Ben sadece saglikli beslenerek 2 haftada 2.800 gram verdim. Cunku emzirme donemindeyim sut olsun diye ne bulursam yiyordum. Tatli ekmek meyve abur cubur vs.. yedikcede midem genisledi sanirim doymak bilmiyordum. Sonra aynalara bakamaz olunca gerceklerle yuzlestim ve diyet yapmaya karar verdim.Bu haftra da devam, canim ama 1500 kalori bu hafta. gecen hafta cook ac kaldim ve cok sagliksiz seyler yedim
Haklisin canim, bir turlu motive olamiyorum. Olmadi diyetisyene gideyim o zaman daha iyi motive olurum.Ben sadece saglikli beslenerek 2 haftada 2.800 gram verdim. Cunku emzirme donemindeyim sut olsun diye ne bulursam yiyordum. Tatli ekmek meyve abur cubur vs.. yedikcede midem genisledi sanirim doymak bilmiyordum. Sonra aynalara bakamaz olunca gerceklerle yuzlestim ve diyet yapmaya karar verdim.
Yani diyecegim o ki diyetteki asil amac saglikli beslenmek olmali . Saglikli beslenince bir sure sonra kilolar kendiligine gidiyor zaten.
Cok tesekurlerCanim henuz listede degilsin o yuzden bu cuma tartilamaman sorun olmaz, evine dondugunde tartilir guncel kilonu yazarsin.
Bu arada simdiden keyifli gezmeler, bol eglenceler :)
Süpersin❤Sagol Ozlemcim, ailecek gezmeye gezmeye paslanmisiz, aksam yataga zor attim kendimi
Menun ve su miktarin guzel canim, ben seni spordan muaf tutayim birkac gun, iyi hissedene kadar.
Canim menu guzel olmus,Kızlar kafayı yemek üzereyim birinci sınıf annesi olmak ne lanet ne pis ne berbat bişeymiş. Şu an sinirlerim öyle gergin ki anlayabilirim.
Menümü vereyim. Bi tanesini babasına sattım soğumaya kaçtım odaya. Berbat durumdayım.
Sen 9 saat bağıra çağıra ders anlat eve gel bi de iki tane isteksiz cadıyla uğraş.
Menümü vereyim kızlar. Bu arada kilom 72.6 çıktı cumaki kilomu hatırlamıyorum bile beynim yandı.
Menüm
İki büyük porsiyon işkembe+paça karışımı az sulu sadece haşlanmış
Marul salatası
Turşu
Bir avuç ceviz fındık karışımı
İki keto browni
Spor akşama kadar ders anlatma kafa patlatma.
Çok bozuğum kızlar valla keyfim yok sizi okuyup yatacağım. Kimse çıkmasın önüme barut fıçısı gibiyim.
Buyuk 2.5 yasinda bazen ben kardesini uyuturken oda tvye bakiyor ozaman uyuya kaliyor ama kendi uyumasi cok geci buluyor kendisi birakcak gibi bazen kendim uyucam diyor buyumus adam olmus gecen gun annem babam kutay gidin atta diyor o evde tek kalcakmis ne ara buyudun diyorum valla gecede uyaninca herzaman olmuyorda ya cok agliyor yada yanimiza gelip bizim yatakta ayagima almami istiyorbüyüğü kaç yaşında.
yatmadan önce sütünü ver uyusun gece uyanirsa elleme uyuyormuş gibi yap. alışmasi lazim.
Keten tohumu unu 1 bardak kadar,2 yumurta,1 kutu krem peynir tuz,krem peynirle kasari yari yariyada kullanabilrsin,fena olmadiÇarşamba günü aynı pizzadan yapacağım şimdi anneme anlatıyordum. Keten tohumu koyduğumda tahin koymama gerek kalmıyor değil mi. Cevizli yaptım bi kere fena olmadı. Bu sefer keten tohumu koymayı planlamıştım.
