Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kuzucuk yanlis anlamis seni , uzulmus annesi..
Kiz cocuklari daha duygusal oluyor sanirim..
Bende iyiyim canim, rutin kosturmalar, patlamis misirlar sbahtan aksama patliyip duruyorlar :))

Aksamki kek olmasaymis :)
Canim ilk sayfayi duzenliyorum taebonun dakikasi 5 puan olsun, sanada 250 puan yazdim bugun icin..

Yogunsun canim, kolayliklar diliyorum..
Kendini cok ac birakma , insan acikinca normal yiyeceginden fazla yiyor..

Pilav ve patatesleri yememissin menun guzel oyuzden canim :)

Yeni geldim ablacım simdi saçımi boyuyacam kizil kahve gibi bir renge bakalim nasil olacak :) sizler nasılsınız ?
Nasil oldu canim saclarin, kizil kahve yakisir sana:)
Bizlerde iyiyiz kuzum bildigin gibi..

Guzel bir gun olmus canim :)

Oglen bende sushi yedim, Akinin cinli bir arkadasi bizdeydi, Akinda , Emilyde cok seviyorlar sushiyi diye aldim. :)
Ama sushi, patates, pide cok karbonhidrat agirlikli olmus bugun, azicik dans cezasi gelsin, kizlarla dans edersiniz :)

lisanin oksurugu vardi okula yollamadim ,diger cocuklara bulasmasin dinlensin diye ,10:30 parka gittik 2:30 eve geldik
Gecmis olsun canim, bende hergun en az 2 saat parktayim, ayaklari zonkluyuo, ki ayagimda 2 adet ilginc sey cikti doktora gidecegim yarin..Bence yurumekten...

duydum @Derya_the_queen gezmelerdeyken hicte oyle demiyodun ,ozge sende sevilmiyecek gibi de degilsin hani
Canimmm Hepiniz ayri ayri ozelsiniz benim icin...

mezun olmak icin tam belirledigimiz rakammi olmali ,
Hayir canim hedefinin %90ini yakalarsan mezun oluyorsun , dur seninkini hesaplayayim...

kaptan instant pot i duydun mu ? benim kurtaricim cok kolaylik sagliyo bana
Canim 2 bucuk yil once hediye gelmisti bana instant pot, o kadar cok kullandim ki ilk 1 yil, sonra tasindim buraya, kaldirdim bir dolaba ve hic kullanmadim , yaklasik 1 bucuk yildir
Ne cok olmus, neden kullanmiyorum bilmiyorum.
Cok fazla et yemegi yapiyordum, aradada corba, aslinda yine cikarabilirim meydana...

SALI MENUM
SABAH 8DE

1 dilim tost ekmeginden sucuklu tost
5 zeytin

ARA 11DE
50 kalorilik pita ekmegi
10 zeytin
2 dilim pastirma
1 kk peynir

OGLEN 15TE
7 adet sushi
1 filtre kahve
1 hurma

AKSAM 18DE (Simdi yicez)
1 kase (corba kasesi) kabak yemegi
3 kasik yogurt
1 servis kasigi bulgur pilavi

SU: 1.5 lt su+ 350 ml mineralli su
SPOR: 30 dk Akini birakip alirken yuruyus (90 puan), 30dk markette alisveris (90 puan) , 1 saat parkta cocuk pesinden yurume (180 puan) , 30dk ev isi (60 puan)
TOPLAM PUAN : 420

benim sag ayagimda sivi birikimi var , sis ilac kullandim ama gecmedi ,dinlenmek lazim ama nerde , baktir dr. kesin cok yorma der . he yarin halay cekerim,cok iyi oluyo , ozellikle kurufasulye ,nohut , corba ciksin meydana zamni gelmis,kizlarla derken , bir kiz , bir oglan benimkiler

Benimde biri tam ayagimin uzerinde, digeride parmagimin uzerinde minik top gibi seyler cikti.
Cok fazla yuruyorum ve ayaktayim tum gun, baska bir sebebi olacagini sanmiyorum..
Aaa ben 2 kiz saniyordum, ufakligin erkek mi Ozlemcim,kusuruma bakma..

