Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tamam koyucam ama eşleme olmasın olur mu ben kimseyi.kötü etkilemek istemiyorum
Kendi sağlığım açısındanda zararlı biliyorum
Daha dikkatli olucam inşallah
Tamam sen ya benimle eslesirsin, ya da essiz takilirsin canim :)

insallah yarina 59 gelirimde bunu direk yazarim
Ahahahh sahiden tam senin kilo bildirimin olacak bir bildirim, yarin 59 gelirsin, haftayada mezunsun :)))

Cok cok guzel menu ,cok guzel su miktari ve ormanda yuruyusss..
Yarina guzel bir eksi geliyor bence..

Slm kızlar Bugünki menüm sabak aç karnına türk kahvesi
Kahvaltı 1 yumurta haşlma 1 kibrit kutusu beyaz peynir ve domates
Ara öğün 2 yemek kaşıgı sebze yemeği 1 dilim ekmek
Ara ögün türk kahveesi
Aksam yemeği 4 kaşık kısır 2 litre su tempolu bir gün ve 10 dk spor

Gonulmeyvesi calisiyor musun bir hobin var mi?
Surekli evde olmakta insani yemeye itiyor. Insan birseylerle ugrasirken yemek cok aklina gelmiyor.

Hayır canım çalışmıyorum ama öğrenciyim
Sabah hızlıca kahvaltı yapıp çıkıyorum
Öğleden sonra gelince de çok acıkmış hissediyorum ondan böyle oluyo
Bide bu ara çok sık misafirim geldi
Evde olmayınca sıkıntı uok
Ama olunca mücadele edemiuorum

Guzel canim menun, aksam kisir yerine guzel bir sebze yemegi ya da satala ,corba daha guzel olurdu ama 4 kasik yemissin sadece:)
Egzersizinde guzel olmus:)

Çok geçmiş olsun.

Guzel canim menun, aksam kisir yerine guzel bir sebze yemegi ya da satala ,corba daha guzel olurdu ama 4 kasik yemissin sadece:)
Egzersizinde guzel olmus:)
Bulguru bayağı az sebzesi cok fazlaydı kısırın canm ama az yedim plateste yapacaktım da günüm o kadar yoğundu ki misafirlerim vardı yapamadım

Kaptanım tam kozmoymuşsun ha sen o kadar işi yap o kadar elti ağırla bi de karınlarını doyur bi de çocuk ayağında benim diyetimle uğraş o şarabı sana kaptırmam bebeğimmm

kızlar selam nasıl geçiyor gnler umarım her şey yolundadır herkesin... çok sık uğrayamıyorum şu ara her şeye adapte olmak zorluyor beni . yavaş yavaş oturtmaya çalışıyorum : sabah kalkıyorum eşime kahvaltı hazırlıyorum kendim yemiyorum hemen bşraz topluyorum ortalığı uykum varsa bir saat uzanıyorum geri kalkıp kahvaltı yapıyorum akşama hazırlık yapıp çıkıyorum evden. sonra bazı günler cami, okul bazen akşama kadar okul bazen sadece cami oluyor. akşam geliyorum apar topar bir meyve saati yapıp yemek yapmaya koyuluyorum. işlerin bir kısmı eşimin geldiği zamana kalıyor..her hoca ayrı tripte. kpss kitaplarımı ucuza getirmeye çalışıyorum şu an her şey ateş pahası. tüm gün dışarıdayım yemek düzeni kuramadım henüz sanırım yanımda taşımaya başlyacağım. şimdilik ayran çiğ kuruyemişle geçiştiriyorum ama eve gelince çok acıkmış oluyorum. yürüyerek gidip geliyorum bu arada 10000 adım ortalama genelde daha üstü atıyorum. komşular ilk kez evime gelecek onun telaşı var haftaya da düğün var diye ailem geliyor derken eşim iş sebebiyle şehir dışına çıkması gerekiyor onun hazırlıkları bir yandan... çok şükür sağlığım yerinde diyetimi de uyguluyorum umarım her şeye alışabilirim içinden çıkabilirim.. çok sık aklıma geliyorsunuz gün içinde öyle sıcak bir adaçayı içerken ya da çiğ kuruyemiş burasını düşünüyorum. uğrayamasam da klişe bir söz ama kalbim burada oluyorokul yemeği işini ve misafi işlerini halledince daha düzene gireceğim sanırım

