Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aman Allahımmm kendimi çok sorumlu hissettiimmm

Allahımmm sen bana yardım etttt ⚘⚘inşallah başarabilirimm

teşekkür ederim canım desteğim için

Minnacik bebek neler yapiyor dimi gunaydin canim benimkiler varya bana neler yapiyor neler 3 tane cocugu olanlar helee Huzurvermeyolunda hic anlatmasin bence resmen cocuklarimiz dunyamiz olmus

Sorma canım ya, zaman nasıl geçiyor anlamıyorum hiç..
Bir de gelen giden olunca hiç vakit bulamıyorum kendime..
Valla 3 çocukla buraya da zaman ayıra bildiği için tebrik ediyorum onu :)

İyi haftalar arkadaşlar ben tartıda 67.7 geldim +500gr gösteriyor bugün ama Reglim geçikti ondan mı bilemedim yediklerime dikkat etmiştim az da olsa yürüyüşde yaptım Ödemdir umudu ile yola devam
@Akrrep

İnşaAllah gider cumaya kadar, üzülme hiç..

eşim helva aliyo
yemem.. ne varsa aliyo yok yemem..:)
zorlayan yok bana bakiyo ciks sen hayatta kilo veremezsin diyo

Beni gaza getiren biraz da o oldu aslında..
Hiç bir sözü yok aslında böyle olmama, hatta napıcan kilo verme falan bile diyor.. Ama geçen gün dar giymiştim, bakıp diyor ki, kat kat olmuşsun ya sen.. Yandan görünen katları sayıyor bir de
Baktım cidden öyleymiş, kat kat olmuşum resmen, bunu düzelteceğim dedim ve başladım..

banada söleyin :)
nette köriliyoğurt bulamadim tadi enfesti:)

Sen önce kendine yapabileceğin bir diyet bul..
Kimisi diyet listeleriyle zayıflar, kimisi kendi vücudunu tanır ona göre beslenir zayıflar, kimisi de kendince diyet listesi hazırlar ona uyarak zayıflar..
Sen de kendi yolunu seç ve harfiyen uyacağına kendine söz ver..

Minnacik bebek neler yapiyor dimi gunaydin canim benimkiler varya bana neler yapiyor neler 3 tane cocugu olanlar helee Huzurvermeyolunda hic anlatmasin bence resmen cocuklarimiz dunyamiz olmus
AH ah canlarim mini mini bebeklilerim lohusaliga giremeden cikanlarim Dahlia_ ins zamanla herye duzene giriyor canim ben ücüncüyü büyüten ve son numarasi 4 aylik olmus biri olarak tünelin ucunda isik var diyorum o bacak kadar boylsriyls onlarin bile bi cizgileri karakterleri var biz de biraz kendimizi onlara uydurcsz iste birsekilde duzen kuruluyor anne de zaten evde akrobasi yapar gibi yasamayi ögreniyor zamanla dengeleri kuruyor

Canim gectigimiz yil benimde kizim 1.5 yasindaydi kilo veremeyi kafama koydugumds esimde yok gerek yok derdi ve seninki gibi kendini cok zorlama en fazla 75 inebilirsin derdi cubki evdlwndigimde 73 tüm zaten slnra burasi sayesknde baktim ki gidiyor niye vermiyim bekliyim 73 te dedim 64 ü görmüstüm bir ara o yok gerek yok diyen esim de hayran kalmisti hem azmime hem bana biz bayaniz baziöarimizin hatta cogumuzun bunyesi laalesef hamilelilte emzirirlen vs almaya egilimli ben sahswn zaten aliyorumyeaaa diyip de yiyorum bide ama önemli olan kendimize gelmemiz toparöanip ayaga kalkmamiz bu beden bizi sekillendirebiöecegimizi görüyoruz da cok guzel emel verince sen de biraz sabret bak iki haftada degisimi sen hissedecelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…