Canim hosgeldin, iyi ki dogmussun, ne mutlu sana ne guzel arkadaslarin var.Ayy kaptişim bu hafta resmen doğum günü haftam oldu çok şükür arkadaşlar seviyormuş onu anladım ama bu kadar da sevmeseler miydi acaba
Neredeyse her gün bi planlar misafi3ler geliyo gidiyor her gün pastaişin kötüsü yedikten sonra da hep rahatsız oldum bugün tam menümü düzene sokayım dedim, arkadaşla kahve içerken bi baktım magnolia geldi üzerinde de mum mecburen yedik.. neyse akşam yemeği yemeyerek dengelemeyi düşünüyorum
Geldim canım sabahtan beri oturup telefonu yeni elime aldım.birazdan bildirimi mi de yapacağım ama tartıda bir bozukluk olabilir çünkü bu fotoyu çektiktwn sonra kaç kere tartılırsam tartılayım ekranda hep 8888 çıkmaya başladı yarın sabah bir daha deneyeceğim.
Bu kiloya dur demelisin, guzel mnulerini tabatalarini, pilateslerini bekliyorum canimcim:))
İYİ Kİ DOGDUN CANIM BENIM PASSTALAR BAYA YARAMIS AMA
Magnolia odulun olmus acikirsan sut, salata, yogurt yiyebilirsin :)Menüm
Sabah
2 dlm ekmekten tost
2 yumurta beyazından peynirli omlet
10 zeytin
Öğlen
Hindi
Salata
(Ekmek yemeyi unutmuşum)
Ara
Magnolia
Cappucino
Ara
Süt içerim acıkırsam.
Spor
50 dk tabata
Canim hosgeldin, iyi ki dogmussun, ne mutlu sana ne guzel arkadaslarin var.
Bizde cok seviyoruz seni cook mutlu yaslarin olsun..
Bu kiloya dur demelisin, guzel mnulerini tabatalarini, pilateslerini bekliyorum canimcim:))
İYİ Kİ DOGDUN CANIM BENIM PASSTALAR BAYA YARAMIS AMA
umarım bozuktur yazık o sporlara yoksaÇok teşekkür ederim canım. Ben de çok sevindim canım, keşke doğumgünlerinde insanlar karpuz falan kessepasta yemekten pasta gibi yuvarlacık oldum
Canım sporlar falan devam zaten ama menüler hep sabote oldu
Teşekkür ederim canım ❤ yaramayaydı iyiydi valla umarım tartı bozuktur
Magnolia odulun olmus acikirsan sut, salata, yogurt yiyebilirsin :)
harpy iyiki dogdunMenüm
Sabah
2 dlm ekmekten tost
2 yumurta beyazından peynirli omlet
10 zeytin
Öğlen
Hindi
Salata
(Ekmek yemeyi unutmuşum)
Ara
Magnolia
Cappucino
Ara
Süt içerim acıkırsam.
Spor
50 dk tabata
Getirselerde yeme artik :))Anlaştık kaptişim ❤ inşallah başka pasta getirmez kimse
bugunleri demi gorecektimES LİSTEMİZİN SONUCLARI
1-Huzurvermeyolunda & @AKovser (1,72)
2-Ellssa & Melegimkorusun (0,88)
3-Yawrukush & haeshin & F Falanfilannnn (0,83)
4-Kozmogirl17 & Ucyuzbesyuz (0,70)
5- @LaMademoiselle &besive (0,38)
6-Harpy & @MigiMadid (0,28)
7-tomrs & DeryaOnDiet (- 0,25)
8-kanadali35 & Gonulmeyvesi (- 0,42)
@Vexena &pomegranate_ (0)
gogo2405 & Crnemxeren (0)
BİRİNCİ KANKİLERİ KUTLUYORUM,AFİYET OLSUN KIZLAR SİZE.
tebrikler . olsun derece derecedirıkıncıyız kızlarbirinciligi kaptırdık
harpy iyiki dogdun ❤,sen zeytinlerine geri don anacim
Getirselerde yeme artik :))
Valla bravo 4. Hafta ve yine dereceıkıncıyız kızlarbirinciligi kaptırdık
Sanirim once dahiliyeye gidiyorsun o butun tahlillerini istiyor sonra seni gerekli yerlere gonderiyorGeçen gün az daha fitnessde bayılıyordumtansiyonum çok düşüyor. Biraz tuzu arttırdım ondan da şişkinlik olmuş olabilir mesela squat felan yapıyoruz 1-2 yapıyorum sonra bacaklarım yanmaya başlamadan başım dönüyor ve bırakmak zorunda kalıyorum. Aynı gün dersten sonra ayakkabılarımı bağlayıp ayağa bir kalktım az daha düşecektim neyseki yanımda bank vardı kendimi üstüne attım hemen düşük tansiyon için hangi doktora gidilir acaba
Gecmis olsun bu arada dikkat et canim biraz fazlada vucudumuzu zorlamamak lazim diye dusunuyorum ben pastalardanda az ondan az bundan derken bence bi butun pasta yedin senGeçen gün az daha fitnessde bayılıyordumtansiyonum çok düşüyor. Biraz tuzu arttırdım ondan da şişkinlik olmuş olabilir mesela squat felan yapıyoruz 1-2 yapıyorum sonra bacaklarım yanmaya başlamadan başım dönüyor ve bırakmak zorunda kalıyorum. Aynı gün dersten sonra ayakkabılarımı bağlayıp ayağa bir kalktım az daha düşecektim neyseki yanımda bank vardı kendimi üstüne attım hemen düşük tansiyon için hangi doktora gidilir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?