- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Hoşbuldum teşekkür ederim yalnız ben buranın müdavimiyim zaten eski kaptanıyım bunu en iyi ben bilirim@ozenti ,@tuzsuz_ruh hos geldiniz ! are you girls ready,kapidan bakip kacip gitmeyin burasi eksin istiyor ona gore
Hellimmmmm bayılırım hellimeeee bende var Şuan ben çekeyim atayım istersen hatta ev yapımı da markette varGuzel menu ,guzel spor, guzel su canim..
Canim persembe alisveris gunum cekecegim fotosunu hellimin.
Ajvar hazir satiliyor ama ben hazir gida almak istemedigimden kendim yapiyorum.
Bu video bulabildigim en iyi video.
Ben sogani , ardindan biber ve patlicani, ardindan domates ve sarimsagi ekliyorum ve blenderdan gecirmiyorum o sekilde puturlu daha hosuma gidiyor ve maydanoz koymuyorum.
Bu balkan ulkelerinde cok sevilen , geleneksel bir sos :)
teşekkür ediyorum datlım benim hoşbuldumCanimin ici hepimiz iyiyiz cok sagol, Akin ,Aras okulda.
Sizde ne var ne yok, nasil oldu kuzular?
Cok guzel canim, duzenli bir sekilde gidecek kilolar, goreceksin :)
60i gorduysen buna dur deme zamani gelmis demektir kuzum :)
insallah 6lar ucundan gorunur canim :)
Nasilsin?
Canim dualarim seninle, cok guzel gecsin tum sinavlarin insallah.
Allah zihin acikligi versin, emeklerini zayi etmesin..
Ahh ahh cocuklar hasta olmasin yaa, hemen gecsin tum kizarikliklar, rahatsizliklar canim..
Nasilsin canim, kosturuyorsun, her sey yolunda mi?
Kabul etmek ne demek, hosgeldin aramiza canim..
ketojenik yapıyordun sen bir ara çok da güzel gidiyordu tatile gittin sende ipin ucunu kaçırdın sanırım ben gibiTuzsuzum kilolari aldim ha vereyim ha duserim derken 80 i astim burdayim simdi cok sukur,bi ricam olcak simdi carsamba gunu aksam Italya'ya gidiyoruz gezicez oyle 4 gun,menu paylasirim insallah problem olmaz ama cuma gunu evde olmucam icin tartilamam
Ahahahahhaja estağfirullah yok o bir bunalım anıydı canım tüm yaz kafa dinledim Kıbrıs’a tatile gittim iki hafta önce geldim kendime de geldim çok şükür iyiyimAh canım nasılsın yaahoşgeldin. özledik tabi ya en son görüştüğümüzde çok bezdirmiştik seni. Şimdi nasılsın?
Dedi yaa canım ama bugün azmettim resmen. Arkadaş kek getirdi tadına bile bakmadım
Bu sabah da az yedim sorma biraz içimde kaldı..
Ders iyiydi canım yaa çok keyifliydi benim için. Çocuklar çok tatlıydı cingöz gibi dinlediler beni..
Canım tuz konusunu idrak ettim ben zor yoldankesmem bi daha ..
Bu arada sabah koşturmacadan tartılmayı unuttumayrıca kaç gündür wc de yok yarın inşallah wcli bildirim yapayım ben.
Afiyet olsun kaptişim hellim nereden geliyor? Güzeldir inşallah hellimin kötüsü hiç güzel olmuyor..
teşekkür ederimÇalışan hele eşi daha çok calisan kadın olmak da çok zorAllah yardımcımız olsun valla çocuk ev iş derken harap oluyoruz. Şuan çalışmıyorum ama seni çok iyi anlıyorum canım inşallah işte ve hayatında emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alırsın
Son isimde karşılığını alamadığım için ayrılmıştım evde oturmak daha zormus
ayakta sallanmak zor oluyor ben yapmıyorum yatagina yatiyorum beşiği sallıyorum.Gunaydin canim bu sabah bende yorgun kalktim gece 4 te buyuk oglum ayak istedi 7 ye kadar ayagimdaydi indirince agliyordu 7 de kucuk oglum kalkti buyugu indirdim kucugu aldim ayagima 8 e kadar da onu salladim olmadi en sonhnda kalktilar dundende temizlik yorgunlugum var zaten nasil dinlencez bizz yaa
geçmiş olsun kevsercim. (adini bilmiyorum ama)Sağol canım, dikkat etmeden geçti artık iyice hasta oldum
Çok sağol canım..
