Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Insan sekseni görünce fena kopuyor messleden canim bilirim o duyguyu bencede toparla en kisa zamanda 7 lere dusubce daha iyi motive oluyor insan

Patates kizartmasi ölcüsü neydi cnm olmasaydi iyiydi de ilk zoparlanma icin idare ede

Canm sen daha yeni annesin. Cok az besleniyorsun. En azindan sabah kahvaltini guzel yap ki hem gun icinde yorgun dusme hemde bol bol sutun olsun.

sabahlari ballı kahve yapıyorum şekersiz içemediğim için bu kötü mü
bi tatlı kaşığı atiyorum büyük kupaya.
aç karnina zeytinyagi içsem iyi olucak bagirsaklari düzenli çalışmasini sağlıyor.
çörekotu kalmadi onu bi çay kaşığı çörekotu ve zeytinyagi birlikte içsem işe yarar belki de.
günde 1 saat yürüyüşü tamamlamayi hedefim..
sabahlari en az 20 dk egzesiz yapmak.
egzesizi kahvalti öncesi mi sonrasi mi yapmaliyim?? hangisi daha iyi??
beslenme düzenin içinde ekmek şeker helva meyve koymuycam meyveyi yemekten bi saat sonra yemeyi düşünüyorum.
bide 8 de yemek yiyoruz eşim geç geliyor. eşimle konuştum ayri yemek konusunda bunu kabul etmedi
yemek hazirlama sürecim 1,5 saatim aliyor.
akşamdan yemek yapma konusunda eşimle konuştum taze yemek istediği söledi.
akşam 22-23 gibi uyuyorum sabah 4:45 alarm yaptım. nedeni daha erken kalkayim günüm verimli olsun diye.
sizce yanlış mı yapıyorum bana bi yol verin

Bi duzen oturtamadin canim bence spor eger yapabiliyorsan sabah acken yap cok daha faydali oluyor bunu denedim gozlemledim meyve konusunda sonunda dedigime geldin ama onunda bence olcusu olmali oda soyleki gunfe 3 porsiyondan fazla olmamali ve hepsi tek seferde yenmemeli ayrica kuru meyve yiyorsan yada findik ceviz vs 1 porsiyon meyvveni azaltmalisin
Yanlismi anladim bilmiyorum esin hergun taze yemek istiyor ve onunla birlikte yemeni istiyor ben senin yerinde olsam en gec 6 da yerim yemegimi esin 8 de geliyormus 8 de onunla birlikte sofraya oturur 1 porsiyon meyvemi alip esime eslik ederim bunada saygi duyar diye dusunuyorum.en gec 8 de 9 da da yeme olayini bitiririm
Balli kahve nasil iciyorsun tadi nasil oluyor sekerden iyidir diyemicim balinda orjinal bal degilse cok seker ilaveli oluyor ballar o yuzden sen tatlandiriciya don gecen sefer ki tavsiyeleri cok dinlememissin muhtemelen benim solediklerimide uygulamicaksin ama ben yinede yazmak istedim tatlim

Son düzenleme:
işten çikişinda 6 da evde oluyorum
yemek hazirlama 1,5 saatim aliyor
bide kıza yemek yediriyorum eşim gelmeden.
bal orjinal. bi tatlı kaşığı atiorum tatlandiricim yok maalesef

Yine gelemedim artık klasik haline geldi bu durum. Ikı gün internetsiz kaldık iş yoğunluğu zaten fena. Haftasonu kızımın doğum günü için arkadaşları falan geldi dün de Gebze ye gidip geldik günübirlik. Geçtiğimiz hafta deli gibi yedim de yedim üstelik. Evde sıkıntı var hala doğalgaz baglanmadi. Vs Vs bitmeyen bahane yapmışlar. Bu sabah tartıldım 68.9 kg. Başka sözüm yok.

işten çikişinda 6 da evde oluyorum
yemek hazirlama 1,5 saatim aliyor
bide kıza yemek yediriyorum eşim gelmeden.
bal orjinal. bi tatlı kaşığı atiorum tatlandiricim yok maalesef
Ozaman canim aksami en hafif sekilde gecirmeye calis ornegin salata 1 kase corba tek cesit ye yani sebze yiyorsa corba yeme corba yiyosan et yeme yani tek cesit kofte yiyorsan yaninda hic bisey yeme ilk bikac gun acikabilirsin ama yenilme biticek o aclik inan benim kadar gece yemelerini seven bi insan yoktur gunduz hic bisey yemeden gezebilirdum ama gece ne bulsam fazla fazla gotururdum hic acimazdim artik acikmiyorum aciksamda gecistirebiliyorum en azindan kendimi balida ozMan caykasigina dusur tatli kasigi fazla gibibu asamada

Şekeri birden bırakman gerek birakamiyorsan kahveyi bırak bal şekerden farklı değil. Bitkisel tatlandiricilar var ama en nihayetinde ilaç o da.

İyi günler, mutlu haftalar herkese..
Bu saat oldu 1 bardak su içebildim sabahtan beri, şimdi oturdum daha çay içeyim bari, öğlen oldu neredeyse..
Minnacik bebek neler yapiyor dimi gunaydin canim benimkiler varya bana neler yapiyor neler 3 tane cocugu olanlar helee Huzurvermeyolunda hic anlatmasin bence resmen cocuklarimiz dunyamiz olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…