Boşver sağlık olsun. Gelmiş geçmiş olsun.İyi akşamlar kızlar nasılsınız
Arabamız perte çıktı çok şükür 26 bin liralık hasar çıkmış o arabadan eşim hiç çiziksiz çıktı ya verilmiş sadakamiz varmış
E bende arabasız kalınca kayinvalidemlerden dönmek zulüm oldu. Haftasonu onlarda kalmıştık bugün sabah 12 de Çekmeköy den çıktık başakşehir e saat 15.30 da gelebildik İstanbul'dan arkama bakmadan kaçmak istiyorum
Ya işte insan psikolojisi saçına zarar gelse dünyayı yakarsın. Ama böyle dayak fantezileri kurduruyor bazen sıpalar.Ya cocuklar bazen o kadar yoruyor ki kendi cocuguna tahammulun kalmiyor. 3 yasindaki kizim bir de tam simarik donemi. Senin dedigin gibi bazen esime diyorum ki uyurken elime alip evire cevire dovsem dovdugumu uyaninca hatirlar mi acaba?
Simdiye kadar cocuklarima hic vurmadim ama hayal dunyamda vurmuslugum coktur
Allah bahtini acik etsin canim gozunuz aydin hayirli evlat olsun insallah.çok şükür ikimizde iyiyiz kaptişimmm ...Veeeee bir PRENSESİM oluyor kızlar
Biraz sosis derken tam miktar alalimSlm kızlar
Benim dünkü menüm
10:00 1 tane haşlanmış yumurta, 1 dilim pastırma, 4 siyah zeytin, domates, salatalık, biraz sosis
13::: küçük bir dilim low carb kek
19:00 yumurtalı ispanak ,
Su 2lt
Spor ev işi yemek : 240
Benim oglanda oyle istahsizdi probiyetik ve balik yagi vermeye basladim kilosu tavan yapti.13 kilodan 17 kiloya zipladi canim baya etkisi oldu bizim veledeOğlanla uğraşıyorum ben yaa iştahı hiç yok hafta sonu iyileşti dedim bugün okuldan aldım keyifsiz ateşi çıkacak gibisen nasılsın
Tabikide dk si 2 puanKozmik kaptanım spor anca yarın akşam başlayabileceğim evde misafir var ama bugün aralıksız 9 saat ders anlattım ve teneffüsler hariç hiç oturmadım buna da bir puanlama isterim valla
Valla ilaclarin yapamadigini nisasta yapti sastim bende yoksa bugun cildiyeye gidicektikTerden oluyor evet ben de de oluyor çok sık hemen kortizon basılıyor dr lar
Heya evi kaldirdim ayaga lesim cikti bugun sen naptin bacim sporlari
Aras krese devammi ediyor simdi kuzum.Canimin ici hepimiz iyiyiz cok sagol, Akin ,Aras okulda.
Sizde ne var ne yok, nasil oldu kuzular?
Cok guzel canim, duzenli bir sekilde gidecek kilolar, goreceksin :)
60i gorduysen buna dur deme zamani gelmis demektir kuzum :)
insallah 6lar ucundan gorunur canim :)
Nasilsin?
Canim dualarim seninle, cok guzel gecsin tum sinavlarin insallah.
Allah zihin acikligi versin, emeklerini zayi etmesin..
Ahh ahh cocuklar hasta olmasin yaa, hemen gecsin tum kizarikliklar, rahatsizliklar canim..
Nasilsin canim, kosturuyorsun, her sey yolunda mi?
Kabul etmek ne demek, hosgeldin aramiza canim..
Baya kacamskli olmus tatlim odul ogunu degil odul gunu olmus resmen ama arada insan bole mutlu oluyor afiyet olsun.CUMARTESI MENUM
SABAH
Bol kacamakli bir kahvalti oldu resmini paylasmistim.
