Kalp kalbe karşıymis bak tam şimdi takıma girmiştim yeni yazdım birşeyler canim@Falanfilannnn , @besive , @Harpy ,kanadali35 , @madamesnow , @Akrrep nasilsiniz, nerelerdesiniz kizlar?
@tomrs menunu bekliyorum canim..
@fmad nasil oldun guzelim?
FitFiliz Filizim ses ver, evine ulastin mi?
@Ucyuzbesyuz , @Huzurvermeyolunda , @Metem , @ozenti , @AKovser hastalariniz, sagliklariniz nasil kizlar?
@Sibal57 nasil gecti gunun canim?
Kalp kalbe karsiymis canim ,simdi yazmisti sana.Selam güzeller, nasılsınız?
Gelir gelmez tartildim ilk geldiğim zaman 59.5,
Bu sabah da 59.0 çıktım.
Dün öyle yorgundum ki, yol izni vermediler uçaktan inip valizi eve bırakıp okula gittim. Bir de nöbet günümdü. Çok zor oldu.
Bugün daha iyi hissediyorum, iştahım da açıldı yalnız. Bi güzel yedim, çok tokum şu an. Yalnız daha dün karar almıştım kilo almayayım diye. İnşallah bu sadece geçici bir yemek yeme isteğidir bugünkü
Cuma 58.5 idim bu hafta mezun olmak hedefim ama tartilmadim cumadan beri :))Kalp kalbe karşıymis bak tam şimdi takıma girmiştim yeni yazdım birşeyler canim
Kuzum sen kaç kilosun? Geçtin mi beni
Kalp kalbe karşıymis bak tam şimdi takıma girmiştim yeni yazdım birşeyler canim
Kuzum sen kaç kilosun? Geçtin mi beni
Kesin kalp kalbe karşıKalp kalbe karsiymis canim ,simdi yazmisti sana.
Kilo almamissin ki ne guzel.
O yemek yeme istegi memleketin mis gibi yemeklerini ozlemendendir.
Yorgunlugunu haftasonu atarsin insallah.
Kuzularin nasillar, cok ozlemisler degil mi?
Ama en cok Ozlemleri ozledin sen biliyorum, kalp kalbe karsi ama...Kesin kalp kalbe karşı
Biraz birşeyler mi atıştırsan acaba senCuma 58.5 idim bu hafta mezun olmak hedefim ama tartilmadim cumadan beri :))
Azicik gecmisim sanki seni
Yook yaa, onlar eli maşalı
Daha suan kahvalti masasindayim, gelsene, cay var, sohbet varBiraz birşeyler mi atıştırsan acaba sen
Çok güzel börek yapıyorsun, hem çocuklar yer hem senakşama yapsan mı ne dersin
Duydunuz mu bunuYook yaa, onlar eli maşalı
Seni özledim en çok
Kesinlikle katiliyorum canim. Bakalim bugun kan testlerimi yaptirdim. Yarin sabah da diyetisyen randevum var. Ins motive olurumYaaaa o zaman biraz yemeğe ara vermek lazım yemek için yaşamak değilde yaşamak için yemek gerekli bende ayni durumdayım
Sonuclarin guzel cikar umarim Deryacim.Kesinlikle katiliyorum canim. Bakalim bugun kan testlerimi yaptirdim. Yarin sabah da diyetisyen randevum var. Ins motive olurum
Haklisin canim. Bugun 3 hafta kadar sonra ilk defa spor yaptim. Yarin da diyetisyene gidiyorum bakalimCanim bir arkadasimizkanadali35 yurt disinda yasiyor benim gibi , belki ayni markayi bulabilir orada diye dusundum o yuzden bu hafta alisveriste resmini cekip paylasayim demistim :)
Sende mi seviyorsun hellimi , bende cok severim :)
Gayet guzel menu canim, miktarlar cok degil, bu tarz bitki ve salata urunlerini doyana dek yiyebilirsin.
