Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben de istiyorum gitmeyi ama sinirsiz oturumum oldugu halde Iskocya vize istiyor canim, o yuzden simdilik sadece schengendeki yerleri gezioyurm. Amaa evraklarimi hazirliyorum , yaza kadar ins vatandaslik alacagim. O zaman giderim
Super, vatandaslik alman da ayrica guzel. Agustosa kadar hallolursa buranin harika bir festivali varmis agustosta ona gelirsin

Iyi geceler kızlar Sabah tartılma fırsatım hiç olmadı gruptan iyice bağımsız oldum konuşulan şeyleri anlamıyorum veya bir olay olunca en son öğreniyorum
Çok fazla geçmişe de bakamıyorum
Günlük menüm
Kahvaltı: 11.30
Peynir patetesli yumurta ceri domates 4 adet
Salatalık yarim 1 dilim köy ekmeği
Oglen: 17.00
1 kase yoğurt bezelyeli mısırlı tavuk yemeği 2 kaşık pirinç pilavı
Aksam: gene yok
Gün içinde 2 kucuk jelibon yedim
1 sekeriz türk kahvesi içtim
9000 adim
1.5 litre de su
Kozmogirl17
Yawrukush

canisi sen yemeklerine dikkat et ,cuma bildirimini yap , incelmis olarak gel ,sorumlulugun arti islerin yogun katilamaman normal

Pzartesi menum
Sabah 10.00 10.30 gibi

Klasik kahvalti (yumurta peynir ekmek cay)

Ara yok
Oglen 17.00 gibiydi sanirim pirasa ve soganli biberli sosis cok kucuk tabakta

Ara
Maden suyu sade

Aksam 21.00
1 kase tavuklu patates yemegi

Tum gun kosturma evde disarda parkta sahhilde
2 lt su

Harika

Yinede on numara menu

iyiz sukur , nasil oldu aras umarim bugun daha iyidir . sende her firsatta dinlen yorma kendini
Bugun dunden daha iyiydi, 2 kez cok yukseldi birinde mecbur ates dusurucu verdim, digerinde vermedim 1bucuk saat dusmesi icin ugrastim.
iyilesecek insallah canim..

Bende yemekleri et ve tavuk suyuna yaparim cogunlukla cok sagol guzel tavsiyeler icin..

Olabilir canim krese gitmemek icin yol bulmus olabilir :))

Tereyagli canim annem cok guzel yapar canim. Haftaya tasinicam insallah
Afiyet olsun kuzum ve kolaylikla tasin insallah..

Bugun bir tik daha iyiyiz. En azindan parktayken etrafi izledi aglamadan durdu.
Baska care varsa kres konusunu ertelemeniz cok iyi olmus. 3.5 - 4 yasindan once cocuklar cok zorlaniyorlar. Kalabalik ortam olunca hastaliklarada acik oluyorlar
Cok sevindim daha iyi olmaniza :)

Burdada var canim o jellerden bende kullaniyorum, paracetamol , acetominofen hepsi cok ucuz burd, trde pahali mi?
Bilgim yok hic..Ozledim Filizim, iyi bak kendine :)

Insallah canim Allah gonlunuze gore ,en guzel zamanda bebisler versin sizede..
Kemaliye, egin evet, sanki memleketlimi bulmus gibi oldum :)

Canim benim Allah seninde gonlune gore versin her seyi..
Nasil oldun, iyi misin, her sey yolunda mi?

Canim benim gececek bu ilk zamanlarin yogunlugu, sIk disini, sagligina dikkat et , her firsatta dinlen..
Aklimdasin...

Nasildi misafirlerinle canim?
Kuzun nasil?
Aras bugun daha iyiydi, iyilesiyor insallah..

Cok sagol csnim tavsiye icin ,3 yas kontrolunde isteyecegim bende vitamin.

Canim balli kahve, sekerli kahveyle ayni neredeyse..
Sekersiz icemiyorsan hicbir sekilde, gunde bir tane sekerli ic ozaman.
Bol sebze, hatta posali sebze yersen bagirsaklarin her daim iyi calisir aslicim.
Yuruyus yapabilsen cok guzel olur, ya da en azindan evde leslie yapsan, sadece 15dk gunde..
Egzersizi ac karnina yapmak en etkili yontem, firsatin olursa ac karnina yap.
Aksam yemegini cok gec yiyorsun, kizlarda demisler sen olabildigi kadar erken aksam yemegini ye, taze yemegi bekleme mesela, bir gun onceden kalan yemegin varsa onu ye, esinin yaninda da otur ona eslik et, cayla, kahveyle ,salatayla...