Ustune de 2 adet fistik sarma yedim odul olarak
OGLEN
1 porsiyon adana kebap
Domatesli- soganli salata
ARA
2 kupa filtre kahve
AKSAM
1 kucuk yemek tabagi kabak yemegi
3 kasik yogurt
SU: 2 lt
SPOR: 1 bucuk saat spor salonunda fitness (270 puan), 1 saat ogleden sonra bahcede cocuklar scooter surerken yuruyus (180 puan) , 1 saat ev isi (120 puan) , 200 adet ipsiz ip atlama (400 puan)
TOPLAM PUAN: 970 PUAN
Ajvar i merak ettim nasil bisey kaptanim.PAZAR MENUM
SABAH
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
2 dilim hellim
2 dilim sucuk
10 adet zeytin
2 yemek kasigi ajvar
50 kalorilik pita ekmegi
ARA
Filtre kahve
1 hurma
OGLEN
Izgara et (avuc ici buyuklugunde)
Salata
ARA
Filtre kahve
AKSAM
3 kasik yogurt
SU: 1.5 lt (disaridaydik tum gun icemedim cok fazla)
SPOR: Saat 1.30 ile 7.30 arasinda hic durmadan park, bahce, alisveris merkezi ve san franciscoyu gezdik sadece ogle yemegi icin ve parkta azicik oturduk. 5 saat yuruyus(900 puan) , yarim saat ev isi( kahvalti -aksam yemegi hazirlama-bulasik vs) (60puan)
SPOR PUANI = 960 puan
Tutabildiysen bravo sana en guzelini yapmissinAh canım nasılsın yaahoşgeldin. özledik tabi ya en son görüştüğümüzde çok bezdirmiştik seni. Şimdi nasılsın?
Dedi yaa canım ama bugün azmettim resmen. Arkadaş kek getirdi tadına bile bakmadım
Bu sabah da az yedim sorma biraz içimde kaldı..
Ders iyiydi canım yaa çok keyifliydi benim için. Çocuklar çok tatlıydı cingöz gibi dinlediler beni..
Canım tuz konusunu idrak ettim ben zor yoldankesmem bi daha ..
Bu arada sabah koşturmacadan tartılmayı unuttumayrıca kaç gündür wc de yok yarın inşallah wcli bildirim yapayım ben.
Afiyet olsun kaptişim hellim nereden geliyor? Güzeldir inşallah hellimin kötüsü hiç güzel olmuyor..
kaptan ajvar nasıl bir şey ?.. iyiyim bu arada koştumaca devam ama daha adapte oluyor gibiyimPAZAR MENUM
SABAH
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
2 dilim hellim
2 dilim sucuk
10 adet zeytin
2 yemek kasigi ajvar
50 kalorilik pita ekmegi
ARA
Filtre kahve
1 hurma
OGLEN
Izgara et (avuc ici buyuklugunde)
Salata
ARA
Filtre kahve
AKSAM
3 kasik yogurt
SU: 1.5 lt (disaridaydik tum gun icemedim cok fazla)
SPOR: Saat 1.30 ile 7.30 arasinda hic durmadan park, bahce, alisveris merkezi ve san franciscoyu gezdik sadece ogle yemegi icin ve parkta azicik oturduk. 5 saat yuruyus(900 puan) , yarim saat ev isi( kahvalti -aksam yemegi hazirlama-bulasik vs) (60puan)
SPOR PUANI = 960 puan
canım az mı acaba başın filan dönmedi değil miKizlar menum
10.00 kucuk boy sebzeli pizza(hamurunda ogutulmus keten tohumu.yumurta ve krem peynir var),8-10 hunnap
14.00 1 kare bitter,sutlu kahve
18.30 firinda levrek,salata
3 litre su,sporum yok yapamadim kizlar
kuzuuuu ALLAH yardımcın olsun ama zamanla düzelecek inşallah ve başardıkça kendine saygın özgüvenin artacak inşallahKızlar kafayı yemek üzereyim birinci sınıf annesi olmak ne lanet ne pis ne berbat bişeymiş. Şu an sinirlerim öyle gergin ki anlayabilirim.
Menümü vereyim. Bi tanesini babasına sattım soğumaya kaçtım odaya. Berbat durumdayım.
Sen 9 saat bağıra çağıra ders anlat eve gel bi de iki tane isteksiz cadıyla uğraş.
