Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Keten tohumunun karb baya yüksek ama ya bir bardak fazla gelebilir bana. Yarın un haline getirip bi tartayım. Çok sağol. Bu küçük bir tepsi olur değil mi.
Yok yok 1 bardak fazla tabi bundan rahat 3-4 tane cikarirsin,ben yogurdum buzluga attim,bugunde 1 parca cikarip krep yaptim. Ince ac kagit yada poset arasinda

canim fazlandegilde aksam saati kavun birazvolmamis gunduz tuletmekte fayda var ama oruclu oruclu canin cekmistie olsub okadar
Hemde nasıl özellikler İstanbul'da buyumemis biri için daha zor. Oğlum doğduğunda eşimin işi nedeniyle 2 yıl Adana'da yaşamıştık İstanbul'dan sonra cennet gibiydi :)
[/QUOTE]
Istanbul yasamak icin zor ama gezmek icin muthis bir sehir..
Cok haklisin tum soylediklerinde canim..

Daim olsun mutlulugunuz, nice guzel yil donumlerine..

@Hulyaa23 canim kolay gelsin, netin gelir gelmez bekliyoruz hemsehrim :)
[/QUOTE]
Canim cokbsukur duzene girdiler bugun asayis berkemal yani sen nasilsin iyimisin orda daha sabah mi suanda

Selam kızlar.. koşturmacalı bir gün daha geride kalırken bacaklarım resmen zonkluyor kızım beni 2 saat içinde tüketti bugün. Onu okuldan aldıktan sonra 5 dk markete uğrayayım dedim. Market arabadına oturtuyotum genelde ama arbalar ıslanmış ondan oturtmadım. Markette olduğumuz süre boyunca vizildedi (o ne diceksiniz mızmızlandı diyelim) bende en sonunda keşke seni okuldan almasaydım dedim ve o anda pişman oldum. Çünkü ben market içimi bitirip sonra alsaydım demek istedim ama o tabi yanlış anladı ve ağlamaya başladı. Marketin içinde hönkürerek ağlayan bir velet ve ben:
Sonra eve geldik kek yapmaya çalıştık 3-5 kere bütün kek harcını devirme girişiminde bulundu, engelledim..
Yemek saati ayrı kriz. yatma saati ayrı kriz. Hepsinde itinayla ağladı
Sonuç tükenmişlik sendromu..

Merhaba iyi aksamlar arkadaşlar
Ben eski üyelerdenim. Geri dönmek katilmak istiyorum. Takimi ihmal eden her kisi gibi gobekli durumda dönüş yaptim beni kurtarin bi el atin kardeşinize

Ahaaaa birileri kürkçü dükkanına dönüş yapmış

Afiyet olsun kaptişim. Beğendiysen sorun yok :)
2 saat ev işi 240 puan mı oluyor kaptişim? Bugünkü menünün altına eklerim..

harpy gercekten 4 zetin de kaldin mi kiz acelen vardi galiba
Aynen çok acelem vardı

Ayy süpersin valla kıbrıs nasıldı

Ay zeytin vardı ama işlerim çoktu canım. Bugün acısını çıkardım hiç merak etme :)
Kaptişimin yaptığını gördüm çok güzel olmuştu :)

Bazen inat ediyorlar canım. Anne söyledi diye yapmıyorlar. Senin çocukların eminim çok akıllılar.. karşına al konuş büyüdünüz evdeki herkes gibi sizin de sorumluluklarınız var de.. hergün yataklarınızı toplayın. yatmadan oyuncaklar kutuya girecek. Ödevler yapılmadan yatılmayacak de. Gerekirse haftalık başarı tablosu tut. Birbiriyle yarıştırabilirsin belki bizimkilerde işe yarardı. Resmen gazla çalışıyorlar.
Kuaför yanına vermek gibi bir fırsatın varsa da kesinlikle kaçırma. Keşke benim tanıdığım bildiğim biri olsa da göndersem.

