durum, yoruluyorum yemek düşünmekten, ne yapsam yiyebilirim acaba demekten..

Tartında bir sorun mu var acaba??

Kızlar günaydıııınKur’an kursuna geldim bugün.. iki saat önce kahvaltımı yaptım hiç acıkmadım daha hayırlı haftalar herkese

Günaydın..
Güzel geçsin kursun

Ben de istiyorum gitmeyi ama sinirsiz oturumum oldugu halde Iskocya vize istiyor canim, o yuzden simdilik sadece schengendeki yerleri gezioyurm. Amaa evraklarimi hazirliyorum , yaza kadar ins vatandaslik alacagim. O zaman giderim

Canim nasil oldu Aras? Kuzum ya yine mi ateslendi cuma gunu? Umarim hgaftasonu iyi gecmistir

Selam canim, haftasonu cook tembeldim ne buraya girdim ne spor yaptim. Ama bu hafta tam menume uyacagim. Evet canim 2 hafta daha aldim menumu. Hem bu hafta hem haftaya sonrasinda duruma gore bakacagim.
Bu hafta hedefim 68i ucundan da olsa gormek insallah.

sanirim 8888 gibi gösteriyo eşim pili degiştirdi sıkıntılı yinede çözemedim hep ayni gösteriyor bazen

6 da işten evde oluyorum anca yemegim de yok

ya ben diyeti niye beceremiyorum
pes etsem yine kilo alirim.
kendimi burayi birakamam ya

Sen odaklanamıyorsun bence..
Ya da kilo vermeyi o kadar da çok istemiyorsun..
Ben 1 hafta kavga ettim neredeyse kendimle, sonunda kazandım :)
Dayanamıyordum, tatlı isteği yoruyordu beni, 1 tane bile olsa bisküvi falan yemem gerekiyordu.. Bazen daha çok yiyordum..
Sonunda bıraktım hepsini, kilo vermek istiyorsan gerçekten boğazını tutman gerek dedim..
Ben yememem gerekenleri istiyorum hep, tatlıydı hamurdu..
Artık yemiyorum, 2 gündür çok şükür yememem gereken birşey yok menümde, hatta hayır demesini de beceriyorum.. Eşim dışarı çıkınvşca şundan alayım bundan alayım sana diyor ama hepsine hayır demeyi öğrendim

ben tatlı orucu cts günü aşure yememle bozuldu.
sonrasi eşimin doğum günü pasta derken allah kerim.
ballı kahveyi düniçtim bugün sabah içtim sadece. sordum buraya. olumsuz.
bi daha içmem ...
yanlış beslenme konusu size sorsam daha iyi sonuç almalıyım...
ben kendimisaçimi başimi yoruyorum çok kızıyorum kendime
evet diyete odaklanamiyorum

Günaydın kızlar. Sabah kahvaltım 3 yemek kaşığı ciho tohumlu yogurt 2 ceviz 2 kuru kaysı
Bu arada şekersiz türk kahvemi ve 1 litre suyumuda içtim
Afiyet olsun canim gun bitiminde menulerini toptanda yazarsan cok iyi olur canim kaptanimiz ozge gunluk menu tablosu hazirljyor menusu sporu kotu olan arkadaslara ceza vs veriyor takibi daha kolay olur canim

eşim helva aliyo
yemem.. ne varsa aliyo yok yemem..:)
zorlayan yok bana bakiyo ciks sen hayatta kilo veremezsin diyo

Reglden önce sonra fark ediyo kilo ondan olabilir canm sanada iyi haftalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…