- 24 Temmuz 2019
- 559
- 2.062
- 28
Bilmiyorum canim cok garip oldu bu canımı sıkıyor bakalim suan elimden gelen yokArada ole mesafeler girebilir canim araya biseye cani sıkılmıstır takma kafana erkek milleti kimbilir ne dusunuyordur.
TesekurlerHosgeldin
Neresi canim burasiBurda tartiliyorum ama hani eski tip bir tartisi var dijital degil, giyinik 60-61 kilo cikiyorum. Sanirim almadim canim, zaten yemekleri guzel olan bir yer degil. Pazartesi donuyoruz. Bugun bir geziye gittik ama hava cok soguktu daha da hasta oldum. Dunyanin en buyuk at heykelleri varmis burda. Her seyden bi turizm yaratmaya calisiyorlar valla. Biz de yapsak mesela denizliye dunyanin en buyuk horuzunu di mi? Bunu gormek icin bir de epey yol gittik. Mesela arada bir gezi noktamiz daha vardi, orda da ineklerle fotograf cekme turu vardi
Bnm kizlarla senin oglanlarin yaslari yakinmis. Bnm biri 3 yasinda biri 7 ayin icinde. Dedigin gibi surekli kosturma halindeyim. Evden onlarla disari cikmak zulum resmen. Gecen 1 saatligine oyun alanina girdik. yarim saat dolmadan kucuk kizim basti cigligi. Kostur kostur geri eve geldik.Ole tabi bende ayni bi basliyorum hazirlanmaya 1 saatide geciyor mamalarini hazirla yemeklerini koy kiyafet ti bezdi oydu buydu cocuklarin giyinmesiydi cisleriydi bezleriydi kendim 5 dk da hazirim oysaki sonra bi cikiyorum sirtimda koca bi canta elimde 2.5 yasinda oglum kucagimda 11 aylik oglum bide kendi ufak cantam var cuzdanimin anahtarlarimin oldugu ama hic agir gelmiyo biliyormusun severek yapiyorum annelik bole bisey bazen baskasi kucugu aliyor kucagina kki tasiyor yoruluyor ben ole bide dunya merdiven inip cikiyorum gecen arkadas baska ni arkadasa oturmaya geldi yakinlar ama bi 10 dkika yurume var aralarinda kiz onjne cocugu baglamis 5 aylik masallah oglu ama topac yani sirtinda cantasi elinede yuruteci almis ya hepimiz boleyiz dedim iste dogurmak mesele degil ki
Sen bana esin deAnkarada (ki kendisi pek benlik bir sehir degil :)
Sana hep esin diyesim geliyor (adin esin degil biliyorum canim kaptis adini yaziyor senle muhabbetlerinde ama) nick'in yuzunden unutuyorum hep
Edinburgh gerci bitti donuyorum artik bugun. Sen gecici olarak nerdesin peki?Neresi canim burasi
Canim bilmiyorum hngi bolume gitmen gerek ama dahiliyeye gitsen bence yonlendirirler.
Testlerin temizde ciktiysa bir daha tekrarlatirsin icin rahat eder.
Zorlama kendini, egzersize ara ver biraz olmazsa..
Guzel menu, su ve egzersiz canim :)
Evet oyle oldun akrepcim :)
Bugunku menun guzel Allahtan Fatimem, afiyet olsun :)
Bugune ceza yok hade yirttin kaptanim :))
Evet yanmistir onlar, afiyet olsun, 24 zeytin yemisim kahvaltida sizi okurken vayy anasini :)))Harpy ve @Akrrep I gecicem
Eki Görüntüle 2542313
Ablacim sen yinede tamamen birakma takima, arada gelebildiginde ugra...
Iyiyim canim bildigin gibi 2 cocuk, ev ,es kosturuyorum.
Sende ne var ne yok?
Nasil oldu kizin daha iyi mi Aslicim?
