Canm kahbrni balsıx içersen daha iyi olur kendini alıştırmaya çalıl spıru sabah aç karnına boş vakitlerinde hep yap 8 de yemek yiyorsan uyku saatin erken bunun için sende 6 da yrmeğini ye eşin gelinde onlada 3 yemek kalıgı yoğurda tarçın zencefil zerdeçal koy ye ına öyle eşlik edebilirsin bu karışım metebolizmanı hızlandıracaksabahlari ballı kahve yapıyorum şekersiz içemediğim için bu kötü mü
bi tatlı kaşığı atiyorum büyük kupaya.
aç karnina zeytinyagi içsem iyi olucak bagirsaklari düzenli çalışmasini sağlıyor.
çörekotu kalmadi onu bi çay kaşığı çörekotu ve zeytinyagi birlikte içsem işe yarar belki de.
günde 1 saat yürüyüşü tamamlamayi hedefim..
sabahlari en az 20 dk egzesiz yapmak.
egzesizi kahvalti öncesi mi sonrasi mi yapmaliyim?? hangisi daha iyi??
beslenme düzenin içinde ekmek şeker helva meyve koymuycam meyveyi yemekten bi saat sonra yemeyi düşünüyorum.
bide 8 de yemek yiyoruz eşim geç geliyor. eşimle konuştum ayri yemek konusunda bunu kabul etmedi
yemek hazirlama sürecim 1,5 saatim aliyor.
akşamdan yemek yapma konusunda eşimle konuştum taze yemek istediği söledi.
akşam 22-23 gibi uyuyorum sabah 4:45 alarm yaptım. nedeni daha erken kalkayim günüm verimli olsun diye.
sizce yanlış mı yapıyorum bana bi yol verin
Kuzum cok az yemissin bole devam edersen kaslarindan yersin.
Canm sen daha yeni annesin. Cok az besleniyorsun. En azindan sabah kahvaltini guzel yap ki hem gun icinde yorgun dusme hemde bol bol sutun olsun.
günaydin
izindeydim.
dün 85,7 görmüşüm şaka mi bu lan dedim. bu sabah
87,0 gördüm.
anlayamadim gitti.
cts günü aşure dagittim çok yorulmuşum
elimdeki tepsilerle birlikte komşulara dagittim çok şükür.:)
bu hafta baya yorgun geçti .
dün eşimin doğum günüydü
süprizi eşimin ailesi yaptı ama bozuldu görümcecik haber vermemiş
bu sefer benden bekliyormuş bende bilmem bakalım dedim
şaşirtici bir süpriz olmalı bence
Kızlar günaydıııınKur’an kursuna geldim bugün.. iki saat önce kahvaltımı yaptım hiç acıkmadım daha hayırlı haftalar herkese
Ben de istiyorum gitmeyi ama sinirsiz oturumum oldugu halde Iskocya vize istiyor canim, o yuzden simdilik sadece schengendeki yerleri gezioyurm. Amaa evraklarimi hazirliyorum , yaza kadar ins vatandaslik alacagim. O zaman giderimSagol caniminici Ben de ozluyorum ya donsem de rutine binsem diye bakiyorum artik
Cok guzelmis canim, gothic bir sehir. Daha once yurt disinda bulunmadim ama sanirim en guzel sehirlerden birindeyim ben. Imkan yaratip gel bence, senin icin daha kolay olur ordan buraya gelmesi
Sagol canim cok eglenceliydi gercekten. Gecenin binvakti mezarliga gitme kismi haric
Ben de uzulucem valla ama bu pazar haric hic bos degiliz, onu da alisverise ayirdim. Ufak tefek seyler alicam bizimkilere.
