- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
kaptan instant pot i duydun mu ? benim kurtaricim cok kolaylik sagliyo banaAnladim canim bazen benimde yemek yapasim gelmiyor, kolay bir seylerle gecistirmek istiyorum, cocuklarda olunca onlara ozel hazirlik gerekiyor hep.
Yarin daha guzel olur menun
Kuzucuk yanlis anlamis seni , uzulmus annesi..Selam kızlar.. koşturmacalı bir gün daha geride kalırken bacaklarım resmen zonkluyorkızım beni 2 saat içinde tüketti bugün. Onu okuldan aldıktan sonra 5 dk markete uğrayayım dedim. Market arabadına oturtuyotum genelde ama arbalar ıslanmış ondan oturtmadım. Markette olduğumuz süre boyunca vizildedi (o ne diceksiniz mızmızlandı diyelim) bende en sonunda keşke seni okuldan almasaydım dedim ve o anda pişman oldum. Çünkü ben market içimi bitirip sonra alsaydım demek istedim ama o tabi yanlış anladı ve ağlamaya başladı. Marketin içinde hönkürerek ağlayan bir velet ve ben:
Sonra eve geldik kek yapmaya çalıştık 3-5 kere bütün kek harcını devirme girişiminde bulundu, engelledim..
Yemek saati ayrı kriz. yatma saati ayrı kriz. Hepsinde itinayla ağladı
Sonuç tükenmişlik sendromu..
Ahaaaa birileri kürkçü dükkanına dönüş yapmış
Afiyet olsun kaptişim. Beğendiysen sorun yok :)
2 saat ev işi 240 puan mı oluyor kaptişim? Bugünkü menünün altına eklerim..
Aynen çok acelem vardı
Ayy süpersin valla kıbrıs nasıldı
Ay zeytin vardı ama işlerim çoktu canım. Bugün acısını çıkardım hiç merak etme :)
Kaptişimin yaptığını gördüm çok güzel olmuştu :)
Bazen inat ediyorlar canım. Anne söyledi diye yapmıyorlar. Senin çocukların eminim çok akıllılar.. karşına al konuş büyüdünüz evdeki herkes gibi sizin de sorumluluklarınız var de.. hergün yataklarınızı toplayın. yatmadan oyuncaklar kutuya girecek. Ödevler yapılmadan yatılmayacak de. Gerekirse haftalık başarı tablosu tut. Birbiriyle yarıştırabilirsin belki bizimkilerde işe yarardı. Resmen gazla çalışıyorlar.
Kuaför yanına vermek gibi bir fırsatın varsa da kesinlikle kaçırma. Keşke benim tanıdığım bildiğim biri olsa da göndersem.
Geldim kaptişim geldimiyiyim ben. Sen nasılsın kapyişim herşey yoldunda mı? Patlamış mısırlar napıyor?
Aksamki kek olmasaymis :)Menüm
Sabah
25 zeytin
1 dlm tbe
1 dlm peynir
2 yumurta
Öğlen
5 yk patlıcan yemeği
2 kpç çorba
Yoğurt
Ara
Yoğurt
Akşam
1 sk makarna
1 sk kıyma kavrulmuş
Yoğurt
5 yk patlıcan
Ara
1 dlm ev yapımı meyveli kektutabilene aşkolsun
Spor
50 dk taebo = 150p
Yogunsun canim, kolayliklar diliyorum..kızlar benim koşturmaca aynı devam okul kurs KPSS ev ailem gelecek onlar akrabanın düğün hazırlıkları vs tam gaz devam ediyor. Bugün Canım çok sıkıldı çünkü kıyafet denedim ve olmadı sürekli yanlışım nereden diyorum ve sizin de yönlendirmenizle buldum: 1. Porsiyon kontrolü sağlıksız şeyler yemiyorum ama aç kalcam diye 1.5 insanlık yeyip 1.5 kişi oluyorum.. yarından itibaren ona da dikkat edicem inşallah
Pilav ve patatesleri yememissin menun guzel oyuzden canim :)Eki Görüntüle 2543686
Kızlar görünmeyen sütlü kahve gibi bi şey var ama süt sayılır yarısını içtim kahvesi gelmedi hiç bir fındık bir badem bir şeker kaşığı tahin pekmez var.
