- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
cok tartilmak da iyi degil canim, bekle cuma sabahina kadar.Evet bi daha geri dönmemek üzere veda ettim şimdi bi daha tartılsam mı acaba eve yeni geldim ve akşama doğru kesin azalma olmuştur :)
Kolay gelsin canimSelam kizlar yeni uyandim, kahvalti ve cocuklarin beslenmelerini hazirlayacagim.
1 saat sonra Akinin okulunda sinif annesi oldugum icin bir toplantim var, cadilar bayrami yaklasiyor ve parti hazirlamam gerek bunun icin koordinator bir toplanti duzenledi neler ve nasil yapmamiz gerektigiyle ilgili.
Saat 20.00de (Tr saatiyle) evde olabilecegim.
Umarim herkes iyidir, hepinizi opuyorum..
Yaaaa o zaman biraz yemeğe ara vermek lazım yemek için yaşamak değilde yaşamak için yemek gerekli bende ayni durumdayıminsallah su artilari beraberce eksiye cevirelim canim, bugun cok sevdigim bir elbisemin icine giremedim
Umarım canım okumaya yazmaya bi geçseler belki daha rahat olurum. Çok heyecanlıyım ben de yarın deneyeceğim pizzayı unutmazsam fotosunu atayım.kaptan ajvar nasıl bir şey ?.. iyiyim bu arada koştumaca devam ama daha adapte oluyor gibiyim
canım az mı acaba başın filan dönmedi değil mi
kuzuuuu ALLAH yardımcın olsun ama zamanla düzelecek inşallah ve başardıkça kendine saygın özgüvenin artacak inşallah
ay ben de merak ettim şimdi denemem lazım
canım ıslak kekin saatine dikkat etmelisinn
oo hayırlı olsun ne dersi veriyorsunn
canım senin sonucunu çok merak ediyorum if mi bu ?
canım güzel menü
burayı bırakanlar hep böyle oluyorlütfen bırakmayın bu sefer kaptanımız ve yardımcısı daha gzel bilgi verirler sizee
canım menün fena değil bencee
Canım bizimkiler çok rahat fazla rahat büyütmüşüm onu farkettim sorumsuzlukları boylarından büyük. Öğretmenlerine karşı utanır insan yapar o ödevi. Ben itip kakamam zaten böyle fazla dayanamam. Oldukları kadar olurlar. Napim zengin koca bulsunlar okumazlarsa da. Ya da bi kuaföre mi versem yazın diye düşünmüyo değilimAllah kolaylık versin kuzum. Çok üstlerine gitme. Onaların öğretmeni değil annesisin. Ödevler öğretmene karşı sorumluluğu oluyor. Eğer ödev yapmazsa öğretmenine mahçup olacaklar. Öğretmenlerine de arayıp durumu anlatırsın. Sorumluluklarını şimdiden almayı öğrensinler..
Böyle ite kaka devam edersen üniye kadar böyle gider..
Çok sabırlıyım biliyorsun Özge ama gerçekten bu kadar sabır bir yerde patlıyor. Şu an relaksım birazdan ödevlerini isteyerek sabır denemelerine başlayacağım.Canim kizlar zorlamis seni
Inan Akinla yasitlar biliyorsun, Akinla nasil diyalog kuracagim, nasil dogru yonlendirecegim, nasil tartismadan gunu guzellikle kapatacagim diye dusunmekten helak oluyorum tum gun..
Seni okadar iyi anliyorum ki birde sende 2 tane var.
Hep sakin kalmaya calis, biliyorum bu sadece lafta kaliyor, en azindan gerginken esine pasla, uzaklas onlardan..
Ben 720 olarak not ettim sorun yok busem :)
Canim menuye 10 dk yuruyus cezasi geliyor, sporlarin ve su miktarin cok guzel :)
Hellim nereden geliyor bilmiyorum canim, sanirim ya kibristan geliyordur ya da Californiada uretiliyordur ama tadi cok guzel, paketin fotosunu cekeyim bir dahaki sefere :)
Cok guzel olmus canim :)
Canim spor puanlarini hesapla , puan yoksa hic birsey yazmiyorum.
