Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlar

ben kabus gibi bi haftasonu geçirdim :84: midemi üşütmüşüm, çok kötüydü

bugün diyetime geri döndüm ama midem hala berbat durumda

günaydın kızlar

ben kabus gibi bi haftasonu geçirdim :84: midemi üşütmüşüm, çok kötüydü

bugün diyetime geri döndüm ama midem hala berbat durumda

canım gecmiş olsun ..
işe gelmeyip dinlenseydin keske bu günde..
diyete de keske baslamasaydın biraz mideni dinlendirseydin..

ınsallah canım ınsallah hemen yapayım ben bunu haklısın tatlım 2 gun meyve 2 gun hypatıa dıyetı
1.5 kılonun sırrını soyluyorum kızlar

Merhaba arkadaşlar, hepinize hayırlı, pozitif, mutlu haftalar:118:
Minnoşum nasıl gidiyor şekerim? Bu hafta illaki 62 yi görecez ona göre tatlışım. Canımcım merak ettim nedir bu bahsettiğin meyve ve hypatia diyeti? Belki bende yaparım canımcım, gerçi benim pek şu şu diye yazılan diyetlere uyabilen bir yapım yok ama bellimi olur belki bana uyan bir diyettir. Öğrenmekte fayda var.

tatlım hafta başı benim işim çok olur yazdıklarınızı bile okuyamadım daha masam imza dolu gelen gidende çok oluyor ara öğüne bile fırsat bulamadım yeni yaptım öğleden sonraki yarım muzu şimdi yedim aslında muz yemeyecektim ama alıp çekmeceye koymuşum yemesem bozulacak yarım yarım bali bitiriyim dedim. siz devam edin ben arada yazarım canım.

hoşgeldin madencim nasılsın..

diyetler gecmiş sayfalarda var canım..

ikiside iş yarıyor.. denenmiştir bir cok kişi tarafından ve herkes kilo verdi..

ınsallah canım ınsallah hemen yapayım ben bunu haklısın tatlım 2 gun meyve 2 gun hypatıa dıyetı
1.5 kılonun sırrını soyluyorum kızlar

hypatıa nın 2 günlük diyetini biliyorum yaptımda ama regl dönemi olduğundan başarı olamadım yarın yine yapacağım bu sefer iyi bi sonuç alacağımı umuyorum ama tatlım meyvenin 2 günlük diyeti neydi bakalım yapabilirsem onuda yapayım bu hafta artık 69 dan kurtulmak istiyorum nerdeyse 2 aydır 69 dayım tatlım ya

karciceğim..

sabah yulaf ezmesi süt veya yoğurtla yanında 1 haslanmıs yumurta.
ara yeşil elma
öğlen haslanımıs yada ızgara et tavk balık yanında yağsız salata
ara yeşil elma
aksam haslanmıs yada ızgaralanmıs sebze yağsız yoğurt..
ara yeşil elma

günde 45 dk yürüyüş 3 litre su

hoşgeldin madencim nasılsın..

diyetler gecmiş sayfalarda var canım..

ikiside iş yarıyor.. denenmiştir bir cok kişi tarafından ve herkes kilo verdi..

İyiyim canım sağol. canıncım ben sizin geçmiş sayfalarınızda zor bulurum, o kadar çok yazıyorsunuz ki oku oku bitiremem herhaldeMeyve diyetini gördüm aslında kolay görünüyor, birde hyptia diyetini yazarsan sevinirim

tşk ederim canım anladım elma diyeti yok bu bana uygun değil elma mideme dokunuyor bu kadar yesem öldürü beni herhalde ben bir yılda toplam 5 elma bile yiyemiyorum.

artsın paylasımlar eksilmesin madencim..
hypatianın diyetini tam hatırlamıyorm aklımda yok uzun zamndır yapmadım kendisi yazar belki arkadas..

tşk ederim canım anladım elma diyeti yok bu bana uygun değil elma mideme dokunuyor bu kadar yesem öldürü beni herhalde ben bir yılda toplam 5 elma bile yiyemiyorum.

anladım canım sen hypatianınkine devam et oda cok güzel verdiriyor..

ben yemeye gidiyorumm :79:

meden'cim msj atmıştım cnm sana... buraya da yazııym. kızlar ben yoğunum, çok yazamıyorum öpüldünüzz..