Depiniyorum lafina cok guldum :))
Spor yelpazemiz cok genis takimcaaaa :)
Menu guzel cok,
Su guzel cok,
Brownide guzeldi bence cok,
Sporda fiyakali cok,
bende operim cooook
Ben onuHarpy diye hatirliyorum, unlu oldu o konuda, yanlissan duzeltin
Cok keyifli oluyor Busem, kapisalim mi :)))
Canim tasinma arifesindesin ,saglik olsun..
Ne durumdasiniz?
Insallah sen sohbete, motivasyona gel 1.de oluruz, ben haftaya mezunda olurum :))
Kep atacam daha durun
Canim iyiyim cok sukur, Aras da iyi, sen nasilsin?
Hafta sonu full calisacak misin?
Daha iyi misin is yerinde?
1 tane halleyden odul olur mu, 2-3 tane yeseydin, bu ne azicik :)
Gelibolu & tekirdag aslen. Ankara guzel tabi gezmek icin ama yasamak icin cok yorucu ve zaman kaybettiren (trafik alisveris acisindan filan) biyerSen bana esin dehiç farketmez. Ankara’ya bir kere gittim bir gün gezdim.
İzmirliler aslında Egeliler pek sevmiyor Ankara’yı ben her yeri seven bir insan olarak bayıldımyemek veya şehir seçmiyorum hayatta insanda seçemiyorum maalesef sen aslen nerelisin
Insallah canim.Ah canım benim zor değil sen yaparsın bence
Haklisin canim. Takima duzenli gelince guzel motive oluyordum. Gelmeyince motivasyonum sifir. Her pazartesi ben de baslayanlardanim diyete. Yarindan itibaren menulerle geliyorum canimCanim esinle neden tartistiniz, her evde tartisma oluyor, olmamasi garip olurdu ama umarim arayi duzeltmissinizdir.
Ac birakma kendini bu menuyle birde bebek emziriyorsun...
Canim sen nerelerdesin, takima ugramiyorsun cok ondan gitmiyor kilolar, benden soylemesi...
Canim regli odemi haftaya gider guzel bir eksi gelir bence :)
Merhaba sevimcim aramiza hosgeldin ben Ozge, 31 yasindayim, evliyim ,2 oglum var.
Beraber guzel kilolar verecegimize eminim.
@sevimberkm
Oooo harika 6li rakamlar gorunmussss
Afiyet olsun amazonum...
Sen her hafta geril, gerildigin zaman cok guzel eksiler geliyor
Tebrikler canisi
Bugunku menunde guzel, begendim ben canim, boyle devam
Egzersiz yapabildin mi?
Kolay gelsin camim.Canımlar canımlar günaydın. Sabah 8:30 san beri mutfaktayım yemek yapıyorum haftalık. Bak saat kaç oldu. Puanımı sayarım. 3.5 saat olmuş buraya not düşeyim akşam hesaplıcam. Birazdan ütüye girişeceğim. Sonra da kızları gezmeğe çıkaracağım. İyi pazarlar
Afiyet olsun canim. Sen super verdin masallah.Evet yanmistir onlar, afiyet olsun, 24 zeytin yemisim kahvaltida sizi okurken vayy anasini :)))Harpy ve @Akrrep I gecicem
Eki Görüntüle 2542313
Ole tabi bende ayni bi basliyorum hazirlanmaya 1 saatide geciyor mamalarini hazirla yemeklerini koy kiyafet ti bezdi oydu buydu cocuklarin giyinmesiydi cisleriydi bezleriydi kendim 5 dk da hazirim oysaki sonra bi cikiyorum sirtimda koca bi canta elimde 2.5 yasinda oglum kucagimda 11 aylik oglum bide kendi ufak cantam var cuzdanimin anahtarlarimin oldugu ama hic agir gelmiyo biliyormusun severek yapiyorum annelik bole bisey bazen baskasi kucugu aliyor kucagina kki tasiyor yoruluyor ben ole bide dunya merdiven inip cikiyorum gecen arkadas baska ni arkadasa oturmaya geldi yakinlar ama bi 10 dkika yurume var aralarinda kiz onjne cocugu baglamis 5 aylik masallah oglu ama topac yani sirtinda cantasi elinede yuruteci almis ya hepimiz boleyiz dedim iste dogurmak mesele degil ki
Gunaydin hanimlar,sabah uyandim limonlu ilik suyumu icerek diyete basladim,limonlu ilik su icicem sabahlari ilk defa denicem varmi faydasini goren
Bnm kizlarla senin oglanlarin yaslari yakinmis. Bnm biri 3 yasinda biri 7 ayin icinde. Dedigin gibi surekli kosturma halindeyim. Evden onlarla disari cikmak zulum resmen. Gecen 1 saatligine oyun alanina girdik. yarim saat dolmadan kucuk kizim basti cigligi. Kostur kostur geri eve geldik.