Ablacim cok olaganustu durumlar yasiyorsun, yeni tasindin, yeni evin bir suru eksigi-aksilikleri oluyor..
Sen yinede elinden geldigince ugruyorsun biliyorum.
Her sey yoluna girecek, beni hatirla, ne sorunlar yasadik evle ilgili, o bizi canimizdan bezdiren ev 2 yildir kirada cok sukur..
Her sey yoluna girecek..

Canim bencede az yiyorsun, sen suan emziriyorsun, zaten normal bir insandan cok fazla kalori harciyorsun.
Guzel guzel tum besin gruplarindan al, bebisine sut olsun.
Gunde kucuk bir tatli da yiyebilirsin, ben emzirirken diyet yaptim hatirlarsin, her gun tatli bir sey yiyordum,cunku emzirirken cok canim istiyordu.
SIkI bir diyet yapmamalisin, yapmana gerek yok, zaten emzirdikce gidecek...

Canim nasil oldu Aras? Kuzum ya yine mi ateslendi cuma gunu? Umarim hgaftasonu iyi gecmistir
Cuma gunu yine ateslendi Deryacim, hala ates gecmedi ama bugun onceki gunlere gore daha iyiydi..
Haftasonunu hic sorma :) Coook bitmis durumdayim...

İyi haftalar arkadaşlar ben tartıda 67.7 geldim +500gr gösteriyor bugün ama Reglim geçikti ondan mı bilemedim yediklerime dikkat etmiştim az da olsa yürüyüşde yaptım Ödemdir umudu ile yola devam
@Akrrep
Regli oncesi sislik, kilonun fazla cikmasi cok normal canim, regli olunca gider o artilar :)

Pazartesi Kilo bildirimim

Cuma
67.4
Pazartesi 67.2
Fark -200 gr
Mezunum ama dahada citir olacagim mi diyorsun canisi, masallah :)

Sen dogum yaptin, kilo almis olman cok normal.
Bebisin cok kucuk, ilk bebegin, tek basinasin cogunlukla , yasadiklarin hic kolay degil.
Bu surecte esin saba destek oluyordur umarim fatimem, kilolar gidecek, inan bana, sen suan sadece bebisini op-kokla, onunla vakit gecir, onunla uyu, her seyin tadini cikart..

Bildirimmmm

Cuma - 71.6
Bugün - 70.4

1 bardak su ve 1 kupa çaydan sonra tartıldım.. İnanamadım kaç kere çıktım tartıya
Harikasin canim, listeye girmek konusunda hala niyetli misin?

merhaba bildirimi yeni gürdüm
Hosgeldiniz aramiza, takimimiza katilmak istiyorsaniz asagidaki formu doldurabilir misiniz :)
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Asureye ragmen menun guzel canim, uzun zamandir senden hic boyle guzel bir menu gormemistim.
Cumaya kadar boyle devam edersen harika bir eksi gelir eminim...

Aksam yemedin mi yemek canim, yoksa menunu eksik mi yazdin?

Harika denk gelmis, teyzemin ellerine saglik..

Ooo dogum gunun ne zaman canim, iyi k dogmussun iyi ki tanimisiz seni.
Sen gecenlerde sormustun bana unutmusum cevaplamayi, hastaliklar vs kusuruma bakma.
Sen listeye girerken hedef kilonu istedigin sekilde guncelleriz canim hic merak etme :)
Haftasonu icin kizacaktim ama dogum gunun geliyormus diye sustum :))

Gayet guzel canim, adimlarinsa sahane :)
Cok istikrarli gidiyorsun masallah..

Hayirdir neyin var Tugbacim, her sey yolunda mi, iyi misin?
Moralin neden bozuk?

Canim aksamlari salata bile olsa firsat yarat kucucuk bir sey ye, sagligin bozulacak diye korkuyorum..

30 eylul menum
2 yumurta, domates , salatalik

ara sutlu kahve

oglen 3 yk yogurt ,1 yk ketentohumu,1 tk ceviz ,1 kucuk muz

aksam4
6 tane tavuk kanadi,3 yk bulgur pilavi
su2.5lt

spor
2 saat yuruyus
Yawrukush
Gonulmeyvesi
Yine harika bir menu :)

Harika menu canim :))

Yawrukush nasil oldunuz iyimi aras ?insallah bir an once sifa bulur kuzum , testler yapildi demi kan idrar tekrarlayan enfeksiyonmu acaba ,ikide bir atesi yukseliyo off kolayliklar diliyorum sana .
Bugun cumadan itibaren gecirdigimiz en normal gundu diyebilirim canim..
Her turlu test yapildi, eger enfeksiyon yeniden nuksetmediyse her sey kontrol altindaydi, 10 gun antibiotigimizi de kullandik ama bilmiyorum, beynim uyustu artik..
Cok sagol merak edip sordugun icin, senin kuzular nasillar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…