Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet canim, eve geleli 5dk oldu, gelip bir selam vereyim dedim

Bende iyiyim acayip yogun bir haftaya basladim canim, kosturuyorum.
bir mani olmazsa artik mezuniyet yolu gorundu bana..
Sen de ne var ne yok kuzum?
Ne guzel, darisi basima ❤
iyiyim bende de cok kosusturmaca, daha yeni girdim eve ve cok yorgunum ama bitmedi isler hala. Diyeti cok fena saldim, kasimda ortasi bir daha deneyecegim bakalim

Arkadaslar gunaydin dub sabah girdim daha da giremedim herkesten özür dileril birinin atesi vardi birinin asisi vardi haatane market tüm gun kisturna eve gel yemek ekmek uyut derken wn son sayfya girmisim yatakts oyle uyuyuya kalmisim
Nasil oldu cocuklarin canim, her sey yolunda mi?

Guzel menu canim, bu yogunluk ve hastaliklara ragmen spor puaninda oldukca iyi :)

Ben yapiyorum kuzum oglum cok seviyor ona yapip buzluga atiyorum onunkilerden otlandim kiyamam ya ekmek arasi gonderim sanada
Canim cok guzel gorundi gozume, tarif isterim, koftelerim hic istedigim gibi olmuyor :)

Amin sağol kaptanım
evet dün epey spor yaptım
1 saatten fazla yürüyüş yapmışımdor
Harikasin canim, bu hafta bu azminden oturu gurur duyuyorum seninle..

Konulara hakim olamıyorum abla ya yanlış anladım

Cok yogunsun canim normal, iyi ol yeter :)

Menulerin eskisi gibi olsa keske, neyse islerin biraz hafiflese, menu duzenin eskiye doner kuzum..
Birde busecim adimlarinin puanini hesapla , 100 adim 5 puan canim.
10000 adim 500 puan...
[/QUOTE]
Hemde nasıl özellikler İstanbul'da buyumemis biri için daha zor. Oğlum doğduğunda eşimin işi nedeniyle 2 yıl Adana'da yaşamıştık İstanbul'dan sonra cennet gibiydi :)
[/QUOTE]
Istanbul yasamak icin zor ama gezmek icin muthis bir sehir..
Cok haklisin tum soylediklerinde canim..

5, evlilik yıl dönümü için eşimle ben iphone 7 aldik.
bence en güzel evlilik yıl dönümü hediyesi:)
Daim olsun mutlulugunuz, nice guzel yil donumlerine..

Evde leslie yapabilirsin Deryacim.
Nasil gecti hafta sonunuz, kuzun nasil?

Ablacım yeniden çocuk mu istiyorsun
@Hulyaa23 canim kolay gelsin, netin gelir gelmez bekliyoruz hemsehrim :)

Ne guzel, darisi basima ❤
iyiyim bende de cok kosusturmaca, daha yeni girdim eve ve cok yorgunum ama bitmedi isler hala. Diyeti cok fena saldim, kasimda ortasi bir daha deneyecegim bakalim
Sen isini gucunu, evini her seyi organize et, kontrol altina al, biz hep buradayiz :)
Iyi ol canim...

Hemde nasıl özellikler İstanbul'da buyumemis biri için daha zor. Oğlum doğduğunda eşimin işi nedeniyle 2 yıl Adana'da yaşamıştık İstanbul'dan sonra cennet gibiydi :)
[/QUOTE]
Istanbul yasamak icin zor ama gezmek icin muthis bir sehir..
Cok haklisin tum soylediklerinde canim..

Daim olsun mutlulugunuz, nice guzel yil donumlerine..

Yok canimin ici ben degil, karistirdin sen :)))

Biraz zamana ve akisina birak tugbacim.
Kotu dusunme...
Iyiyiz bizler, ozledik seni :)

Canimmm sag salim dondun mu evine, gozunuzaydin, ozledik artik, sohbete bekliyoruz Filizcanim..

Harikasin Aslicim, bu hafta bomba gibi geliyorsun.

Cok gecmis olsun Fatimem nasilsin bugun?
[/QUOTE]
Canm yine bi arkadastan bağlandım ne yapıyosunuz bakmak için bende son gaz temizliğe devam
[/QUOTE]
@Hulyaa23 canim kolay gelsin, netin gelir gelmez bekliyoruz hemsehrim :)
[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim başarıcam zayıflayacğıma inanıyırum desteğin için çook teşekkür ederim kaptanım

Kötü başladım güne ama güzel geçti şükür kaptanım sen nasılsın
Bende iyiyim canim, yemegimi yiyorum, sonra kucuk oglumu alip markete ugrayacagim, oradan buyuk oglumu almaya gidecegim.Sonra onun bir arkadasi gelecek bize 3 cocuga bakacagim, yedirecegim, oynatacagim :)
Aksam ustude cocuklari parka cikaracagim, eger bir mani cikmazsa bugunun plani boyle kuzum:)

Selam kizlar bugun yine yorucu bir gundu. Kizlarla kosturup duruyoruz. Iki dakika durmuyorlar.
Menum
Sabah 7.30
2 dilim tbe
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik

Ara 10.00
1 elma
1 mandalina

Oglen
1 kase corba
1 tane minik patates haslama

Ara
Yarim salatalik

Aksam
Yarim tabak kiymali makarna
1 tabak salata
Ayran

Ara
Turk kahvesi
Su: 2 litreyi gecmistir

Spor
20 dakika parktaki spor aletlerinde spor yaptim. Bunun puanini nasil hesaplayacagm ?
Kozmogirl17 Yawrukush
20 dk yuruyus
100 ip atlama
2 saat ev isi
Puanlari snra yatmadan toptan hesaplarim

Fazla olmamis, abartili bir karbonhidrat yok, sagliksiz bir besin yok.
Allah kabul etsin gulum..

