GECMIS OLSUN canım benım dıkkat et kendıne bırazcık dınlen bugunn tatlımmgünaydın kızlar
ben kabus gibi bi haftasonu geçirdim :84: midemi üşütmüşüm, çok kötüydü
bugün diyetime geri döndüm ama midem hala berbat durumda
ınsallah canım ınsallahh bu hafta 62 lı bısey gorurumm cok umutluyummMerhaba arkadaşlar, hepinize hayırlı, pozitif, mutlu haftalar:118:
Minnoşum nasıl gidiyor şekerim? Bu hafta illaki 62 yi görecez ona göre tatlışım. Canımcım merak ettim nedir bu bahsettiğin meyve ve hypatia diyeti? Belki bende yaparım canımcım, gerçi benim pek şu şu diye yazılan diyetlere uyabilen bir yapım yok ama bellimi olur belki bana uyan bir diyettir. Öğrenmekte fayda var.
karciceğim..
sabah yulaf ezmesi süt veya yoğurtla yanında 1 haslanmıs yumurta.
ara yeşil elma
öğlen haslanımıs yada ızgara et tavk balık yanında yağsız salata
ara yeşil elma
aksam haslanmıs yada ızgaralanmıs sebze yağsız yoğurt..
ara yeşil elma
günde 45 dk yürüyüş 3 litre su
meden'cim msj atmıştım cnm sana... buraya da yazııym. kızlar ben yoğunum, çok yazamıyorum öpüldünüzz..
Kilo veremeyip motivasyonumun bozulduğu zamanlarda, regl dönemlerinde metabolizma düzenleyici / yağ yakma diyeti olarak verdi. Buyrun bu da diyetim(tabi kendi doktorunuza da danışın) :) İki günde maksimum iki kilo verirsin bununla ama kilo verme hızını artırır, demişti.
iki günlük bir diyet:
sabah: iki porsiyon meyve veya bir adet muz, bir su bardağı süt
ara : bir yemek kaşığı kan üzümü veya ceviz veya bir porsiyon meyve
öğle : bir su bardağı yoğurt, bol salata ve bir ince dilim ekmek veya çorba
ara : bir porsiyon meyve
ara : bir porsiyon meyve (isteğe bağlı)
akşam: iki adet haşlanmış yumurta, salata, bir ince dilim ekmek veya çorba veya iki uzun grissini veya bi adet haşlanmış patates
ara : bir bardak süt
ikinci gün tekrar. işte bu kadar:))
günaydın arkadaşlar herkes iyidir inş.
hemen bugün menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek. 1 yumurta. 2 bardak çay
ara
3 tane kayısı kurusu
öğle
etli nohut. çorba
ara
yarım muz
akşam
çorba. salata. yoğurt
3 lt su yeşil çay soda
canim ilk defa ip atliyosan normaldir alisinca gecer :)
kızlar moralim çok bozuk.
hani ayrıldığım sevgilim var ya o bnm msn'imden kız arkadaşlarımı eklemiş. inanamıyorum....
selam kizlar,anca gelebildim.
dün mutfaga dolap taktik hazir temizlemisken geri kalaninida halledeyim dedim ama sinir oldum mutfak ne cok oyaliyo insani ya :)
ben hypatianin diyetine devam edemedim malesef,bugün son defa yeni bir baslangic yapiyorum,artik gercekten son defa bu sefer yaptim yaptim yoksa birakicam artik.menümü ya aksama yada yarin yazarim
herkese selam , nasılsınız güzeller
ay dün sporla birlikte ip de atladım bacaklarımın arkaları acıyo normalmidir acaba geçer mi ki akşam yürümemi engellemesinde...
hadi bakalım gitsin yağlar
hani ayrıldığım sevgilim var ya o bnm msn'imden kız arkadaşlarımı eklemiş. inanamıyorum....
saol tatlım
çok iş vardı, o yüzden geldim maalesef
bide hedefime bu kadar yaklaşmışken hiçbişeyin beni yavaşlatmasını istemiyorum
sıkıldım artık diyet yapmaktan çünkü, bi an önce 52 olayım da bitsin bu dava artık
niye yapmiski böyle biseyi,üzülme canim yakızlar moralim çok bozuk.
atla canim tabi,biz apartmanda oturuyoruz öyle bi sansim yok :)teşekkürler yasemincim evet uzun zamandan beri ilk defa atlıyorum bundan sonra hep atlıycam güzel terletiyo
ayy olamaz yaa neden öyle yapmışki hypatiammüzülme canım dur bakalım çıkar ortaya nedeni...
güle güle kullan mutfağını yasomm
olur fatmacım alısık değilsin yaa ondan bi kac güne gecer
anlamadım :44: nasıl eklemiş senin adresi acıpmı yoksa ayrı bi yerden bularakmı :44:
mart sonu hedefimizdeyiz canım azcık daha sık dişinii
hemen bugunkü menumu yazıyım şekerler
sabah: şekersiz bergamut çayı, 1 adet krempeynirli keğekli tost
ara: çay
öğlen: 1tabak çorba , 1 adet krempeynirli tost
ara: ????
akşam: ızgara köfte salata, 1 dilim ekmek, yogurt
ara: elma
meyvenull minnoş nasılsınız kızlar..
hasretım valla oyle kıskandımkı sımdı senı keske bende bı mutfagıma dalabılsemm epeydır hıc temızlemedım yaa
meyvenull minnoş nasılsınız kızlar..
kuyabiye gecmis olsun canim
saol yasocum
hoşgeldin canım ya özledik seni, hadi bakalım diyete tam gaz devam
ay valla canim banada dolaplar vesile oldu ama delirdim ya ben hic sevmem öyle uzun süren isi :) bide kasiklarimi camasir suyuna koydum ama bozdum kasiklarimipas oldular sonrada ciflemek zorunda kaldim simdi makinadalar ins gecmistir,yoksa esim oyar beni :9 camasir suyunu sevmez hic haha
hemen bugunkü menumu yazıyım şekerler
sabah: şekersiz bergamut çayı, 1 adet krempeynirli keğekli tost
ara: çay
öğlen: 1tabak çorba , 1 adet krempeynirli tost
ara: ????
akşam: ızgara köfte salata, 1 dilim ekmek, yogurt
ara: elma
niye yapmiski böyle biseyi,üzülme canim ya
atla canim tabi,biz apartmanda oturuyoruz öyle bi sansim yok :)
tesekür ederim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?