Bnm hazirda sirt cantam var. Onun icinde bezleri islak mendilleri uc kat kiyafetleri biberonlari suruplari bile var. Vestiyerde duruyor. Disari cikarken direk onu sirtima alip cikiyrm.
[/QUOTE]4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : sevimberm
İsim (İsteğe Bağlı ): sevim
Mesleginiz: muhasebe
Yaşınız : 30
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 5,5 bir oğlum var
Yaşadığınız şehir: adana
Boyunuz : 155
Kilonuz: 85
Hedef kilonuz :60 ve altı
Kilo alma hikayeniz : dogum dan sonra veremedim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? sağlık için özgür hareketler için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? hayır
Harikasın tatlım tebrik ederim darısı başıma inşallah bende 60 li rakamları görebilirim
Canım bozma sakin moralini bu hafta sıkı tutarsan toparlarsin koyuvermek yok
Çok güzel menun muz fazla değil bence emziriyorsun sonuçta ama şu epey az daha fazla icmelisin canım :)Cuma menüm
Sabah
1 kupa çay
5 kuru kayısı
12.00
1 muz
14.00
Yarım tabak pilav
Yarım tabak sebze yemeği
Domates, salatalık
3 dilim salatalık turşu
16.00
1 kupa çay
18.00
1 kase mercimek çorbası
Yarım kase salata
Akşam 1 muz
Bu fazla oldu..
Su şimdilik 1 litre ama daha içicem
Menun güzel ama keşke son muz olmasaymis yerli muzlar küçük ama yine de günde birtane bence yeterli diye düşünüyorum4 Ekim menum
Sabah yok
Oglen 11.30
Arkadasa kahvaltiya gittim
2 ck aci biberli soganli menemen
10 tane patates kizartmasi
1kk suzme peynir
2 catl domates
1 fincan sekersiz cay
2 cay bardagi sekersiz cay
1 fincan sekersiz turk kahvesi
Ara 14.30
1 tane yerli muz
Aksam 17.00
Eki Görüntüle 2542265
2 kepce yayla corbasi
5 6 tane lahana sarmasi
Ara 20.00
1 tane yerli muz
2 litre su
600 ip atlama
Evde yemek bulasik
Cocuklarla mac oynadik rutin oldu artik
Bende öyle umuyorumCanim esinle neden tartistiniz, her evde tartisma oluyor, olmamasi garip olurdu ama umarim arayi duzeltmissinizdir.
Ac birakma kendini bu menuyle birde bebek emziriyorsun...
Canim sen nerelerdesin, takima ugramiyorsun cok ondan gitmiyor kilolar, benden soylemesi...
Canim regli odemi haftaya gider guzel bir eksi gelir bence :)
Merhaba sevimcim aramiza hosgeldin ben Ozge, 31 yasindayim, evliyim ,2 oglum var.
Beraber guzel kilolar verecegimize eminim.
@sevimberkm
Oooo harika 6li rakamlar gorunmussss
Afiyet olsun amazonum...
Sen her hafta geril, gerildigin zaman cok guzel eksiler geliyor
Tebrikler canisi
Bugunku menunde guzel, begendim ben canim, boyle devam
Egzersiz yapabildin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?