Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende iyiyim canim hosgeldin, ne var ne yok?

Ben buraları saldım gitti valla dersler başladı ev sorumluluğu derken dün başladım spora smsksjskjeje 1 senelik üyelik yaptım toplasam 1 ay gittim haziran 2020de biticek dedim neyi bekliyon acaba dedim geri gelem bakıyordum en son naptım netim diye

Gel canim gel , burasi insani menu vs yazdigi icin ,diyeti daha ciddiye almaya itiyor.
Sporuna da git, menulerinide duzenle, biz mutlu oluruz aramiza donersen :)
Simdi evden cikiyorum ,gorusmek uzere...

tanirim tabi ,ajan gibiyimdir. - gelmen onemli . canim menulerini yaz lutfen ne yediysen yedin kilo vermek istiyosan gercekten

Sağol ablacım akşam yiyecek bisey bulamıyorum ve 7 den sonra yoğunluk oluyor maalesef

Günlük menüm kızlar
Kahvalti:11.00
Peynir zeytin az yufka kalmıştı bende tavada peynirli börek yaptım 2 dilim löp gitti
1 yumurta
Öğlen:17.00
1 dilim ekmek tavuk sote 1 kase
Aksam:20.30
yarim kase mısır çorbası
2 litre su
9000 adım
Yawrukush
Üzerlik tohumu diye bir bitki varmış 2 gündür ondan tüketiyorum sakinlik ve daha az stres yapıyor 2 bardak kadar içtim

2 ekim carsamba menum

Su 1.5 litre
Futbol sahasinda mac
Parkta kosturma
Evde maraton misafir gelcek diye oncesi sonrasi
Tabi buncacik spor yedilerimi eritmemistir
Bide bunlarin haricinde yamayi unuttugum 2 kasik tavuklu pilav var oglanin yemegi

TAŞLAYIN LUTFEN BENIII VURUN OLDURUN.

kilolar hep oyle geliyo canisi ,her yediginde kendine ceza ver . hersey kafada bitiyo regl olsanda rahatlasan
Cok kotu yapiyo bu gecikmeler beni ya cok feci acikkiyorum.kriz geliyor gozum donuyor resmen yarin ac gezmem lazim ki su bikac gunu kurtarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…