Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Boşver sağlık olsun. Gelmiş geçmiş olsun.

Ya işte insan psikolojisi saçına zarar gelse dünyayı yakarsın. Ama böyle dayak fantezileri kurduruyor bazen sıpalar.

çok şükür ikimizde iyiyiz kaptişimmm ...Veeeee bir PRENSESİM oluyor kızlar
Allah bahtini acik etsin canim gozunuz aydin hayirli evlat olsun insallah.
Biraz sosis derken tam miktar alalim
Oğlanla uğraşıyorum ben yaa iştahı hiç yok hafta sonu iyileşti dedim bugün okuldan aldım keyifsiz ateşi çıkacak gibi sen nasılsın
Benim oglanda oyle istahsizdi probiyetik ve balik yagi vermeye basladim kilosu tavan yapti.13 kilodan 17 kiloya zipladi canim baya etkisi oldu bizim velede
Kozmik kaptanım spor anca yarın akşam başlayabileceğim evde misafir var ama bugün aralıksız 9 saat ders anlattım ve teneffüsler hariç hiç oturmadım buna da bir puanlama isterim valla
Tabikide dk si 2 puan
Terden oluyor evet ben de de oluyor çok sık hemen kortizon basılıyor dr lar
Valla ilaclarin yapamadigini nisasta yapti sastim bende yoksa bugun cildiyeye gidicektik
Kozmogirl17 kaptis nerdesin gelsin puanlar mi diyosun
Heya evi kaldirdim ayaga lesim cikti bugun sen naptin bacim sporlari
Aras krese devammi ediyor simdi kuzum.
Baya kacamskli olmus tatlim odul ogunu degil odul gunu olmus resmen ama arada insan bole mutlu oluyor afiyet olsun.
Ajvar i merak ettim nasil bisey kaptanim.
Tutabildiysen bravo sana en guzelini yapmissin

kaptan ajvar nasıl bir şey ?.. iyiyim bu arada koştumaca devam ama daha adapte oluyor gibiyim
Kizlar menum

10.00 kucuk boy sebzeli pizza(hamurunda ogutulmus keten tohumu.yumurta ve krem peynir var),8-10 hunnap

14.00 1 kare bitter,sutlu kahve

18.30 firinda levrek,salata

3 litre su,sporum yok yapamadim kizlar
canım az mı acaba başın filan dönmedi değil mi
kuzuuuu ALLAH yardımcın olsun ama zamanla düzelecek inşallah ve başardıkça kendine saygın özgüvenin artacak inşallah
ay ben de merak ettim şimdi denemem lazım
canım ıslak kekin saatine dikkat etmelisinn
oo hayırlı olsun ne dersi veriyorsunn
canım senin sonucunu çok merak ediyorum if mi bu ?
Sabah
1 krep içine labne 4 zeytin

Ara 1 lt su çay vs..

Öğlen
2 kap çorba

Ara
2 kase yoğurt
8 badem
2 kare bitter

Akşam
Yeşil mercimekli çorba
Kırmızı et
Az slata

Spor
2 saat temizlik + yemek memek..
canım güzel menü
Merhaba iyi aksamlar arkadaşlar
Ben eski üyelerdenim. Geri dönmek katilmak istiyorum. Takimi ihmal eden her kisi gibi gobekli durumda dönüş yaptim beni kurtarin bi el atin kardeşinize
burayı bırakanlar hep böyle oluyor lütfen bırakmayın bu sefer kaptanımız ve yardımcısı daha gzel bilgi verirler sizee
Pazartesi menüm

Sabah
2 dlm ekmek
Az peynir
1 ad sucuklu yumurta
Çok az kaymak bal

Öğle
Yarım ekmek sucuklu kaşarlı tost

Akşam
2 kepçe ezogelin çorba

Su 1.5 litre
Spor 1 saat yürüyüş 180 puan
canım menün fena değil bencee

Kızlar yediklerim böyle.. foto çekmeye başladıö az yediğimi zannediyormuşum ama arada tırtıklıyormuşum bunu farkettim bugün.. şu protein barın yarısını yemedim 3 tane form çubuk yedim.. spor 13000 adım ev işleri pilates 800 civarı
Su az oldu bugün 1.5 l
2. Foto il öğün 1. Foto ilk ara öğün bu arada

Zayiflamak daha zor aslinda. Alışkanlıklarimizi değiştirmediğimiz sürece yoyo etkisine mahkumuz bebeğim
Hayir nolamaz hep dikkat edecegz o zamn
Benim de 3 e yaklasan bir oğlum var . Hayali yapıştırdığım çoktur
Demekki hepimiz ayni duygulari yadiyormusuz
Ya işte insan psikolojisi saçına zarar gelse dünyayı yakarsın. Ama böyle dayak fantezileri kurduruyor bazen sıpalar.
Aynen zaten hayal ederken bile icim sizliyor pisman oluyrm ama onlar bize guzel kiyiyorlar
Masallah tabaklarinda dolu dolu gozukuyor insanin istahi aciliyor

Evde leslie yapabilirsin Deryacim.
Nasil gecti hafta sonunuz, kuzun nasil?