Daha kötüyüm maalesef.
harika menü ellerine sağlık:)Günaydın herkesemenümü yazayım tartı veremiyorum şuan pili yok tartımın unutmaz alırsam tartıdaki rezilliğimi çarşaf çarşaf sericem buraya neyse yapacak bişey yok ilk gün menüsü geliyor
Pazartesi menüsü
Sabah 10
Bir domates iki yeşil biber bir tutam maydanoz bir kaç limon dilimi yedi kendi yaptığım kırma yeşil zeytin tuzu çok az bir kaç turşu biber iki kibrit kutusu peynir bir kaşık zeytinyağı ile salata yaptım bir dilim ekşi mayalı ekmek ile yedim
Saat 2 gibi arkadaşa gittim
Bir fincan kahve
Bir dilim bitter
Bir saat kadar sonra bir dilim elma
İki dilim mandalina
Akşam 7
Bir kase domates salatası
Yaklaşık iki üç kaşık haşlanmış pancar salatası içinde maydonoz nane sarımsak bir kaşık yağ sirke ve limon vardı
Yanında iki parça önce haşlanmış sonra fırınlanmış et
Ve 1 buçuk litre kadar su şekersiz çay ve kahve
Bundan sonraki planım bu iki ana bir ara öğün şeklinde olacak nasipse miktarlar çok gelebilir ama zamanla düşecek o da
Canim kaledion du prebiyotigi oceanda balik yagi bizkmki 13 kiloydu bunlari kullanmaya basladim cok istah acti kucugede maflor damla kullaniyorum sizinkinde ise yaramadi demek canim siz ne kullaniyorsunuz kiCanım hangi probiyotik ve balık yağını kullandın bende kullanıyorum ama 3 buçuk yaşında olmasına rağmen 14 kiloyu göremedik daha
ben kıza balık yagı verdim iştah açiyor.:)Canim kaledion du prebiyotigi oceanda balik yagi bizkmki 13 kiloydu bunlari kullanmaya basladim cok istah acti kucugede maflor damla kullaniyorum sizinkinde ise yaramadi demek canim siz ne kullaniyorsunuz ki
Ben sana yorumvyapmismiydim hatirlayamadim kuzum ama sanirim evde zeytin bitti 4 zeytin ne yaa disinin kavuguna gitmemistir canim hem gecen senin yapamadigini kaptanimiz yapti zeytin cekirdeklerinden 4 yazdiSabah
1 krep içine labne 4 zeytin
Ara 1 lt su çay vs..
Öğlen
2 kap çorba
Ara
2 kase yoğurt
8 badem
2 kare bitter
Akşam
Yeşil mercimekli çorba
Kırmızı et
Az slata
Spor
2 saat temizlik + yemek memek..
Hosgeldiniz eskilerdensiniz ama yinede sizi tanimamiz icin 1.sayfadaki formu doldurabilirmisiniz.Merhaba iyi aksamlar arkadaşlar
Ben eski üyelerdenim. Geri dönmek katilmak istiyorum. Takimi ihmal eden her kisi gibi gobekli durumda dönüş yaptim beni kurtarinbi el atin kardeşinize
Evet canim allah korumus esini gelen mala gelsin ki pelte cikan arabalarin da degerini aliyorsunuz eee tabii arabadan sonra otobusler iskence gibi gelir.İyi akşamlar kızlar nasılsınız
Arabamız perte çıktı çok şükür 26 bin liralık hasar çıkmış o arabadan eşim hiç çiziksiz çıktı ya verilmiş sadakamiz varmış
E bende arabasız kalınca kayinvalidemlerden dönmek zulüm oldu. Haftasonu onlarda kalmıştık bugün sabah 12 de Çekmeköy den çıktık başakşehir e saat 15.30 da gelebildik İstanbul'dan arkama bakmadan kaçmak istiyorum
Aksam tek corbayla acikmadin mi canim oglen ki yatim ekmek bildigimiz yarim ekmekmiydi yaaPazartesi menüm
Sabah
2 dlm ekmek
Az peynir
1 ad sucuklu yumurta
Çok az kaymak bal
Öğle
Yarım ekmek sucuklu kaşarlı tost
Akşam
2 kepçe ezogelin çorba
Su 1.5 litre
Spor 1 saat yürüyüş 180 puan
1000 1000 giderim diyosun yani70 tane daha ip atladim sporu 1000 puana tamamladimYawrukush
Evet kuzum ya zor ama alistilar bikere buyugum kendi uyusa sorun degilde neyse artik hergece olmuyor baya bi azaltti bu nobetleri cok sukur arada olanida idare edicez artik.ayakta sallanmak zor oluyor ben yapmıyorum yatagina yatiyorum beşiği sallıyorum.
keşke kendileri uyusa biz rahatsak...
bence beşikte uyusun çok zor ayakta sallamak.
büyüğü kaç yaşında.Ben sana yorumvyapmismiydim hatirlayamadim kuzum ama sanirim evde zeytin bitti 4 zeytin ne yaa disinin kavuguna gitmemistir canim hem gecen senin yapamadigini kaptanimiz yapti zeytin cekirdeklerinden 4 yazdi
Hosgeldiniz eskilerdensiniz ama yinede sizi tanimamiz icin 1.sayfadaki formu doldurabilirmisiniz.
