Gecmis olsun canim atesi varsa ortme ustunu zaten kesinlikle titrer tabi ates usume yapiyor yavruyayok canim pisman olma oxge hatirlamiyormusun oglunu buzlu sularda oturtuyordu atesi dussun diyeçok şükür sen nasılsın?
kızım hasta ateşi 39,8 gördüm korktum.babasi halletti onu. üstü açik.. örtmüyoruz ama titriyor.
dün akşam acilden geldikten sonra banyo yaptırdığıma pişman oldum
ben en son soguk duş dötüm kafasina çocuk titredi..Gecmis olsun canim atesi varsa ortme ustunu zaten kesinlikle titrer tabi ates usume yapiyor yavruyayok canim pisman olma oxge hatirlamiyormusun oglunu buzlu sularda oturtuyordu atesi dussun diye
yavaş yavaş diyet rutini oluşturmaya çalışıyorum.
foto çekiyorum yemeklerime.
tümü çekip atmam gerek:)
dün akşam körili yoğurt fotosunu çekemedim.
şekersiz kahveyi fitre kahveye benzettim.:) iyimiş sevdim kahveyi az atiyorum bi kupa bardaga. fitre gibi oluyor:)
sakız çigniyordum karpuz aromalı.. ama birakicam çünkü acikiyorum. cignediğimde.
yanlış ve doğrulari karşılaştirmaya çalışıyorum.
Dahlia_
çok şükür sen nasılsın?
kızım hasta ateşi 39,8 gördüm korktum.babasi halletti onu. üstü açik.. örtmüyoruz ama titriyor.
dün akşam acilden geldikten sonra banyo yaptırdığıma pişman oldum
Tesekkurler canim gayet iyiyim bugun kemerleri sikmam gerek artik sen nasilsin benis rahat uyuttumu gece
eşimin deyişi biz hasta oluruz çocuk hasta olmasin..İlla diyet listelerine uyman gerek diye birşey yok ki, bak isteğince kendine göre beslene biliyormuşsun.. Böyle devam :)
İyiyim sanırım, yorgunum biraz..
Allah acil şifa versin..
Çocuk bu, illa hasta olucak, ateşi de çıkacak.. Bunda kimise suçlamanın anlamı yok ki.. Hele şu dönemde, herkes hastayken, evin içinde bile hasta olabilirdi..
İyi ve yorgun :)
Gece iyi çok şükür onda sıkıntı yok da, sabahın köründe niye uyanır onu çözemedim7 olmadan uyandık bugün, dün de çok yorulmuştum, baş ağrısı falan derken zombi gibiyim şu an
Nedenir ki sen burda bosuna vaktin caliyosun canim. Cunku 2 gun duzgun gidiyosun 3.ggun ne var ne yok vatoz baligi silip supuruyosun bedeninede acimiyosun esinede acimiyosun.bence sen birak diyeti falan
ben iyilestim, aksam kizim ateslendi. hastaliklar bitmiyordu@Harpy , @LaMademoiselle , @besive , @Akrrep , @tomrs , @Falanfilannnn , @madamesnow ,Gonulmeyvesi , Dahlia_ nerelerdesiniz kizlar ,gozlerim sizleri ariyor?
@fmad ,Melegimkorusun , stitch nasil oldunuz kizlar, sagliginiz iyi mi?
marketlerdeki feta bizim beyaz peynir canimEvet yaa cok ilginc birak ezineyi beyaz peynirleri yok hic ☹
Saol canımgecmis olsun , ihlamur ,elma cekirdegide dahil,karanfil, limon ,cubuk tarcin kaynat ic oglusada icir .
Menün sporun çok güzel canımekim2 menum
sabah 8
2 yumurta,3 bbiber,domates,salatalik,yarim avacado
ara turk kahvesi
oglen 1
1kase yogurt 1 muz,1 yk ketntohumu,1 tk ceviz
aksam 5
somon baligi,1 avacado ,kirmizi sogan
su2 lt
spor
1.5 saat yuruyus
Gonulmeyvesi
Yawrukush
Yeniyor canim o balkabaklari da :)Bugun gordum cok ilginc kabaklar, cadilar bayrami yaklasti diye heralde, sanki tornadan cikmislar tupturuncu yuvarlak. Sanirim yenmez onlar emin degilim
Bugun burda muzeye gittik bir Tarti var ustune cikinca hangi hayvanla ayni kiloda oldugunu olcuyor. Ben karinca-yiyenle ayni kilodaymisim
Harika canımCARSAMBA MENUM
SABAH
Peynirli 2 yumurta
3 minik havuc
10 zeytin
1 kk tulum peyniri
10 adet uzum
50 kalorilik pita ekmegi
OGLEN 14DE
Korili, hint baharatli tavuk
1 salatalik
ARA 16.30DA
Filtre kahve
10 adet yer fistigi,2 kuru kayisi
AKSAM 17.30DA
3 kofte
Domates, marul, sogan
*Yatana kadar limonlu sekersiz cay icerim.
SU: 1.5 lt+350 ml mineralli su
SPOR: Bol bol yuruyus. (3 saat kadar)
@haeshin , @Falanfilannnn
eşimin deyişi biz hasta oluruz çocuk hasta olmasin..
onun kafasi böle.
ama torkinleri atmaz mi.
mikroplari dökmez mi...
hiç hasta olmasin istiyor
hasta oldu mu beni ve annemleri suçluyor.
bu çok zoruma gidiyor.
dün akşam kavga ettik. onun hiç bi fikirlerini artık benimseyemiyorum.
ben iyilestim, aksam kizim ateslendi. hastaliklar bitmiyordu
simdilik cok kotu degil atesi, ama umarim distir, hastali degildir
Siz nasil oldunuz canim?
Günaydın herkese
kabul etmediğim için daha üstüme düşüyor.Çok kötü olmuş gerçekten..
Ben olsam ben de kabullenemezdim suçlanmayı, hele annemleri suçlamasını asla..
Ne diyeyim Allah yardımcın olsun..
Geçmiş olsun canım..
Günaydınnn
Insallah canim becerebilirsemAhha ketocu arkadaşım olacak süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?