Harikasin tatlimmmCuma günkü kilom
70.500
Öğlen
70. 100
Bugünkü kilom
69.750
Dün kilo bildirememiştim :)
Hic kalkip oyun oynamislogim olmdi allah tan ama cok bolunmuslugu var uykumunAllah yardımcın olsun canım başka biri uyandırdı herhalde kafasını kırarız ama kuzular uyandirinca gikimiz cikmiyor. Benim oğlum da bir aralar 6 buçukta uyaniyordu eşim bir pazar beni 10 da uyandırdı diye bütün gün aglamisligim var ama söz konusu oğlum olunca 6 buçukta oyuncak oynuyordum :)
Gunaydin canim bu sabah bende yorgun kalktim gece 4 te buyuk oglum ayak istedi 7 ye kadar ayagimdaydi indirince agliyordu 7 de kucuk oglum kalkti buyugu indirdim kucugu aldim ayagima 8 e kadar da onu salladim olmadi en sonhnda kalktilar dundende temizlik yorgunlugum var zaten nasil dinlencez bizz yaa
Cok gecmis olsn canim. Parol ic olmazsa o biraz dinlendirir. Sicak corba ic ve dinlen mutlaka.
geçmiş olsun kevsercim. (adini bilmiyorum ama)
kızlar ya kbakmayın haftasonu oglum cok kotuydu ıshal kusma tum geceyı acılde gecırdık dun de eşim hastalandı mıde bulantısıyla yıne acıle gttık serum verdıler cok yorucu gectı bu üç gün oyuzden gıremedım yedıklerımede dıkkat edemedım kesın verdıgım 1kiloyu aldım(( yarın dan itibaren toparlamaya calısacgım tabı ıyıleşirlerse
Canım menünü bir günlük zannettim maşallah daha yok mu diyecektim sonra farkettimALLAH kabul etsin canımm
Aynen hava çok soğudu birden ya montları çıkarmadım ben daha ama zamanı gelmiş
AY canım kıyamam ya ALLAH şifa versin
Aynen foto çok işe yarıyor kendin de daha kontrollü oluyorsun
Canım ALLAH şifa versin
Menü iyi gibi canımm
Canım ALLAH şifa versin dikkat ett sağlığına
Eline sağlıkLow carb yapan arkadaşlar baget ekmeğim şahane oldu tarifini ekliyorum burayaoğlan uyumusken ben hemen kendime ton balıklı sandviç yapıp bitki çayı ile yedim
Ee dizim sakat iste su siralar topugumda agriyor ee belde normal degil cocuklar insani yaslandiriyor ben onu bilir onu solerim.Sallamak zordur ya..
Hele de 2 sini, senin ayaklar pert oluyordur
Şu an öyle kötüyüm ki, sabah erken kalkmak, gece uykusuz kalmak hiçbirşey değilmiş diyorum bu halime bakınca.. Alışmışım hasta olunca hep yatıp dinlenmeye, önce annem evlendikten sonra da eşim bakıyordu, kendi işlerini de kendisi halleder beni rahatsız etmezdi hiç.. Şimdi mecbur kalkıyorum, ateşten yansan da, ağrıdan kıvrılsan da kalkıyorsun..
Çok sağol canım, fırsat buldukca dinleniyorum..
Sağol canım..
İstediğini diyebilirsin :)
Çok geçmiş olsun..
Sağol canım, Allah razı olsun..
