- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
neyse bugun odul gunu ona sayilir sen yine git 100 ip atla@Gonulmeyvesi bugun senin gorevi ben devraldim. Arkadaslar beni taşlicaklar
Sabah 3 sigara boregi yedim oglende 1.5 tane lahmacun
Hosgeldin canim kurallarimizdan bahsedim sana istersen birazMezuniyet hediyem
Olmaz mi buyrun beraber icelim
Istemek asarmanin yarisidir tatlim.
En dar kiyafetlerinizi giyin ki zayiflamaya hevesiniz artsin.
Amaniiin ödül olmuş ödül olmuş düşünme diyete devam et arkana bakma@Gonulmeyvesi bugun senin gorevi ben devraldim. Arkadaslar beni taşlicaklar
Ben üstündeyken telefon almıyorum elime +300 oluyor anında. Her fazlalığı atıp tartılıp üstünden inip çekiyorım., aynali tarti her yerim gozukuyodu , butun kiyafetlerim ustumden dusuyo haftaya alisverise gidicem
Arkana bakma arkada biz cadilar bekliyoruz elimizde oklavayla yedigini ye kac kaybol@Gonulmeyvesi bugun senin gorevi ben devraldim. Arkadaslar beni taşlicaklar
Bi kere ozlemin ustundeki esofman 300 gr elindeki tel 200 gr yarim kilo kaybettik bile listedesin kuzum sen kulagindaki kupegi kolundaki saati bile cikarcanBen üstündeyken telefon almıyorum elime +300 oluyor anında. Her fazlalığı atıp tartılıp üstünden inip çekiyorım.
Ben izlemiyorum ole programlar ya hem canim istiyor hemde yorumlara uyuz oluyorumAy bu yemekteyize sinir oluyorum çok saygısızlar ya.
Aynen sık sıkHosgeldin canim kurallarimizdan bahsedim sana istersen biraz
Gunluk takimda menulere yorum yapip arkadaslarinla sohbetlere karilman gerek
Her gun duzenli menu spor su uclusunu paylasman gerek
Pazartesileri kontrol trtimiz var sadece tartilip bildirim yapiyoruz kendimizi kontrol amacli
Cumalari bugunki gibi yani gecen haftaki kilo bu haftaki kilo fark ve yuzde birde resim ile paylasman gerekiyor yarisma gunu oldugu icin.
Birde esli yarismalarimiz var krndi takimimiz icinde onlara katilmani tavsiye ederim.
Simdilik aklima gelen bunlar bisey takilirsa aklina sorabilirsin.Birinci sayfada daha detayli anlatiyor kurallar yine bi gozatarsin sevimcim.
Cuma odulun olur canim ellerine saglik harika olmus sporunda tebrikler.senden cok buyuk beklentilerim var valla cok guzel kilolar vericeksin eminim kisa surede.
Mezuniyet hediyemdi canim bu arti bu hafta sıkıyoruz artik yapcak bisey yok crakslari kim isterse ona gondercem
Cok sevindim canim cokta ac gezmiyosun dimi onuda istemeyoruz yani guzel arkadasimAkşama kadar 200 gram daha versem bugün buraya 69'u yazsam keşk
İnşallah hissederek vericem sağlıklı beslenicem
On numara ama sana tavsiyem aksam yemegini hafif tut oglen daha karin doyurucu ye kuzumSabah kahvaltımı ve öğle yemeğimi yazıyorum
Sabah 7 de
Bir dilim ekmek
1 y.k melemen
Bir çay bardağı çay
8 30 da
Bir bardak kiraz sapı çayı
12 30
Bir bardak soğan suyu (kür yapıyorum bebiş için)
2 y.k melemen
Yarım dilim ekmek
Bir çatal domates
Bir çatal salatalık
3 parmak genişliğinde muz
Su
Akşama da patlıcan yemeği pişiricem inşallah :)
Ah canım benim zor değil sen yaparsın bencevermek yerine aldim diyeyim 70 kilo oldum. Gecen sene bu zamanlar 65 tim
Canım benim teşekkür ediyorum inşallah diyorum ufak ufak başlamam gerek artık tartıyla yüzleşmeye cesaret edebilirsem aylardır tartılmadım hiçGecmis bitti kilolari not ettim,Kozmogirl17 kaptanim listemizi hazirlamis, hemen tartilip, liste kontrolu yapayim.
@tuzsuz_ruh canim iyiymissin cok sevindim, grip icinde gecmis olsun, takim senin takimin, kilo aldiysan bekliyoruz kilolari vermeye :)Daha once yaptin yine yaparsin
Tamm atlarim hakkettim cezayineyse bugun odul gunu ona sayilir sen yine git 100 ip atla
Zaten cuma olunca bir rahat davrandim. Yoksa diyete devamAmaniiin ödül olmuş ödül olmuş düşünme diyete devam et arkana bakma
Ben tartilirken telefonla tartilinca +200 oluyor. Tartilirken esime diyorum ki su telefonu tut istedigimde ver. Iyice kafayi yedin diyorBen üstündeyken telefon almıyorum elime +300 oluyor anında. Her fazlalığı atıp tartılıp üstünden inip çekiyorım.
O zaman bekliyoruz.Canım benim teşekkür ediyorum inşallah diyorum ufak ufak başlamam gerek artık tartıyla yüzleşmeye cesaret edebilirsem aylardır tartılmadım hiç
Kacamadim 100 tane ip atlama cezasi aldimArkana bakma arkada biz cadilar bekliyoruz elimizde oklavayla yedigini ye kac kaybol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?