Menümü vereyim kızlar. Bu arada kilom 72.6 çıktı cumaki kilomu hatırlamıyorum bile beynim yandı.
Menüm
İki büyük porsiyon işkembe+paça karışımı az sulu sadece haşlanmış
Marul salatası
Turşu
Bir avuç ceviz fındık karışımı
İki keto browni
Spor akşama kadar ders anlatma kafa patlatma.
Çok bozuğum kızlar valla keyfim yok sizi okuyup yatacağım. Kimse çıkmasın önüme barut fıçısı gibiyim.
ay ben de merak ettim şimdi denemem lazımÇarşamba günü aynı pizzadan yapacağım şimdi anneme anlatıyordum. Keten tohumu koyduğumda tahin koymama gerek kalmıyor değil mi. Cevizli yaptım bi kere fena olmadı. Bu sefer keten tohumu koymayı planlamıştım.
canım ıslak kekin saatine dikkat etmelisinnPazartesi menu
Sabah 7.30
2 dilim tbe
Peynir
1 catal bal
Az kaymak
3 ceviz
Ara
1 mandalina
Oglen: 12.30
Et haslama
Tarhana corbasi
1 dilim tbe
Aksam
Bol yesillikli patates salatasi
1.5 bardak ayran
Ara
1 bardak cay
1 dilim islak kek
Su:2.5 litre
Spor
200 ip atlma: 400 puan
100 jj: 200 puan
3 saat ev isi:180 puan
30 mekik:60 puan
Spor toplam puan: 840 puan
oo hayırlı olsun ne dersi veriyorsunnKızlar bugün çok hareketli bir gündü. Sabah kalkıp evi toparladım temizledim. Sonra öğrenciklerim geldi1.5 saat ders verdim. İlk 40 dk boğazım inanılmaz tahriş oldu. Hiç hazırlıklı değildim. 10 dk ara verdik 1 lt su falan içmem gerekti geçmesi için. Ne zormuş bu iş. Öğretmenlere saygım bir kat daha arttı.
Sabah telaş ve koşturmacadan tartılmayı unutmuşum. Menüm azzzz sonraaaa
canım senin sonucunu çok merak ediyorum if mi bu ?Pazartesi menüm
7:30 Hindistan cevizi yağlı filtre kahve
10:30 2 yumurtalı sucuklu omlet, 2 yemek kaşığı keten tohumlu yoğurt, domates salatalık, yarım dilim low carb kek
19:00 et sote, gırında Brüksel lahanası
Su 1,5lt
Spor 13000adım: 650
1 saat yemek ev işi: 120
Toplam puan: 770
Yawrukush
Kozmogirl17
canım güzel menüSabah
1 krep içine labne 4 zeytin
Ara 1 lt su çay vs..
Öğlen
2 kap çorba
Ara
2 kase yoğurt
8 badem
2 kare bitter
Akşam
Yeşil mercimekli çorba
Kırmızı et
Az slata
Spor
2 saat temizlik + yemek memek..
burayı bırakanlar hep böyle oluyorMerhaba iyi aksamlar arkadaşlar
Ben eski üyelerdenim. Geri dönmek katilmak istiyorum. Takimi ihmal eden her kisi gibi gobekli durumda dönüş yaptim beni kurtarinbi el atin kardeşinize
canım menün fena değil benceePazartesi menüm
Sabah
2 dlm ekmek
Az peynir
1 ad sucuklu yumurta
Çok az kaymak bal
Öğle
Yarım ekmek sucuklu kaşarlı tost
Akşam
2 kepçe ezogelin çorba
Su 1.5 litre
Spor 1 saat yürüyüş 180 puan
Hayir nolamazZayiflamak daha zor aslinda. Alışkanlıklarimizi değiştirmediğimiz sürece yoyo etkisine mahkumuz bebeğim
Demekki hepimiz ayni duygulari yadiyormusuzBenim de 3 e yaklasan bir oğlum var . Hayali yapıştırdığım çoktur
Aynen zaten hayal ederken bile icim sizliyor pisman oluyrm ama onlar bize guzel kiyiyorlarYa işte insan psikolojisi saçına zarar gelse dünyayı yakarsın. Ama böyle dayak fantezileri kurduruyor bazen sıpalar.