Egzersiz yaparsan eger , 1. sayfada egzersiz puanlarimiz var.Hatta burayada kopyalayayim,
***EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI ***
Ev islerinin 1 dakikasi= (temizlik,utu, yemek hazirlama vs) = 2 PUAN
1 adet mekik ya da herhangi bir karin egzersizi= 2 PUAN
1 adet squat ya da wallsit egzersizi = 2 PUAN
1 adet ipsiz ip atlama ya da ziplama egzersizi= 2 PUAN
1 adet dizleri karnimiza cekerek oldugumuz yerde kosma egzersizi = 2 PUAN
1 adet jumping jack hareketi = 2 PUAN
1 dakika dans etme egzersizi = 3 PUAN
1 dakika yuruyus egzersizi= 3 PUAN
1 dakika Leslie ile yuruyus = 3 PUAN
1 dakika eliptik egzersizi= 3 PUAN
1 dakika bisiklet egzersizi= 3 PUAN
1 dakika pilates egzersizi = 3 PUAN
1 dakika kardiyo ya da herhangi bir fitness egzersizi= 3 PUAN
1 dakika callanectics egzersizi = 3 PUAN
1 dakika zumba= 3 PUAN
1 dakika tabata egzersizi = 3 PUAN
1 dakika plank egzersizi = 4 PUAN
1 dakika yuzme egzersizi= 5 PUAN
100 adim = 5 PUAN
Yaptigimiz egzersizlerin puanini hesaplayip, menulerimizle beraber yaziyoruz, haftalik takim ici aramizda yarisma yapiyoruz :) 1. ,2. ve 3.yede odul var :)
Harikasin canim, benim sana guvenim tam, sen sadece bir seyi istemelisin, istersen basariyorsun...
Aksamki atistirmaliklar yerine 1-2 salatalik yeseydin, yada kucuk bir salata hazirlasaydin canim daha guzel olurdu..
Cok gecmis olsun hem ogluna, hem esine , daha iyi misiniz simdi?
Olur yap kaptişim geleyim, iyi alıştım yurt dışına benDaha suan kahvalti masasindayim, gelsene, cay var, sohbet var
Borek cok zor ama geleceksen yapayim, beraber hupletiriz :)
sbakalimsagol canim. Motive eder insallah beni degilse durumum kotu cok yemeye basladim. Insilun direncime de baktirdim bugun. 2.92 cikti yani sorun var gibi bakalim yarin diyetisyen ne diyecek.Sonuclarin guzel cikar umarim Deryacim.
Diyetisyenle randevunda guzel gecsin:)
Deryacim sen kafasina koydugunu, organize edip, duruma gore sekil alip, hedefe ulasabilen bir kadinsin.Haklisin canim. Bugun 3 hafta kadar sonra ilk defa spor yaptim. Yarin da diyetisyene gidiyorum bakalim
Kolay gelsin canimKizlar ben yavas yavas hazirlanip cikacagim evden, Arasi al, markete git, Akini - Emily'i al, eve getir, yedir, oynat, parka gotur..
Cok calismam lazim cooooook
Gece siz uyumadan yetisip gelebilir miyim bilmiyorum.
Gelemezsem hepinize iyi uykular, guzel istirahatler.
Menuleri, egzersiz puanlarini yazmayi unutmayin..
Oo demek ispiyonculuk huyun da var kaptiş. Ne çok benziyoruzDuydunuz mu bunukanadali35 , Kozmogirl17 ohoom ohoom :)
Bende seni cok ozledim canim..
Sevdin mi oralari, egitim guzel seyler ogretti mi kuzum?
Olan bana degil takima olur :)Olur yap kaptişim geleyim, iyi alıştım yurt dışına ben
(Sen başka tarafa bakiyoken yedim deyip böreklerimi torbaya doldururum, sana da 500gr aldırırım) bu parantez içindekiler iç sesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?