Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ahahha

ben senin dalga geçmene izin verir miyim hiç..

bende nisanda mezun olcam tatlımmm birlikte olcaz hepbirlikte inş

teşekkürler minnoşum iyi seyirler

hypatiacım sabahki poğaça neyse de revaniyi neden yedin tatlım keşke yemeseydin...spor yap da erisin o revani hadi ama toparlan hypatiamm nerde senin o süper sağlıklı kilo kaybettiren menülerin :97:

hergun 30 dk yurumeyene ıkıncı gun 30 dk daha yururyus cezası olucak valla cezasını yapmak ıcın sabahtan erken mı kalkar artıkım yoksam gecmı yatar bılmem ama 30 dk yuruyus kesın yapılacakk yıhuhuu

şimdi annacım biz meyveyi nasıl yiyorduk sekercim.. ana öğünde yemişsinnn
çorba ne corbası tavuk yemişsin mercimek falan değildir inş yada sebze corbasında un vs yoktur içinde diğmi tatlım..
o bir avuc olayıda cok fazla sekercim ve arada kuruyemiş yemiyoruz ana öğünde yerkende 12 tane yiyoruz...
sabahla öğle arasındada 4 saatten uzun değilse ara yapma..
aksamda 2 araya gerek yokki canım meyveni yedin yeter süt içicek kadar cok mu acıkıyorsun sen..

menüm

sabah
1brd greyf suyu
kepek ekmekli beyaz peynirli tost,4zeytin

ara:1elma,yarım portakal

öğle:6-7 yaprak sarma,yoğurtlu ıspanak,1dl ekmek

ara:yarım ayva,5-10 tane beyaz leblebi

akşam:ızgara balık,salata,çorba

ara:meyve

hypatia revani olmamışş sporla dengeleyebilirdin,gerçi akşam meyve-sütle geçerse telafi eder sanırım umarım..:)

anna menün yine çok güzel canım

bu ne böyle çostunuz siz iice varyaaa
sabah poğça yemiş buda yetmiyor gibi revani yemişsin nasıl serbetli o tatlı yapılacak işmi bu sanki ideal kilonuza ulastınızda yeme lüksüne sahipsiniz gibi davranıyorsunuzz
kızlar toparlanın kendinize gelin artık bunlar son soğuklar mart 15 yaz geldi demek haberiniz olsunn..

yok öğünden önce yedim yarım saat sonra yedim meyveyi tatlım...normal çorba hani yapmıştım ya sebze çorbası o meyvecim mercimek tarhana montide yasak zaten biliyorum meyvem...1 avuç çok mu 5-6 tane fındık vardı ama...:26: ama ara öğün olamsı gerekmiormu hiç... süt bilmem örnek menüde yazıyodu normalde hiç içmem yatarken süt ama bir deneyim dedim acıktığım için değil yani...

nidahcım sarmanın 2 tanesi 1 dilim ekmek demek canım öğlen 5 dilim ekmek yemiş gibi oldun bence cok olmus.. en azından öğünlere bölebilirdin tatlım öğlen 3 aksam 3 şeklinde 1 öğünde yığılma yapmıssın karbonhidrata..

2tanesi 1 dl ekmekmii ayy meyvecim az yapda pişirdim bide inceydi baya parmak gibiii off sağol canımm

nidahcım teşekkürler öncelikle...senin menüde güzel ama o sarmalar çok fazla bir tanesi 60 kalori sarmanın bu arada bilgin olsun. bence akşam çorba içmezsen balığıda az yersen dengelemiş olursun afiyet olsun canım...

canım mercimek yasak değil sadece yumurta ve etle yemiyorsun mercimeği..
sabahtan 2 tane ara yapmıs oldun bu durumda bence cok fazla yani acıkıyormusun bu kadar onu merak ediyorum sabah kalkınca meyveni yee aradan zamna gecince kahvaltını yap öğleni ye sonra meyveyle ara yap aksamı yee gece gec yatıcaksan yine meyve yada sütle ara yaparsın senin menü cok kalabalık olmus .
fındıkda dediğim gibi 12 taneyi gecmicek ve ana öğünde yenicek kuruyemişler fındığa ilave cevizde yemişsin annacım bence bu menü cok olmus.. tamam doyana kadar yiyorum ama abartı geldi bu kadarıda..

kızlar bende bundan içtimm az önce şimdide yeşil cayımı içiyorum elmamı bu gün 5e doğru yicem..ligyt olduğu için seker ve kafein oranı düşük fruktoz var içinde. bence normal kahveye göre cok daha sağlıklı üstelik e vit içeriyor tadınıda beğendim sadece biraz tatlı geldi.. fruktozdan dolayı

Son düzenleme:

neeeeee bı yanlısın vardır emınmısın meyvemm ohaa yaa ben bır tabakta 8-10 tane yerım kı

haklısın canım çorbayı çıkarim olmazsa. salatayı bol yapim yoksa doymam:))sağol tatlım

tamam meyvecim söylediğin için teşekkürler...evet biraz kalabalık oldu haklısın canım daha çok dikkat edicem sağol canımcım...o zaman kuruyemişler ana öğünde meyveler ara öğünde yenecek sadece di mi meyvem doğru anlamış mıyım canım...:44:

ayy bundan bendede var ben cok sevdım meyvem ama cok sekerlı geldı tadı cok guzelde yarım bardak ıcebılıyorum ben normalde cayda seker kullanmam oyuzden galıba ama tok tutuyor ıcerıgındekı lıften kaynaklı galıba

neeeeee bı yanlısın vardır emınmısın meyvemm ohaa yaa ben bır tabakta 8-10 tane yerım kı
öyle minnosum bi yanlıslık yok..valla ben bayramda anneannemin yaptığı dolmadan küçük bi tencere yediğimi biliyorum tüm gün boyunca bosuna mı kilo aldık biz böylee

minnosum tatlı olmasının sebebi içinde doğal seker bulunması fruktoz zararsız canım ama banada cok attlı geldi..
sulandırıp ikiye bölerek içmek lazımm..

haklısın canım çorbayı çıkarim olmazsa. salatayı bol yapim yoksa doymam:))sağol tatlım

evet canım öyle yap rica ederim tatlım

nasıl bir şey bu meyvecim kahvemi canım bu hiç görmemiştim de montiye uygun mu acep afiyet olsun canım

ayy dahada sarma yemem ayoll neymıs o oyle bıde ben sarmayı bos yemem yanına ya pılav alırım yada ekmek amanınnn

nasıl bir şey bu meyvecim kahvemi canım bu hiç görmemiştim de montiye uygun mu acep afiyet olsun canım

fatmacım kahve siyah üzüm cekirdeği var içinde lifli montiye şöyle uygun senin nasamandakilere değil aradan 2 ay kadar gecsin haftada 1 kez kahve hakkında bunu kullana bilirsin..
çünkü normal sekerde var içinde..

ayy dahada sarma yemem ayoll neymıs o oyle bıde ben sarmayı bos yemem yanına ya pılav alırım yada ekmek amanınnn

ayyy ben yerim minnosum bayılıyorum sarmalara lahanasına üzümüne hepsine hepsine hayranımm kilo aldırmasa her gün ceşit ceşit yapar yerim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…