Pilavın bir kısmını patatesleri ve turşunun bir kısmını ve çayın yanındaki fıstıkların bazılarını yemedim. Bir de kurabiye yaparken iki çay kaşığı hamurun tadına baktım
Spor 800 su 1.5-2 arası
Nasil oldu canim saclarin, kizil kahve yakisir sana:)Yeni geldim ablacım simdi saçımi boyuyacam kizil kahve gibi bir renge bakalim nasil olacak :) sizler nasılsınız ?
Guzel bir gun olmus canim :)Gunluk menum
Kahvaltı: 11.00
arkadaş simit almış bende çeyrek kadar.yedim hem yumuşak hemde sicacikti:)
Peynir ıspanaklı yumurta salatalık domates zeytin 2 adet
Oglen: 17.00
Tavuk yemeği 1 kase 1 kase ezogelin çorbası
Ara öğün : 1 mandalina bir avuç kadar pembe üzüm
Aksam: 20.00
Yarim kase kadar noddle sebzeli atıştırdım öyle ayakta
Su 1.5 litre
11.800 adım diyor bileklik 12.000 olarak yazicam şimdi hemen tamamlarım 12 ye
Puan 600
Yawrukush
Oglen bende sushi yedim, Akinin cinli bir arkadasi bizdeydi, Akinda , Emilyde cok seviyorlar sushiyi diye aldim. :)ekim 8 menum
sabah 7:30
2 yumurta, 4 dilim sucuk,,domates,salatalik, biber
ara filtre kahve
oglen1:30
8 tane sushi
3.4tane patates kizartmasi
sutlu neskahve
aksam6
yarim kuzu etli pide
su 2 lt
spor 120 dk yuruyus
toplam 360
Yawrukush
lisa ve denizi 4 . kata kadar tasidim mecburuyetten . belim agriyo simdi, oyuzden menude pek ic acici degil pek . kaptan ceza varsa gonder gelsin
Gecmis olsun canim, bende hergun en az 2 saat parktayim, ayaklari zonkluyuo, ki ayagimda 2 adet ilginc sey cikti doktora gidecegim yarin..Bence yurumekten...lisanin oksurugu vardi okula yollamadim ,diger cocuklara bulasmasin dinlensin diye ,10:30 parka gittik 2:30 eve geldik
Canimmmduydum@Derya_the_queen gezmelerdeyken hicte oyle demiyodun ,ozge sende sevilmiyecek gibi de degilsin hani
Hayir canim hedefinin %90ini yakalarsan mezun oluyorsun , dur seninkini hesaplayayim...mezun olmak icin tam belirledigimiz rakammi olmali ,
Canim 2 bucuk yil once hediye gelmisti bana instant pot, o kadar cok kullandim ki ilk 1 yil, sonra tasindim buraya, kaldirdim bir dolaba ve hic kullanmadim , yaklasik 1 bucuk yildirkaptan instant pot i duydun mu ? benim kurtaricim cok kolaylik sagliyo bana
benim sag ayagimda sivi birikimi var , sis ilac kullandim ama gecmedi ,dinlenmek lazim ama nerde , baktir dr. kesin cok yorma der . he yarin halay cekerimOglen bende sushi yedim, Akinin cinli bir arkadasi bizdeydi, Akinda , Emilyde cok seviyorlar sushiyi diye aldim. :)
Ama sushi, patates, pide cok karbonhidrat agirlikli olmus bugun, azicik dans cezasi gelsin, kizlarla dans edersiniz :)
Gecmis olsun canim, bende hergun en az 2 saat parktayim, ayaklari zonkluyuo, ki ayagimda 2 adet ilginc sey cikti doktora gidecegim yarin..Bence yurumekten...
CanimmmHepiniz ayri ayri ozelsiniz benim icin...
Hayir canim hedefinin %90ini yakalarsan mezun oluyorsun , dur seninkini hesaplayayim...
Canim 2 bucuk yil once hediye gelmisti bana instant pot, o kadar cok kullandim ki ilk 1 yil, sonra tasindim buraya, kaldirdim bir dolaba ve hic kullanmadim , yaklasik 1 bucuk yildir
Ne cok olmus, neden kullanmiyorum bilmiyorum.