Evet canim allah korumus esini gelen mala gelsin ki pelte cikan arabalarin da degerini aliyorsunuz eee tabii arabadan sonra otobusler iskence gibi gelir.
Aksam tek corbayla acikmadin mi canim oglen ki yatim ekmek bildigimiz yarim ekmekmiydi yaa
Olmamis tabi kide bu ekmek
1000 1000 giderim diyosun yani
Evet kuzum ya zor ama alistilar bikere buyugum kendi uyusa sorun degilde neyse artik hergece olmuyor baya bi azaltti bu nobetleri cok sukur arada olanida idare edicez artik.
Bu haftra da devam, canim ama 1500 kalori bu hafta. gecen hafta cook ac kaldim ve cok sagliksiz seyler yedim@LaMademoiselle gamzecim nerlerdesin neden gelmiyorsun umarim iyisindir
@fmad nasil oldun kuzum.En son rahatsizdin.
DeryaOnDiet bu haftada menuler devam dimi 1000 kalorilikgecen hafta regl haftanmiydi kki sabitt geldin yoksaz kacamaginmi coktuu☺
@Derya_the_queen canim evine indin mi kavustun mu yavrularina allah bidaha ayirmasin.
@Hulyaa23 @selsalan @MelegimkorusunUcyuzbesyuz sizler nasilsiniz kuzular
@MigiMadid canim seytanin bacagini kirdin bole devam ,yavrun nasil oldu atesi iyi mi simdi.
@AKovser canim gunaydin nasilsin rahat uyanabildin mi
@gogo2405 ablacim neden bole oldu iyi gidiyordun ,ozletme kendini.
@madamesnow canim sen nasilsin yogunluklarin nasil ,Diyetle aran nasil.
@stitch ozlendin kuzum.Ugramadin bu ara duramazdun sen bizsiz.
@haeshin bu hafta cok iddali goremedim kuzum seni sporla aran nasıl.
Yawrukush kaptanim sen nasilsin aras ve akın pasa nasıllar.
@Akrrep canim sende cok girmiyosun su sira nasilsin.
Evde leslie yapabilirsin Deryacim.Kitap ve kahve keyfi yapabildigim gunler kendimi sansli hissediyorum ben ne guzel:)
Ev islerin bitmistir insallah canim,Aras iyi cok sukur , iyilesti, sordugun icin tesekkur ederim
Tamam canim haber verdigin icin sagol, netin gelince bekliyoruz.
Menun , suyun guzel canim.
Nasil alisabildin mi diyet duzenine?
Canim tamamen tuzu cikartma hayatindan.
Iyisin simdi umuyorum.
Ne guzel harika bir sey yapiyorsun.
Hergun hellim yerken kulaklarini cinlatiyorum :)
Ne guzel, ne kadar kalacaksiniz, is icin mi gittiniz?
Ara verince cok zor oluyor canim benim icin hele ki burda cok soguk havalar. Spora hala baslayamadim. Olmadi once evde hafiften deneyecegim amahiic canim istemiyor
Aynen boyle havada rakamlari sevmiyorum. Pazartesi 1405 puan yapmistim 1500 e tamamliyim demistim ama halim kalmayinca o oyle kaldi.Ben sana yorumvyapmismiydim hatirlayamadim kuzum ama sanirim evde zeytin bitti 4 zeytin ne yaa disinin kavuguna gitmemistir canim hem gecen senin yapamadigini kaptanimiz yapti zeytin cekirdeklerinden 4 yazdi
Hosgeldiniz eskilerdensiniz ama yinede sizi tanimamiz icin 1.sayfadaki formu doldurabilirmisiniz.
Evet canim allah korumus esini gelen mala gelsin ki pelte cikan arabalarin da degerini aliyorsunuz eee tabii arabadan sonra otobusler iskence gibi gelir.
Aksam tek corbayla acikmadin mi canim oglen ki yatim ekmek bildigimiz yarim ekmekmiydi yaa
Olmamis tabi kide bu ekmek
1000 1000 giderim diyosun yani
Evet kuzum ya zor ama alistilar bikere buyugum kendi uyusa sorun degilde neyse artik hergece olmuyor baya bi azaltti bu nobetleri cok sukur arada olanida idare edicez artik.
Ayyy oo daha zor ama yaa yapamam ben hic alistirmadim ole ayakta en azindan bende uyuyorum robot gibi uyusamdaAynen boyle havada rakamlari sevmiyorum. Pazartesi 1405 puan yapmistim 1500 e tamamliyim demistim ama halim kalmayinca o oyle kaldi.
Bnde de battaniyede sallanan versiyonu var. Kucuk kizim agladigi zaman esimide uyandirip battaniyenin icinde sallaiyoruz sadece onda duruyor diger yontemler viz geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?