Toplan kac saatse ev isin dakikasi 2 puandan hesap et canimcim..
Çok geçmiş olsunkızlar ya kbakmayın haftasonu oglum cok kotuydu ıshal kusma tum geceyı acılde gecırdık dun de eşim hastalandı mıde bulantısıyla yıne acıle gttık serum verdıler cok yorucu gectı bu üç gün oyuzden gıremedım yedıklerımede dıkkat edemedım kesın verdıgım 1kiloyu aldım(( yarın dan itibaren toparlamaya calısacgım tabı ıyıleşirlerse
Bunların ergenliği nasıl olacak bilmem.Canim menu guzel olmus,
canim zor oluyo biliyorum kizina strese girdigini belli etme basarisizim hissini yasar,allah yardimcin olsun
Bide keto browni nasil oluyo
Kozmo kaptanım ben de ayakta sallayarak büyüttüm. Aah ah 3 yaşına kadar salladık ikisini üstüste koyup çok salladığımı bilirim. Üç yaşında kreşe başladıklarında yeni yatak alıp odalarını ayırdık. Yanlarına yatarak uyuttuk iki sene de. Şimdi bazen yanlarına istiyorlar ama genelde uyuyorlar.Buyuk 2.5 yasinda bazen ben kardesini uyuturken oda tvye bakiyor ozaman uyuya kaliyor ama kendi uyumasi cok geci buluyor kendisi birakcak gibi bazen kendim uyucam diyor buyumus adam olmus gecen gun annem babam kutay gidin atta diyor o evde tek kalcakmis ne ara buyudun diyorum valla gecede uyaninca herzaman olmuyorda ya cok agliyor yada yanimiza gelip bizim yatakta ayagima almami istiyor
Keten tohumunun karb baya yüksek ama ya bir bardak fazla gelebilir bana. Yarın un haline getirip bi tartayım. Çok sağol. Bu küçük bir tepsi olur değil mi.Keten tohumu unu 1 bardak kadar,2 yumurta,1 kutu krem peynir tuz,krem peynirle kasari yari yariyada kullanabilrsin,fena olmadi
Keto browniye 50 gr da stevia koydum unutmuşum biraz önce yazmayı.Canim menu guzel olmus,
canim zor oluyo biliyorum kizina strese girdigini belli etme basarisizim hissini yasar,allah yardimcin olsun
Bide keto browni nasil oluyo
Çok güzel olmuş ellerine sağlık. Psylum husk siparişi ben de vereceğim Türkçesi karnıyarık otu tohumu unu ve low carb da ekmek kıvamı harika oluyor.Low carb yapan arkadaşlar baget ekmeğim şahane oldu tarifini ekliyorum burayaoğlan uyumusken ben hemen kendime ton balıklı sandviç yapıp bitki çayı ile yedim
Aaah var ya o topuk sızısını çok iyi bilirim. Uyanmasın diye üç saat ayağımdan indirmediğim oluyordu.Ee dizim sakat iste su siralar topugumda agriyor ee belde normal degil cocuklar insani yaslandiriyor ben onu bilir onu solerim.
Annelerin hasta olma luksleri yok malesef grip oldum bende hasta bile olamadim tam yani hastayim diyemedim anlamadan tek bir hapla ayaga kalktim el mahkum 2 cocuga kim bakcak ben hasta olsam benim koca var bide hizmet etmeme bayilan
cok tartilmak da iyi degil canim, bekle cuma sabahina kadar.
Dugun haziranda, evet bence de ona kadar mezun olayimgel canisi bekliyorum, dugun nezaman ona yetis bari
Hosgeldin Senemcim ,nasilsin canim?Dugun haziranda, evet bence de ona kadar mezun olayim
Sen nasilsin canim, gunun nasil gecti?Kız üşendim zaten tartılmak da bi mesele
Cok guzel menu,cok guzel spor puani busem..Menümü vereyim kızlar
4 piliç baget
100 gr taze fasülye zeytinyağlı ve sarımsaklı yoğurtlu
6 ceviz
62 gr ev peyniri
2 son parça keto browni
Spor 9 saat ders 8 teneffüs nöbet.
Teneffüsleri saymayalım 720 puan.
Su çok içtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?