Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Neresi canim burasi

Bnm kizlarla senin oglanlarin yaslari yakinmis. Bnm biri 3 yasinda biri 7 ayin icinde. Dedigin gibi surekli kosturma halindeyim. Evden onlarla disari cikmak zulum resmen. Gecen 1 saatligine oyun alanina girdik. yarim saat dolmadan kucuk kizim basti cigligi. Kostur kostur geri eve geldik.
Bnm hazirda sirt cantam var. Onun icinde bezleri islak mendilleri uc kat kiyafetleri biberonlari suruplari bile var. Vestiyerde duruyor. Disari cikarken direk onu sirtima alip cikiyrm.

Ankarada (ki kendisi pek benlik bir sehir degil :)
Sana hep esin diyesim geliyor (adin esin degil biliyorum canim kaptis adini yaziyor senle muhabbetlerinde ama) nick'in yuzunden unutuyorum hep
Sen bana esin de hiç farketmez. Ankara’ya bir kere gittim bir gün gezdim.
İzmirliler aslında Egeliler pek sevmiyor Ankara’yı ben her yeri seven bir insan olarak bayıldım yemek veya şehir seçmiyorum hayatta insanda seçemiyorum maalesef sen aslen nerelisin

Canımlar canımlar günaydın. Sabah 8:30 san beri mutfaktayım yemek yapıyorum haftalık. Bak saat kaç oldu. Puanımı sayarım. 3.5 saat olmuş buraya not düşeyim akşam hesaplıcam. Birazdan ütüye girişeceğim. Sonra da kızları gezmeğe çıkaracağım. İyi pazarlar

Ayy banasporu bırak demedene dersen de kaptişim. Valla sporu da bırakırsam diyet hepten gider..

Evet yanmistir onlar, afiyet olsun, 24 zeytin yemisim kahvaltida sizi okurken vayy anasini :))) Harpy ve @Akrrep I gecicem
Eki Görüntüle 2542313

Ayy süper olmuş kaptişim yanlız olmadığımı sevindim.

Aaa bi kere yaptım yaaa hem o zamanlarda haeshin yoktu sonra gelmişti

Gelibolu & tekirdag aslen. Ankara guzel tabi gezmek icin ama yasamak icin cok yorucu ve zaman kaybettiren (trafik alisveris acisindan filan) biyer

Haklisin canim. Takima duzenli gelince guzel motive oluyordum. Gelmeyince motivasyonum sifir. Her pazartesi ben de baslayanlardanim diyete. Yarindan itibaren menulerle geliyorum canim

Kolay gelsin camim.
Ohh gezmek guzeldir. Iyi pazarlar

Bu selam kuzular dünkü menümü yazmaya fırsat olmadı.. Tam işlerimi bitirdim oturabilirim artık dedim bi baktım saat 1 olmuş E artık yatayım bari çok oturdum gitti yattım sonra. Malum bizim mesai de erken başlıyor.

Sabah
2 yumurta az tereyağında tek göz (aslında 2 göz oluyor. )
1 dlm tbe
15 kadar zeytin

Öğlen
İçi alınmış sosisli ekmeğine tonbalıklı sandviç

Akşam
3 sk patlıcan yemeği kıymalı
1sk pirinç pilavı

(Geldik zurnanın zırt dediği yere)
Araaaaaa
1 avuç üzüm
2 kare bitter
Yarımkase aşure

Spor yok ev işi var biraz yemek falan ama tabi saattutmadım..
Yarın öğrencilerim gelecek İngilizce dersleri başlıyor

Çok güzel ama bu :) her ne kadar yorucu da olsa okuyunca gülümsetti

Gunaydin hanimlar,sabah uyandim limonlu ilik suyumu icerek diyete basladim,limonlu ilik su icicem sabahlari ilk defa denicem varmi faydasini goren

Ben uzun süreli içmedim ama içenler faydasını görüyor..

En iyisi o sanırım.. Hazır çanta olmalı mutlaka..
Biz hiç dışarı çıkamamıştık havalar soğuk falan derken, dün başıma ağrı girdi birşey unuttum mu acaba diye diye

Herkesi tebrik ediyorum harika kilolar gitmiş [/QUOTE]
Hoşgeldin canım :)
Eki Görüntüle 2542034

Geçen hafta 70,8
Bugün 69,9

Fark 0,9
Yüzde 1,27%

@Yawrukush
Harikasın tatlım tebrik ederim darısı başıma inşallah bende 60 li rakamları görebilirim
Bildirim
Geçen hafta: 68.5
Bu hafta: 70.9
Fark: +2.4 kg
Oran: %3.5

Eki Görüntüle 2542189
Canım bozma sakin moralini bu hafta sıkı tutarsan toparlarsin koyuvermek yok
Çok güzel menun muz fazla değil bence emziriyorsun sonuçta ama şu epey az daha fazla icmelisin canım :)
Menun güzel ama keşke son muz olmasaymis yerli muzlar küçük ama yine de günde birtane bence yeterli diye düşünüyorum
Bende öyle umuyorum çarşamba günü de spiralimi çıkartmak için doktora gidiyorum hem detaylı kan tahlili de yaptıracağım 4 ay içinde hem kilo verip hem de kanımı toparlarsam inşallah bebek için hazirliklarim tamamlanacak

Cumartesi menüm

Sabah
1 taneden az tereyagli yumurta
1 adet lavaş 20 cm çapında
1 kibrit kutusu peynir
1 yemek kaşığı kırmızı biber ezmesi

Öğle
Kuşbaşılı pide
1 bardak kola

Ara
Şekerli türk kahvesi

Akşam
Oglumdan kalma 3 yemek kaşığı tarhana çorbası
(Aslında yemek yemeyecektim ama atmaya kiyamadim )

Su 2 litre
Spor Toplam 430 puan
1 saat yürüyüş 180 puan
Alışveriş te ve oyun parkinda attığım 5000 adım 250 puan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…