Canim menun guzel ama aksamki makarna yerine baska bir sey yesen daha guzel olurdu.
20 dakika spor aletlerini , fitness olarak dusun 20* 3 = 60 puan canim.

Hellimmmmm bayılırım hellimeeee bende var Şuan ben çekeyim atayım istersen hatta ev yapımı da markette var
Canim bir arkadasimiz kanadali35 yurt disinda yasiyor benim gibi , belki ayni markayi bulabilir orada diye dusundum o yuzden bu hafta alisveriste resmini cekip paylasayim demistim :)
Sende mi seviyorsun hellimi , bende cok severim :)

Gayet guzel menu canim, miktarlar cok degil, bu tarz bitki ve salata urunlerini doyana dek yiyebilirsin.
Egzersiz yaparsan eger , 1. sayfada egzersiz puanlarimiz var.Hatta burayada kopyalayayim,
***EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI ***

Ev islerinin 1 dakikasi= (temizlik,utu, yemek hazirlama vs) = 2 PUAN
1 adet mekik ya da herhangi bir karin egzersizi= 2 PUAN
1 adet squat ya da wallsit egzersizi = 2 PUAN
1 adet ipsiz ip atlama ya da ziplama egzersizi= 2 PUAN
1 adet dizleri karnimiza cekerek oldugumuz yerde kosma egzersizi = 2 PUAN
1 adet jumping jack hareketi = 2 PUAN
1 dakika dans etme egzersizi = 3 PUAN
1 dakika yuruyus egzersizi= 3 PUAN
1 dakika Leslie ile yuruyus = 3 PUAN
1 dakika eliptik egzersizi= 3 PUAN
1 dakika bisiklet egzersizi= 3 PUAN
1 dakika pilates egzersizi = 3 PUAN
1 dakika kardiyo ya da herhangi bir fitness egzersizi= 3 PUAN
1 dakika callanectics egzersizi = 3 PUAN
1 dakika zumba= 3 PUAN
1 dakika tabata egzersizi = 3 PUAN
1 dakika plank egzersizi = 4 PUAN
1 dakika yuzme egzersizi= 5 PUAN
100 adim = 5 PUAN

Yaptigimiz egzersizlerin puanini hesaplayip, menulerimizle beraber yaziyoruz, haftalik takim ici aramizda yarisma yapiyoruz :) 1. ,2. ve 3.yede odul var :)

haklisin canim leslie ile baslayabilriim aslinda. Soz bugun leslie yapacagim.
iyiyiz canim sadece bi tembellik var ustumde.
Harikasin canim, benim sana guvenim tam, sen sadece bir seyi istemelisin, istersen basariyorsun...

Aksamki atistirmaliklar yerine 1-2 salatalik yeseydin, yada kucuk bir salata hazirlasaydin canim daha guzel olurdu..

Cok gecmis olsun hem ogluna, hem esine , daha iyi misiniz simdi?

Low carb yapan arkadaşlar baget ekmeğim şahane oldu tarifini ekliyorum buraya oğlan uyumusken ben hemen kendime ton balıklı sandviç yapıp bitki çayı ile yedim
Ellerine saglik ve afiyet olsun canim..

Malesef haklisin Fatimem, anneler icin hasta olmak bile bir luks, daha iyi misin?

Hos bulduk kuzum :)
benim oğlan hasta simdi ev cok eksinli.
Dikkat ediyorum yediklerime. Ekmegi biraktim abur cubur yemiyorum.
Sizede cok gecmis olsun, acil sifalar...

Canim yinede sagolsunlar bakiyorlar cocuguna, zorlaniyorlardir elbette , bir suru torununa bakmayan anneanne - babannede var.
En azindan krese, bakiciya para odemek zorunda kalmiyorsunuz..
Ve cocugunuz emin ellerde..

Çok sabırlıyım biliyorsun Özge ama gerçekten bu kadar sabır bir yerde patlıyor. Şu an relaksım birazdan ödevlerini isteyerek sabır denemelerine başlayacağım.
Bende senin gibiyim, sabirliyim sabirliyim artik bir noktoda patliyorum:)
Nasil bugun kizceler?

Canim menun guzel ama aksamki makarna yerine baska bir sey yesen daha guzel olurdu.
20 dakika spor aletlerini , fitness olarak dusun 20* 3 = 60 puan canim.
Ya aslinda gunduzden kiymayi cikarmistm.niyetim kofte yapmakti. Kizim makarna isteyincw kolayima geldi menuyu kiymali makarnaya cevirdim. Yemeseem iyiydi bnde kendime cok kizdim ama baska yemek yapacak halim yoktu.

Ya aslinda gunduzden kiymayi cikarmistm.niyetim kofte yapmakti. Kizim makarna isteyincw kolayima geldi menuyu kiymali makarnaya cevirdim. Yemeseem iyiydi bnde kendime cok kizdim ama baska yemek yapacak halim yoktu.
Anladim canim bazen benimde yemek yapasim gelmiyor, kolay bir seylerle gecistirmek istiyorum, cocuklarda olunca onlara ozel hazirlik gerekiyor hep.
Yarin daha guzel olur menun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…