- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Ben yapiyorum kuzum oglum cok seviyor ona yapip buzluga atiyorum onunkilerden otlandimGunaydin canim guzel olmus menun :)
Kofteler hazir mi sen mi yaptin, super gorunuyorlar, gece gece canim cekti :)
3 gundur menulerin guzel olmus canim, cok sevindim..
Dun hic egzersiz yapabildin mi?
Allah kabul etsin orucunu...
Gunaydin canim bu sabah bende yorgun kalktim gece 4 te buyuk oglum ayak istedi 7 ye kadar ayagimdaydi indirince agliyordu 7 de kucuk oglum kalkti buyugu indirdim kucugu aldim ayagima 8 e kadar da onu salladim olmadi en sonhnda kalktilar dundende temizlik yorgunlugum var zaten nasil dinlencez bizz yaaGünaydın kızlar..
Bugün daha kötüyüm, oğlum da ağlıyor sabahtan beri, başım zonkluyor şu an
Evet buz buz hava esimde gec kaldi bizde uyumusuz cocik ayagimda ben de ole uyuyakalmisim adamida gec biraktim vallaGünaydin
dün akşam balığı dondurucudan çikartmasi çözülmesi uzun sürdü
8 de yemek bitti .
ama çok yorgundum.
yorgun halimle mutfagi toparladim. süpürdüm tezgah temizliği...
bu akşam tavuk izgara var. onu eşim yapacak. tavuk eşimin işi
bugün de geç kalktım az daha işe geç kaliyordum yarim saatte üstümü giyindim çiktim
ekmek arasi peynir domates koydum. poğaça alacagima bunu yapsam daha sağlıklı diye düşündüm.
eşimede yaptım..
uyuyakalmişim nabim..
bu havalarda soğudu.. yagmur yağacak
mont zamani geldi.
ben montumu giyip çiktim ...allahtan montlari yıkamişim önceden :)
Teşekkür :)Boşver sağlık olsun. Gelmiş geçmiş olsun.
Cok gecmis olsn canim. Parol ic olmazsa o biraz dinlendirir. Sicak corba ic ve dinlen mutlaka.Günaydın kızlar..
Bugün daha kötüyüm, oğlum da ağlıyor sabahtan beri, başım zonkluyor şu an
Gunaydin canim guzel olmus menun :)
Kofteler hazir mi sen mi yaptin, super gorunuyorlar, gece gece canim cekti :)
3 gundur menulerin guzel olmus canim, cok sevindim..
Dun hic egzersiz yapabildin mi?
Allah kabul etsin orucunu...
Canım hangi probiyotik ve balık yağını kullandın bende kullanıyorum ama 3 buçuk yaşında olmasına rağmen 14 kiloyu göremedik dahaAllah bahtini acik etsin canim gozunuz aydin hayirli evlat olsun insallah.
Biraz sosis derken tam miktar alalim
Benim oglanda oyle istahsizdi probiyetik ve balik yagi vermeye basladim kilosu tavan yapti.13 kilodan 17 kiloya zipladi canim baya etkisi oldu bizim velede
Tabikide dk si 2 puan
Valla ilaclarin yapamadigini nisasta yapti sastim bende yoksa bugun cildiyeye gidicektik
Heya evi kaldirdim ayaga lesim cikti bugun sen naptin bacim sporlari
Aras krese devammi ediyor simdi kuzum.
Baya kacamskli olmus tatlim odul ogunu degil odul gunu olmus resmen ama arada insan bole mutlu oluyor afiyet olsun.
Ajvar i merak ettim nasil bisey kaptanim.
Tutabildiysen bravo sana en guzelini yapmissin
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
PAZARTESI GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Kozmogirl17
Gonulmeyvesi SPOR? Harpy kanadali35 Deryaondiet Yawrukush Madamesnow Sibal57 MUAF Metem tomrs 10DK Y SPOR? Haeshin besive AKovser fmad Hulyaa23 Melegimkorusun MigiMadid Selsalan Akrrep Ucyuzbesyuz Huzurvermeyolunda
Allah yardımcın olsun canım başka biri uyandırdı herhalde kafasını kırarız ama kuzular uyandirinca gikimiz cikmiyor. Benim oğlum da bir aralar 6 buçukta uyaniyordu eşim bir pazar beni 10 da uyandırdı diye bütün gün aglamisligim var ama söz konusu oğlum olunca 6 buçukta oyuncak oynuyordum :)Gunaydin canim bu sabah bende yorgun kalktim gece 4 te buyuk oglum ayak istedi 7 ye kadar ayagimdaydi indirince agliyordu 7 de kucuk oglum kalkti buyugu indirdim kucugu aldim ayagima 8 e kadar da onu salladim olmadi en sonhnda kalktilar dundende temizlik yorgunlugum var zaten nasil dinlencez bizz yaa
Amin tatlım çok sağol :)Çok çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış allah beterinden korusun
Konulara hakim olamıyorum abla yaGuzel bir gune uyanirsin insallah busem, malesef robot degil insaniz, kendi cocugumuza bile tahammul etmek cok zor zaman zaman..