cok gecmis olsun canim, tek iyi olun, saglikli olun da yine verirsin o aldigin kiloyu canim.kızlar ya kbakmayın haftasonu oglum cok kotuydu ıshal kusma tum geceyı acılde gecırdık dun de eşim hastalandı mıde bulantısıyla yıne acıle gttık serum verdıler cok yorucu gectı bu üç gün oyuzden gıremedım yedıklerımede dıkkat edemedım kesın verdıgım 1kiloyu aldım(( yarın dan itibaren toparlamaya calısacgım tabı ıyıleşirlerse
Valla bir tek onda susuyor yoksa kiyameti kopariyor. Mecbur kaldikAyyy oo daha zor ama yaa yapamam ben hic alistirmadim ole ayakta en azindan bende uyuyorum robot gibi uyusamda
Cok gecmis olsun Allahim sifa versinkızlar ya kbakmayın haftasonu oglum cok kotuydu ıshal kusma tum geceyı acılde gecırdık dun de eşim hastalandı mıde bulantısıyla yıne acıle gttık serum verdıler cok yorucu gectı bu üç gün oyuzden gıremedım yedıklerımede dıkkat edemedım kesın verdıgım 1kiloyu aldım(( yarın dan itibaren toparlamaya calısacgım tabı ıyıleşirlerse
Sagol canm inandiktan sonra evdede zayiflanir ama diyetisyene gitmek daha motive ediyorsa gidebilirsin . Bizim arkadas diyetisyene gidiyor bu ay 4 kilo verdi. O da kiloyu az az veriyor ama saglikli veriyor.Haklisin canim, bir turlu motive olamiyorum. Olmadi diyetisyene gideyim o zaman daha iyi motive olurum.
Emzirme doneminde cok guzel kilolar gidiyor tabiki dikkat edersen, masallah cok ghuzel vermissin canim
ayda 4 kilo versem super olurValla bir tek onda susuyor yoksa kiyameti kopariyor. Mecbur kaldik
Cok gecmis olsun Allahim sifa versin
Sagol canm inandiktan sonra evdede zayiflanir ama diyetisyene gitmek daha motive ediyorsa gidebilirsin . Bizim arkadas diyetisyene gidiyor bu ay 4 kilo verdi. O da kiloyu az az veriyor ama saglikli veriyor.
Canım menünü bir günlük zannettim maşallah daha yok mu diyecektim sonra farkettimCumartesi menüsü
Domates
Salatlaık
2 dilim kepekli ekmek
2 dilim süzme peynir
Zeytin
Bir adet sucuklu yumurta
Akşam
Bir kepçe tarhana çorbasu
Bi tane karnı yarık
3y.k bulgur pilavı
Salata
Pazar menüsü
Sabah
4 5 çatal patates kızartmasu
Dımates
Salatalık
Peynir 3 çatal
Zeytin
3 dilim kepekli ekmek
Ara
1 porsiyon meyve
İkindi
Bir bardak süt
Dut kurusu
Akşam
Bir keçpe çorba
4.y.k patlıcan
3.y.k makarna
Pazartesi.menüsü
Bir pasta tabağı sucuklu yumurta
3 dilim kepekli.wkmek
Domates
Salatalık
Peynir
Zeytin
Akşam
Yarım ekmek tavuk döner
Bir bardak ayran
Misafirlikteydij çayda
İki bardak çay
İki tane lokma tatlısı minik
Bide halka tatlısının ucundan kırdım az
Bugün ise oruca niyetlendim sahur yok
Yatmadan bi bardak kiraz sapı çayı içtim
Aynen hava çok soğudu birden ya montları çıkarmadım ben daha ama zamanı gelmişGünaydin
dün akşam balığı dondurucudan çikartmasi çözülmesi uzun sürdü
8 de yemek bitti .
ama çok yorgundum.
yorgun halimle mutfagi toparladim. süpürdüm tezgah temizliği...
bu akşam tavuk izgara var. onu eşim yapacak. tavuk eşimin işi
bugün de geç kalktım az daha işe geç kaliyordum yarim saatte üstümü giyindim çiktim
ekmek arasi peynir domates koydum. poğaça alacagima bunu yapsam daha sağlıklı diye düşündüm.
eşimede yaptım..
uyuyakalmişim nabim..
bu havalarda soğudu.. yagmur yağacak
mont zamani geldi.
ben montumu giyip çiktim ...allahtan montlari yıkamişim önceden :)
AY canım kıyamam ya ALLAH şifa versinGünaydın kızlar..