Hehh soyle canim bu hafta tam guzel beslenmeye basladin nasil oldun bu arada
Bu haftra da devam, canim ama 1500 kalori bu hafta. gecen hafta cook ac kaldim ve cok sagliksiz seyler yedim
Bide kiloda veremedin yani acliga ragmen
Toplamda 2000 kal olmustur spor olsaydi guzel olurdu
ayda 4 kilo versem super olur bakalim yarin sabaha randevu aldim
diyetisyen sana en az 1700 kalori verir kuzum
Gecmis olsun camim
Low carb yapan arkadaşlar baget ekmeğim şahane oldu tarifini ekliyorum buraya oğlan uyumusken ben hemen kendime ton balıklı sandviç yapıp bitki çayı ile yedim
Afiyet olsun
Benimkide nisanda 3 e girocwk canim valla ben ikinciyi gozumu kapazdim sonuclarini hic dusunmedim dusunseydim yapamazdim zaten ama iyi ki yapmisim zaten uykusuzdum zaten yorgundum 1 sene daha eklenfi yorgunluk 1 yasina geldi bile kasimda kucugum 1 sene daha zorluk cekerim sonra hepten rahatlarim insan bu zorluklari unutmasa 2 leri 3leri dogururmu hic valla en kolayi hamile kalmak dogurmak mis benim icin bakmak buyutmek de mesele degil dogru bakmak dogru yetistirmek mesele onuda basarabiliyormuyz tartisilir.
Bizde ocean kullaniyoruz canim dedigin gibi yariyor ise
Evet bi daha geri dönmemek üzere veda ettim şimdi bi daha tartılsam mı acaba eve yeni geldim ve akşama doğru kesin azalma olmuştur :)
Hadi hadi masallah bole devam
Kesinlikle katiliyorum canim. Bakalim bugun kan testlerimi yaptirdim. Yarin sabah da diyetisyen randevum var. Ins motive olurum
Gitsin kilolar valla deryacim zayiflama yolunda hersey mubahtir diyorsun kimse duramaz senin onunde yuru be canim guveniyorum ben sana gitsin kilolar gelsin bebis sonra
Olan bana degil takima olur :)
Sonra ozlemlerin gazabina ugrarsin bence :))
Uyma kuzum sen filize bak yurtdisina gitti geldi hic kilo almadi ordada posetlere doldurdu yemekleri demekki
Senin de günün çoook güzel geçsin canım. C u
Bjnu yanlis alintilamisim sanirim
Balik sagliktir canım
Kizlar menum
09.30 krep (keten tohumu unundan yapilmis),kasarli mantar,12 tane hunnap

12.00 1 bardak ayran

14.30 kabak yemegi,yogurt

16.30 1 avuc kuru uzum

19.00 mantar sote,salata

2 litre su
Guzel canim menun hunnapin 100 gr 79 kaloriymis ozellikle baktim cok uygun bence diyet icin.
Duzelmedin mi kuzum daha sen.
Aksam yine az olmus ama
Ben de menümü yazayim arkadaslar

Sabah
10.30 sekersiz türk kahvesi
12.30 2 pose yunurta yarim avakado maydonoz saöatalik havuc biraz kasar

Aksam 18.30
3 kasik sulu kofte
2 kasik havuc taratoe
2 kasik taze fasulye

Su 2 lt
Basarili
Spor
En az 2 saat ev isi 240 puan
20 dk yuruyus 60 puan
20 dk fitnes 60 puan
120 ip atlama 240 puan
Toplam:600 puan
3 gundur ip atlayinca bacaklarim baldirlarim hamlamis o yuzden bugun cok yapamadim
Yawrukush
Sporun az olmus dicektim son nnotunu okkudum canim bence hamladi diye birakma devam etki alissin vucudun
Bence o keke guzel ceza gelir makarnada var zaten ayda kac kilo zeytin yiyorsun kuzum sen
Menun gozume cok geldi kuzum.
Yeni geldim ablacım simdi saçımi boyuyacam kizil kahve gibi bir renge bakalim nasil olacak :) sizler nasılsınız ?
Saclarin resmini isteriz ozamn kuzum
Basarili tatlim
Harpy le senin zeytinler kapisir valla kaptan

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl17
Gonulmeyvesi SPOR? SPOR?
Harpy1ODK D
kanadali35
Deryaondiet 10DK Y
Yawrukush
Madamesnow
Sibal57 MUAF MUAF
Metem
tomrs10DK Y SPOR?
tuzsuz_ruh SPOR?
Haeshin
besive
AKovser MUAF
fmad
Hulyaa23
Melegimkorusun
MigiMadid
Selsalan
Akrrep
Ucyuzbesyuz10DK D
Huzurvermeyolunda

Son düzenleme:
Zeytin candir , gerisi heyecan :)
Bu hafta zeytin alip kendim kuracagim kismetse, daha cok yerim :)
Uyumadi mi kuzular?

Hemen menumu yaziyorum kuzum

Sali menum

Sabah 09.30

Tek yumurtadan menemen

Ara 12.30 sekersiz turk kahvsi

Aksam 17.00
bulgurlu biber folmasi 2 tane
1 tane patlicanli borek.

Ara 20.30
3 bardak sekerrsiz kahve burda uyuyakalmisim tobe tobe

Su 2 yi gecmistir

Spor
2 saat yemek
120 dk 240 puan
15 dk leslie 45 puan
500 zipzip 1000 puan
50 mekik 100 pusn
Toplam 1385 puan

Son düzenleme:
Guzel menu canim, sporlar sahane:)
Menu tablosuna ekledim seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…