Canim cok sukur verilmis sadakaniz varmis, Istanbulun trafigi malesef cok kotu..
Evine ulasmissin cok sevindim..
Evet canim, Vanessa var ya arkadasim, onun oglu Oscar ile Aras yakin arkadas.
Oscar bugun Arasin kresine basladi, bende biraz daha deneyeyim Oscarda var diye dusundum.
Masallah diyeyim bugun Oscari okulda gorunce cok sevindi Aras, ikiside beraber oynamis hep :)
Ajvara gelince kendim yaptim, cok az tereyaginda sogan, biber, domatesi menemen gibi pisirdim, azicik kasar peyniri serptim, sonrada kozlenmis, soyulmus ,kucuk kucuk kesilmis patlicanlari ekledim tavaya soteledim, cam kavanoza koydum, bizde 1 hafta surmez bitmesi, hemen tuketiliyor :)
Canim avari yukarida da yazmistim, sanada yazayim,soyle ki, cok az tereyaginda sogan, biber, domatesi menemen gibi pisirdim, azicik kasar peyniri serptim, sonrada kozlenmis, soyulmus ,kucuk kucuk kesilmis patlicanlari ekledim tavaya soteledim, cam kavanoza koydum, bizde 1 hafta surmez bitmesi, hemen tuketiliyor :)
Et yemeklerinin yaninda, meze -salata gibi ya da kahvaltida tuketiyoruz :)
Afiyet olsun canim,doner ne guzel gozuktu yaaa :))
Yok canimin ici ben degil, karistirdin sen :)))
Biraz zamana ve akisina birak tugbacim.
Kotu dusunme...
Iyiyiz bizler, ozledik seni :)
Canimmm sag salim dondun mu evine, gozunuzaydin, ozledik artik, sohbete bekliyoruz Filizcanim..
Harikasin Aslicim, bu hafta bomba gibi geliyorsun.
Cok gecmis olsun Fatimem nasilsin bugun?
bu aralarda sabah rutini bozuldu.Evet buz buz hava esimde gec kaldi bizde uyumusuz cocik ayagimda ben de ole uyuyakalmisim adamida gec biraktim valla
aceleyle yaptım hepsiniDun bende sabah gec kalktim okula zor yetistirdim cocuklari, ekmek arasi hic yoktan iyidir canim.
Gunun guzel gecer umarim..
Canim her firsatta, bebisin izin verdikce dinlen, ev isleri ve yemek vs ile hic ugrasma bugun.
Cocugundan her firsat buldugunda dinlen, annen gelebilirse mesela yardim iste Fatimem..
Çalışan hele eşi daha çok calisan kadın olmak da çok zorbu aralarda sabah rutini bozuldu.
5 te kalkıyordum
hasta olunca hiç hal kalmayinca uykumu çekemiyorum.
çalışan kadin olmak çok zor.
Gerçekten güzel bir hediyeymis güle güle kullanın5, evlilik yıl dönümü için eşimle ben iphone 7 aldik.
bence en güzel evlilik yıl dönümü hediyesi:)
Evde leslie yapabilirsin Deryacim.Kitap ve kahve keyfi yapabildigim gunler kendimi sansli hissediyorum ben ne guzel:)
Ev islerin bitmistir insallah canim,Aras iyi cok sukur , iyilesti, sordugun icin tesekkur ederim
Tamam canim haber verdigin icin sagol, netin gelince bekliyoruz.
Menun , suyun guzel canim.
Nasil alisabildin mi diyet duzenine?
Canim tamamen tuzu cikartma hayatindan.
Iyisin simdi umuyorum.
Ne guzel harika bir sey yapiyorsun.
Hergun hellim yerken kulaklarini cinlatiyorum :)
Ne guzel, ne kadar kalacaksiniz, is icin mi gittiniz?
Ara verince cok zor oluyor canim benim icin hele ki burda cok soguk havalar. Spora hala baslayamadim. Olmadi once evde hafiften deneyecegim amahiic canim istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?