Kiz kuzu mezun mu oldun yoksaa
Bak, katiliyorum ozlemcim bu yorumunakanadali degil kadirgali valla
Canim nasil oldu Aras? Kuzum ya yine mi ateslendi cuma gunu? Umarim hgaftasonu iyi gecmistirCUMA MENUM
SABAH 10DA
2 yumurtadan menemen (bir miktar kasarda ekledim 2 dilim kadar)
100 kalorilik pita ekmegi
1 kk tulum peyniri
Yarim salatalik, yarim avokado
IKINDI 16.30DA Firsat bulup yiyemedim bir sey Aras atesli diye
Tavuklu , marullu, pesto soslu sandvic
ARA 17DE (simdi yapcam)
Filtre kahve
1 hurma
ACIKIRSAM GECE (19.00 civari esim isten gelince)
7-8 adet kiymali sarma ile 2 kasik yogurt yemeyi planliyorum.
Yersem yazarim yine mesaj olarak buraya.
SU:1.5- 2 lt ancak olur, icemedim, aklima gelmedi, simdi yatana kadar iceyim..
SPOR: Sabah evi makinaya cektim, banyolari temizledim baska da bir sey yapamadim bugun, simdi 300 zip zip yapayim.
Selam canim, haftasonu cook tembeldim ne buraya girdim ne spor yaptim. Ama bu hafta tam menume uyacagim. Evet canim 2 hafta daha aldim menumu. Hem bu hafta hem haftaya sonrasinda duruma gore bakacagim.Ellssa canim sende ugramadin bugun nasil hastaniz bir an once sagligina kavusur insallah
@madamesnow canim nasilsin biraz daha duzeldin mi atlatabildin mi stresini
@birisii , @Crnemxeren ,Melegimkorusun , nasilsiniz nerlerdesiniz ugramiyorsunuz cok takıma
@Ucyuzbesyuz esim nasil geciyor sporlar yapildimi dikkat ediyorsun dimi
DeryaOnDiet canim bu haftada menu alicakmisin kokosum benim
@LaMademoiselle gamzecim karabatagim guzel haberlerle gel buralara
sanirim 8888 gibi gösteriyo eşim pili degiştirdi sıkıntılı yinede çözemedim hep ayni gösteriyor bazenİnanın bunları bile zar zor yiyorum..
Doğumdan sonra canım yemek istemiyor hiç, ancak tatlı..
Ya da yemek istediklerim döner, lahmacun falan.. Resmen zorluyorum kendimi yemek için..
Kahvaltı artık işkence gibi birşey olmuştu o yüzden artık yapmıyorum.. Öğlen desen yiyebildiğim kadar yiyorum, çeşit yapamıyorum tek yemek ancak..
Akşam da çorba iyi oluyor..
Sonrasında da acıkmıyorum ama tatlı, abur cubur isteği yoruyor beni.. Onları istediğim kadar yemek istesem keşke..
Etten soğudum resmen, baktım yiyemeyeceğim bugün karabuğday aldırdım eşime, hem doyurucu hem de değişiklik olsun..
Ne bileyim ya umarım çabuk geçer bu durum, yoruluyorum yemek düşünmekten, ne yapsam yiyebilirim acaba demekten..
Tartında bir sorun mu var acaba??
Günaydın..
Güzel geçsin kursun❤
6 da işten evde oluyorum anca yemegim de yokCanm kahbrni balsıx içersen daha iyi olur kendini alıştırmaya çalıl spıru sabah aç karnına boş vakitlerinde hep yap 8 de yemek yiyorsan uyku saatin erken bunun için sende 6 da yrmeğini ye eşin gelinde onlada 3 yemek kalıgı yoğurda tarçın zencefil zerdeçal koy ye ına öyle eşlik edebilirsin bu karışım metebolizmanı hızlandıracak
ya ben diyeti niye beceremiyorum
pes etsem yine kilo alirim.
kendimi burayi birakamam ya
Ben diyetisyene gitmiştim 6 da olmassa 7 de olabilit demişti ve 8 de o karışımı mutlaka ye metebolizma için diyetisyen önerisiydi6 da işten evde oluyorum anca yemegim de yok
ben tatlı orucu cts günü aşure yememle bozuldu.Sen odaklanamıyorsun bence..