Masallah tabaklarinda dolu dolu gozukuyorEki Görüntüle 2543251 Eki Görüntüle 2543252 Eki Görüntüle 2543253 Eki Görüntüle 2543254 Eki Görüntüle 2543255
Kızlar yediklerim böyle.. foto çekmeye başladıö az yediğimi zannediyormuşum ama arada tırtıklıyormuşum bunu farkettim bugün.. şu protein barın yarısını yemedim 3 tane form çubuk yedim.. spor 13000 adım ev işleri pilates 800 civarı
Su az oldu bugün 1.5 l
2. Foto il öğün 1. Foto ilk ara öğün bu arada
Evde leslie yapabilirsin Deryacim.Kitap ve kahve keyfi yapabildigim gunler kendimi sansli hissediyorum ben ne guzel:)
Ev islerin bitmistir insallah canim,Aras iyi cok sukur , iyilesti, sordugun icin tesekkur ederim
Tamam canim haber verdigin icin sagol, netin gelince bekliyoruz.
Menun , suyun guzel canim.
Nasil alisabildin mi diyet duzenine?
Canim tamamen tuzu cikartma hayatindan.
Iyisin simdi umuyorum.
Ne guzel harika bir sey yapiyorsun.
Hergun hellim yerken kulaklarini cinlatiyorum :)
Ne guzel, ne kadar kalacaksiniz, is icin mi gittiniz?
Ara verince cok zor oluyor canim benim icin hele ki burda cok soguk havalar. Spora hala baslayamadim. Olmadi once evde hafiften deneyecegim amahiic canim istemiyor
kaptan ajvar nasıl bir şey ?.. iyiyim bu arada koştumaca devam ama daha adapte oluyor gibiyim
canım az mı acaba başın filan dönmedi değil mi
kuzuuuu ALLAH yardımcın olsun ama zamanla düzelecek inşallah ve başardıkça kendine saygın özgüvenin artacak inşallah
ay ben de merak ettim şimdi denemem lazım
canım ıslak kekin saatine dikkat etmelisinn
oo hayırlı olsun ne dersi veriyorsunn
canım senin sonucunu çok merak ediyorum if mi bu ?
canım güzel menü
burayı bırakanlar hep böyle oluyorlütfen bırakmayın bu sefer kaptanımız ve yardımcısı daha gzel bilgi verirler sizee
canım menün fena değil bencee
Kızlar kafayı yemek üzereyim birinci sınıf annesi olmak ne lanet ne pis ne berbat bişeymiş. Şu an sinirlerim öyle gergin ki anlayabilirim.
Menümü vereyim. Bi tanesini babasına sattım soğumaya kaçtım odaya. Berbat durumdayım.
Sen 9 saat bağıra çağıra ders anlat eve gel bi de iki tane isteksiz cadıyla uğraş.
Menümü vereyim kızlar. Bu arada kilom 72.6 çıktı cumaki kilomu hatırlamıyorum bile beynim yandı.
Menüm
Marul salatası
Turşu
İki keto browni
Çok bozuğum kızlar valla keyfim yok sizi okuyup yatacağım. Kimse çıkmasın önüme barut fıçısı gibiyim.
Çok çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış allah beterinden korusunİyi akşamlar kızlar nasılsınız
Arabamız perte çıktı çok şükür 26 bin liralık hasar çıkmış o arabadan eşim hiç çiziksiz çıktı ya verilmiş sadakamiz varmış
E bende arabasız kalınca kayinvalidemlerden dönmek zulüm oldu. Haftasonu onlarda kalmıştık bugün sabah 12 de Çekmeköy den çıktık başakşehir e saat 15.30 da gelebildik İstanbul'dan arkama bakmadan kaçmak istiyorum
Canım ben low carb besleniyorum 2 haftada 2,5 verdim şimdi regl ile birlikte durdu bakalım nasıl devam Edicek bende meraktayımcanım senin sonucunu çok merak ediyorum if mi bu ?
