Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kizlar yeni uyandim, kahvalti ve cocuklarin beslenmelerini hazirlayacagim.
1 saat sonra Akinin okulunda sinif annesi oldugum icin bir toplantim var, cadilar bayrami yaklasiyor ve parti hazirlamam gerek bunun icin koordinator bir toplanti duzenledi neler ve nasil yapmamiz gerektigiyle ilgili.
Saat 20.00de (Tr saatiyle) evde olabilecegim.
Umarim herkes iyidir, hepinizi opuyorum..

Kolay gelsin canim

insallah su artilari beraberce eksiye cevirelim canim, bugun cok sevdigim bir elbisemin icine giremedim
Yaaaa o zaman biraz yemeğe ara vermek lazım yemek için yaşamak değilde yaşamak için yemek gerekli bende ayni durumdayım

Umarım canım okumaya yazmaya bi geçseler belki daha rahat olurum. Çok heyecanlıyım ben de yarın deneyeceğim pizzayı unutmazsam fotosunu atayım.

Canım bizimkiler çok rahat fazla rahat büyütmüşüm onu farkettim sorumsuzlukları boylarından büyük. Öğretmenlerine karşı utanır insan yapar o ödevi. Ben itip kakamam zaten böyle fazla dayanamam. Oldukları kadar olurlar. Napim zengin koca bulsunlar okumazlarsa da. Ya da bi kuaföre mi versem yazın diye düşünmüyo değilim

Çok sabırlıyım biliyorsun Özge ama gerçekten bu kadar sabır bir yerde patlıyor. Şu an relaksım birazdan ödevlerini isteyerek sabır denemelerine başlayacağım.

Çok geçmiş olsun

Canim menu guzel olmus,
canim zor oluyo biliyorum kizina strese girdigini belli etme basarisizim hissini yasar,allah yardimcin olsun
Bide keto browni nasil oluyo
Bunların ergenliği nasıl olacak bilmem.
Keto browni
3 yumurta 20 gr bitter 80 gr ceviz tereyağı hindistancevizi yağı kakao kabartma tozuyla yaptım yarı tarif yarı uydurma ama çok güzel oldu son dilimleri birazdan yiyeceğim.

Kozmo kaptanım ben de ayakta sallayarak büyüttüm. Aah ah 3 yaşına kadar salladık ikisini üstüste koyup çok salladığımı bilirim. Üç yaşında kreşe başladıklarında yeni yatak alıp odalarını ayırdık. Yanlarına yatarak uyuttuk iki sene de. Şimdi bazen yanlarına istiyorlar ama genelde uyuyorlar.

Keten tohumu unu 1 bardak kadar,2 yumurta,1 kutu krem peynir tuz,krem peynirle kasari yari yariyada kullanabilrsin,fena olmadi
Keten tohumunun karb baya yüksek ama ya bir bardak fazla gelebilir bana. Yarın un haline getirip bi tartayım. Çok sağol. Bu küçük bir tepsi olur değil mi.

Low carb yapan arkadaşlar baget ekmeğim şahane oldu tarifini ekliyorum buraya oğlan uyumusken ben hemen kendime ton balıklı sandviç yapıp bitki çayı ile yedim
Çok güzel olmuş ellerine sağlık. Psylum husk siparişi ben de vereceğim Türkçesi karnıyarık otu tohumu unu ve low carb da ekmek kıvamı harika oluyor.

Aaah var ya o topuk sızısını çok iyi bilirim. Uyanmasın diye üç saat ayağımdan indirmediğim oluyordu.

Menümü vereyim kızlar
4 piliç baget
100 gr taze fasülye zeytinyağlı ve sarımsaklı yoğurtlu
6 ceviz
62 gr ev peyniri
2 son parça keto browni

Spor 9 saat ders 8 teneffüs nöbet.
Teneffüsleri saymayalım 720 puan.
Su çok içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…