Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar ya kbakmayın haftasonu oglum cok kotuydu ıshal kusma tum geceyı acılde gecırdık dun de eşim hastalandı mıde bulantısıyla yıne acıle gttık serum verdıler cok yorucu gectı bu üç gün oyuzden gıremedım yedıklerımede dıkkat edemedım kesın verdıgım 1kiloyu aldım(( yarın dan itibaren toparlamaya calısacgım tabı ıyıleşirlerse

Bu haftra da devam, canim ama 1500 kalori bu hafta. gecen hafta cook ac kaldim ve cok sagliksiz seyler yedim
Ben sadece saglikli beslenerek 2 haftada 2.800 gram verdim. Cunku emzirme donemindeyim sut olsun diye ne bulursam yiyordum. Tatli ekmek meyve abur cubur vs.. yedikcede midem genisledi sanirim doymak bilmiyordum. Sonra aynalara bakamaz olunca gerceklerle yuzlestim ve diyet yapmaya karar verdim.
Yani diyecegim o ki diyetteki asil amac saglikli beslenmek olmali . Saglikli beslenince bir sure sonra kilolar kendiligine gidiyor zaten.

Haklisin canim, bir turlu motive olamiyorum. Olmadi diyetisyene gideyim o zaman daha iyi motive olurum.
Emzirme doneminde cok guzel kilolar gidiyor tabiki dikkat edersen, masallah cok ghuzel vermissin canim

Canim menu guzel olmus,
canim zor oluyo biliyorum kizina strese girdigini belli etme basarisizim hissini yasar,allah yardimcin olsun
Bide keto browni nasil oluyo

büyüğü kaç yaşında.
yatmadan önce sütünü ver uyusun gece uyanirsa elleme uyuyormuş gibi yap. alışmasi lazim.
Buyuk 2.5 yasinda bazen ben kardesini uyuturken oda tvye bakiyor ozaman uyuya kaliyor ama kendi uyumasi cok geci buluyor kendisi birakcak gibi bazen kendim uyucam diyor buyumus adam olmus gecen gun annem babam kutay gidin atta diyor o evde tek kalcakmis ne ara buyudun diyorum valla gecede uyaninca herzaman olmuyorda ya cok agliyor yada yanimiza gelip bizim yatakta ayagima almami istiyor

Keten tohumu unu 1 bardak kadar,2 yumurta,1 kutu krem peynir tuz,krem peynirle kasari yari yariyada kullanabilrsin,fena olmadi

cok gecmis olsun canim, tek iyi olun, saglikli olun da yine verirsin o aldigin kiloyu canim.

Ayyy oo daha zor ama yaa yapamam ben hic alistirmadim ole ayakta en azindan bende uyuyorum robot gibi uyusamda
Valla bir tek onda susuyor yoksa kiyameti kopariyor. Mecbur kaldik
Cok gecmis olsun Allahim sifa versin
Haklisin canim, bir turlu motive olamiyorum. Olmadi diyetisyene gideyim o zaman daha iyi motive olurum.
Emzirme doneminde cok guzel kilolar gidiyor tabiki dikkat edersen, masallah cok ghuzel vermissin canim
Sagol canm inandiktan sonra evdede zayiflanir ama diyetisyene gitmek daha motive ediyorsa gidebilirsin . Bizim arkadas diyetisyene gidiyor bu ay 4 kilo verdi. O da kiloyu az az veriyor ama saglikli veriyor.

ayda 4 kilo versem super olur bakalim yarin sabaha randevu aldim

Canım menünü bir günlük zannettim maşallah daha yok mu diyecektim sonra farkettim ALLAH kabul etsin canımm
Aynen hava çok soğudu birden ya montları çıkarmadım ben daha ama zamanı gelmiş
Günaydın kızlar..
Bugün daha kötüyüm, oğlum da ağlıyor sabahtan beri, başım zonkluyor şu an
AY canım kıyamam ya ALLAH şifa versin
foto çekip atmak daha mantıklı buluyorum bende yapıcam :) eleştirin beni eleştirinnn
Aynen foto çok işe yarıyor kendin de daha kontrollü oluyorsun
Arkadaslar gunaydin dub sabah girdim daha da giremedim herkesten özür dileril birinin atesi vardi birinin asisi vardi haatane market tüm gun kisturna eve gel yemek ekmek uyut derken wn son sayfya girmisim yatakts oyle uyuyuya kalmisim
Canım ALLAH şifa versin
Menü iyi gibi canımm
Canım ALLAH şifa versin dikkat ett sağlığına

afiyet olsun canim. Ben menunu cook begendim hem cesitli hem vitaminli. Su biraz az geldi sadece.

Amaan benim tartimin pili var da ne oluyor hep arti gosteriyor son zamanlarda

Keten tohumu unu 1 bardak kadar,2 yumurta,1 kutu krem peynir tuz,krem peynirle kasari yari yariyada kullanabilrsin,fena olmadi
Kızlar ben bu pizza hamurunu da sevdim geçen hafta yapmıştım

Eklentiler

• B0A4B77D-1DC0-49D9-A8E0-A61425B9396B.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 27
Slm herkese benim oğlan akşam ateşlendi 2 3 saat ancak uyumusumdur sabahta benim doktor randevum vardı oraya gittim bu saate kadar bişey yiyemedim oğlan aynı benim grip devam ediyo evde çok çok az low carb kek vardı ucundan onu yedim kahve ile şimdi low carb baget ekmek yaptım eğer güzel olursa eklerim tarifini

cok gecmis olsun canim.
Masallah hastaliga kosusturmaya ragmen tam gaz devam ediyorsun

Tabi canim nasil susuyorsa ole uyutcan cocuklara gore hareket ediyoruz artik yapcak bisi yok allah yardimciniz olsun ama isiniz zor

Oysss kiyamam canim ya gecmis olsun cokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…