Ya da kilo vermeyi o kadar da çok istemiyorsun..
Ben 1 hafta kavga ettim neredeyse kendimle, sonunda kazandım :)
Dayanamıyordum, tatlı isteği yoruyordu beni, 1 tane bile olsa bisküvi falan yemem gerekiyordu.. Bazen daha çok yiyordum..
Sonunda bıraktım hepsini, kilo vermek istiyorsan gerçekten boğazını tutman gerek dedim..
Ben yememem gerekenleri istiyorum hep, tatlıydı hamurdu..
Artık yemiyorum, 2 gündür çok şükür yememem gereken birşey yok menümde, hatta hayır demesini de beceriyorum.. Eşim dışarı çıkınvşca şundan alayım bundan alayım sana diyor ama hepsine hayır demeyi öğrendim
körili yoğurt denemişim tok tutmuştu.Ben diyetisyene gitmiştim 6 da olmassa 7 de olabilit demişti ve 8 de o karışımı mutlaka ye metebolizma için diyetisyen önerisiydi
Öylemi bunu duymamıştım alıp deneyeyim öyleyse benm söylediğim metebolizma için kullanılıyokörili yoğurt denemişim tok tutmuştu.
sadece köri attim yoğudun içine.
köri zayiflatiyor.
Günaydın kızlar. Sabah kahvaltım 3 yemek kaşığı ciho tohumlu yogurt 2 ceviz 2 kuru kaysı
Afiyet olsun canim gun bitiminde menulerini toptanda yazarsan cok iyi olur canim kaptanimiz ozge gunluk menu tablosu hazirljyor menusu sporu kotu olan arkadaslara ceza vs veriyor takibi daha kolay olur canimBu arada şekersiz türk kahvemi ve 1 litre suyumuda içtim
onu da denedim yoğurt zerdeçal zencefil tarçin:)Öylemi bunu duymamıştım alıp deneyeyim öyleyse benm söylediğim metebolizma için kullanılıyo
eşim helva aliyoSen odaklanamıyorsun bence..
Ya da kilo vermeyi o kadar da çok istemiyorsun..
Ben 1 hafta kavga ettim neredeyse kendimle, sonunda kazandım :)
Dayanamıyordum, tatlı isteği yoruyordu beni, 1 tane bile olsa bisküvi falan yemem gerekiyordu.. Bazen daha çok yiyordum..
Sonunda bıraktım hepsini, kilo vermek istiyorsan gerçekten boğazını tutman gerek dedim..
Ben yememem gerekenleri istiyorum hep, tatlıydı hamurdu..
Artık yemiyorum, 2 gündür çok şükür yememem gereken birşey yok menümde, hatta hayır demesini de beceriyorum.. Eşim dışarı çıkınvşca şundan alayım bundan alayım sana diyor ama hepsine hayır demeyi öğrendim
Anladım canm tamm öyle yapayım akşam toptan yazarım yeni girdiğim için pek bilgim yokAfiyet olsun canim gun bitiminde menulerini toptanda yazarsan cok iyi olur canim kaptanimiz ozge gunluk menu tablosu hazirljyor menusu sporu kotu olan arkadaslara ceza vs veriyor takibi daha kolay olur canim
Aynrn tadı güzel okuyor yeniliyo yani ama köriyi bi arastıracamonu da denedim yoğurt zerdeçal zencefil tarçin:)
güzel oluyo:)
köri tek . tadi da farklı .
nette ben araştirdim bulamadim.
Reglden önce sonra fark ediyo kilo ondan olabilir canm sanada iyi haftalarİyi haftalar arkadaşlarben tartıda 67.7 geldim +500gr gösteriyor bugün ama Reglim geçikti ondan mı bilemedim yediklerime dikkat etmiştim az da olsa yürüyüşde yaptım Ödemdir umudu ile yola devam
Ellssa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?