Eline sağlık
Hos bulduk kuzum :)deniz diyette ,@tuzsuz_ruh hos geldiniz ! are you girls ready ,kapidan bakip kacip gitmeyin burasi eksin istiyor ona gore
kızımla yaşıtmış.Buyuk 2.5 yasinda bazen ben kardesini uyuturken oda tvye bakiyor ozaman uyuya kaliyor ama kendi uyumasi cok geci buluyor kendisi birakcak gibi bazen kendim uyucam diyor buyumus adam olmus gecen gun annem babam kutay gidin atta diyor o evde tek kalcakmis ne ara buyudun diyorum valla gecede uyaninca herzaman olmuyorda ya cok agliyor yada yanimiza gelip bizim yatakta ayagima almami istiyor
kızımla yaşıtmış.Buyuk 2.5 yasinda bazen ben kardesini uyuturken oda tvye bakiyor ozaman uyuya kaliyor ama kendi uyumasi cok geci buluyor kendisi birakcak gibi bazen kendim uyucam diyor buyumus adam olmus gecen gun annem babam kutay gidin atta diyor o evde tek kalcakmis ne ara buyudun diyorum valla gecede uyaninca herzaman olmuyorda ya cok agliyor yada yanimiza gelip bizim yatakta ayagima almami istiyor
canim ben de ogluma kullanmistim cok etki etti kilosuna da istahina da burdan yazmak dogru mu bilmiyrm ama ocean kullandim birde bagisilik icin immun44 diye kullandim ikiside cok cok iyi geldi bizeCanım hangi probiyotik ve balık yağını kullandın bende kullanıyorum ama 3 buçuk yaşında olmasına rağmen 14 kiloyu göremedik daha
kizzz ne degisken kilon olmus oyle iki gunde :)) masallah ama cumaya cok cok daha guzel gider ben de bi 75 i görsem mutlu olucamCuma günkü kilom
70.500
Öğlen
70. 100
Bugünkü kilom
69.750
Dün kilo bildirememiştim :)
waaaw hwdieye bak yaaa guzel yillariniz olsun canim5, evlilik yıl dönümü için eşimle ben iphone 7 aldik.
bence en güzel evlilik yıl dönümü hediyesi:)
canimm cok guzel menün var masallah ilk günler icin cok da degil bence salata yesillik agirlikli olmus bence cok da kötü degilGünaydın herkesemenümü yazayım tartı veremiyorum şuan pili yok tartımın unutmaz alırsam tartıdaki rezilliğimi çarşaf çarşaf sericem buraya neyse yapacak bişey yok ilk gün menüsü geliyor
Pazartesi menüsü
Sabah 10
Bir domates iki yeşil biber bir tutam maydanoz bir kaç limon dilimi yedi kendi yaptığım kırma yeşil zeytin tuzu çok az bir kaç turşu biber iki kibrit kutusu peynir bir kaşık zeytinyağı ile salata yaptım bir dilim ekşi mayalı ekmek ile yedim
Saat 2 gibi arkadaşa gittim
Bir fincan kahve
Bir dilim bitter
Bir saat kadar sonra bir dilim elma
İki dilim mandalina
Akşam 7
Bir kase domates salatası
Yaklaşık iki üç kaşık haşlanmış pancar salatası içinde maydonoz nane sarımsak bir kaşık yağ sirke ve limon vardı
Yanında iki parça önce haşlanmış sonra fırınlanmış et
Ve 1 buçuk litre kadar su şekersiz çay ve kahve
Bundan sonraki planım bu iki ana bir ara öğün şeklinde olacak nasipse miktarlar çok gelebilir ama zamanla düşecek o da
Bekarlik sultanlik kismina bebesizligi de eklicez bu gidisle Allah insana nasil bir guc veriyorsa kalkiyoesun iste bide misafir canliligi oluyor habi uc gunde yapamayacagin isi 3 saatte bitiroveeiyosubSallamak zordur ya..
Hele de 2 sini, senin ayaklar pert oluyordur
Şu an öyle kötüyüm ki, sabah erken kalkmak, gece uykusuz kalmak hiçbirşey değilmiş diyorum bu halime bakınca.. Alışmışım hasta olunca hep yatıp dinlenmeye, önce annem evlendikten sonra da eşim bakıyordu, kendi işlerini de kendisi halleder beni rahatsız etmezdi hiç.. Şimdi mecbur kalkıyorum, ateşten yansan da, ağrıdan kıvrılsan da kalkıyorsun..
Çok sağol canım, fırsat buldukca dinleniyorum..
Sağol canım..
İstediğini diyebilirsin :)
Çok geçmiş olsun..
Sağol canım, Allah razı olsun..
Eline sağlık
Su evet az içiyorum bu günlerde biraz çoğaltmaya çalışıyorumafiyet olsun canim. Ben menunu cook begendim hem cesitli hem vitaminli. Su biraz az geldi sadece.
Amaan benim tartimin pili var da ne oluyor hep arti gosteriyor son zamanlarda
Sağolasın canım sen nasılsın iyimi bebişin..Cumaya kadar düzelirr..