Geldim kaptişim geldim iyiyim ben. Sen nasılsın kapyişim herşey yoldunda mı? Patlamış mısırlar napıyor?

Menüm
Sabah
25 zeytin
1 dlm tbe
1 dlm peynir
2 yumurta

Öğlen
5 yk patlıcan yemeği
2 kpç çorba
Yoğurt

Ara
Yoğurt

Akşam
1 sk makarna
1 sk kıyma kavrulmuş
Yoğurt
5 yk patlıcan

Ara
1 dlm ev yapımı meyveli kek tutabilene aşkolsun
Spor
50 dk taebo = 150p

kızlar benim koşturmaca aynı devam okul kurs KPSS ev ailem gelecek onlar akrabanın düğün hazırlıkları vs tam gaz devam ediyor. Bugün Canım çok sıkıldı çünkü kıyafet denedim ve olmadı sürekli yanlışım nereden diyorum ve sizin de yönlendirmenizle buldum: 1. Porsiyon kontrolü sağlıksız şeyler yemiyorum ama aç kalcam diye 1.5 insanlık yeyip 1.5 kişi oluyorum.. yarından itibaren ona da dikkat edicem inşallah

Kızlar görünmeyen sütlü kahve gibi bi şey var ama süt sayılır yarısını içtim kahvesi gelmedi hiç bir fındık bir badem bir şeker kaşığı tahin pekmez var.
Pilavın bir kısmını patatesleri ve turşunun bir kısmını ve çayın yanındaki fıstıkların bazılarını yemedim. Bir de kurabiye yaparken iki çay kaşığı hamurun tadına baktım
Spor 800 su 1.5-2 arası

Eklentiler

• 8A99FF05-28CA-46FA-9289-BA741F760E0A.webp
    58,6 KB · Görüntüleme: 31
  • 7F569798-4844-46C3-89C9-878B1C22D707.webp
    60,5 KB · Görüntüleme: 33
  • B7471D23-315F-4481-8A07-50C912DE5337.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 30
Konulara hakim olamıyorum abla ya yanlış anladım
[/QUOTE]
Cok yogunsun canim normal, iyi ol yeter :)

Menulerin eskisi gibi olsa keske, neyse islerin biraz hafiflese, menu duzenin eskiye doner kuzum..
Birde busecim adimlarinin puanini hesapla , 100 adim 5 puan canim.
10000 adim 500 puan...
[/QUOTE]
Puan hesaplama geri döndü yani tamam ablacım maalesef şuan eski düzenim geri dönmem sıkıntı

Yeni geldim ablacım simdi saçımi boyuyacam kizil kahve gibi bir renge bakalim nasil olacak :) sizler nasılsınız ?

Gunluk menum
Kahvaltı: 11.00
arkadaş simit almış bende çeyrek kadar.yedim hem yumuşak hemde sicacikti:)
Peynir ıspanaklı yumurta salatalık domates zeytin 2 adet
Oglen: 17.00
Tavuk yemeği 1 kase 1 kase ezogelin çorbası
Ara öğün : 1 mandalina bir avuç kadar pembe üzüm
Aksam: 20.00
Yarim kase kadar noddle sebzeli atıştırdım öyle ayakta
Su 1.5 litre
11.800 adım diyor bileklik 12.000 olarak yazicam şimdi hemen tamamlarım 12 ye
Puan 600
Yawrukush

Ben de menümü yazayim arkadaslar

Sabah
10.30 sekersiz türk kahvesi
12.30 2 pose yunurta yarim avakado maydonoz saöatalik havuc biraz kasar

Aksam 18.30
3 kasik sulu kofte
2 kasik havuc taratoe
2 kasik taze fasulye

Su 2 lt
Canım kahvaltı yapmadan zor olmuyor mu kahvaltı günün en sağlıklı öğünü bütün gün enerji sağlayan bir öğün.. hem araştırmalara göre kahvaltı yapan insanlar yapmayanlara göre daha hızlı ve sağlıklı kilo veriyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…