Canim kizlar zorlamis seniKızlar kafayı yemek üzereyim birinci sınıf annesi olmak ne lanet ne pis ne berbat bişeymiş. Şu an sinirlerim öyle gergin ki anlayabilirim.
Menüm
Marul salatası
Turşu
İki keto browni
Ben 720 olarak not ettim sorun yok busem :)Canım 360 puan o zaman benim
Canim menuye 10 dk yuruyus cezasi geliyor, sporlarin ve su miktarin cok guzel :)Pazartesi menu
Sabah 7.30
2 dilim tbe
Peynir
1 catal bal
Az kaymak
3 ceviz
Ara
1 mandalina
Oglen: 12.30
Et haslama
Tarhana corbasi
1 dilim tbe
Aksam
Bol yesillikli patates salatasi
1.5 bardak ayran
Ara
1 bardak cay
1 dilim islak kek
Su:2.5 litre
Spor
200 ip atlma: 400 puan
100 jj: 200 puan
3 saat ev isi:180 puan
30 mekik:60 puan
Spor toplam puan: 840 puan
Hellim nereden geliyor bilmiyorum canim, sanirim ya kibristan geliyordur ya da Californiada uretiliyordur ama tadi cok guzel, paketin fotosunu cekeyim bir dahaki sefere :)Ah canım nasılsın yaahoşgeldin. özledik tabi ya en son görüştüğümüzde çok bezdirmiştik seni. Şimdi nasılsın?
Dedi yaa canım ama bugün azmettim resmen. Arkadaş kek getirdi tadına bile bakmadım
Bu sabah da az yedim sorma biraz içimde kaldı..
Ders iyiydi canım yaa çok keyifliydi benim için. Çocuklar çok tatlıydı cingöz gibi dinlediler beni..
Canım tuz konusunu idrak ettim ben zor yoldankesmem bi daha ..
Bu arada sabah koşturmacadan tartılmayı unuttumayrıca kaç gündür wc de yok yarın inşallah wcli bildirim yapayım ben.
Afiyet olsun kaptişim hellim nereden geliyor? Güzeldir inşallah hellimin kötüsü hiç güzel olmuyor..
Cok guzel olmus canim :)Pazartesi menüm
7:30 Hindistan cevizi yağlı filtre kahve
10:30 2 yumurtalı sucuklu omlet, 2 yemek kaşığı keten tohumlu yoğurt, domates salatalık, yarım dilim low carb kek
19:00 et sote, gırında Brüksel lahanası
Su 1,5lt
Spor 13000adım: 650
1 saat yemek ev işi: 120
Toplam puan: 770
Yawrukush
Kozmogirl17
Canim spor puanlarini hesapla , puan yoksa hic birsey yazmiyorum.Sabah
Ara 1 lt su çay vs..
Öğlen
2 kap çorba
Ara
2 kase yoğurt
8 badem
2 kare bitter
Akşam
Yeşil mercimekli çorba
Kırmızı et
Az slata
Spor
Aramiza hosgeldin canim, ben Ozge 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, Abdde yasiyorum, beden egitimi ogretmeniyim.Merhaba iyi aksamlar arkadaşlar
Ben eski üyelerdenim. Geri dönmek katilmak istiyorum. Takimi ihmal eden her kisi gibi gobekli durumda dönüş yaptim beni kurtarinbi el atin kardeşinize
Guzel bir gune uyanirsin insallah busem, malesef robot degil insaniz, kendi cocugumuza bile tahammul etmek cok zor zaman zaman..Yattım ama hala sakinleşemedim uyudular. Uyandırıp silkelemek istiyorum ikisini de. İnan var ya kendi çocuğuna tahammülün kalmıyor diyorlar ya dinine kadar doğru.
Canim cok sukur verilmis sadakaniz varmis, Istanbulun trafigi malesef cok kotu..İyi akşamlar kızlar nasılsınız
Evet canim, Vanessa var ya arkadasim, onun oglu Oscar ile Aras yakin arkadas.Allah bahtini acik etsin canim gozunuz aydin hayirli evlat olsun insallah.
