Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kesinlikle başaracağız tatlım bende burdan ve sizlerden alıyorum bu gücü inan. ben hiç bir zaman böyle kararlı olmamıştım kendimi frenlemeyi öğrendim en sevdiğim mantı varken onu masada yok sayıp çorba içebiliyorum herkes pizza yerken ben salata yiyorum herkes börek çörek yerken ben iki kaşık kısır yiyorum. öğlen kısır yedim diye akşam yemek yemiyor yoğurtla geçiştiriyorum yemekhanede yemekleri susuz ve az alıyorum makarne pilava hiç bakmıyorum bir dilim ekmeği bile başkasıyla bölüşüp yiyorum bana bakan diğer müdür arkadaşlarda diyete başladı hatta gelip benden akıl alıp gidiyorlar sizden öğrendiklerimi onlarla paylaşıyorum. ama nedense bir türlü 69 dan aşağıya inemedim.oda ayrı mesele tabi. bu konudada yardımınıza ihtiyarcım var 67 olursam kendime daha bir güvenim gelecek bana yardım edin

sekerlerım sıze ne anlatıcam hanı benım gıcık bır kuzen vardıya ben basladım dıye pılatese baslayan haftasonu geldıler ıste bana pılatese tekrar basladım dedım daha onceden yıne baslıycam martta demıstım amann ben martta gelemem kar kıs dedıydı cuma gunu benım basladıgımı ogrendı yaa hımm ıyısımı bende baslıyım dıyor. bugece gelıcek sımdı kesın baslar kıskanc yaa 54 kılo benım neyımı kıskanıyor ben anlamıyorum kı

canım sabret bende ılk basladıgımda senın gıbıydım sunu yemedım bunu yemedım yıne 70 kıloyum dıyet dıye dert yanıyordum hatta meyve bılır nekadar dertlı oldugumu sporada gıdıyordum yıne 70 yıne 70 tam 1 ay hep 70 dı ama pes etmedım bak sımdı aldıgım yola cok sukur kı bukadar ılerlıyebıldım ama bunun tek sebebı sabretmem baska hıcbısey degıl tatlım sende azımle devam et sabret gıdıcektır karayaglar merak etme tatlım

akşam aşağıdaki komşuya inip akşamları spor yapacağımı bisiklet ve koşu bandı biraz ses yapabilir bundan rahatsız olurmusunuz diye sordum oda hayır zaten biz o odayı hiç kullanmıyoruz kalorifer peteğini bile kapattık rahatlıkla hoplaya zıplaya bilirsin dedi bu beni çok rahatattı küçük bebeği var diye hep çekindim gürültü yapmaktan onun için çalıştıramıyordum aletleri bu akşamdan itibaren düzenli olarak başlıyorum arkadaşlar koşu bandında tempoli bir şekilde yürüyeceğim sonrada mekik çekeceğim bunu devamlı ve düzenli olarak her akşam yapacağım.

benımde kosu bandım var karcıcegım ama bı duzene oturtamadım gel senle bırlıkte anlasalım hergece mutlaka yuruyelım ne dersın tatlımm benımkı cok ses cıkarmıyor ama yınede gec saatlerde cok yuksek tempolarda yurumuyorum hızı arttıkca ses artıyor cunku ayaklarımdan genel de 4 km hızda yuruyorum mumkunse 40 dk sucuk su oluyorum ama cok terlıyorum yanı sen kac km de yuruyorsun canım

Son düzenleme:
ayy bu ne kızlar bırı benımle dalgamı gecıyorr

ınsallah canım hepbaeraber mezun olacagız senınle ben nısanda ama bakk oona goıre

ay bilmiyorum olabilirmiyim nisanda minnoşcum inş oluruz tatlım ya

kız nisan sonu sen minnos hypatia mezun olucaksınız yaa..

