- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Canim sanada ,oglunada tekrardan cok gecmis olsun, acil sifalar diliyorum...Slm herkese yeni uğrayabildim fena halde kaptım şifayı hiç halim yok
Bugünkü menümü yazıp kaçıyorum hemen uyuyacağım kolum kalkmıyor oğlan hasta ben hasta
Çarşamba menüm
7:30 yarım fincan Hindistan cevizli kahve
10:30 kaşarlı omlet, yarım avakado , birkaç dilim gouda peyniri, 1 dilim tereyağlı low carb ekmeğim
15:00 1 küçük dilim ev yapımı browni ( cheat day niyetine, evdekilere yapmıştım geçen gün)
19:00 kıymalı kabak yemeği, yoğurt)
Su 2lt geçti sanırım
Spor 5000 adım ( çocuğu okula bırak al derken )
@Akrrep
Yawrukush (browni yedim ama )
Buradada balkabagi cilginligi basladi, bizde oyacagiz balkabagini, birde ciftlige gidecegiz:)ev isi rutin canim, aksatirmiyim hic @Derya_the_queen , bana sisko patates diyo sonra , sizin oralar nasil , baktimda millet balkabagini hazirlamis ,toplayip kabak tatlisi yapasim geldi
Balkabagi tatlisi seven yok bizim evde ama balkabakli, zencefilli humus yapmak istiyorum :)
Canim yeniyor da o balkabaklari,her seyini yapiyor insanlar, corbasi, tatlisi, mezesi, humusu :)Bugun gordum cok ilginc kabaklar, cadilar bayrami yaklasti diye heralde, sanki tornadan cikmislar tupturuncu yuvarlak. Sanirim yenmez onlar emin degilim
Bugun burda muzeye gittik bir Tarti var ustune cikinca hangi hayvanla ayni kiloda oldugunu olcuyor. Ben karinca-yiyenle ayni kilodaymisim
Birde boy boy, cesit cesitler :)
Canim sag salim don evine, bizde kavusalim sana :)Pazartesi donuyorum, cok sey getirmisim o yuzden az alabilicem ne alirsam artik. Simdiden doldurdum valizimi sorma canim
Ben de cok ozledim o muhabbetlerimizi yaa
Cok cok buyuk gecmis olsun, Allah beterinden korusun canim..Merhaba hastalıklar bitmedi daha yeni kendime gelebiliyorum. Tam toparlanirien eşim kaza yaptı çok şükür hicbirseyi yok verilmiş sadakamiz varmış araba çok kötü ama sadece kas agrisiyla kurtuldu o yüzden giremedim günlerdir
Yarın dönüyorum tekrar kaldığım yerden devam şubata kadar 25 kilo vermeliyim o yüzden tempomu hizlandiriyorum :)
Bekliyoruz seni..
Insallah guzelce dinlenirsin canimcim..Benimde 10 da biterdide oglen uykularini aksam ustu yaptilar virazda cok uyudular o yuzden bu saate biraktim tek umudum sabah 7 de 8 de kalkmasinlar cok mu bisey istiyorum 9 a kadar deliksiz uyusam
Eyvah eyvah cumadan once temin edebilecek misin canim?tartim bozulmus omg,yarin almaya calisacagim
Cok cok guzel canim :)ekim2 menum
sabah 8
2 yumurta,3 bbiber,domates,salatalik,yarim avacado
ara turk kahvesi
oglen 1
1kase yogurt 1 muz,1 yk ketntohumu,1 tk ceviz
aksam 5
somon baligi,1 avacado ,kirmizi sogan
su2 lt
spor
1.5 saat yuruyus
Gonulmeyvesi
Yawrukush
Afiyet olsun gulum, ozledim sohbetini :)Günlük menüm kızlar
Kahvalti:11.00
Peynir zeytin az yufka kalmıştı bende tavada peynirli börek yaptım2 dilim löp gitti
1 yumurta
Öğlen:17.00
1 dilim ekmek tavuk sote 1 kase
Aksam:20.30
yarim kase mısır çorbası
2 litre su
9000 adım
Yawrukush
Üzerlik tohumu diye bir bitki varmış 2 gündür ondan tüketiyorum sakinlik ve daha az stres yapıyor 2 bardak kadar içtim
Canim yarin 20 dk dans et kuzularinla sen, acin muzigi cumbur cemaat dans edin :)2 ekim carsamba menum
Eki Görüntüle 2541670 Eki Görüntüle 2541669 Eki Görüntüle 2541668
Su 1.5 litre
Futbol sahasinda mac
Parkta kosturma
Evde maraton misafir gelcek diye oncesi sonrasi
Tabi buncacik spor yedilerimi eritmemistir
Bide bunlarin haricinde yamayi unuttugum 2 kasik tavuklu pilav var oglanin yemegi
TAŞLAYIN LUTFEN BENIII VURUN OLDURUN.