Cok fazla et yemegi yapiyordum, aradada corba, aslinda yine cikarabilirim meydana...
Benimde biri tam ayagimin uzerinde, digeride parmagimin uzerinde minik top gibi seyler cikti.benim sag ayagimda sivi birikimi var , sis ilac kullandim ama gecmedi ,dinlenmek lazim ama nerde , baktir dr. kesin cok yorma der . he yarin halay cekerim,cok iyi oluyo , ozellikle kurufasulye ,nohut , corba ciksin meydana zamni gelmis ,kizlarla derken , bir kiz , bir oglan benimkiler
Hehh soyle canim bu hafta tam guzel beslenmeye basladin nasil oldun bu aradaPazartesi menü
9.00
1 kupa çay
5 hurma
13.00
1 tabak karabuğday
2 köfte
3 kaşık yoğurt
1 kase salata
14.00
1 kupa çay
17.00
1 kupa kızılcık reçelli çay
17.30
1 elma
18.00
Sulu köfteli, patatesli bir yemek :)
Su 1.5 litre
2 saat ev işi - 240 puan
Bide kiloda veremedin yani acliga ragmenBu haftra da devam, canim ama 1500 kalori bu hafta. gecen hafta cook ac kaldim ve cok sagliksiz seyler yedim
Toplamda 2000 kal olmustur spor olsaydi guzel olurdu7 ekim menum
-1500 kal- :
09:00_ 2 yumurta ve nohuttan omlet gibi birsey, yaninda bolca yesillik ve ispanak
10:00_ 1 fincan sutlu,. 1 ficnan sade kahve
12:00_ 1 kase tofulu corba, 2 avuc ici kadar buharda yapilmis balaik, 1 kase salata, 3 yk kadar haslanmis pirinc
17:00_ 3 kofte boyutunda etsiz kara bugdayli ve sebzeli kofte, 1 kase habuc salatasi
evdeki atismtirmaliklarim
19:00_tavuklu sandvic (ekmek dilimi kucuktu avuc ici kadar)
1 kase kahvaltilik misir gevregi
spor: yok
su: 3 litre civari
Yawrukush Kozmogirl17
diyetisyen sana en az 1700 kalori verir kuzumayda 4 kilo versem super olurbakalim yarin sabaha randevu aldim
Gecmis olsun camimSlm herkese benim oğlan akşam ateşlendi 2 3 saat ancak uyumusumdur sabahta benim doktor randevum vardı oraya gittim bu saate kadar bişey yiyemedim oğlan aynı benim grip devam ediyoevde çok çok az low carb kek vardı ucundan onu yedim kahve ile şimdi low carb baget ekmek yaptım eğer güzel olursa eklerim tarifini
Afiyet olsunLow carb yapan arkadaşlar baget ekmeğim şahane oldu tarifini ekliyorum burayaoğlan uyumusken ben hemen kendime ton balıklı sandviç yapıp bitki çayı ile yedim
Benimkide nisanda 3 e girocwk canim valla ben ikinciyi gozumu kapazdim sonuclarini hic dusunmedim dusunseydim yapamazdim zaten ama iyi ki yapmisim zaten uykusuzdum zaten yorgundum 1 sene daha eklenfi yorgunluk 1 yasina geldi bile kasimda kucugum 1 sene daha zorluk cekerim sonra hepten rahatlarim insan bu zorluklari unutmasa 2 leri 3leri dogururmu hic valla en kolayi hamile kalmak dogurmak mis benim icin bakmak buyutmek de mesele degil dogru bakmak dogru yetistirmek mesele onuda basarabiliyormuyz tartisilir.kızımla yaşıtmış.
benim kız şuıbatta 3 e girecek.
kendi uyumasi çok nadir.
bence elleme kendi uyusun alışma zamani tam...
kayınvalidemgil sürekli ayakta sallıyolar.
uykuya çok direniyorlar ya zor oluyor.
bide sende iki çocuk küçükler.. eminim çok zor oluyordur.
