Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sağol canım benim:)

Harikasin Ozlemcim okurken bile enerjiyle doldum

Günlük menüm
Kahvalti: bal yedim kaymak yedim bunları ödüle saymak için yedim ama akşama doğru işler değişti maalesef
Peynir sade omlet kahvaltılık sos iki dilim ekmek
Oglen: yok
Aksam: yok
Gece yemek yemek zorunda kaldım çünkü hiç vakit yoktu bugün hiç oturmadım 12 saat boyunca
Saat 1
23.00 gibi köfte ekmek yarim yedim bide ayran
Adım 15.000
Su bugün hiç bilmiyorum 1 litre bile içemedim çünkü bırakın su içmeyi tuvalete 12 den akşam 8 e.kadar gidemedim bile
Bugünkü menüm berbat
Yawrukush
Kozmogirl17

Sagol tatlim pazartesi gturcem bakim nedicek dr sen nasil oldun dondunmu nezaman donuyon tartildin mi ben en cok onu merak ediyorum
Burda tartiliyorum ama hani eski tip bir tartisi var dijital degil, giyinik 60-61 kilo cikiyorum. Sanirim almadim canim, zaten yemekleri guzel olan bir yer degil. Pazartesi donuyoruz. Bugun bir geziye gittik ama hava cok soguktu daha da hasta oldum. Dunyanin en buyuk at heykelleri varmis burda. Her seyden bi turizm yaratmaya calisiyorlar valla. Biz de yapsak mesela denizliye dunyanin en buyuk horuzunu di mi? Bunu gormek icin bir de epey yol gittik. Mesela arada bir gezi noktamiz daha vardi, orda da ineklerle fotograf cekme turu vardi

Eklentiler

• IMG_20191005_094522.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 35
bugun sayiliyor tatlim uzulme de misafir varken gizlice banyoda ziplamana bittim bacak hareketlerinide masada otururken gizlicemi yaptin
anamm anamm sorma kendim gidince bi 150 cocuk goturunce bi 100 diye diye 1000 e tamamladim bacaklari da yatmadan hemen önce yataktanyapiyorum
bugun bende de misafir vardi insann pilinbitiyor ya misafirdi cocuklardi derken kalan son enerjle biraz ders yapiyorum ben de
ayy canim benim Allah yardimcin olsun bolbol enerjin olsunnn
5 Ekim Cuma menüm

Öğle 12:30
Mantarlı 5 yumurta ile omlet
Domates
Közlenmiş biber

Akşam 18:00
2 porsiyon kuru fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
Turşu
Turp

Spor
1 saat yürüyüş

Su
3 litre
5 yunurta miii o nasil yaaa okadarina izin var miii supermis ben ck severi yumurtaaa

O daha kotuymus, kimle estin? Bildigim biri mi? Geliyim mi terligimi kapip yoksa sen hallettin mi kadirgalim ?
Biz onun esinin ustune cok gittik bide sen yorulma ama soz verdi gonulmeyvesi bize vericek zaten ama kanadali dusmedi yakasindan dahaaa

ekim 5 menum
sabah 9:30
4 yk yogurt,1 keten tohumu, 1 tatli kasigi ceviz

ara turk kahvesi

oglen 3
4 yk pilav 1 tavuk butu,3 yk yogurt

aksam6

1 tane bira

Yawrukush cezalarin en buyugu gelsin 10 ,20 dk bisey olmasin
2.5 lt su
spor
plank 1dk
ip.200
jj25
oldugun yerde kosma 150
leslie 15
toplam799

Cumartesi menum
Kahvalti 11.30

2 dilim tam bugday ekmegi
2 kk beyaz peynir
1corba kasigi domates sos
Sekersiz cay

Ara
Sekersiz turk kahvesi

Aksam 16.30

2 yumrtadan menemen
2 dilim ekmek

Aksam aciktim
1.ck ciger
2 yk pilav yedim

Su 2.5 lt
Spor
500 ip atlama 1000 puan
15+20 dk leslie 105 puan
50 mekik 100 puan
10 dk dans 30 puan
2 saat mutfak 240 puan
2 saat ev isi 240 puan
15 dakika camasir astim. 30 puan
1745 TOPLAM.
Cuma gecesi 2 biram var kaptanim odulum du sayarsan 10 dk dans ta cezamdi

Ahahghaaa cekildin mi sende ineklerle kankki atarsin bi ara bizede valla amac ne anlamadim ama horoz fikri imisss bide hikayesi olcak uydurmassyon

Ahahghaaa cekildin mi sende ineklerle kankki atarsin bi ara bizede valla amac ne anlamadim ama horoz fikri imisss bide hikayesi olcak uydurmassyon
Uydurmaya gerek yok en azindan horozu unlu, buranin ati meshur degil ama yine de yapmislar heykeli
Bak ozlemcim, meshur inek (mi neyse artik :) de bu

Eklentiler

• IMG_20191005_125319.webp
    90,9 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…