Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hellimmmmm bayılırım hellimeeee bende var Şuan ben çekeyim atayım istersen hatta ev yapımı da markette var

Günaydın herkese menümü yazayım tartı veremiyorum şuan pili yok tartımın unutmaz alırsam tartıdaki rezilliğimi çarşaf çarşaf sericem buraya neyse yapacak bişey yok ilk gün menüsü geliyor

Pazartesi menüsü
Sabah 10
Bir domates iki yeşil biber bir tutam maydanoz bir kaç limon dilimi yedi kendi yaptığım kırma yeşil zeytin tuzu çok az bir kaç turşu biber iki kibrit kutusu peynir bir kaşık zeytinyağı ile salata yaptım bir dilim ekşi mayalı ekmek ile yedim

Saat 2 gibi arkadaşa gittim
Bir fincan kahve
Bir dilim bitter
Bir saat kadar sonra bir dilim elma
İki dilim mandalina

Akşam 7
Bir kase domates salatası
Yaklaşık iki üç kaşık haşlanmış pancar salatası içinde maydonoz nane sarımsak bir kaşık yağ sirke ve limon vardı
Yanında iki parça önce haşlanmış sonra fırınlanmış et

Ve 1 buçuk litre kadar su şekersiz çay ve kahve

Bundan sonraki planım bu iki ana bir ara öğün şeklinde olacak nasipse miktarlar çok gelebilir ama zamanla düşecek o da

teşekkür ediyorum datlım benim hoşbuldum
Tuzsuzum kilolari aldim ha vereyim ha duserim derken 80 i astim burdayim simdi cok sukur,bi ricam olcak simdi carsamba gunu aksam Italya'ya gidiyoruz gezicez oyle 4 gun,menu paylasirim insallah problem olmaz ama cuma gunu evde olmucam icin tartilamam
ketojenik yapıyordun sen bir ara çok da güzel gidiyordu tatile gittin sende ipin ucunu kaçırdın sanırım ben gibi
Ahahahahhaja estağfirullah yok o bir bunalım anıydı canım tüm yaz kafa dinledim Kıbrıs’a tatile gittim iki hafta önce geldim kendime de geldim çok şükür iyiyim

teşekkür ederim
bence evde durma derim spora git avme git sabahlari yürüyüş yap
kitap oku kahveni iç ..
haftasonu hiç sıkılmıyorum çünkü vakit çok dar.
zamanini kıymetini bilmek lazim.
yarin bi gün keşke dememek için çabalamak gerekiyor.

ayakta sallanmak zor oluyor ben yapmıyorum yatagina yatiyorum beşiği sallıyorum.
keşke kendileri uyusa biz rahatsak...
bence beşikte uyusun çok zor ayakta sallamak.

harika menü ellerine sağlık:)

Canım hangi probiyotik ve balık yağını kullandın bende kullanıyorum ama 3 buçuk yaşında olmasına rağmen 14 kiloyu göremedik daha
Canim kaledion du prebiyotigi oceanda balik yagi bizkmki 13 kiloydu bunlari kullanmaya basladim cok istah acti kucugede maflor damla kullaniyorum sizinkinde ise yaramadi demek canim siz ne kullaniyorsunuz ki

Canim kaledion du prebiyotigi oceanda balik yagi bizkmki 13 kiloydu bunlari kullanmaya basladim cok istah acti kucugede maflor damla kullaniyorum sizinkinde ise yaramadi demek canim siz ne kullaniyorsunuz ki
ben kıza balık yagı verdim iştah açiyor.:)
eczaneden almişiz.
hergün ballı süt ver iyi olur. M Metem

Sabah
1 krep içine labne 4 zeytin

Ara 1 lt su çay vs..

