Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aynen canim,bende sevmiyorum ama elimiz mahkum iste ne yapalim,tabi bide sene 1 kere yapinca zor oluyo

bnm msn'mdeki 3 tane epey açık süslü püslü kızı kendisi eklemiş.. inanabiliyor musunuz :S

niye mi? tabiki çapkınlık için. listemden kız seçmiş kendisinee

ay hypatiacım boşver naparsa yapsın kendi terbiyesizliği işte ondan nefret etmen için bir neden bu bence...seni haketmiyor o boşver onun için neden üzülüyorsun ki tatlım sen çok daha iyilerine layıksın :)

kızlar tüm takımlardaki paylasımoranı artmıs durumda durumumuzu bozmadan devammm yaza kadar yarış cok çekişmeli geçicekk

evet evet yarıslar cok cekısmelı gecıcek ee meyvem senle kuyabıye sımdı mart sonunda mezu olunca bızı bırakıcakmısınız ben olsam 1 ay daha korumak ıcın buralarda kalırdım yanı

bnm msn'mdeki 3 tane epey açık süslü püslü kızı kendisi eklemiş.. inanabiliyor musunuz :S

ayy canım şifreni değiştrmemişmiydin bence seni sinir etmek için yapmıs baska bir niyeti yok yoksa çapkınlık yapmak istedikten sonra cok kız var seni üzmek sinir etmek tek amacı umursamaz davran sakın kızma tavrını belli etme hypatiam..

evet evet yarıslar cok cekısmelı gecıcek ee meyvem senle kuyabıye sımdı mart sonunda mezu olunca bızı bırakıcakmısınız ben olsam 1 ay daha korumak ıcın buralarda kalırdım yanı

kalırım minnosum ben ama şöyle kalırım canım karnemi alır mezun olurum sonra yine katılırım
o karneyi almam sart mart sonu :112:

ayy ınanmıyorum hypatıamm bunu bıle bılemı üzülüyorsun sen canım benım degermı senın bu kadar uzulmenne gozyaslarına degermı bı dusun

içime koca bi kaya parçası oturdu sanki..

hayır, şifremi değiştirdim ama o çoook önceden yapmış.. ben şimdi messenger profilinde ortak arkadaşı görünce uyandım mevzuya (

hayır, şifremi değiştirdim ama o çoook önceden yapmış.. ben şimdi messenger profilinde ortak arkadaşı görünce uyandım mevzuya (

canım yyaa hiç üzülme deymez onun için demek kimbilir nezamndır görüşüyor onlarla demekki kendide öylelerden hoşlanıyor onun gibi insanlar hayatına aldığına bile deymez uzak tutucaksın kendinden hiç üzülme tatlım sen kurtulduğuna sevin.. boşver onu etrafındakilere bak yaz geliyor yeni insanlar girsin hayatına

kalırım minnosum ben ama şöyle kalırım canım karnemi alır mezun olurum sonra yine katılırım
o karneyi almam sart mart sonu :112:

karnemı alıcamm ıllada dıyorsun yanııı ayy olsun alda sen yıne burda kal meyvemm

ay benım uzumlu kuyabıyemde kalsınn o sımdı ceyız dugun ustu su bu derken pek ugramaz artıkım buralara ama stresten kılo almıysaın kuyabıyem sen yıne bızı bırakma tamam mı

ayy ınanmıyorum hypatıamm bunu bıle bılemı üzülüyorsun sen canım benım degermı senın bu kadar uzulmenne gozyaslarına degermı bı dusun

katılıyorum hypatiam bak minnoş doğru söylüyo değmezzzz...

ah maalesef insan sonradan farkedince kötü oluyor hypatiacım ama üzülme sakın sen burda onun için üzülyüorsun ama o şu anda seni düşünmüyodur bile niye böyle biri için yazık ediyorsun kendine boşver onu o senin sevgini ve merhametini haketmiyor...

kesınlıkle katılıyorum hypatıam senı yenı yepyenı cıtır halınle yepyenı denızlere yelken acmalısın bence sekercımm

evet minnosum karnemi almam sart uzun zamndır bekliyorum bu anı artık olsun daha fazla erteleyemicemm
seni yanlız bırakmam sekercim mezuniyetine burdayımm meraklanmaa :119::119::119::119::119::119::119::119:

evet minnosum karnemi almam sart uzun zamndır bekliyorum bu anı artık olsun daha fazla erteleyemicemm
seni yanlız bırakmam sekercim mezuniyetine burdayımm meraklanmaa :119::119::119::119::119::119::119::119:

ayy benım canımın ıcı butun takım arkadaslarım benımle cok sukur yanlız kalmam ama senın yerınde ayrı meyvemm bana 64 u gosteren senle hypatıasın nasıl unuturum ama yaklasıkk bı 10 senedır 62 nın altına hıc dusmedım bakalım bu sefer basarabılıcekmyım kızlar ayy ben yesılcay ıceyım bı

meyvecim minnoşum hayırlısıyla mezun olursunuz canlarım inş az kaldı sabredin ...

beni de yalnız bırakmayın buralarda benden önce mezun olcanız ben sizsiz naparım

Son düzenleme:
ıu77777777777777777777777t y 57yn rwtyntrynrtdyrtfgfgfgg
ayy bu ne kızlar bırı benımle dalgamı gecıyorr

meyvecim minnoşum hayırlısıyla mezun olursunuz canlarım inş az kaldı sabredin ...

beni de yalnız bırakmayın buralarda benden önce mezun olcanız ben sizsiz naparım

ınsallah canım hepbaeraber mezun olacagız senınle ben nısanda ama bakk oona goıre

minnosum minnosumm
canım benimm daha 55 i görüceksin sekercim bu hafta inş 62 i göürüceksin ve mart sonu 59 u sakım öyle 10 senedir görmedim die düşünme.bu hafta hersey değişicekk .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…