Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin kizlar bugun herkese bol eksili gunler diliyorum hadi takimimizin yuzunu guldurun. Ben bugun cok fazla aktif olamiyabilirim dun de bi misafirlikteydim bugun de bi arkadas yine kahvaltiya cagirdi oraya gidicem arada girmeye calisicam ama cocuklarla disarda zor oluyor telefon hemen dun ku menumude girim gece uyumusum

Kahvalti yapmadim 2 gibi ogle yemegini yedim 8 gibide aksam yemegi arada cok kurabiyeler kekler vardi ama yemedim ama buhafta biraz degissik oldu menuler uzgunum sporda magaza gezintisi yaptim biraz cocuklarla biraz macimiz var oglanla bagira cigira yaptigimiz
Su cok ictim ama evde olmadigim icin olcusunu bilmiyorum

Cok guzel menuler oturmaya baslamis canim cok seviniyorum senin adina

Sevindim canim biz senin icin sana kiziyoruz yoksa senin bize verdigin bi zarar yok yada bisi ole zor durumda falan birakmiyorsun kendini toplaman gerektigi icin ugrasiyoruz seninle ise yaradiysa ne ala bakalim misafir 1 gun gelir sen bigun bozarsin sonraki gun toparlanman lazim yani

Gunaydın kızlar
3 ekim menüm

12.30
Fırında kofte
Cacık
Bulgur pılavı

14.00
Turk kahvesı

19.00
Corba
Bıber dolma 3 adet
Bı dılım ekmek
Uzum

21.30
Yesıl cay

2.5 lt su spor yapamadım 15 dk belkı parkta oglumu oynattm

Bu arada malum gunumden dolayı kendımı cok fazla şiş hissediorum sabah tartıda artı cıkınca foto cekmek ıstemedım moralım bozuldu inş ödemdir
Gecen hafta 62.8
Bugun 63.5
Fark - 0.7
Yuzde %- 1.12

Benim de bugün misafirim gelecek. Ben diyetteyken kendim yapmıyorum. Gidiyorum bir pastaneden sayıyla alıyorum. Şimdi eşim de diyette toplam 6 kişi olacaklar çocuklarla tam sayıya göre tatlı tuzlu vs alıp geleceğim öğleden sonra. Çok fazla misafirin gelmiyorsa böyle yap bence kendin yaptığında yıpratıcı oluyor

günaydin..
iki gündür kızımın hastalıkla uğraşiyoruz Yorgun geçiyor.
iki gün önce banyotemizliği yapmışım eşim dün klozeti dgiştirdi. :/
bide halı silmeleri...
iki gün önce ayakta affedersin kakasini yaptı halıya
dünde kustu koridordaki halıya.
Silmeyle uğraştım.
sanirim çikmadi yıkatmaya vericez.
bu sabah 39 da geliyordu. ateşi düştürmeye çalıştım ;
umarim çabucak atlatir
eşim iki gündür uykusuz işe gidiyor adama acidim.
hayat ne zormuş

ALLAH yardımcınız olsun canım ya
Günaydın kızlar
Günaydın

Gecmıs olsn canm

Allah yardimcin olsun gecen sbenim kuzum da ole kotu olmustu hem kusma hem ishal kisa surdu allahtan hemde ates olmamisti bizde sukur ki cok gecmis olsun valla

Yaaa harikasin cok mantikli biliyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…