Biraz sosis derken tam miktar alalim
Benim oglanda oyle istahsizdi probiyetik ve balik yagi vermeye basladim kilosu tavan yapti.13 kilodan 17 kiloya zipladi canim baya etkisi oldu bizim velede
Tabikide dk si 2 puan
Valla ilaclarin yapamadigini nisasta yapti sastim bende yoksa bugun cildiyeye gidicektik
Heya evi kaldirdim ayaga lesim cikti bugun sen naptin bacim sporlari
Aras krese devammi ediyor simdi kuzum.
Baya kacamskli olmus tatlim odul ogunu degil odul gunu olmus resmen ama arada insan bole mutlu oluyor afiyet olsun.
Ajvar i merak ettim nasil bisey kaptanim.
Tutabildiysen bravo sana en guzelini yapmissin
Canim avari yukarida da yazmistim, sanada yazayim,soyle ki, cok az tereyaginda sogan, biber, domatesi menemen gibi pisirdim, azicik kasar peyniri serptim, sonrada kozlenmis, soyulmus ,kucuk kucuk kesilmis patlicanlari ekledim tavaya soteledim, cam kavanoza koydum, bizde 1 hafta surmez bitmesi, hemen tuketiliyor :)kaptan ajvar nasıl bir şey ?.. iyiyim bu arada koştumaca devam ama daha adapte oluyor gibiyim
canım az mı acaba başın filan dönmedi değil mi
kuzuuuu ALLAH yardımcın olsun ama zamanla düzelecek inşallah ve başardıkça kendine saygın özgüvenin artacak inşallah
ay ben de merak ettim şimdi denemem lazım
canım ıslak kekin saatine dikkat etmelisinn
oo hayırlı olsun ne dersi veriyorsunn
canım senin sonucunu çok merak ediyorum if mi bu ?
canım güzel menü
burayı bırakanlar hep böyle oluyorlütfen bırakmayın bu sefer kaptanımız ve yardımcısı daha gzel bilgi verirler sizee
canım menün fena değil bencee
Afiyet olsun canim,doner ne guzel gozuktu yaaa :))Eki Görüntüle 2543251 Eki Görüntüle 2543252 Eki Görüntüle 2543253 Eki Görüntüle 2543254 Eki Görüntüle 2543255
Kızlar yediklerim böyle.. foto çekmeye başladıö az yediğimi zannediyormuşum ama arada tırtıklıyormuşum bunu farkettim bugün.. şu protein barın yarısını yemedim 3 tane form çubuk yedim.. spor 13000 adım ev işleri pilates 800 civarı
Su az oldu bugün 1.5 l
Yok canimin ici ben degil, karistirdin sen :)))Evde leslie yapabilirsin Deryacim.
Nasil gecti hafta sonunuz, kuzun nasil?
Ablacım yeniden çocuk mu istiyorsun
Menulerin eskisi gibi olsa keske, neyse islerin biraz hafiflese, menu duzenin eskiye doner kuzum..Iyi geceler kızlar
Sabah ise.gec kaldım bildirim yapamadım kilom sabit şuan 78.8 yani
Kahvalti: 11.30
peynir domates patatesli yumurta salatalık çatalın ucuyla bal aşırdım çok az :)
Ara ara bugün lavaş gibi çin pankeki yaptim ondan yedim açlıktan bayılacaktım çünkü
Öğlen:18.30
1 tabak Kıymalı karnıbahar yemeği 3 catal sebzeli çin pilavi 1 küçük kase salata
Ara öğün: çilekli kefirix
Aksam: yok zaten öğlen geç yedim
2.5 litre su 10.000 adım
Yawrukush
dunyalari yemissin kizEki Görüntüle 2543251 Eki Görüntüle 2543252 Eki Görüntüle 2543253 Eki Görüntüle 2543254 Eki Görüntüle 2543255
Su az oldu bugün 1.5 l
harpy gercekten 4 zetin de kaldin mi kiz acelen vardi galibaSabah
Ara 1 lt su çay vs..
Öğlen
2 kap çorba
Ara
2 kase yoğurt
8 badem
2 kare bitter
Akşam
Yeşil mercimekli çorba
Kırmızı et
Az slata
Spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?