Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Uydurmaya gerek yok en azindan horozu unlu, buranin ati meshur degil ama yine de yapmislar heykeli
Bak ozlemcim, meshur inek (mi neyse artik :) de bu
Inekteee inekmisss yanlizzz unlu oldugunun farkinda kendisi
Aaa bide atin bi anlami yokmus ahahaaahh
Az kalmis canim donuseee son gunlerin tadini cikar

Günaydınnn..
Bugün de mesaimiz erkenden başladı :)
Dün gelemedim, sabahtan koştura koştura işlerimi halledip annemlere gittim.. Akşam da geç geldim, dinlenmek istiyordum diye de bütün gün pek telefona bakmadım..

Cumartesi menü

8.30
1 kupa çay
3 kuru kayısı

10.30
1 muz

12. 00
1 armut

13.30
4-5 kaşık çorba
Et kavurma
3 dilim patates kızartması
1 kase salata

16.00
1 avuç ceviz

17.00
Küçük salkım üzüm

18.00
2 parça tavuk, 1 et ızgara

20.00
1 fincan çay

21.00
2 dilim armut

Su 1 litreyi geçti ama sayamadım..

Meyve fazla olmuş dün, şimdi yazınca farkettim

3 saatten fazla ev işi yaptım dün ama yuvarlak hesap 3 saat sayarsak - 180dk = 360 puan

Gunaydin canim ohhh ne guzel dinlenmissindir.Bende dun gezmedeydim cok giremedim ama dinlenemedimde ya su sabahlar hic olmasin hep gece olsun uyuyalimmmbenim daha uykum var valla

Valla hic te faxla degil emziriyosu sen yemen lazim dun ku memunde gayet guzelmis senjn herzaman bole beslenmen gerek
Sabah kahvaltini da yapsaymissin super olurmus

Gunaydin hatuunlar hepinize guzel bir pazar gunu gecirmenizi dilerim benim icin zor bi gun olucak millet sevinir gezmeye cikicam diye ben dua ediyorum guzel gecsin diye kocacim ve iki cocukla disari cikicaz koray beyi tras ettircez,oglanlara kislik biseyler bakicaz bot mont vs gibi toplu bi ev alisverisi yapmam lazim muhtemelen bi oyun alanina ugricaz ama ben bunlarin hepsini nasil yapicam hic bi fikrim yok oyyyy oyyy

Son düzenleme:
Ahahahah harikasin ya valla su yarisma insana nelr yaptiriyo bende cocuklarla oyun oynarken basliyom ziplama ya vocuklar tuhaf tuhaf bana bakiyorlar duriyom oynamaya devam sonra ama misafir yaninda yapmak ta baska bisey yani dusunsene tuvalete giriyon cikiyon kipkirmizi olmussun ter kanter icinde millwet der bu kadina noluyor

Seflik kolay olmicak canim ama isleri kafanda bi oturtursan hersey daha kolay olur
Evet zordur tabi benim esimde hep 8 8 calisiyor 10 gunde bi tatil yapiyor anliyorum seni

Oooo sendemi yakalandin gribe gecmis olsun tatlim ee yemek yapmakta spordan sayiliyor ya

Ya anlamiyorum ki noldugunu canim birsey olmadığını iddia ediyor ama birşey olmus gibi hissediyorum bir araya gelmemize ragmen eskisinden sanki uzak gibi hissediyorum birsey demiyor anlayamiyorum
Arada ole mesafeler girebilir canim araya biseye cani sıkılmıstır takma kafana erkek milleti kimbilir ne dusunuyordur.

Gel biraz kizlari cekistirelim cayin yaninda
Bak bakkkk kaptiseee bakk cikcikcikk bensiz hepde dedikodu yapicaklar hemen bende gelyorum en sevdigim sey gecen esim diyorki annesine gittim geldim , ne dedikodular var annemlerdde diyor valla dedikodu falan yapmadik dedim bakim kafaniza biseymi dustu diyor dunyanin sonu geliyor tobe bismillah diyor

1 dilim pata odul sanirim afiyet olsun geri kaln ménun sosisler harici guzel begendim

Güzele benziyorr :)
Hayret canım çekmedi, normalde ekmeğin her türlüsüne aşığımdır
10 gün kadar oluyor yemeyeli tadını unutucam az kaldı :))

Gunaydin canim ohhh ne guzel dinlenmissindir.Bende dun gezmedeydim cok giremedim ama dinlenemedimde ya su sabahlar hic olmasin hep gece olsun uyuyalimmmbenim daha uykum var valla

Hem dinlenip hem yoruldum :)
Çocukla evden çıkmak ne zormuş, Allah annelere kolaylık versin..
Her kayınvalidemlere gittiğimizde eve gelirken eşim kalk hazırlan gidelim der, ben de her zaman anında hazırım çıkalım diyorum.. Dün de aynısı oldu akşam, hazırım ben dediğimde kayınpederim diyor ki, gitti senin artık her zaman hazır hallerin :)) artık evden çabuk çıkman çookk zor :))
Düşünüyorum da haklı adam, dün kendi hazırlığım 10dk sürdüğü halde bebekle 1 saate zar zor çıktım evden

Valla hic te faxla degil emziriyosu sen yemen lazim dun ku memunde gayet guzelmis senjn herzaman bole beslenmen gerek
Sabah kahvaltini da yapsaymissin super olurmus

Sağol canım :)

Ooo kolay gelsinn, işin bayağı zor..

Ole tabi bende ayni bi basliyorum hazirlanmaya 1 saatide geciyor mamalarini hazirla yemeklerini koy kiyafet ti bezdi oydu buydu cocuklarin giyinmesiydi cisleriydi bezleriydi kendim 5 dk da hazirim oysaki sonra bi cikiyorum sirtimda koca bi canta elimde 2.5 yasinda oglum kucagimda 11 aylik oglum bide kendi ufak cantam var cuzdanimin anahtarlarimin oldugu ama hic agir gelmiyo biliyormusun severek yapiyorum annelik bole bisey bazen baskasi kucugu aliyor kucagina kki tasiyor yoruluyor ben ole bide dunya merdiven inip cikiyorum gecen arkadas baska ni arkadasa oturmaya geldi yakinlar ama bi 10 dkika yurume var aralarinda kiz onjne cocugu baglamis 5 aylik masallah oglu ama topac yani sirtinda cantasi elinede yuruteci almis ya hepimiz boleyiz dedim iste dogurmak mesele degil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…