günaydın kızlar
ben kabus gibi bi haftasonu geçirdim :84: midemi üşütmüşüm, çok kötüydü
bugün diyetime geri döndüm ama midem hala berbat durumda
ınsallah canım ınsallah hemen yapayım ben bunu haklısın tatlım 2 gun meyve 2 gun hypatıa dıyetı
1.5 kılonun sırrını soyluyorum kızlar
evet allısmam lazım meyvemm hadı baslasın calısmalar 62 ıcınn . aslında dıyorum karnıbahar haslasam aksamları sarımsaklı yogurtla yerım tadını sevmedendur oyle yapayım meyvem. . yarın baslıyım ben bu dıyete hem belkı bugunku sular ve yesılcaylardan sonra yarına eksıyle baslarım bellkı yanı ınsallahh
hypatıa ve karıcegım asagıdasınız goruyorum nıye konusmuyorsunuz bakımm kızlarr
Merhaba arkadaşlar, hepinize hayırlı, pozitif, mutlu haftalar:118:
Minnoşum nasıl gidiyor şekerim? Bu hafta illaki 62 yi görecez ona göre tatlışım. Canımcım merak ettim nedir bu bahsettiğin meyve ve hypatia diyeti? Belki bende yaparım canımcım, gerçi benim pek şu şu diye yazılan diyetlere uyabilen bir yapım yok ama bellimi olur belki bana uyan bir diyettir. Öğrenmekte fayda var.
ınsallah canım ınsallah hemen yapayım ben bunu haklısın tatlım 2 gun meyve 2 gun hypatıa dıyetı
1.5 kılonun sırrını soyluyorum kızlar
hypatıa nın 2 günlük diyetini biliyorum yaptımda ama regl dönemi olduğundan başarı olamadım yarın yine yapacağım bu sefer iyi bi sonuç alacağımı umuyorum ama tatlım meyvenin 2 günlük diyeti neydi bakalım yapabilirsem onuda yapayım bu hafta artık 69 dan kurtulmak istiyorum nerdeyse 2 aydır 69 dayım tatlım ya
hoşgeldin madencim nasılsın..
diyetler gecmiş sayfalarda var canım..
ikiside iş yarıyor.. denenmiştir bir cok kişi tarafından ve herkes kilo verdi..
karciceğim..
sabah yulaf ezmesi süt veya yoğurtla yanında 1 haslanmıs yumurta.
ara yeşil elma
öğlen haslanımıs yada ızgara et tavk balık yanında yağsız salata
ara yeşil elma
aksam haslanmıs yada ızgaralanmıs sebze yağsız yoğurt..
ara yeşil elma
günde 45 dk yürüyüş 3 litre su
İyiyim canım sağol. canıncım ben sizin geçmiş sayfalarınızda zor bulurum, o kadar çok yazıyorsunuz ki oku oku bitiremem herhaldeMeyve diyetini gördüm aslında kolay görünüyor, birde hyptia diyetini yazarsan sevinirim
tşk ederim canım anladım elma diyeti yok bu bana uygun değil elma mideme dokunuyor bu kadar yesem öldürü beni herhalde ben bir yılda toplam 5 elma bile yiyemiyorum.
yok canım bu monti değil.. montiye bi kacgün ara verdim cumaya kadar 57 yi görmek istiyorum.bu yağ yakmaya yönelik bir diyet .
herkese selam , nasılsınız güzeller
ay dün sporla birlikte ip de atladım bacaklarımın arkaları acıyo normalmidir acaba geçer mi ki akşam yürümemi engellemesinde...
günaydın kızlar..
sabah yulaf ezmesi yoğurtlu yumurta
ara yeşil elma
öğlen tavuk salata
ara yeşil elma
aksam karnıbahar haslama közlenmiş biber..
3 litre su yeşil cay ada cayı cay..
spor mutlaka yapmak istiyorum dün yapamadım inş bu aksam 5 mil leslie ve plates kalca yapıcam.
canım gecmiş olsun ..
işe gelmeyip dinlenseydin keske bu günde..
diyete de keske baslamasaydın biraz mideni dinlendirseydin..
günaydın kızlarnasılsınız?dün gelemedim kusura bakmayın.kayınvalidemler gelecek diye öğleden sonra yemekle ugraştım akşam misafir geldi bide onların üstüne derken pc başına oturmaya fırsat olmadı.bide cumartesi günü banyoda düştüm bacaklarım pergel gibi açıldı.şu an acayip ağrım var
dün yediklerim çok düzensiz oldu
sabah 2 bardak yeşil çay
ara yok
öğlen 4-5 tane sucuk 2 dilim kepek ekmeği az peynir 3 zeytin
ara yok
akşam 1 kase mercimek çorbası kabak oturtma 4 tane tavuk kanadı
ara 1 bardak taze sıkılmış greyfurt suyu
ara 1 soda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?