Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hic kalkip oyun oynamislogim olmdi allah tan ama cok bolunmuslugu var uykumun
Yaa iste dinsizin hakkindan imansiz gelir diye bi soz varya kocalarimiza yapiyoruzda evlat baska bisey abartisix 4 ten 7.30 a kadar ayagimdaydi 7.30danda 8.30 a kadar digeri geldi uyumadi bide ustelik baska kimseyi tasimam okadar yani felc gibiydim kalktigimda ama saglikli olsunlarda herzaman onu diyorum biz bisekilde atlatiriz

Low carb yapan arkadaşlar baget ekmeğim şahane oldu tarifini ekliyorum buraya oğlan uyumusken ben hemen kendime ton balıklı sandviç yapıp bitki çayı ile yedim

Eklentiler

• 3774380B-15E3-4060-B33D-F3613B4C15AE.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 25
  • E92887D0-FA4A-4356-97C3-E63AAF7490EE.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 23

Sallamak zordur ya..
Hele de 2 sini, senin ayaklar pert oluyordur
Şu an öyle kötüyüm ki, sabah erken kalkmak, gece uykusuz kalmak hiçbirşey değilmiş diyorum bu halime bakınca.. Alışmışım hasta olunca hep yatıp dinlenmeye, önce annem evlendikten sonra da eşim bakıyordu, kendi işlerini de kendisi halleder beni rahatsız etmezdi hiç.. Şimdi mecbur kalkıyorum, ateşten yansan da, ağrıdan kıvrılsan da kalkıyorsun..

Cok gecmis olsn canim. Parol ic olmazsa o biraz dinlendirir. Sicak corba ic ve dinlen mutlaka.

Çok sağol canım, fırsat buldukca dinleniyorum..

geçmiş olsun kevsercim. (adini bilmiyorum ama)

Sağol canım..
İstediğini diyebilirsin :)

Çok geçmiş olsun..

Sağol canım, Allah razı olsun..

Low carb yapan arkadaşlar baget ekmeğim şahane oldu tarifini ekliyorum buraya oğlan uyumusken ben hemen kendime ton balıklı sandviç yapıp bitki çayı ile yedim
Eline sağlık

Ee dizim sakat iste su siralar topugumda agriyor ee belde normal degil cocuklar insani yaslandiriyor ben onu bilir onu solerim.
Annelerin hasta olma luksleri yok malesef grip oldum bende hasta bile olamadim tam yani hastayim diyemedim anlamadan tek bir hapla ayaga kalktim el mahkum 2 cocuga kim bakcak ben hasta olsam benim koca var bide hizmet etmeme bayilan

kızımla yaşıtmış.
benim kız şuıbatta 3 e girecek.
kendi uyumasi çok nadir.
bence elleme kendi uyusun alışma zamani tam...
kayınvalidemgil sürekli ayakta sallıyolar.
uykuya çok direniyorlar ya zor oluyor.
bide sende iki çocuk küçükler.. eminim çok zor oluyordur.
ben ikinci çocuk cesareti çalışmaktan eve yorgun geldiğim için vazgeçtim. sanirim biraz daha büyüsün... kayınvalidem ikinci çocuga bakmak istemiyor ben itşten ne zaman dönsem hali kalmiyor yorgun... kız beni çok yordu diyor. alıp inmek istiyom gelmek istemiyor. babam gelsin inecem diyo.
babasi 7 de evde oluyo alıp getirene kadar yemegim hazir halde.;
kayinvalidem ikinci çocuga bakacagini sanmiyorum..
görümceme güveniyor herşeyi o yapıyor. görümcem de ünv okuyor allahtan gececi okulu.
oda öğlen 12 ye kadar uyuyamiyorum diyo benim kız 8:30 ta birakır birakmaz halasinin odasina dadaniyo uyandiriyomuş

