ayy anna dovecem senı ben evlı barklı kızım ben basarıcamda sen mı basaramıycaksın kızz püü allah senı ne etmesın emıı valla dalga gecerım ben evlı barklı kız mezun oldum anna hala koca totosuyla gezıyor derım1 nısanda herkeslere boylerım haberın olsun hatta ımzama yazarım belkım her msjda cıksın ıyıcene beynıne ıslesın dıye
hımm menu guzel spor superr afferım benım annamaa nısan sonuna kadarr senı ızlemedeyım sekerım:82::82:
revanı olmamıs hypatıam yaa neysem bırazcık az kucuk spor yapsanda revanıde kaybolsa he ne dersın tatlımm
menüm:
Kahvaltı: Bir poğaça, bir muz ve bir bardak yarım yağlı süt
Ara: 3 siyah kayısı, 3 adet ceviz ve yeşil çay
Öğle: Bir kase çorba, türlü yemeği, bir kase yoğurt ve salata
Ara: Revani tatlısı :2:
Akşam: Portakal ve süt (inş. böyle olur)
Su: 3 litre su
Yeşil çay: 1 fincan
Spor: yok
tamam canım anlaştık bu günden itibaren her akşam yarım saat tempolu bir şekilde yürüme yarışımız başlamış bulunuyor. eğer gücümüz ve zamanımız varsa artar ama eksilmez bu yarım saatlik süre tamammı cicim.
Menümü yazayım bu arada...
Sabah: yarım greyfurt
Kahvaltı: 1 dilim kızarmış t.b ekmek, az peynir, 2 zeytin, maydonoz. dereotu ve kırmızı biberli salata
Ara: yarım ayva
Öğle: greyfurtun diğer yarısı, tavuklu bamya, çorba, sabahki salata ve yoğurt
Ara:1 avuç fındık ve bir ceviz
Akşam: çorba, salata, yoğurtlu brokoli
Ara: herhalde ayvanın diğer yarısını yerim ziyan olmasın
Yatmadan: 1 bardak light süt
3.5 lt su, yeşilçay ve funda, 1.5 saat yürüyüş, 15 dk. ip atlama...
menüm:
Kahvaltı: Bir poğaça, bir muz ve bir bardak yarım yağlı süt
Ara: 3 siyah kayısı, 3 adet ceviz ve yeşil çay
Öğle: Bir kase çorba, türlü yemeği, bir kase yoğurt ve salata
Ara: Revani tatlısı :2:
Akşam: Portakal ve süt (inş. böyle olur)
Su: 3 litre su
Yeşil çay: 1 fincan
Spor: yok
şimdi annacım biz meyveyi nasıl yiyorduk sekercim.. ana öğünde yemişsinnn
çorba ne corbası tavuk yemişsin mercimek falan değildir inş yada sebze corbasında un vs yoktur içinde diğmi tatlım..
o bir avuc olayıda cok fazla sekercim ve arada kuruyemiş yemiyoruz ana öğünde yerkende 12 tane yiyoruz...
sabahla öğle arasındada 4 saatten uzun değilse ara yapma..
aksamda 2 araya gerek yokki canım meyveni yedin yeter süt içicek kadar cok mu acıkıyorsun sen..
menüm
sabah
1brd greyf suyu
kepek ekmekli beyaz peynirli tost,4zeytin
ara:1elma,yarım portakal
öğle:6-7 yaprak sarma,yoğurtlu ıspanak,1dl ekmek
ara:yarım ayva,5-10 tane beyaz leblebi
akşam:ızgara balık,salata,çorba
ara:meyve
hypatia revani olmamışş sporla dengeleyebilirdin,gerçi akşam meyve-sütle geçerse telafi eder sanırım umarım..:)
anna menün yine çok güzel canım
nidahcım sarmanın 2 tanesi 1 dilim ekmek demek canım öğlen 5 dilim ekmek yemiş gibi oldun bence cok olmus.. en azından öğünlere bölebilirdin tatlım öğlen 3 aksam 3 şeklinde 1 öğünde yığılma yapmıssın karbonhidrata..