Bugün daha kötüyüm, oğlum da ağlıyor sabahtan beri, başım zonkluyor şu an
Aynen foto çok işe yarıyor kendin de daha kontrollü oluyorsunfoto çekip atmak daha mantıklı buluyorum bende yapıcam :) eleştirin beni eleştirinnn
Canım ALLAH şifa versinArkadaslar gunaydin dub sabah girdim daha da giremedim herkesten özür dileril birinin atesi vardi birinin asisi vardi haatane market tüm gun kisturna eve gel yemek ekmek uyut derken wn son sayfya girmisim yatakts oyle uyuyuya kalmisim
Menü iyi gibi canımmGünaydın herkesemenümü yazayım tartı veremiyorum şuan pili yok tartımın unutmaz alırsam tartıdaki rezilliğimi çarşaf çarşaf sericem buraya neyse yapacak bişey yok ilk gün menüsü geliyor
Pazartesi menüsü
Sabah 10
Bir domates iki yeşil biber bir tutam maydanoz bir kaç limon dilimi yedi kendi yaptığım kırma yeşil zeytin tuzu çok az bir kaç turşu biber iki kibrit kutusu peynir bir kaşık zeytinyağı ile salata yaptım bir dilim ekşi mayalı ekmek ile yedim
Saat 2 gibi arkadaşa gittim
Bir fincan kahve
Bir dilim bitter
Bir saat kadar sonra bir dilim elma
İki dilim mandalina
Akşam 7
Bir kase domates salatası
Yaklaşık iki üç kaşık haşlanmış pancar salatası içinde maydonoz nane sarımsak bir kaşık yağ sirke ve limon vardı
Yanında iki parça önce haşlanmış sonra fırınlanmış et
Ve 1 buçuk litre kadar su şekersiz çay ve kahve
Bundan sonraki planım bu iki ana bir ara öğün şeklinde olacak nasipse miktarlar çok gelebilir ama zamanla düşecek o da
Canım ALLAH şifa versin dikkat ett sağlığınakızlar ya kbakmayın haftasonu oglum cok kotuydu ıshal kusma tum geceyı acılde gecırdık dun de eşim hastalandı mıde bulantısıyla yıne acıle gttık serum verdıler cok yorucu gectı bu üç gün oyuzden gıremedım yedıklerımede dıkkat edemedım kesın verdıgım 1kiloyu aldım(( yarın dan itibaren toparlamaya calısacgım tabı ıyıleşirlerse
afiyet olsun canim. Ben menunu cook begendim hem cesitli hem vitaminli. Su biraz az geldi sadece.Günaydın herkesemenümü yazayım tartı veremiyorum şuan pili yok tartımın unutmaz alırsam tartıdaki rezilliğimi çarşaf çarşaf sericem buraya neyse yapacak bişey yok ilk gün menüsü geliyor
Pazartesi menüsü
Sabah 10
Bir domates iki yeşil biber bir tutam maydanoz bir kaç limon dilimi yedi kendi yaptığım kırma yeşil zeytin tuzu çok az bir kaç turşu biber iki kibrit kutusu peynir bir kaşık zeytinyağı ile salata yaptım bir dilim ekşi mayalı ekmek ile yedim
Saat 2 gibi arkadaşa gittim
Bir fincan kahve
Bir dilim bitter
Bir saat kadar sonra bir dilim elma
İki dilim mandalina
Akşam 7
Bir kase domates salatası
Yaklaşık iki üç kaşık haşlanmış pancar salatası içinde maydonoz nane sarımsak bir kaşık yağ sirke ve limon vardı
Yanında iki parça önce haşlanmış sonra fırınlanmış et
Ve 1 buçuk litre kadar su şekersiz çay ve kahve
Bundan sonraki planım bu iki ana bir ara öğün şeklinde olacak nasipse miktarlar çok gelebilir ama zamanla düşecek o da
Kızlar ben bu pizza hamurunu da sevdim geçen hafta yapmıştımKeten tohumu unu 1 bardak kadar,2 yumurta,1 kutu krem peynir tuz,krem peynirle kasari yari yariyada kullanabilrsin,fena olmadi
wuuwuu 3 gunde 750 gr super ve artik 70lere vedaaCuma günkü kilom
70.500
Öğlen
70. 100
Bugünkü kilom
69.750
Dün kilo bildirememiştim :)
cok gecmis olsun canim.Slm herkese benim oğlan akşam ateşlendi 2 3 saat ancak uyumusumdur sabahta benim doktor randevum vardı oraya gittim bu saate kadar bişey yiyemedim oğlan aynı benim grip devam ediyoevde çok çok az low carb kek vardı ucundan onu yedim kahve ile şimdi low carb baget ekmek yaptım eğer güzel olursa eklerim tarifini
Tabi canim nasil susuyorsa ole uyutcan cocuklara gore hareket ediyoruz artik yapcak bisi yok allah yardimciniz olsun ama isiniz zorValla bir tek onda susuyor yoksa kiyameti kopariyor. Mecbur kaldik
Cok gecmis olsun Allahim sifa versin
Sagol canm inandiktan sonra evdede zayiflanir ama diyetisyene gitmek daha motive ediyorsa gidebilirsin . Bizim arkadas diyetisyene gidiyor bu ay 4 kilo verdi. O da kiloyu az az veriyor ama saglikli veriyor.
Oysss kiyamam canim ya gecmis olsun cokkkSlm herkese benim oğlan akşam ateşlendi 2 3 saat ancak uyumusumdur sabahta benim doktor randevum vardı oraya gittim bu saate kadar bişey yiyemedim oğlan aynı benim grip devam ediyoevde çok çok az low carb kek vardı ucundan onu yedim kahve ile şimdi low carb baget ekmek yaptım eğer güzel olursa eklerim tarifini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?