Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlar

ben kabus gibi bi haftasonu geçirdim :84: midemi üşütmüşüm, çok kötüydü

bugün diyetime geri döndüm ama midem hala berbat durumda
GECMIS OLSUN canım benım dıkkat et kendıne bırazcık dınlen bugunn tatlımm
ınsallah canım ınsallahh bu hafta 62 lı bısey gorurumm cok umutluyumm

medencımm benım tatlı tatlı arkadaslarım cıtır cıtır meenulerını yazmıs sana ben gorememısım yazıdıgını bıraz erken cıkmıstım tatlımm umarım ısıne yarar bu dıyetleer

canim ilk defa ip atliyosan normaldir alisinca gecer :)

teşekkürler yasemincim evet uzun zamandan beri ilk defa atlıyorum bundan sonra hep atlıycam güzel terletiyo

kızlar moralim çok bozuk.

hani ayrıldığım sevgilim var ya o bnm msn'imden kız arkadaşlarımı eklemiş. inanamıyorum....

ayy olamaz yaa neden öyle yapmışki hypatiamm üzülme canım dur bakalım çıkar ortaya nedeni...

güle güle kullan mutfağını yasomm

herkese selam , nasılsınız güzeller

ay dün sporla birlikte ip de atladım bacaklarımın arkaları acıyo normalmidir acaba geçer mi ki akşam yürümemi engellemesinde...

olur fatmacım alısık değilsin yaa ondan bi kac güne gecer

hadi bakalım gitsin yağlar

hani ayrıldığım sevgilim var ya o bnm msn'imden kız arkadaşlarımı eklemiş. inanamıyorum....

anlamadım :44: nasıl eklemiş senin adresi acıpmı yoksa ayrı bi yerden bularakmı :44:

mart sonu hedefimizdeyiz canım azcık daha sık dişinii

hemen bugunkü menumu yazıyım şekerler

sabah: şekersiz bergamut çayı, 1 adet krempeynirli keğekli tost

ara: çay

öğlen: 1tabak çorba , 1 adet krempeynirli tost

ara: ????

akşam: ızgara köfte salata, 1 dilim ekmek, yogurt

ara: elma

canımmm uzulme yaa artık lutfen kendını bukadar yıpratma baskası ıcın kendıne guven . nıye benı bıraktı soyleydı boyleyydı deme artık neolur sekercım

annacı ıp atlamak cok kalorı yaktırıyormus afferım sana tatlım

niye yapmiski böyle biseyi,üzülme canim ya
atla canim tabi,biz apartmanda oturuyoruz öyle bi sansim yok :)

tesekür ederim canim

hasretım valla oyle kıskandımkı sımdı senı keske bende bı mutfagıma dalabılsemm epeydır hıc temızlemedım yaa

ay valla canim banada dolaplar vesile oldu ama delirdim ya ben hic sevmem öyle uzun süren isi :) bide kasiklarimi camasir suyuna koydum ama bozdum kasiklarimi pas oldular sonrada ciflemek zorunda kaldim simdi makinadalar ins gecmistir,yoksa esim oyar beni :9 camasir suyunu sevmez hic haha

kızlar tüm takımlardaki paylasımoranı artmıs durumda durumumuzu bozmadan devammm yaza kadar yarış cok çekişmeli geçicekk

ayy bende hıc sevmem bıkeresınde buzdolabıyla fırına basladım 2 saat gectı bıraktım alla dayanamadımm sevmıyorum ınce ıslerı yaa halıları yıka de yıkarım valla . ama ınce ıslere uyuz oluyorum ınsallah gecmıstır kasıkların canım

bnm msn'mdeki 3 tane epey açık süslü püslü kızı kendisi eklemiş.. inanabiliyor musunuz :S

niye mi? tabiki çapkınlık için. listemden kız seçmiş kendisinee

tamam meyvecim sağol tatlım... bundan sonra hep ip atlıycam biraz zıplıycam terletiyo baya

afiyet olsun canım çok güzel menü o arada soru işareti yerine bir meyve ye bence

niye yapmiski böyle biseyi,üzülme canim ya

atla canim tabi,biz apartmanda oturuyoruz öyle bi sansim yok :)

tesekür ederim canim

ehe biz de en alt kattayız canım ya ondan atliyim boşa gitmesin altta sığınak var olsa olsa fareler rahatsız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…