Yarin sabah kahvalti etmedentartilirim canim..,ozge tartiyla yapisik yasiyom .yataktan direk tartinin ustune iniyom cumaya tartilirsin
Canm diyet listesiyle ilerliyom onun için 1 buçuk aydır yaptığım için vicut alıştı 7 kilo verdim bu arada devam ediyom işte yani alışkın oldugu için veriyorum güzelceCok az yemissin Hulyacim tum gun oglen ve aksam azicik mangal ve 2 kasik sebze yemegi toplamda.
Bu kadar az yersen vucudun kitlik varmis gibi dusunup, yedigin seyleri depolamaya baslar, kilo vermen olanaksizlasir..
Egzersiz yapabildin mi bugun?
Anladim canim ama mesela 5-6 kasik ye mesela sebze yemegini, kahvaltinda ara sira yumurta tuket, etin yaninda salata tuket.Canm diyet listesiyle ilerliyom onun için 1 buçuk aydır yaptığım için vicut alıştı 7 kilo verdim bu arada devam ediyom işte yani alışkın oldugu için veriyorum güzelceegzersiz 5 dakika falan sadece yapabildim ama tempolu geçirdim günü
Yok canm onlarda var diyet listemde 2 gün chio tohumlu iki gün yumurtalı kahvaltı foto atmasını bilmiyom bilsem yollarım listemi akşam yemeği misafirim vardı atıştırdım öyle sadece yoksa listem kalabalık ve güzel bi şekilde tok turuyor yapmak isterseniz yollarım 1 bucuk ayda 7 kilo verdim sporsuzAnladim canim ama mesela 5-6 kasik ye mesela sebze yemegini, kahvaltinda ara sira yumurta tuket, etin yaninda salata tuket.
Bunlar diyetini bozmaz, kilo vermeni engellemez, bu sekilde kilo verdiginde kolay kolsy geri almazsin :)
Her öğünün yanında yogurt ve salata var zaten onlar kan şekerini dengeliyorAnladim canim ama mesela 5-6 kasik ye mesela sebze yemegini, kahvaltinda ara sira yumurta tuket, etin yaninda salata tuket.
Bunlar diyetini bozmaz, kilo vermeni engellemez, bu sekilde kilo verdiginde kolay kolsy geri almazsin :)
Tamam canim harika o zaman , cok sevindim senin adina :)Yok canm onlarda var diyet listemde 2 gün chio tohumlu iki gün yumurtalı kahvaltı foto atmasını bilmiyom bilsem yollarım listemi akşam yemeği misafirim vardı atıştırdım öyle sadece yoksa listem kalabalık ve güzel bi şekilde tok turuyor yapmak isterseniz yollarım 1 bucuk ayda 7 kilo verdim sporsuz
Teşekkürler canmTamam canim harika o zaman , cok sevindim senin adina :)
Telden mi giriyorsun, bilgisayardan mi?Teşekkürler canmben nasıl foto atacam olmuyor deniyorum tartıldığımda nasıl yüklicem olmuyor ?
Selam kaptanim, nasilsin , seni gormek ne guzelHelloooooooooo
Telden giriyorum evet orayı denedim dosya ekle var basıyom ama olmuyor anlamadım niye olmuyor ki acabaTelden mi giriyorsun, bilgisayardan mi?
Ben her ikisinde de ,mesaj yazdigimiz yerin sol alt kisminda dosya yukle secenegi var oraya tiklayip, galeriden istedigim fotoyu secip, yukleye basiyorum, sonra 2 secenek sunuyor, kucuk resim olarak mi ,buyuk resim olarak mi yuklemek istiyorsunuz diye genelde hep kucuk resim seciyorum ve kucuk resim olarak yukle secenegine basiyorum ve mesaji cevapla diyorum, yukleniyor foto.Umarim yardimci olabilmisimdir..
Çok geçmiş olsun canmHala atesimiz var Huzurcum, az evvel bir ates atagi oldu mecbur kalip ates dusurucu verdim, uyudu atesten kuzum
Gecede uyuyamadi hic, huzursuz, sIkIntili.
Siz daha iyi misiniz?
Canim pazartesileri kendimizi kontrol amacli tartiliyor, bildiriyoruz ,foto yuklemeden.Simdi bizim bugunki kilomuz mu onemli gecen cumaki kilomuz mu ben onu tam bilemedim
Cuma gunu hangisini baz alacagz?
Telden sorun yasayan baska arkadaslar da oldu , onlar daha dogru yonlendirebilir belki, google uzerinden girmeyi denedin mi siteye canim?Telden giriyorum evet orayı denedim dosya ekle var basıyom ama olmuyor anlamadım niye olmuyor ki acaba
Tesekkur ederim Hulyacim ,eksik olma..Çok geçmiş olsun canm
Ne oldu bu oglen menusunun akibeti merak ettim :))Kizlar saat 10 du sanirim kahvaltimi yaptim normal klasik kahvalti kacamagim ara ogunum olmadi disari ciktim biraz alisveris yaptim bi kac kres gezdim oglan icin gorusme yaptim biraz once geldim eve cocuklara yemek hazirladim yedirdim falan suanda cok ac hissetmiyorum ama aciktim yani yemesemde olur modundayim evdede en sevdigimden makarna var simdi otursam bi tabak makarna yesem bidahada bisey yemesemmi yemek yapcak durumumda yok simdilik aksama anca yapicam esime yok sa ekmek arasi mi yesem yumurtami kirsam oda sicakta cekilmez saat 6 ya dogruda bisahil park gezintisine cikicaz cocuklarla ne yesem yaaaa
İlk ordan giriş yaptım canm sonra indirdim tele bir ordan denerim olur inşallah çünkü tartnın fotosunu atmam gerek sanırım cuma günü olur inşallahTelden sorun yasayan baska arkadaslar da oldu , onlar daha dogru yonlendirebilir belki, google uzerinden girmeyi denedin mi siteye canim?
Anladım canm teşekkürlerCanim pazartesileri kendimizi kontrol amacli tartiliyor, bildiriyoruz ,foto yuklemeden.
Esas onemli olan tek kilo bildirimimiz cuma gunu, cuma gunu tum takimlar arasinda yarisma oluyor.
Ah canim Feyzosum, usuttun mu ,ne oldu sana...Kızlar kusura bakmayın gelemiyorum buraya
Ben çok hastalandım sabah acile gittim
Okula da gidemedim evde yatıyorum
Yediğim her şeyi çıkardım afedersiniz...
alıntı da yapamadım
Ben şu 2 hafta biraz da yoğunum biliyorsunuz
İyileşip kendimi toplayıp düzgünce döneceğim aranıza ♥
Fırsat buldukça da uğrayacağım zaten
Sürekli yataktayım bana dua edin
Sanirim googledan girince sorun duzelmisti kizlarda, yanlis hatirlamiyorsam, bir de oyle dene canim...İlk ordan giriş yaptım canm sonra indirdim tele bir ordan denerim olur inşallah çünkü tartnın fotosunu atmam gerek sanırım cuma günü olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?