ben ikinci çocuk cesareti çalışmaktan eve yorgun geldiğim için vazgeçtim. sanirim biraz daha büyüsün... kayınvalidem ikinci çocuga bakmak istemiyor ben itşten ne zaman dönsem hali kalmiyor yorgun... kız beni çok yordu diyor. alıp inmek istiyom gelmek istemiyor. babam gelsin inecem diyo.
babasi 7 de evde oluyo alıp getirene kadar yemegim hazir halde.;
kayinvalidem ikinci çocuga bakacagini sanmiyorum..
görümceme güveniyor herşeyi o yapıyor. görümcem de ünv okuyor allahtan gececi okulu.
oda öğlen 12 ye kadar uyuyamiyorum diyo benim kız 8:30 ta birakır birakmaz halasinin odasina dadaniyo uyandiriyomuş
Bizde ocean kullaniyoruz canim dedigin gibi yariyor isecanim ben de ogluma kullanmistim cok etki etti kilosuna da istahina da burdan yazmak dogru mu bilmiyrm ama ocean kullandim birde bagisilik icin immun44 diye kullandim ikiside cok cok iyi geldi bize
kizzz ne degisken kilon olmus oyle iki gunde :)) masallah ama cumaya cok cok daha guzel gider ben de bi 75 i görsem mutlu olucam
waaaw hwdieye bak yaaa guzel yillariniz olsun canim
canimm cok guzel menün var masallah ilk günler icin cok da degil bence salata yesillik agirlikli olmus bence cok da kötü degil
Bekarlik sultanlik kismina bebesizligi de eklicez bu gidisle Allah insana nasil bir guc veriyorsa kalkiyoesun iste bide misafir canliligi oluyor habi uc gunde yapamayacagin isi 3 saatte bitiroveeiyosub
Hadi hadi masallah bole devamEvet bi daha geri dönmemek üzere veda ettim şimdi bi daha tartılsam mı acaba eve yeni geldim ve akşama doğru kesin azalma olmuştur :)
Gitsin kilolar valla deryacim zayiflama yolunda hersey mubahtir diyorsun kimse duramaz senin onunde yuru be canim guveniyorum ben sana gitsin kilolar gelsin bebis sonraKesinlikle katiliyorum canim. Bakalim bugun kan testlerimi yaptirdim. Yarin sabah da diyetisyen randevum var. Ins motive olurum
Uyma kuzum sen filize bak yurtdisina gitti geldi hic kilo almadi ordada posetlere doldurdu yemekleri demekkiOlan bana degil takima olur :)
Sonra ozlemlerin gazabina ugrarsin bence :))
Bjnu yanlis alintilamisim sanirimSenin de günün çoook güzel geçsin canım. C u
Balik sagliktir canımKızlar Salı menüm
12:00 çok çok küçük low carb kek+ filtre kahve
14:30 low carb baget ekmeğine ton balıklı sandviç+ bitki çayı
19:00fırında uskumru + çoban salata
20:00 şade Türk kahvesi+ soda
Su: 1,5 lt ancak
Spor: 1,5 saat kadar ev işi+yemek hazırlığı: 180
Bugün hep balık oldu amavalla hastalıklarla en kolay menü. Sabah doktor randevum vardı kan tahlil için aç gittim ordan Eve gelinceye kadar saat 12 oldu
Yawrukush
Kozmogirl17
Guzel canim menun hunnapin 100 gr 79 kaloriymis ozellikle baktim cok uygun bence diyet icin.Kizlar menum
09.30 krep (keten tohumu unundan yapilmis),kasarli mantar,12 tane hunnap
12.00 1 bardak ayran
14.30 kabak yemegi,yogurt
16.30 1 avuc kuru uzum
19.00 mantar sote,salata
2 litre su
Duzelmedin mi kuzum daha sen.Sağol canım, bebeğim iyi de ben hastayım
İyiyim demeyi çok isterdim ama değilim.. Bebeğimin de ağlayacağı tuttu bugün, normalde böyle değil çünkü, hem hastalık hem onun ağlaması tüketti bugün beni, çok halsizim.. Zar zor uyudu şimdi yine uyanacak, yemek saati
Aksam yine az olmus amaSalı menü
Öğlen
1 tabak karabuğday
2 köfte
1 kase salata
Akşam
1 kase çorba
Gün içinde kızılcık reçelli, limonlu çay, bir de ballı süt içtim.. Saate bakamadım bugün..
