Gecmis olsun canimBenim oglaninki tek bitane sivilce gibiydi gecmiyordu dr krem verdi surdum yayildi 10 gundur ayni duruyor 3 4 gun once baska krem verdi biraz solmustu rengi bugun yine cosmus kizariklik
Sağol canım benim:)Geçen gün evde bir şey yoktu ben de zeytine vurmuşum
Sporr harikaaa
Huhuhuuu
Ya ohhh leslie de mis şimdi daha puanlı şeyler yaparsın
Canım ilk zamanlarını hatırlıyorum benzer vaşlamıştık çok güzel toplamışsın menülerini sporunu
Ödüle rağmen harika canım
Harikasin Ozlemcim okurken bile enerjiyle doldumIyigeceler kizlar ne var ne yok misafirlikteydim yine benim sesim cikmiyorsa bilin ki ya misafirlikteyim ya misafirlik ben demisafircilik oynuyom
Napiyosunux sporlar nasil herkes tepindimi bu gun valla spor askimi debrestirdi benim bu yarisma sanirim ozge kaptisiminde spor aski depresti salona gittibole terletirler adami iste salmak yok tam hiz devam
Sagol tatlim pazartesi gturcem bakim nedicek dr sen nasil oldun dondunmu nezaman donuyon tartildin mi ben en cok onu merak ediyorumGecmis olsun canim
Bide benim enerjimi sor valla burda arkadaslara gaz veriyorumda kendi gazim kalmiyo su saaatteHarikasin Ozlemcim okurken bile enerjiyle doldum
Burda tartiliyorum ama hani eski tip bir tartisi var dijital degil, giyinik 60-61 kilo cikiyorum. Sanirim almadim canim, zaten yemekleri guzel olan bir yer degil. Pazartesi donuyoruz. Bugun bir geziye gittik ama hava cok soguktu daha da hasta oldum. Dunyanin en buyuk at heykelleri varmis burda. Her seyden bi turizm yaratmaya calisiyorlar valla. Biz de yapsak mesela denizliye dunyanin en buyuk horuzunu di mi? Bunu gormek icin bir de epey yol gittik. Mesela arada bir gezi noktamiz daha vardi, orda da ineklerle fotograf cekme turu vardiSagol tatlim pazartesi gturcem bakim nedicek dr sen nasil oldun dondunmu nezaman donuyon tartildin mi ben en cok onu merak ediyorum
uzulme uzulme ben sonuncu oldum 8. senin yine 5Hadi ya
anamm anamm sorma kendim gidince bi 150 cocuk goturunce bi 100 diye diye 1000 e tamamladim bacaklari da yatmadan hemen önce yataktanyapiyorumbugun sayiliyor tatlim uzulme de misafir varken gizlice banyoda ziplamana bittim bacak hareketlerinide masada otururken gizlicemi yaptin
bugun bende de misafir vardi insann pilinbitiyor ya misafirdi cocuklardi derken kalan son enerjle biraz ders yapiyorum ben deIyigeceler kizlar ne var ne yok misafirlikteydim yine benim sesim cikmiyorsa bilin ki ya misafirlikteyim ya misafirlik ben demisafircilik oynuyom
Napiyosunux sporlar nasil herkes tepindimi bu gun valla spor askimi debrestirdi benim bu yarisma sanirim ozge kaptisiminde spor aski depresti salona gittibole terletirler adami iste salmak yok tam hiz devam
ayy canim benim Allah yardimcin olsun bolbol enerjin olsunnnAbla bugün öyle bir yoğunluk vardı ki anlatamam saat 12 de başladı ve akşam 8 de bitti..
Yemek bile yemedim daha biraz önce yedim . Hatta hem adisyon hemde ciro olarak rekor kırdık bugün.. Ben 2 ay kadar full çalışıyorum abla şimdi 1 ay olacak full calsiiyorum 12 saat
5 yunurta miii o nasil yaaa okadarina izin var miii supermis ben ck severi yumurtaaa5 Ekim Cuma menüm
Öğle 12:30
Mantarlı 5 yumurta ile omlet
Domates
Közlenmiş biber
Akşam 18:00
2 porsiyon kuru fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
Turşu
Turp
Spor
1 saat yürüyüş
Su
3 litre
Hadi canim, seen sonuncuu hayatta inanmamuzulme uzulme ben sonuncu oldum 8. senin yine 5
demi inanmasi zorHadi canim, seen sonuncuu hayatta inanmameslestigin kisi bildirim yapmamistir kesin
O daha kotuymus, kimle estin? Bildigim biri mi? Geliyim mi terligimi kapipdemi inanmasi zor, yok ben kilo verdikce o benim verdiklerimi kendine almis
O daha kotuymus, kimle estin? Bildigim biri mi? Geliyim mi terligimi kapipyoksa sen hallettin mi kadirgalim ?
Biz onun esinin ustune cok gittik bide sen yorulma ama soz verdi gonulmeyvesi bize vericek zaten ama kanadali dusmedi yakasindan dahaaaO daha kotuymus, kimle estin? Bildigim biri mi? Geliyim mi terligimi kapipyoksa sen hallettin mi kadirgalim ?
Ahahghaaa cekildin mi sende ineklerle kankki atarsin bi ara bizedeBurda tartiliyorum ama hani eski tip bir tartisi var dijital degil, giyinik 60-61 kilo cikiyorum. Sanirim almadim canim, zaten yemekleri guzel olan bir yer degil. Pazartesi donuyoruz. Bugun bir geziye gittik ama hava cok soguktu daha da hasta oldum. Dunyanin en buyuk at heykelleri varmis burda. Her seyden bi turizm yaratmaya calisiyorlar valla. Biz de yapsak mesela denizliye dunyanin en buyuk horuzunu di mi? Bunu gormek icin bir de epey yol gittik. Mesela arada bir gezi noktamiz daha vardi, orda da ineklerle fotograf cekme turu vardi
Uydurmaya gerek yok en azindan horozu unlu, buranin ati meshur degil ama yine de yapmislar heykeliAhahghaaa cekildin mi sende ineklerle kankki atarsin bi ara bizedevalla amac ne anlamadim ama horoz fikri imisss bide hikayesi olcak uydurmassyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?