Öğlen
2 kap çorba

Ara
2 kase yoğurt
8 badem
2 kare bitter

Akşam
Yeşil mercimekli çorba
Kırmızı et
Az slata

Spor
2 saat temizlik + yemek memek..
Ben sana yorumvyapmismiydim hatirlayamadim kuzum ama sanirim evde zeytin bitti 4 zeytin ne yaa disinin kavuguna gitmemistir canim hem gecen senin yapamadigini kaptanimiz yapti zeytin cekirdeklerinden 4 yazdi
Merhaba iyi aksamlar arkadaşlar
Ben eski üyelerdenim. Geri dönmek katilmak istiyorum. Takimi ihmal eden her kisi gibi gobekli durumda dönüş yaptim beni kurtarin bi el atin kardeşinize
Hosgeldiniz eskilerdensiniz ama yinede sizi tanimamiz icin 1.sayfadaki formu doldurabilirmisiniz.
Evet canim allah korumus esini gelen mala gelsin ki pelte cikan arabalarin da degerini aliyorsunuz eee tabii arabadan sonra otobusler iskence gibi gelir.
Pazartesi menüm

Sabah
2 dlm ekmek
Az peynir
1 ad sucuklu yumurta
Çok az kaymak bal

Öğle
Yarım ekmek sucuklu kaşarlı tost

Akşam
2 kepçe ezogelin çorba

Su 1.5 litre
Spor 1 saat yürüyüş 180 puan
Aksam tek corbayla acikmadin mi canim oglen ki yatim ekmek bildigimiz yarim ekmekmiydi yaa
Olmamis tabi kide bu ekmek
70 tane daha ip atladim sporu 1000 puana tamamladim Yawrukush
1000 1000 giderim diyosun yani
ayakta sallanmak zor oluyor ben yapmıyorum yatagina yatiyorum beşiği sallıyorum.
keşke kendileri uyusa biz rahatsak...
bence beşikte uyusun çok zor ayakta sallamak.
Evet kuzum ya zor ama alistilar bikere buyugum kendi uyusa sorun degilde neyse artik hergece olmuyor baya bi azaltti bu nobetleri cok sukur arada olanida idare edicez artik.

büyüğü kaç yaşında.
yatmadan önce sütünü ver uyusun gece uyanirsa elleme uyuyormuş gibi yap. alışmasi lazim.

Bu haftra da devam, canim ama 1500 kalori bu hafta. gecen hafta cook ac kaldim ve cok sagliksiz seyler yedim

Evde leslie yapabilirsin Deryacim.
Nasil gecti hafta sonunuz, kuzun nasil?

Ablacım yeniden çocuk mu istiyorsun
[/QUOTE]
Yok canimin ici ben degil, karistirdin sen :)))

Biraz zamana ve akisina birak tugbacim.
Kotu dusunme...
Iyiyiz bizler, ozledik seni :)

Canimmm sag salim dondun mu evine, gozunuzaydin, ozledik artik, sohbete bekliyoruz Filizcanim..

Harikasin Aslicim, bu hafta bomba gibi geliyorsun.

Cok gecmis olsun Fatimem nasilsin bugun?
[/QUOTE]
haklisin canim leslie ile baslayabilriim aslinda. Soz bugun leslie yapacagim.
iyiyiz canim sadece bi tembellik var ustumde.

7 ekim menum

-1500 kal- :
09:00_ 2 yumurta ve nohuttan omlet gibi birsey, yaninda bolca yesillik ve ispanak
10:00_ 1 fincan sutlu,. 1 ficnan sade kahve
12:00_ 1 kase tofulu corba, 2 avuc ici kadar buharda yapilmis balaik, 1 kase salata, 3 yk kadar haslanmis pirinc
17:00_ 3 kofte boyutunda etsiz kara bugdayli ve sebzeli kofte, 1 kase habuc salatasi

evdeki atismtirmaliklarim
19:00_tavuklu sandvic (ekmek dilimi kucuktu avuc ici kadar)
1 kase kahvaltilik misir gevregi

spor: yok
su: 3 litre civari
Yawrukush Kozmogirl17

Aynen boyle havada rakamlari sevmiyorum. Pazartesi 1405 puan yapmistim 1500 e tamamliyim demistim ama halim kalmayinca o oyle kaldi.

Bnde de battaniyede sallanan versiyonu var. Kucuk kizim agladigi zaman esimide uyandirip battaniyenin icinde sallaiyoruz sadece onda duruyor diger yontemler viz geliyor

Ayyy oo daha zor ama yaa yapamam ben hic alistirmadim ole ayakta en azindan bende uyuyorum robot gibi uyusamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…