Su yarım litre sadece ama hala içiyorum
BasariliBen de menümü yazayim arkadaslar
Sabah
10.30 sekersiz türk kahvesi
12.30 2 pose yunurta yarim avakado maydonoz saöatalik havuc biraz kasar
Aksam 18.30
3 kasik sulu kofte
2 kasik havuc taratoe
2 kasik taze fasulye
Su 2 lt
Sporun az olmus dicektim son nnotunu okkudum canim bence hamladi diye birakma devam etki alissin vucudunSpor
En az 2 saat ev isi 240 puan
20 dk yuruyus 60 puan
20 dk fitnes 60 puan
120 ip atlama 240 puan
Toplam:600 puan
3 gundur ip atlayinca bacaklarim baldirlarim hamlamis o yuzden bugun cok yapamadim
Yawrukush
Bence o keke guzel ceza gelir makarnada var zaten ayda kac kilo zeytin yiyorsun kuzum senMenüm
Sabah
25 zeytin
1 dlm tbe
1 dlm peynir
2 yumurta
Öğlen
5 yk patlıcan yemeği
2 kpç çorba
Yoğurt
Ara
Yoğurt
Akşam
1 sk makarna
1 sk kıyma kavrulmuş
Yoğurt
5 yk patlıcan
Ara
1 dlm ev yapımı meyveli kektutabilene aşkolsun
Spor
50 dk taebo = 150p
Menun gozume cok geldi kuzum.Eki Görüntüle 2543686
Kızlar görünmeyen sütlü kahve gibi bi şey var ama süt sayılır yarısını içtim kahvesi gelmedi hiç bir fındık bir badem bir şeker kaşığı tahin pekmez var.
Pilavın bir kısmını patatesleri ve turşunun bir kısmını ve çayın yanındaki fıstıkların bazılarını yemedim. Bir de kurabiye yaparken iki çay kaşığı hamurun tadına baktım
Spor 800 su 1.5-2 arası
Saclarin resmini isteriz ozamn kuzumYeni geldim ablacım simdi saçımi boyuyacam kizil kahve gibi bir renge bakalim nasil olacak :) sizler nasılsınız ?
Basarili tatlimGunluk menum
Kahvaltı: 11.00
arkadaş simit almış bende çeyrek kadar.yedim hem yumuşak hemde sicacikti:)
Peynir ıspanaklı yumurta salatalık domates zeytin 2 adet
Oglen: 17.00
Tavuk yemeği 1 kase 1 kase ezogelin çorbası
Ara öğün : 1 mandalina bir avuç kadar pembe üzüm
Aksam: 20.00
Yarim kase kadar noddle sebzeli atıştırdım öyle ayakta
Su 1.5 litre
11.800 adım diyor bileklik 12.000 olarak yazicam şimdi hemen tamamlarım 12 ye
Puan 600
Yawrukush
Harpy le senin zeytinler kapisir valla kaptanSALI MENUM
SABAH 8DE
1 dilim tost ekmeginden sucuklu tost
5 zeytin
ARA 11DE
50 kalorilik pita ekmegi
10 zeytin
2 dilim pastirma
1 kk peynir
OGLEN 15TE
7 adet sushi
1 filtre kahve
1 hurma
AKSAM 18DE (Simdi yicez)
1 kase (corba kasesi) kabak yemegi
3 kasik yogurt
1 servis kasigi bulgur pilavi
SU: 1.5 lt su+ 350 ml mineralli su
SPOR: 30 dk Akini birakip alirken yuruyus (90 puan), 30dk markette alisveris (90 puan) , 1 saat parkta cocuk pesinden yurume (180 puan) , 30dk ev isi (60 puan)
TOPLAM PUAN : 420
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | | | | | |||
Gonulmeyvesi | | ||||||
Harpy | 1ODK D | | | ||||
kanadali35 | | | | ||||
Deryaondiet | |||||||
Yawrukush | | ||||||
Madamesnow | |||||||
Sibal57 | | ||||||
Metem | | ||||||
tomrs | 10DK Y SPOR? | ||||||
tuzsuz_ruh | |||||||
Haeshin | | | | | |||
besive | | | | ||||
AKovser | |||||||
fmad | | | | ||||
Hulyaa23 | |||||||
Melegimkorusun | |||||||
MigiMadid | |||||||
