Tamm canm cuma ordan denerim teşekkürlerSanirim googledan girince sorun duzelmisti kizlarda, yanlis hatirlamiyorsam, bir de oyle dene canim...
Gorusmek uzere Hulyacim, yine buralardayim:)Tamm canm cuma ordan denerim teşekkürler
Canm googleden denedim oluyor teşekkürler görüşürüz bende buralarsayım görüşürüz yineGorusmek uzere Hulyacim, yine buralardayim:)
Harika cok sevindim olmasina, gorusuruz canim:)Canm googleden denedim oluyor teşekkürler görüşürüz bende buralarsayım görüşürüz yine
Görüşürüz canmHarika cok sevindim olmasina, gorusuruz canim:)
Canim kaptisim tesekkur ederim siz olmasaniz coktan pes ederdim ikinci ailem oldunuz 4.takima tesekkur ediyorum bende sizi seviyorum.❤❤Kozmogirl17 canimiz , kaptanimiz cok guzel kilolar verdin, verdigin tum kilolar takimimiza cok guzel dereceler getirdi.
Azimle kilo verme seruvenine devam ettin, ve sonunda cuma gunu takimimizdan mezun oldun.
Takimimiz sayende bir kez daha gururlandi, dilerim o kilolar bir daha hic geri gelmesin, her zaman saglikli ve fit kal.
Seni cok seviyoruz...
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar:@Ucmelekannesi 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (626. Etap) : 79,00 Bitiş Kilosu (743. Etap) : 64,85 Verilen Toplam Kilo : 14,15 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 17,91% Toplam Süre : 43 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp...www.kadinlarkulubu.com
Korun istedigi bi goz misali annem yemek getirdi size yazdiktan sonra sanki mesaj ona gitmis gibi kucukcukkk bi tabak pirasa ve kucukcuk bi tabak soganli biberli sosis getirmis ekmeksiz onlari yedim tabaklar buyuk duruyor ama ufak tatli tabaklarindan 2 kasik abca alir goz yanilmasi olmasin.Ne oldu bu oglen menusunun akibeti merak ettim :))
ozlemCanim kaptisim tesekkur ederim siz olmasaniz coktan pes ederdim ikinci ailem oldunuz 4.takima tesekkur ediyorum bende sizi seviyorum.❤❤
Süpersin masallahBildirimmmm
Cuma - 71.6
Bugün - 70.4
1 bardak su ve 1 kupa çaydan sonra tartıldım.. İnanamadım kaç kere çıktım tartıya
Gecmis olsun canim ya sinav zamani birde kotuolmusKızlar kusura bakmayın gelemiyorum buraya
Ben çok hastalandım sabah acile gittim
Okula da gidemedim evde yatıyorum
Yediğim her şeyi çıkardım afedersiniz...
alıntı da yapamadım
Ben şu 2 hafta biraz da yoğunum biliyorsunuz
İyileşip kendimi toplayıp düzgünce döneceğim aranıza ♥
Fırsat buldukça da uğrayacağım zaten
Sürekli yataktayım bana dua edin
Menun guzel canim esimİyi akşamlar kızlar nasılsınız
Menümü vereceğim kızları uyutunca geleceğim
300 gr kıymadan tepsi kebabı
30 gr çiğ fındık
20 gr biber turşusu
Semizotu kavurması+yoğurt
Bugün 9 saat ders anlattım bağıra bağıra spora. Dermanım kalırsa yapacağım yazarım kızlar. Görüşürüz öpüldünüz
Kıyamam ya sürekli hastaHala atesimiz var Huzurcum, az evvel bir ates atagi oldu mecbur kalip ates dusurucu verdim, uyudu atesten kuzum
Gecede uyuyamadi hic, huzursuz, sIkIntili.
Siz daha iyi misiniz?
asure olmasaydi superdi.
aksam hafif birseler ye yiyeceksen, sendem guzel bir eksi bekliyorum ona gore
Yook caniiim bize dememistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?