Çok teşekkür ediyorum Allah herkesi korusun
Çok geçmiş olsun.
Çok sağol canım

Benim kucuk oglumda oyle 6.5 7 arasi uyaniyor fix hic degismez buyukte alisti onla birlikte dikiliveriyorlar basima geceden dua ediyorum uyusunlar sbh diye.
Takma canim sen kulaklarini tıka hepsi ayni.
Sana suanda tum samimiyetimle yaziyorum
Seni birinin sarsmasi gerekiyor burda bakiyoruz guzel yorumlarla toplanmiyorsa biraz sert yorumlarla sarsmaya calisiyoruz ama sanirim seni uzdum bunun icin ozur dilerim.ama niyetim bu degildi emin ol gercekten birilerinin zayiflamak isteyip hatta cok istedigini soyleyip bu menulerle geldin mi sinirleniyorum.Bizde kaciriyoruz zmn zamn ama toparlanmak gerek sen ipin ucunu bi kaciriyon hooppp basa bole olmaz ayrica sen liste disisin neden takimi asagilara cekiceksin ole bir etkileme olmuyor takimi
ben iyilestim, aksam kizim ateslendi. hastaliklar bitmiyordu
simdilik cok kotu degil atesi, ama umarim distir, hastali degildir
Siz nasil oldunuz canim?
Oyyy bu ates dus takimimizin yakasindan gecmis olsun kuzumm
Menune bayildim harika
Ben netten koli ile aliyorum, zula istiyorsan bende, gel beklerim
FitFiliz Filiz bak duy neler kaciriyorsun gelmeyerek
Yawrukush Ozge, apardon kizlarin diyetlerini bozma niyetinde degilim
Geldim geldimmm
Kozmogirl17 Ozlemcim, profil fotografina bayildim, incecik olmussun
Yok kiz nerde eski resim bu 57 kiloyken bu nerdeyse 10 kilo var bu halimee
Eski kankim, nasilsin? ben cok fena saldim. O yuzden de herseyi yemeye basladim
offf geri doneyim de, beni senle eslesinler
Istersen capraz atese tutariz iki özlem senemcim
Cok gusel bi duygu dimi
Harika
Gecmis olsun canim menulerin aman aman kotu degil diger gunler boyleyse ama cokts arti gormexsin.
p
kaptanim almazmiyim hemen gittim aldim . yurusumu de yaptim .kahve iccicem simdi , sanal alem diye sizin emeklerinizi gormezden gelemen @Yawrukush, Kozmogirl17 , size saygisizlik olur ❤
Ya sen bitanesin ama❤❤❤❤
Kolay gelsin canim tek ogun ama doyurucu
Umarim eksi gelicek hadi bakalim.
Vedalari sevmem ne bu canim nereye gidiyomussun o kilolar tipis tipis verilcek haftaya da kaptanla eslicem seni iyilikle vermezsen o kilolar ziplata ziplata verdircwz kuzum.
Tamam koyucam ama eşleme olmasın olur mu ben kimseyi.kötü etkilemek istemiyorum
Kendi sağlığım açısındanda zararlı biliyorum
Daha dikkatli olucam inşallah
Ben duzelcegine guveniyorum canim menulerin o yuzden ugrasiyorum seninle.
Cekirdek ve kasar biraz rahatsiz etti canim.
Kaptanım tam kozmoymuşsun ha sen o kadar işi yap o kadar elti ağırla bi de karınlarını doyur bi de çocuk ayağında benim diyetimle uğraş o şarabı sana kaptırmam bebeğimmm
Ammmaaaannnn stitch im senemcim in zulalarina gitcem ben ama nasil kacmaz bendennnnnnncakallll.adım kozmoooo
Yogunlugun fazla ama duzenli ugrarsan kilo vermen guzel olur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…