Kilo veremeyip motivasyonumun bozulduğu zamanlarda, regl dönemlerinde metabolizma düzenleyici / yağ yakma diyeti olarak verdi. Buyrun bu da diyetim(tabi kendi doktorunuza da danışın) :) İki günde maksimum iki kilo verirsin bununla ama kilo verme hızını artırır, demişti.

iki günlük bir diyet:

sabah: iki porsiyon meyve veya bir adet muz, bir su bardağı süt
ara : bir yemek kaşığı kan üzümü veya ceviz veya bir porsiyon meyve
öğle : bir su bardağı yoğurt, bol salata ve bir ince dilim ekmek veya çorba
ara : bir porsiyon meyve
ara : bir porsiyon meyve (isteğe bağlı)
akşam: iki adet haşlanmış yumurta, salata, bir ince dilim ekmek veya çorba veya iki uzun grissini veya bi adet haşlanmış patates
ara : bir bardak süt

ikinci gün tekrar. işte bu kadar:))

selam kizlar,anca gelebildim.
dün mutfaga dolap taktik hazir temizlemisken geri kalaninida halledeyim dedim ama sinir oldum mutfak ne cok oyaliyo insani ya :)

ben hypatianin diyetine devam edemedim malesef,bugün son defa yeni bir baslangic yapiyorum,artik gercekten son defa bu sefer yaptim yaptim yoksa birakicam artik.menümü ya aksama yada yarin yazarim

herkese selam , nasılsınız güzeller

ay dün sporla birlikte ip de atladım bacaklarımın arkaları acıyo normalmidir acaba geçer mi ki akşam yürümemi engellemesinde...

Son düzenleme:
meyvecim menün çok güzel sporda yaparsan yarın 58'i görcen inş tatlım. 9 mart annemin doğum günü biliyomusunn inş senin içinde güzel bir gün olur

prensescim geçmiş olsun banyoda düşmek çok kötü yaw...menü çok da kötü değil üzülme canım telafi edersin bir şey olmaz yeni bir hafta yeni bir başlangıç afiyet olsun tatlım

minnoşum...
dünkü düzensizlikten elbette artı olacaktı ama sadece 100 gr dan bir şye olmaz tatlım üzülme sen cumaya kadar o artıları fazlasıyla def eder 63 olursun zati regl dönemlerinde yeşilçay çok faydalı adaçayı da içebilirsin şişlik için canım öneririm bol bol da su iç mutlaka işyerindeki karışıklığa gelince kocişinin müdür olduğunu bilmiyodum ben bence bu durumda sen haklısın ama ahyırlısı inş yoluna girer işler canım

karçiçeği menün güzelmiş canım afiyet olsun cumaya eksilerde olcan inş

nidahcım üzülme canım ara sıra tartıda dalgalanmalar olması çok normal cumaya daha çok var atarsın sen o eksileri nasılsa canım benim

kuyabiye
geçmiş olsun tatlım yaw şimdi nasılsın ah mide hastalıkalrı çok kötü oluyor alalh şifa versin canım

hypatiacımm nasılsın canım :80:
[/COLOR]

Son düzenleme:

tam yaparsan güzel görünüyor

kızlar moralim çok bozuk.

hani ayrıldığım sevgilim var ya o bnm msn'imden kız arkadaşlarımı eklemiş. inanamıyorum....

canım gecmiş olsun ..
işe gelmeyip dinlenseydin keske bu günde..
diyete de keske baslamasaydın biraz mideni dinlendirseydin..

saol tatlım

çok iş vardı, o yüzden geldim maalesef
bide hedefime bu kadar yaklaşmışken hiçbişeyin beni yavaşlatmasını istemiyorum
sıkıldım artık diyet yapmaktan çünkü, bi an önce 52 olayım da bitsin bu dava artık

canım geçmiş olsunnazar mı değdi dersin

zaten sen de söylemişsin düzensiz olmuş canım, ama afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…