Selsalan | |||||||
Akrrep | | | |||||
Ucyuzbesyuz | 10DK D | ||||||
Huzurvermeyolunda | | |
Zeytin candir , gerisi heyecan :)Hehh soyle canim bu hafta tam guzel beslenmeye basladin nasil oldun bu arada
Bide kiloda veremedin yani acliga ragmen
Toplamda 2000 kal olmustur spor olsaydi guzel olurdu
diyetisyen sana en az 1700 kalori verir kuzum
Gecmis olsun camim
Afiyet olsun
Benimkide nisanda 3 e girocwk canim valla ben ikinciyi gozumu kapazdim sonuclarini hic dusunmedim dusunseydim yapamazdim zaten ama iyi ki yapmisim zaten uykusuzdum zaten yorgundum 1 sene daha eklenfi yorgunluk 1 yasina geldi bile kasimda kucugum 1 sene daha zorluk cekerim sonra hepten rahatlarim insan bu zorluklari unutmasa 2 leri 3leri dogururmu hic valla en kolayi hamile kalmak dogurmak mis benim icin bakmak buyutmek de mesele degil dogru bakmak dogru yetistirmek mesele onuda basarabiliyormuyz tartisilir.
Bizde ocean kullaniyoruz canim dedigin gibi yariyor ise
Hadi hadi masallah bole devam
Gitsin kilolar valla deryacim zayiflama yolunda hersey mubahtir diyorsun kimse duramaz senin onunde yuru be canim guveniyorum ben sana gitsin kilolar gelsin bebis sonra
Uyma kuzum sen filize bak yurtdisina gitti geldi hic kilo almadi ordada posetlere doldurdu yemekleri demekki
Bjnu yanlis alintilamisim sanirim
Balik sagliktir canım
Guzel canim menun hunnapin 100 gr 79 kaloriymis ozellikle baktim cok uygun bence diyet icin.
Duzelmedin mi kuzum daha sen.
Aksam yine az olmus ama
Basarili
Sporun az olmus dicektim son nnotunu okkudum canim bence hamladi diye birakma devam etki alissin vucudun
Bence o keke guzel ceza gelir makarnada var zaten ayda kac kilo zeytin yiyorsun kuzum sen
Menun gozume cok geldi kuzum.
Saclarin resmini isteriz ozamn kuzum
Basarili tatlim
Harpy le senin zeytinler kapisir valla kaptan
Hemen menumu yaziyorum kuzumTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Kozmogirl17
Gonulmeyvesi SPOR? SPOR? Harpy 1ODK D kanadali35 Deryaondiet 10DK Y Yawrukush Madamesnow Sibal57 MUAF MUAF Metem tomrs 10DK Y SPOR? tuzsuz_ruh SPOR? Haeshin besive AKovser MUAF fmad Hulyaa23 Melegimkorusun MigiMadid Selsalan Akrrep Ucyuzbesyuz 10DK D Huzurvermeyolunda
Yeni yatirdim yatagina tatlimZeytin candir , gerisi heyecan :)
Bu hafta zeytin alip kendim kuracagim kismetse, daha cok yerim :)
Uyumadi mi kuzular?
Benimki uykulu gecicek ona eminimdeGunaydin 4. takimin citir hatunlari , gununuz seker tadinda gecsin..
Hadi insallaj uyurlar canim..Yeni yatirdim yatagina tatlim
Guzel menu canim, sporlar sahane:)Sali menum
Sabah 09.30
Eki Görüntüle 2543718
Tek yumurtadan menemen
Ara 12.30 sekersiz turk kahvsi
Aksam 17.00
bulgurlu biber folmasi 2 tane
1 tane patlicanli borek.
Ara 20.30
3 bardak sekerrsiz kahve burda uyuyakalmisim tobe tobe
Su 2 yi gecmistir
Spor
2 saat yemek
120 dk 240 puan
15 dk leslie 45 puan
500 zipzip 1000 puan
50 mekik 100 pusn
Toplam 1385 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?