Hadi afiyet olsun :)
Sağ salim kucağına alırsın inşaAllah canım
Amin canım sağolasınhayırlısıyla kucaginiza almaya nasip etsin.:)
hayırlısıyla kucaginiza almaya nasip etsin.:)
İvet çok şükür Rabbime sağlıcakla gelir inşallahOoo yoğunluk varmış sizde Canımm benim yeğenim de öyle su kuşu
Ooo hayırlı olsunÇiçek geliyor
Tebrikler canm
Sağolasın kaptişim.. inşallah sağlıkla doğarHaftasonu kosturmussun canim.
DIyetin guzel gidiyor bu hafta masallah.
Kuzun da suyu cok seviyormus ne guzel, yaz gelsin yine giyer mayosunu :)
Ayyy ne guzel haber, canim benim Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Hayirli, guzel bir evlat olsun insallah.
Cok coook sevindim...
Neden keyifsiz acaba canim oglun?
Hasta mi oluyor kuzucuk, belki de bir surectir bazen benimkilerde istahsiz,keyifsiz oluyor..
Umarim toparlanir hemencecik.
Ben iyiyim canim, gunluk rutin kosturmalar, sen nasilsin?
Canim ders saatlerini yuruyus ya da ev isi puaniyla hesapla.
iyiyiz Ozlemcim sen nasilsin canim, cocuklar nasillar?
Amin canım sağolasınAllah bahtini acik etsin canim gozunuz aydin hayirli evlat olsun insallah.
Biraz sosis derken tam miktar alalim
Benim oglanda oyle istahsizdi probiyetik ve balik yagi vermeye basladim kilosu tavan yapti.13 kilodan 17 kiloya zipladi canim baya etkisi oldu bizim velede
Tabikide dk si 2 puan
Valla ilaclarin yapamadigini nisasta yapti sastim bende yoksa bugun cildiyeye gidicektik
Heya evi kaldirdim ayaga lesim cikti bugun sen naptin bacim sporlari
Aras krese devammi ediyor simdi kuzum.
Baya kacamskli olmus tatlim odul ogunu degil odul gunu olmus resmen ama arada insan bole mutlu oluyor afiyet olsun.
Ajvar i merak ettim nasil bisey kaptanim.
Tutabildiysen bravo sana en guzelini yapmissin
Buralardayım kaptişim
Canım menünü bir günlük zannettim maşallah daha yok mu diyecektim sonra farkettimALLAH kabul etsin canımm
Aynen hava çok soğudu birden ya montları çıkarmadım ben daha ama zamanı gelmiş
AY canım kıyamam ya ALLAH şifa versin
Aynen foto çok işe yarıyor kendin de daha kontrollü oluyorsun
Canım ALLAH şifa versin
Menü iyi gibi canımm
Canım ALLAH şifa versin dikkat ett sağlığına
wuuwuu 3 gunde 750 gr super ve artik 70lere vedaa
canim ben de ogluma kullanmistim cok etki etti kilosuna da istahina da burdan yazmak dogru mu bilmiyrm ama ocean kullandim birde bagisilik icin immun44 diye kullandim ikiside cok cok iyi geldi bize
kizzz ne degisken kilon olmus oyle iki gunde :)) masallah ama cumaya cok cok daha guzel gider ben de bi 75 i görsem mutlu olucam
waaaw hwdieye bak yaaa guzel yillariniz olsun canim
canimm cok guzel menün var masallah ilk günler icin cok da degil bence salata yesillik agirlikli olmus bence cok da kötü degil
Bekarlik sultanlik kismina bebesizligi de eklicez bu gidisle Allah insana nasil bir guc veriyorsa kalkiyoesun iste bide misafir canliligi oluyor habi uc gunde yapamayacagin isi 3 saatte bitiroveeiyosub
supersin gonulTeşekkür ederim kaptanım birazdan yine kilo bildiricem kii hevesim daha çok artsın
Bence 69 600 olmuşumdur
supersin gonul
Böyle 100-200 zayifladigimi söyleyince esime dalga geciyor benimle ah bi bilse nasil veriliyor bunlsrİnşallah inersin canım kısa sürede
Şimdi yine tartılıcam çünkü 100 gram daha vermişimdir hissediyorum
Böyle 100-200 zayifladigimi söyleyince esime dalga geciyor benimle ah bi bilse nasil veriliyor bunlsr
insallah su artilari beraberce eksiye cevirelim canim, bugun cok sevdigim bir elbisemin icine giremedimSu evet az içiyorum bu günlerde biraz çoğaltmaya çalışıyorum
benimki pili alırsam baya bi artı gösterecek diye umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?