kızımla yaşıtmış.
benim kız şuıbatta 3 e girecek.
kendi uyumasi çok nadir.
bence elleme kendi uyusun alışma zamani tam...
kayınvalidemgil sürekli ayakta sallıyolar.
uykuya çok direniyorlar ya zor oluyor.
bide sende iki çocuk küçükler.. eminim çok zor oluyordur.
ben ikinci çocuk cesareti çalışmaktan eve yorgun geldiğim için vazgeçtim. sanirim biraz daha büyüsün... kayınvalidem ikinci çocuga bakmak istemiyor ben itşten ne zaman dönsem hali kalmiyor yorgun... kız beni çok yordu diyor. alıp inmek istiyom gelmek istemiyor. babam gelsin inecem diyo.
babasi 7 de evde oluyo alıp getirene kadar yemegim hazir halde.;
kayinvalidem ikinci çocuga bakacagini sanmiyorum..
görümceme güveniyor herşeyi o yapıyor. görümcem de ünv okuyor allahtan gececi okulu.
oda 12 ye kadar uyuyamiyorum diyo benim kız 8:30 ta birakır birakmaz halasinin odasina dadaniyo uyandiriyomuş

Canım hangi probiyotik ve balık yağını kullandın bende kullanıyorum ama 3 buçuk yaşında olmasına rağmen 14 kiloyu göremedik daha
canim ben de ogluma kullanmistim cok etki etti kilosuna da istahina da burdan yazmak dogru mu bilmiyrm ama ocean kullandim birde bagisilik icin immun44 diye kullandim ikiside cok cok iyi geldi bize
Cuma günkü kilom
70.500
Öğlen
70. 100

Bugünkü kilom
69.750

Dün kilo bildirememiştim :)
kizzz ne degisken kilon olmus oyle iki gunde :)) masallah ama cumaya cok cok daha guzel gider ben de bi 75 i görsem mutlu olucam
5, evlilik yıl dönümü için eşimle ben iphone 7 aldik.
bence en güzel evlilik yıl dönümü hediyesi:)
waaaw hwdieye bak yaaa guzel yillariniz olsun canim
canimm cok guzel menün var masallah ilk günler icin cok da degil bence salata yesillik agirlikli olmus bence cok da kötü degil
Bekarlik sultanlik kismina bebesizligi de eklicez bu gidisle Allah insana nasil bir guc veriyorsa kalkiyoesun iste bide misafir canliligi oluyor habi uc gunde yapamayacagin isi 3 saatte bitiroveeiyosub

afiyet olsun canim. Ben menunu cook begendim hem cesitli hem vitaminli. Su biraz az geldi sadece.

Amaan benim tartimin pili var da ne oluyor hep arti gosteriyor son zamanlarda
Su evet az içiyorum bu günlerde biraz çoğaltmaya çalışıyorum
benimki pili alırsam baya bi artı gösterecek diye umuyorum

Cumaya kadar düzelirr..
Hadi afiyet olsun :)

Sağ salim kucağına alırsın inşaAllah canım
Sağolasın canım sen nasılsın iyimi bebişin..
hayırlısıyla kucaginiza almaya nasip etsin.:)
Amin canım sağolasın
hayırlısıyla kucaginiza almaya nasip etsin.:)
Ooo yoğunluk varmış sizde Canımm benim yeğenim de öyle su kuşu

Ooo hayırlı olsun Çiçek geliyor
İvet çok şükür Rabbime sağlıcakla gelir inşallah

Teşekkür ederim canım benim
Sağolasın kaptişim.. inşallah sağlıkla doğar
Amin canım sağolasın
Aomine Daiki nerelerde acaba bu kızcağızımÖzledik yahhu
Buralardayım kaptişim iş, ev, hamilelik, okul derken baya yoruluyorum ... günde 1 kez anca giriyorum siteye ... sen neler yapıyorsun

Yok canımm yazmamıştım bikaç gndür

Amin çok sağol :)

İnşallah inersin canım kısa sürede

Şimdi yine tartılıcam çünkü 100 gram daha vermişimdir hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…