Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl1720DK YURUYUS10DK D
ODUL
Gonulmeyvesi15DK YURUYUS
20DK YURUYUS​
ODUL
LaMademoiselleMUAF10DK Y
MUAF​
Harpy
kanadali35
Deryaondiet10DK Y 10DK D
Yawrukush
200IA
ODUL 10DKY
Madamesnow
Falanfilannnn MUAF
gogo240550M SPOR?
Haeshin 10DKELIPTIK
besive
AKovser MUAF MUAF MUAF MUAFMUAF
fmad500IA SPOR?
200IA
ODUL 10DK D
MUAF​
Melegimkorusun
MigiMadid 10DKY
Akrrep
SPOR?
Selsalan10DK Y
ODUL
UcyuzbesyuzSPOR?15DK YODUL MUAF
birisii
pomegranate_
Huzurvermeyolunda
SPOR?​

Gunaydin fit, citir, boncuk gozlu ve amazon esim
Bomba gibi geliyor muyuz bu hafta
Sana da iyi geceler canım. Valla ben aynen devam dün akşam kızlarla sızınca gelemedim. Ama regl başladı biraz ondan çekiniyorum öden olursa diye. Onun dışında incelmeye devam ediyorum Sen nasıl oldun günün ara ara ateşli geçiyor sanırım. Okudum yukarıda. Kuzucuk nasıl böyle oldu ya sen aslında dışarı da çok çıkarıyorsun hani evin içinde süs bebeği gibi de değil çocuk. Okula mı tepki verdi acaba ne bileyim.
Bugün de 9 saat dersim aynı dünkü gibi ama yarın evdeyim şükür. Daha sık geleceğim
Herkese iyi mutlu huzurlu Salı’lar diliyorum. Ha bugün bi de nöbetçiyim resmen altın vuruş

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl17
GonulmeyvesiMENU?
LaMademoiselle
Harpy
kanadali35
Deryaondiet
Yawrukush
Madamesnow
Falanfilannnn
gogo2405
HaeshinSPOR?
besive
AKovser
fmad
Hulyaa23
Melegimkorusun
MigiMadid
Akrrep
Selsalan
Ucyuzbesyuz
Huzurvermeyolunda

Son düzenleme:
Sagol busem, bugun benimde reglim basladi hemde hic beklemiyordum.
Olmasi gerekenden erken oldu, sanirim su hastalik vs durumlarindan boyle erken oldum..
Aras hergun dogdugundan beri sokaklarda, oyun parklarinda dedigin gibi , neden boyle oldu bilmiyorum canim..
Kolayliklar diliyorum bugun icin, yarin guzelce dinlenirsin Busem, seviyorum seni, gunun guzel gecsin.

PAZARTESI MENUM
SABAH 9DA

1 haslanmis yumurta
2 dilim pastirma
1 kk tulum peynir
12 tane zeytin
50 kalorilik pita ekmegi
Domates, salatalik

OGLEN 12.30DA
Korili, bol baharatli tavuk
3 kasik yogurt

ARA 14DE
Filtre kahve
1 hurma

ARA 17DE
Filtre kahve

AKSAM 18DE
1 tabak salata (sossuz ,limonsuz, yagsiz)
15 tane haslanmis midye (midye dolma degil, pilavsiz, sadece midyenin kendisi haslaniyor o kadar.)

SU:1.5 lt + 350 ml mineralli su
SPOR: Akini birakip alirken 1 saat yuruyus, okul sonrasi 1.bucuk saat parkta cocuk pesinden adimlama kosma, en az yarim saat Aras kucakta evde adimlama, 1 saat yemek -ev isi.
haeshin F Falanfilannnn

Gunaydin 4. takimin citir hatunlari cok mutlu bir sali gunu gecirmenizi diliyorum.
Gonulmeyvesi bugunde menunu bozma sakin takipteyim :)
Kozmogirl17 mezun olmak nasil kaptanim?
stitch 2 gun gormesek ozlyoruz canisi, ne var ne yok?
Ankee , Harpy , DeryaOnDiet , madamesnow , Ellssa gozlerim sizi ariyor kizlar neredesiniz?
K klbk33 epeydir ugramadin canim, nasilsin?
Aomine Daiki nasilsin canim , her sey yolunda mi?
fayfeyfiy Feyzos nasil oldun, aklim sende, haber bekliyorum..
besive gunun kolay ,mutlu gecsin guzelim..
Patlicanmoru nasilsin Betulcum?
@MigiMadid diyetin icin nasil bir plan yaptin, kafanda oturtabildin mi herseyi canim?
S selsalan nasilsin canim?
FitFiliz nasil geciyor gunlerin ,egitimlerin, gezmelerin canisi?
Only_Eylul , M Metem kizlar rahatsizdiniz insallah daha iyisinizdir..
Huzurvermeyolunda nasilsin Huzurcum , Ucyuzbesyuz kuzun nasil oldu?
F Falanfilannnn iyi misin sen canim, moralini bozan bir sey mi var?
Melegimkorusun , H Hulyaa23 takima daha cok alisbildiniz mi kizlar?
Dahlia_ , haeshin , gogo2405 eski takimcanlarim operim sizide.

Gecikmeden dolayı olabilir canım.. Kesinlikle devam

Burdayım geldim canım nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…