Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kozmogirl17 canimiz , kaptanimiz cok guzel kilolar verdin, verdigin tum kilolar takimimiza cok guzel dereceler getirdi.
Azimle kilo verme seruvenine devam ettin, ve sonunda cuma gunu takimimizdan mezun oldun.
Takimimiz sayende bir kez daha gururlandi, dilerim o kilolar bir daha hic geri gelmesin, her zaman saglikli ve fit kal.
Seni cok seviyoruz...

Canim kaptisim tesekkur ederim siz olmasaniz coktan pes ederdim ikinci ailem oldunuz 4.takima tesekkur ediyorum bende sizi seviyorum.❤❤

Ne oldu bu oglen menusunun akibeti merak ettim :))
Korun istedigi bi goz misali annem yemek getirdi size yazdiktan sonra sanki mesaj ona gitmis gibi kucukcukkk bi tabak pirasa ve kucukcuk bi tabak soganli biberli sosis getirmis ekmeksiz onlari yedim tabaklar buyuk duruyor ama ufak tatli tabaklarindan 2 kasik abca alir goz yanilmasi olmasin.

Eklentiler

• 20190930_171315.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 26
selam kızlar
vallahi buraya gelmeye yüzüm yok kaç gündür hafta sonu hiç güzel beslenemedim. pazar akşamı köfte yemeye diye gittim hamburger yedim nasıl oldu ben de anlamadım. hep eşimin yüzünden bu hafta doğum günüm de var pastalar mastalar havada uçuşur kesin bu hafta bu haftalık beni idare edin.

İyi akşamlar hanımlar, gündüz çok giremiyorum sabah çocuğu bırakıp geliyom öğlen tekrar almaya gidiyom sonra ev işi yemek onunla oyun derken bu saat oluyo

30eylül Pazartesi menüm
07:30 Hindistan cevizi yağlı kahve
10:30 2 adet haşlanmış yumurta, yarım avakado, 2 dilim kaşar, domates salatalık
15:30 2ceviz, 6 çiğ fındık
18:30. Izgara somon ve yanına çok az haşlanmış karnabahar ve bir iki Çatal haşlanmış havuç yedim ( low carb bozuldu)

Spor 19000 adım Su 2lt ye tamamlayacağım inş

Gecmis olsun canim ya sinav zamani birde kotuolmus

Menun guzel canim esim

Sabah tartıldım ama yazamadim kızlar cumayla ayniydim. Dunku menumude yazamadim cunku yazacak menum pek yoktu sadece kahvalti yaptim ve sadece yesil cayli süt ve kayisi cayimi ictim. Aksam yemegi yemedim açıkçası. Bende kotu bir huy var moralim bozukken agzima yemek koymak aklima gelmez ac da hissetmem tum gun moralimi bozan seyden kendimi çekemiyorum. Uzgunken yemek yemiyorum hic iyimi kotu birsey mi bu huyum bilniyorum ama iştahı acilanlara gore daha iyi birsey galiba.

asure olmasaydi superdi.

aksam hafif birseler ye yiyeceksen, sendem guzel bir eksi bekliyorum ona gore

Akşam yemedim diyebilirim
İki y.k kuru fasulye
1 y.k makarna
Su
Bir iki tane üzüm
Bide taaa ikindi de 3 tatlı kaşığı kısır yemiştim
Bugünlük bitti

Yarına misafirlerim var
Şimdi tatlı yapıcam
Ve olunca illa ki yiyorum yaa ama dengelicem mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…