Ablacım yeniden çocuk mu istiyorsun
[/QUOTE]
Yok canimin ici ben degil, karistirdin sen :)))

Biraz zamana ve akisina birak tugbacim.
Kotu dusunme...
Iyiyiz bizler, ozledik seni :)

Canimmm sag salim dondun mu evine, gozunuzaydin, ozledik artik, sohbete bekliyoruz Filizcanim..

Harikasin Aslicim, bu hafta bomba gibi geliyorsun.

Cok gecmis olsun Fatimem nasilsin bugun?
[/QUOTE]
Konulara hakim olamıyorum abla ya yanlış anladım

Iyi geceler kızlar
Sabah ise.gec kaldım bildirim yapamadım kilom sabit şuan 78.8 yani
Kahvalti: 11.30
peynir domates patatesli yumurta salatalık çatalın ucuyla bal aşırdım çok az :)
Ara ara bugün lavaş gibi çin pankeki yaptim ondan yedim açlıktan bayılacaktım çünkü
Öğlen:18.30
1 tabak Kıymalı karnıbahar yemeği 3 catal sebzeli çin pilavi 1 küçük kase salata
Ara öğün: çilekli kefirix
Aksam: yok zaten öğlen geç yedim
2.5 litre su 10.000 adım
Yawrukush

İngilizce canım. Yani ders denemez de işte yardımcı oluyorum diyelim.

Allah kolaylık versin kuzum. Çok üstlerine gitme. Onaların öğretmeni değil annesisin. Ödevler öğretmene karşı sorumluluğu oluyor. Eğer ödev yapmazsa öğretmenine mahçup olacaklar. Öğretmenlerine de arayıp durumu anlatırsın. Sorumluluklarını şimdiden almayı öğrensinler..
Böyle ite kaka devam edersen üniye kadar böyle gider..

Çok çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış allah beterinden korusun

canım senin sonucunu çok merak ediyorum if mi bu ?
Canım ben low carb besleniyorum 2 haftada 2,5 verdim şimdi regl ile birlikte durdu bakalım nasıl devam Edicek bende meraktayım aslında bu diyette öğün sayısı ve kalori sayımı önemli değil ama canım hiç bişey istemiyo önceden sürekli bişeyler yerdim ve ellerim titrerdi sekerim düşerdi resmen. Bir süre daha böyle devam edip daha sonrasında sağlıklı beslenmeye döneceğim inş

Canim kizlar zorlamis seni
Inan Akinla yasitlar biliyorsun, Akinla nasil diyalog kuracagim, nasil dogru yonlendirecegim, nasil tartismadan gunu guzellikle kapatacagim diye dusunmekten helak oluyorum tum gun..
Seni okadar iyi anliyorum ki birde sende 2 tane var.
Hep sakin kalmaya calis, biliyorum bu sadece lafta kaliyor, en azindan gerginken esine pasla, uzaklas onlardan..

Canım 360 puan o zaman benim
Ben 720 olarak not ettim sorun yok busem :)

Canim menuye 10 dk yuruyus cezasi geliyor, sporlarin ve su miktarin cok guzel :)

Hellim nereden geliyor bilmiyorum canim, sanirim ya kibristan geliyordur ya da Californiada uretiliyordur ama tadi cok guzel, paketin fotosunu cekeyim bir dahaki sefere :)

Cok guzel olmus canim :)

Sabah
1 krep içine labne 4 zeytin

Ara 1 lt su çay vs..

Öğlen
2 kap çorba

Ara
2 kase yoğurt
8 badem
2 kare bitter

Akşam
Yeşil mercimekli çorba
Kırmızı et
Az slata

Spor
2 saat temizlik + yemek memek..
Canim spor puanlarini hesapla , puan yoksa hic birsey yazmiyorum.
Toplan kac saatse ev isin dakikasi 2 puandan hesap et canimcim..

