Blendir ile değilde el ile daha güzel oluyor. Ben ilk yaptığım da haşlayıp blendir ile ezdim püre oldu. Şimdi çiğ iken blendirdan geçirip kavuruyorum daha güzel oluyorKarnabahar kısırı yapayım dedim ama püre oldi
-0,42 yüzdeniz canımGeçen hafta : 95.3
Bu hafta : 95.7
Fark : +400 gram
Yuzdeyi artı olduğu için hesaplayamadim.
Regl döneminin artılarıEki Görüntüle 2542017
Süpersin
Teşekkürler hemen ekliyorum-0,42 yüzdeniz canım
Rica ederim eksi olduğunda yaptığın işlemin aynısını artı gelince de yapacaksın yüzden eksi olacakTeşekkürler hemen ekliyorum
Canım dikkat etmen gerek kendine bebeğini emziriyor musun ?Dün menümü yazmadım, gerçi yazacak pek birşey de yok..
Kötü birgün geçirdim, yorgun ve sinirliydim, akşam da üstüne eşimle kavga edince pek birşey yiyemedim..
Bütün gün 1 kase çorba, 1 elma, 1 mandalina yedim.. 1 litre de su içtim o kadar
Bugün de yemek yapmadım, kayınvalidem gönderecekmiş, bakalım ne çıkarsa bahtıma
Ben gidip salatamı falan hazırlayayım bari..
1 haftada 1 kilo buyuk basari.her hafta 1 kilo versek 2.5 ayda hedefimize ulasiriz :)Aynen geniş giyiyioz ki belli etmesin inşallah gelir gerisi azim ettik bakalım artık. Bizin elimizde ama işte benm pko dan dolayı cok zor gidiyor bakalım inat ettim zayıflayacam
Canm kusura bakma iyim çok şükür.ugrayamadim. Kilomu korumaya çalıştım.ins sık sık gelirim@Harpy , @LaMademoiselle , @besive ,Ellssa , tomrs , @Falanfilannnn , @madamesnow , @Gonulmeyvesi , @AKovser nerelerdesiniz kizlar ,gozlerim sizleri ariyor?
@fmad ,Melegimkorusun , @stitch nasil oldunuz kizlar, sagliginiz iyi mi?
Saol eşim senin nasıl sende sonuçlar çok daha iyidirTebrikler canım
Tebrik ederim canım
Teşekkürler balımTebrik ederim canım
O ara olmasaydı menü müthiş olurmuşSlm arkadaşlar
Perşembe menüm
9:00 Hindistan cevizi yağlı kahve
11:00 mantarlı omlet, yarım avakado, 3 siyah zeytin, bir kaç dilim kaşar peyniri, 2 dilim tereyağlı low carb ekmek , domates, salatalık, kapya biber
15:30 bir avuç kadar kabak çekirdeği
18:45 kıymalı kabak yemeği ve az yoğurt
Su 2lt tamamlamaya çslışcam
Spor 11000 adım ( ailecek ormanda yürüyüş yaptık biraz)
Ellssa
Yawrukush
@Kozmogirl17
Kozmo kaptanım çıktım bir saat yürüdüm kızların öğle yemeklerini yedirdim ikramlarımı aldım geldim. Ama farklı bişey yaptım bugün keto browni denedim. Nasıl olduğu hakkında hiç bir fikrim yok. İçinde yumurta ceviz %82 bitter (20 gr) kakao stevia tereyağı ve Hindistan cevizi yağı var. Akşam çayın yanında ben de yicemYaaa harikasin cok mantikli biliyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?