Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dünki menum
Sabah 12.30
2 yumurtadan soganli omlet
1 ceviz
Kasar peyniri

Aksam 18.30
3 kasik havc taratoe
3 kadik nohut yemeg
Avakafo salatasi
Spor 300 ip atlama
600 puan Yawrukush yaa yarisma icin bugun ve yarin performans sergiöicem ins iki gundur kolum kanadim kalkmiyor ev ocal ucup gidiyor kendime geldim bugun toparlarim ins

Gunaydin canim guzel olmus menun :)
Kofteler hazir mi sen mi yaptin, super gorunuyorlar, gece gece canim cekti :)

3 gundur menulerin guzel olmus canim, cok sevindim..
Dun hic egzersiz yapabildin mi?
Allah kabul etsin orucunu...
Ben yapiyorum kuzum oglum cok seviyor ona yapip buzluga atiyorum onunkilerden otlandim kiyamam ya ekmek arasi gonderim sanada

Günaydın kızlar..
Bugün daha kötüyüm, oğlum da ağlıyor sabahtan beri, başım zonkluyor şu an
Gunaydin canim bu sabah bende yorgun kalktim gece 4 te buyuk oglum ayak istedi 7 ye kadar ayagimdaydi indirince agliyordu 7 de kucuk oglum kalkti buyugu indirdim kucugu aldim ayagima 8 e kadar da onu salladim olmadi en sonhnda kalktilar dundende temizlik yorgunlugum var zaten nasil dinlencez bizz yaa

Evet buz buz hava esimde gec kaldi bizde uyumusuz cocik ayagimda ben de ole uyuyakalmisim adamida gec biraktim valla

Gunaydin canim guzel olmus menun :)
Kofteler hazir mi sen mi yaptin, super gorunuyorlar, gece gece canim cekti :)

3 gundur menulerin guzel olmus canim, cok sevindim..
Dun hic egzersiz yapabildin mi?
Allah kabul etsin orucunu...

Amin sağol kaptanım
evet dün epey spor yaptım
1 saatten fazla yürüyüş yapmışımdor

Canım hangi probiyotik ve balık yağını kullandın bende kullanıyorum ama 3 buçuk yaşında olmasına rağmen 14 kiloyu göremedik daha

Eline saglik kuzum

Allah yardımcın olsun canım başka biri uyandırdı herhalde kafasını kırarız ama kuzular uyandirinca gikimiz cikmiyor. Benim oğlum da bir aralar 6 buçukta uyaniyordu eşim bir pazar beni 10 da uyandırdı diye bütün gün aglamisligim var ama söz konusu oğlum olunca 6 buçukta oyuncak oynuyordum :)

Konulara hakim olamıyorum abla ya yanlış anladım
[/QUOTE]
Cok yogunsun canim normal, iyi ol yeter :)

Menulerin eskisi gibi olsa keske, neyse islerin biraz hafiflese, menu duzenin eskiye doner kuzum..
Birde busecim adimlarinin puanini hesapla , 100 adim 5 puan canim.
10000 adim 500 puan...
[/QUOTE]
Hemde nasıl özellikler İstanbul'da buyumemis biri için daha zor. Oğlum doğduğunda eşimin işi nedeniyle 2 yıl Adana'da yaşamıştık İstanbul'dan sonra cennet gibiydi :)

aceleyle yaptım hepsini
üstümü 5 dk giyindim makyajimi yapamadim .
vaktim dar.
7:30 ta evden çıktım.
ekmek arasi yaptım eşime hergün yapıyorum.
o 8:30 ta çikiyor evden.
beraber edelim desem ben 8:15 e kalkıyom diyo 5 dk giyin kızı yukardaki babaanneye birak çik.

bu aralarda sabah rutini bozuldu.
5 te kalkıyordum
hasta olunca hiç hal kalmayinca uykumu çekemiyorum.
çalışan kadin olmak çok zor.
Çalışan hele eşi daha çok calisan kadın olmak da çok zor Allah yardımcımız olsun valla çocuk ev iş derken harap oluyoruz. Şuan çalışmıyorum ama seni çok iyi anlıyorum canım inşallah işte ve hayatında emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alırsın
Son isimde karşılığını alamadığım için ayrılmıştım evde oturmak daha zormus

Evde leslie yapabilirsin Deryacim.
Nasil gecti hafta sonunuz, kuzun nasil?

Ablacım yeniden çocuk mu istiyorsun
[/QUOTE]
Yok canimin ici ben degil, karistirdin sen :)))

Biraz zamana ve akisina birak tugbacim.
Kotu dusunme...
Iyiyiz bizler, ozledik seni :)

Canimmm sag salim dondun mu evine, gozunuzaydin, ozledik artik, sohbete bekliyoruz Filizcanim..

Harikasin Aslicim, bu hafta bomba gibi geliyorsun.

Cok gecmis olsun Fatimem nasilsin bugun?
[/QUOTE]
Canm yine bi arkadastan bağlandım ne yapıyosunuz bakmak için bende son gaz temizliğe devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…