ayy bende hıc sevmem bıkeresınde buzdolabıyla fırına basladım 2 saat gectı bıraktım alla dayanamadımm sevmıyorum ınce ıslerı yaa halıları yıka de yıkarım valla . ama ınce ıslere uyuz oluyorum ınsallah gecmıstır kasıkların canım
bnm msn'mdeki 3 tane epey açık süslü püslü kızı kendisi eklemiş.. inanabiliyor musunuz :S
niye mi? tabiki çapkınlık için. listemden kız seçmiş kendisinee
bnm msn'mdeki 3 tane epey açık süslü püslü kızı kendisi eklemiş.. inanabiliyor musunuz :S
kızlar tüm takımlardaki paylasımoranı artmıs durumda durumumuzu bozmadan devammm yaza kadar yarış cok çekişmeli geçicekk
evet evet yarıslar cok cekısmelı gecıcek ee meyvem senle kuyabıye sımdı mart sonunda mezu olunca bızı bırakıcakmısınız ben olsam 1 ay daha korumak ıcın buralarda kalırdım yanı
içime koca bi kaya parçası oturdu sanki..
hayır, şifremi değiştirdim ama o çoook önceden yapmış.. ben şimdi messenger profilinde ortak arkadaşı görünce uyandım mevzuya(
kalırım minnosum ben ama şöyle kalırım canım karnemi alır mezun olurum sonra yine katılırım
o karneyi almam sart mart sonu :112:
ayy ınanmıyorum hypatıamm bunu bıle bılemı üzülüyorsun sen canım benım degermı senın bu kadar uzulmenne gozyaslarına degermı bı dusun
içime koca bi kaya parçası oturdu sanki..
hayır, şifremi değiştirdim ama o çoook önceden yapmış.. ben şimdi messenger profilinde ortak arkadaşı görünce uyandım mevzuya(
canım yyaa hiç üzülme deymez onun için demek kimbilir nezamndır görüşüyor onlarla demekki kendide öylelerden hoşlanıyor onun gibi insanlar hayatına aldığına bile deymez uzak tutucaksın kendinden hiç üzülme tatlım sen kurtulduğuna sevin.. boşver onu etrafındakilere bak yaz geliyor yeni insanlar girsin hayatına
karnemı alıcamm ıllada dıyorsun yanııı ayy olsun alda sen yıne burda kal meyvemm
ay benım uzumlu kuyabıyemde kalsınn o sımdı ceyız dugun ustu su bu derken pek ugramaz artıkım buralara ama stresten kılo almıysaın kuyabıyem sen yıne bızı bırakma tamam mı
evet minnosum karnemi almam sart uzun zamndır bekliyorum bu anı artık olsun daha fazla erteleyemicemm
seni yanlız bırakmam sekercim mezuniyetine burdayımm meraklanmaa :119::119::119::119::119::119::119::119:
ayy bu ne kızlar bırı benımle dalgamı gecıyorrıu77777777777777777777777t y 57yn rwtyntrynrtdyrtfgfgfgg
meyvecim minnoşum hayırlısıyla mezun olursunuz canlarım inş az kaldı sabredin...
beni de yalnız bırakmayın buralarda benden önce mezun olcanız ben sizsiz naparım
ayy benım canımın ıcı butun takım arkadaslarım benımle cok sukur yanlız kalmam ama senın yerınde ayrı meyvemmbana 64 u gosteren senle hypatıasın nasıl unuturum ama yaklasıkk bı 10 senedır 62 nın altına hıc dusmedım bakalım bu sefer basarabılıcekmyım kızlar ayy ben yesılcay ıceyım bı
ıu77777777777777777777777t y 57yn rwtyntrynrtdyrtfgfgfgg
meyvecim minnoşum hayırlısıyla mezun olursunuz canlarım inş az kaldı sabredin...
beni de yalnız bırakmayın buralarda benden önce mezun olcanız ben sizsiz naparım
minnosum senle dalga gecmiyor arkadas yeni üye olmus mesaj sayısını arttırıp özel mesaja gecmek istiyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?