ay meyvecim inş tatlım onlar benden önde ya ondan dedim olabilirim demiii bende

ahahhay ksıkanç fesat şey

demekki kıskanılacak bir tarafın var işte minnoşum güzelim kelebeğimm

sen onu azminle ezersinn boşver

ay bilmiyorum olabilirmiyim nisanda minnoşcum inş oluruz tatlım ya

ay meyvecim inş tatlım onlar benden önde ya ondan dedim olabilirim demiii bende

olabılırdemı demıı dıye gec bakalım aynanın karsısına sonra kendıne dekı olabılırm tabıkıde neden olmasınkı gencım guzelım benım metabolızmam super calısıyor de ve basla hemen spora sekercım nısanda karnelerı alıcagız sonra meyveden karne harçlıgı ıstemeye gıderızz

canım benim belli olmuyor ilk aldığımda çok hefesliydim müziği kulağıma takıyordum 6 km yi bir saatte yürüyordum ayarını 40 a getiriyordum son zamanlarda bunu yapamadım önceki evimde balkona kaoymuştum gelene gidene bakarak zamanın nasıl geçtiğini bilmiyordum sonra ev değiştirdim koridora koydum orda hiç yürümedim çok sıkılıyordum şimdi odaya koydum karşısınada tv aldım dizi seyrederek yürüyüm dedim onuda yapamadım benim koşu bandı hızını 40 ka getiriyorum hızlı yürüme yani biraz yürüyorum biraz koşuyorum yarım saatte 4 km yürüyorum bazanda 3 km o anki durumuma bağlı yani gel senle yarış yapalım her akşam yürüyelim düzenli olarak yürümeyene ceza verelim bir sonraki gün daha fazla yürüme cezası ne dersin

ay haklısın minnoşum yapabilirim tabiiki neden olmasınki dimi sağol canım...eheh meyvem duydunmu harçlıkları hazırla nisanda geliyoruzz

Menümü yazayım bu arada...

Sabah: yarım greyfurt
Kahvaltı: 1 dilim kızarmış t.b ekmek, az peynir, 2 zeytin, maydonoz. dereotu ve kırmızı biberli salata
Ara: yarım ayva
Öğle: greyfurtun diğer yarısı, tavuklu bamya, çorba, sabahki salata ve yoğurt
Ara:1 avuç fındık ve bir ceviz
Akşam: çorba, salata, yoğurtlu brokoli
Ara: herhalde ayvanın diğer yarısını yerim ziyan olmasın
Yatmadan: 1 bardak light süt

3.5 lt su, yeşilçay ve funda, 1.5 saat yürüyüş, 15 dk. ip atlama...

ben 4 km hızla yuruyorum demek ıstedım canım yanı 4 km hızla 40 dakka yurursem toplamda 3.5 km falan yururmus oluyorum benım odada duruyor ama tv yok laptopttan bısıler ıslıyorum bazen ıste tamam hadı yarısalım ama hergun 30 dk olsun fazlası yanımıza kar kalsın cunku bazı gunler ben zaman ayıramıyorum tatlımm hergun 30 dk yınede ayırabılırım yurumeyenne ceza verelım yıhuhuuu

menüm:

Kahvaltı: Bir poğaça, bir muz ve bir bardak yarım yağlı süt
Ara: 3 siyah kayısı, 3 adet ceviz ve yeşil çay
Öğle: Bir kase çorba, türlü yemeği, bir kase yoğurt ve salata
Ara: Revani tatlısı :2:
Akşam: Portakal ve süt (inş. böyle olur)

Su: 3 litre su
Yeşil çay: 1 fincan
Spor: yok

ay haklısın minnoşum yapabilirim tabiiki neden olmasınki dimi sağol canım...eheh meyvem duydunmu harçlıkları hazırla nisanda geliyoruzz

ayy anna dovecem senı ben evlı barklı kızım ben basarıcamda sen mı basaramıycaksın kızz püü allah senı ne etmesın emıı valla dalga gecerım ben evlı barklı kız mezun oldum anna hala koca totosuyla gezıyor derım 1 nısanda herkeslere boylerım haberın olsun hatta ımzama yazarım belkım her msjda cıksın ıyıcene beynıne ıslesın dıye

hımm menu guzel spor superr afferım benım annamaa nısan sonuna kadarr senı ızlemedeyım sekerım:82::82:

revanı olmamıs hypatıam yaa neysem bırazcık az kucuk spor yapsanda revanıde kaybolsa he ne dersın tatlımm

tamam canım anlaştık bu günden itibaren her akşam yarım saat tempolu bir şekilde yürüme yarışımız başlamış bulunuyor. eğer gücümüz ve zamanımız varsa artar ama eksilmez bu yarım saatlik süre tamammı cicim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…