Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam güzeller, nasılsınız?
Gelir gelmez tartildim ilk geldiğim zaman 59.5,
Bu sabah da 59.0 çıktım.
Dün öyle yorgundum ki, yol izni vermediler uçaktan inip valizi eve bırakıp okula gittim. Bir de nöbet günümdü. Çok zor oldu.
Bugün daha iyi hissediyorum, iştahım da açıldı yalnız. Bi güzel yedim, çok tokum şu an. Yalnız daha dün karar almıştım kilo almayayım diye. İnşallah bu sadece geçici bir yemek yeme isteğidir bugünkü

Kalp kalbe karşıymis bak tam şimdi takıma girmiştim yeni yazdım birşeyler canim
Kuzum sen kaç kilosun? Geçtin mi beni

Kalp kalbe karsiymis canim ,simdi yazmisti sana.
Kilo almamissin ki ne guzel.
O yemek yeme istegi memleketin mis gibi yemeklerini ozlemendendir.
Yorgunlugunu haftasonu atarsin insallah.
Kuzularin nasillar, cok ozlemisler degil mi?

Kalp kalbe karşıymis bak tam şimdi takıma girmiştim yeni yazdım birşeyler canim
Kuzum sen kaç kilosun? Geçtin mi beni
Kalp kalbe karsiymis canim ,simdi yazmisti sana.
Kilo almamissin ki ne guzel.
O yemek yeme istegi memleketin mis gibi yemeklerini ozlemendendir.
Yorgunlugunu haftasonu atarsin insallah.
Kuzularin nasillar, cok ozlemisler degil mi?
Kesin kalp kalbe karşı

Yaaaa o zaman biraz yemeğe ara vermek lazım yemek için yaşamak değilde yaşamak için yemek gerekli bende ayni durumdayım
Kesinlikle katiliyorum canim. Bakalim bugun kan testlerimi yaptirdim. Yarin sabah da diyetisyen randevum var. Ins motive olurum

Haklisin canim. Bugun 3 hafta kadar sonra ilk defa spor yaptim. Yarin da diyetisyene gidiyorum bakalim

Kizlar ben yavas yavas hazirlanip cikacagim evden, Arasi al, markete git, Akini - Emily'i al, eve getir, yedir, oynat, parka gotur..
Cok calismam lazim cooooook
Gece siz uyumadan yetisip gelebilir miyim bilmiyorum.
Gelemezsem hepinize iyi uykular, guzel istirahatler.
Menuleri, egzersiz puanlarini yazmayi unutmayin..

Daha suan kahvalti masasindayim, gelsene, cay var, sohbet var
Borek cok zor ama geleceksen yapayim, beraber hupletiriz :)
Olur yap kaptişim geleyim, iyi alıştım yurt dışına ben
(Sen başka tarafa bakiyoken yedim deyip böreklerimi torbaya doldururum, sana da 500gr aldırırım ) bu parantez içindekiler iç sesim

Sonuclarin guzel cikar umarim Deryacim.
Diyetisyenle randevunda guzel gecsin:)
sbakalimsagol canim. Motive eder insallah beni degilse durumum kotu cok yemeye basladim. Insilun direncime de baktirdim bugun. 2.92 cikti yani sorun var gibi bakalim yarin diyetisyen ne diyecek.

Haklisin canim. Bugun 3 hafta kadar sonra ilk defa spor yaptim. Yarin da diyetisyene gidiyorum bakalim
Deryacim sen kafasina koydugunu, organize edip, duruma gore sekil alip, hedefe ulasabilen bir kadinsin.
Diyete net bir sekilde karar verip kafana koyarsan, daha once yaptigin gibi ,hedefine ulasacagina eminim ben.
Bana verdigin izlenim boyle..

Kolay gelsin canim yarin gorusuruz

Olur yap kaptişim geleyim, iyi alıştım yurt dışına ben
(Sen başka tarafa bakiyoken yedim deyip böreklerimi torbaya doldururum, sana da 500gr aldırırım ) bu parantez içindekiler iç sesim
Olan bana degil takima olur :)
Sonra ozlemlerin gazabina ugrarsin bence :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…