Merhaba iyi aksamlar arkadaşlar
Ben eski üyelerdenim. Geri dönmek katilmak istiyorum. Takimi ihmal eden her kisi gibi gobekli durumda dönüş yaptim beni kurtarin bi el atin kardeşinize
Aramiza hosgeldin canim, ben Ozge 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, Abdde yasiyorum, beden egitimi ogretmeniyim.
Senide daha yakindan tanimamiz icin asagidaki formu doldurabilir misin?
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Yattım ama hala sakinleşemedim uyudular. Uyandırıp silkelemek istiyorum ikisini de. İnan var ya kendi çocuğuna tahammülün kalmıyor diyorlar ya dinine kadar doğru.
Guzel bir gune uyanirsin insallah busem, malesef robot degil insaniz, kendi cocugumuza bile tahammul etmek cok zor zaman zaman..

Canim cok sukur verilmis sadakaniz varmis, Istanbulun trafigi malesef cok kotu..
Evine ulasmissin cok sevindim..

Evet canim, Vanessa var ya arkadasim, onun oglu Oscar ile Aras yakin arkadas.
Oscar bugun Arasin kresine basladi, bende biraz daha deneyeyim Oscarda var diye dusundum.
Masallah diyeyim bugun Oscari okulda gorunce cok sevindi Aras, ikiside beraber oynamis hep :)
Ajvara gelince kendim yaptim, cok az tereyaginda sogan, biber, domatesi menemen gibi pisirdim, azicik kasar peyniri serptim, sonrada kozlenmis, soyulmus ,kucuk kucuk kesilmis patlicanlari ekledim tavaya soteledim, cam kavanoza koydum, bizde 1 hafta surmez bitmesi, hemen tuketiliyor :)

Canim avari yukarida da yazmistim, sanada yazayim,soyle ki, cok az tereyaginda sogan, biber, domatesi menemen gibi pisirdim, azicik kasar peyniri serptim, sonrada kozlenmis, soyulmus ,kucuk kucuk kesilmis patlicanlari ekledim tavaya soteledim, cam kavanoza koydum, bizde 1 hafta surmez bitmesi, hemen tuketiliyor :)
Et yemeklerinin yaninda, meze -salata gibi ya da kahvaltida tuketiyoruz :)

Afiyet olsun canim,doner ne guzel gozuktu yaaa :))

Evde leslie yapabilirsin Deryacim.
Nasil gecti hafta sonunuz, kuzun nasil?

Ablacım yeniden çocuk mu istiyorsun
Yok canimin ici ben degil, karistirdin sen :)))

Biraz zamana ve akisina birak tugbacim.
Kotu dusunme...
Iyiyiz bizler, ozledik seni :)

Canimmm sag salim dondun mu evine, gozunuzaydin, ozledik artik, sohbete bekliyoruz Filizcanim..

Harikasin Aslicim, bu hafta bomba gibi geliyorsun.

Cok gecmis olsun Fatimem nasilsin bugun?
[/QUOTE]
Konulara hakim olamıyorum abla ya yanlış anladım
[/QUOTE]
Cok yogunsun canim normal, iyi ol yeter :)

Menulerin eskisi gibi olsa keske, neyse islerin biraz hafiflese, menu duzenin eskiye doner kuzum..
Birde busecim adimlarinin puanini hesapla , 100 adim 5 puan canim.
10000 adim 500 puan...

PAZARTESI MENUM
SABAH

2 yemek kasigi ajvar
1 kk peynir
5 yesil zeytin
2 dilim pastirma
50 kalorilik pita ekmegi

OGLEN
Elimin boyutunda izgara et, ve onun yarisi kadar izgara tavuk
1 salatalik

ARA
Filtre kahve
1 hurma

AKSAM
Sebzeli mantar sote (sogan, biber, domates, mantar)
50 kalorilik pita ekmegi

YATANA KADAR

Sekersiz limonlu cay, belki birde sade kahve icerim.

SU:
2 ltye tamamlayacagim.
SPOR: Akini birakip alirken 30dk yuruyus, donuste arabayla gittim bugun (90 puan), 1saat Akini beklerken Arasla parkta yuruyus-kosma (180 puan), 10dakika dans (30 puan) , 200 ziplama (400 puan), simdide parka gidiyoruz arkadaslarimizla bulusacagiz 5-7 arasi tahminim takiliriz, onada 2 saat yuruyus cocuklarin pesinde dersem (360 puan)
TOPLAM PUAN:1060 puan

dunyalari yemissin kiz ,donerin altindaki pideyi yemedim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…