menüm
sabah
1brd greyf suyu
kepek ekmekli beyaz peynirli tost,4zeytin
ara:1elma,yarım portakal
öğle:6-7 yaprak sarma,yoğurtlu ıspanak,1dl ekmek
ara:yarım ayva,5-10 tane beyaz leblebi
akşam:ızgara balık,salata,çorba
ara:meyve
hypatia revani olmamışş sporla dengeleyebilirdin,gerçi akşam meyve-sütle geçerse telafi eder sanırım umarım..:)
anna menün yine çok güzel canım
yok öğünden önce yedim yarım saat sonra yedim meyveyi tatlım...normal çorba hani yapmıştım ya sebze çorbası o meyvecim mercimek tarhana montide yasak zaten biliyorum meyvem...1 avuç çok mu 5-6 tane fındık vardı ama...:26: ama ara öğün olamsı gerekmiormu hiç... süt bilmem örnek menüde yazıyodu normalde hiç içmem yatarken süt ama bir deneyim dedim acıktığım için değil yani...
nidahcım sarmanın 2 tanesi 1 dilim ekmek demek canım öğlen 5 dilim ekmek yemiş gibi oldun bence cok olmus.. en azından öğünlere bölebilirdin tatlım öğlen 3 aksam 3 şeklinde 1 öğünde yığılma yapmıssın karbonhidrata..
nidahcım teşekkürler öncelikle...senin menüde güzel ama o sarmalar çok fazla bir tanesi 60 kalori sarmanın bu arada bilgin olsun. bence akşam çorba içmezsen balığıda az yersen dengelemiş olursun afiyet olsun canım...
canım mercimek yasak değil sadece yumurta ve etle yemiyorsun mercimeği..
sabahtan 2 tane ara yapmıs oldun bu durumda bence cok fazla yani acıkıyormusun bu kadar onu merak ediyorum sabah kalkınca meyveni yee aradan zamna gecince kahvaltını yap öğleni ye sonra meyveyle ara yap aksamı yee gece gec yatıcaksan yine meyve yada sütle ara yaparsın senin menü cok kalabalık olmus .
fındıkda dediğim gibi 12 taneyi gecmicek ve ana öğünde yenicek kuruyemişler fındığa ilave cevizde yemişsin annacım bence bu menü cok olmus.. tamam doyana kadar yiyorum ama abartı geldi bu kadarıda..
Eki Görüntüle 154203
kızlar bende bundan içtimm az önce şimdide yeşil cayımı içiyorum elmamı bu gün 5e doğru yicem..ligyt olduğu için seker ve kafein oranı düşük fruktoz var içinde. Bence normal kahveye göre cok daha sağlıklı üstelik e vit içeriyor tadınıda beğendim sadece biraz tatlı geldi.. Fruktozdan dolayı
öyle minnosum bi yanlıslık yok..valla ben bayramda anneannemin yaptığı dolmadan küçük bi tencere yediğimi biliyorum tüm gün boyunca bosuna mı kilo aldık biz böyleeneeeeeebı yanlısın vardır emınmısın meyvemm ohaa yaa ben bır tabakta 8-10 tane yerım kı
tamam meyvecim söylediğin için teşekkürler...evet biraz kalabalık oldu haklısın canım daha çok dikkat edicem sağol canımcım...o zaman kuruyemişler ana öğünde meyveler ara öğünde yenecek sadece di mi meyvem doğru anlamış mıyım canım...:44:
ayy bundan bendede var ben cok sevdım meyvem ama cok sekerlı geldı tadı cok guzelde yarım bardak ıcebılıyorum ben normalde cayda seker kullanmam oyuzden galıba ama tok tutuyor ıcerıgındekı lıften kaynaklı galıba
haklısın canım çorbayı çıkarim olmazsa. salatayı bol yapim yoksa doymam:))sağol tatlım
Eki Görüntüle 154203
kızlar bende bundan içtimm az önce şimdide yeşil cayımı içiyorum elmamı bu gün 5e doğru yicem..ligyt olduğu için seker ve kafein oranı düşük fruktoz var içinde. bence normal kahveye göre cok daha sağlıklı üstelik e vit içeriyor tadınıda beğendim sadece biraz tatlı geldi.. fruktozdan dolayı
Eki Görüntüle 154203
kızlar bende bundan içtimm az önce şimdide yeşil cayımı içiyorum elmamı bu gün 5e doğru yicem..ligyt olduğu için seker ve kafein oranı düşük fruktoz var içinde. bence normal kahveye göre cok daha sağlıklı üstelik e vit içeriyor tadınıda beğendim sadece biraz tatlı geldi.. fruktozdan dolayı
nasıl bir şey bu meyvecim kahvemi canım bu hiç görmemiştim de montiye uygun mu acepafiyet olsun canım
ayy dahada sarma yemem ayoll neymıs o oyle bıde ben sarmayı bos yemem yanına ya pılav alırım yada ekmek amanınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?