Cok guzel karabugdayi nasil tuketiyosunSalı menü
Öğlen
1 tabak karabuğday
2 köfte
1 kase salata
Akşam
1 kase çorba
Gün içinde kızılcık reçelli, limonlu çay, bir de ballı süt içtim.. Saate bakamadım bugün..
Su yarım litre sadece ama hala içiyorum
Cok tesekurler canim denicemKeto browniye 50 gr da stevia koydum unutmuşum biraz önce yazmayı.
Yok yok 1 bardak fazla tabi bundan rahat 3-4 tane cikarirsin,ben yogurdum buzluga attim,bugunde 1 parca cikarip krep yaptim. Ince ac kagit yada poset arasindaKeten tohumunun karb baya yüksek ama ya bir bardak fazla gelebilir bana. Yarın un haline getirip bi tartayım. Çok sağol. Bu küçük bir tepsi olur değil mi.
Evet takip ediyorum cok guzel kanal ben bunu yapmadim direk ama tarifi yine bundan aldim,nasil oldu mozeralla falan fazla olmadi dimiKızlar ben bu pizza hamurunu da sevdim geçen hafta yapmıştım
Aynen once yavas yavas biraktim sonra saldirdimketojenik yapıyordun sen bir ara çok da güzel gidiyordu tatile gittin sende ipin ucunu kaçırdın sanırım ben gibi
Emin degilim canim. Ama yuksek yaziyor sonuctaInsallah herseyin iyi cikarDeryaOnDiet insulin direncinin normalde kac olmasi gerekiyordu
canim fazlandegilde aksam saati kavun birazvolmamis gunduz tuletmekte fayda var ama oruclu oruclu canin cekmistie olsub okadarBugünkü menüm
Sahur-yok
İftar
Bir tabak mercimek çorbası (sıfır yağ)
2 y.k patlıcan (çok pişirmişim bi haftadır yiyoruz) hamdolsun
3y.k sebzeli bulgur pilavı
Bir miktar da çook önceden kalan kısır
Ev yoğurdu küçük kase
4 5 çatal da kavun
Fazla mı olmuş biraz
Hemde nasıl özellikler İstanbul'da buyumemis biri için daha zor. Oğlum doğduğunda eşimin işi nedeniyle 2 yıl Adana'da yaşamıştık İstanbul'dan sonra cennet gibiydi :)Nasil oldu cocuklarin canim, her sey yolunda mi?
Guzel menu canim, bu yogunluk ve hastaliklara ragmen spor puaninda oldukca iyi :)
Canim cok guzel gorundi gozume, tarif isterim, koftelerim hic istedigim gibi olmuyor :)
Harikasin canim, bu hafta bu azminden oturu gurur duyuyorum seninle..
Cok yogunsun canim normal, iyi ol yeter :)
Menulerin eskisi gibi olsa keske, neyse islerin biraz hafiflese, menu duzenin eskiye doner kuzum..
Birde busecim adimlarinin puanini hesapla , 100 adim 5 puan canim.
10000 adim 500 puan...
Yarin guzel haberlerle gelirsin insallahEmin degilim canim. Ama yuksek yaziyor sonucta
Merhaba iyi aksamlar arkadaşlar
Ben eski üyelerdenim. Geri dönmek katilmak istiyorum. Takimi ihmal eden her kisi gibi gobekli durumda dönüş yaptim beni kurtarinbi el atin kardeşinize
Afiyet olsun kaptişim. Beğendiysen sorun yok :)Canim kizlar zorlamis seni
Inan Akinla yasitlar biliyorsun, Akinla nasil diyalog kuracagim, nasil dogru yonlendirecegim, nasil tartismadan gunu guzellikle kapatacagim diye dusunmekten helak oluyorum tum gun..
Seni okadar iyi anliyorum ki birde sende 2 tane var.
Hep sakin kalmaya calis, biliyorum bu sadece lafta kaliyor, en azindan gerginken esine pasla, uzaklas onlardan..
Ben 720 olarak not ettim sorun yok busem :)
Canim menuye 10 dk yuruyus cezasi geliyor, sporlarin ve su miktarin cok guzel :)
Hellim nereden geliyor bilmiyorum canim, sanirim ya kibristan geliyordur ya da Californiada uretiliyordur ama tadi cok guzel, paketin fotosunu cekeyim bir dahaki sefere :)
Cok guzel olmus canim :)
Canim spor puanlarini hesapla , puan yoksa hic birsey yazmiyorum.
Toplan kac saatse ev isin dakikasi 2 puandan hesap et canimcim..
Aynen çok acelem vardıharpy gercekten 4 zetin de kaldin mi kiz acelen vardi galiba
teşekkür ediyorum datlım benim hoşbuldum
ketojenik yapıyordun sen bir ara çok da güzel gidiyordu tatile gittin sende ipin ucunu kaçırdın sanırım ben gibi
Ahahahahhaja estağfirullah yok o bir bunalım anıydı canım tüm yaz kafa dinledim Kıbrıs’a tatile gittim iki hafta önce geldim kendime de geldim çok şükür iyiyim
Ben sana yorumvyapmismiydim hatirlayamadim kuzum ama sanirim evde zeytin bitti 4 zeytin ne yaa disinin kavuguna gitmemistir canim hem gecen senin yapamadigini kaptanimiz yapti zeytin cekirdeklerinden 4 yazdi
Hosgeldiniz eskilerdensiniz ama yinede sizi tanimamiz icin 1.sayfadaki formu doldurabilirmisiniz.
Evet canim allah korumus esini gelen mala gelsin ki pelte cikan arabalarin da degerini aliyorsunuz eee tabii arabadan sonra otobusler iskence gibi gelir.
Aksam tek corbayla acikmadin mi canim oglen ki yatim ekmek bildigimiz yarim ekmekmiydi yaa
Olmamis tabi kide bu ekmek
1000 1000 giderim diyosun yani
Evet kuzum ya zor ama alistilar bikere buyugum kendi uyusa sorun degilde neyse artik hergece olmuyor baya bi azaltti bu nobetleri cok sukur arada olanida idare edicez artik.
Canım bizimkiler çok rahat fazla rahat büyütmüşüm onu farkettim sorumsuzlukları boylarından büyük. Öğretmenlerine karşı utanır insan yapar o ödevi. Ben itip kakamam zaten böyle fazla dayanamam. Oldukları kadar olurlar. Napim zengin koca bulsunlar okumazlarsa da. Ya da bi kuaföre mi versem yazın diye düşünmüyo değilim
@Falanfilannnn ,besive , Harpy , @kanadali35 , madamesnow , @Akrrep nasilsiniz, nerelerdesiniz kizlar?
@tomrs menunu bekliyorum canim..
@fmad nasil oldun guzelim?
@Derya_the_queen Filizim ses ver, evine ulastin mi?
Ucyuzbesyuz , Huzurvermeyolunda , @Metem , @ozenti , @AKovser hastalariniz, sagliklariniz nasil kizlar?
Sibal57 nasil gecti gunun canim?
Konulara hakim olamıyorum abla yaGuzel bir gune uyanirsin insallah busem, malesef robot degil insaniz, kendi cocugumuza bile tahammul etmek cok zor zaman zaman..
Canim cok sukur verilmis sadakaniz varmis, Istanbulun trafigi malesef cok kotu..
Evine ulasmissin cok sevindim..
Evet canim, Vanessa var ya arkadasim, onun oglu Oscar ile Aras yakin arkadas.
Oscar bugun Arasin kresine basladi, bende biraz daha deneyeyim Oscarda var diye dusundum.
Masallah diyeyim bugun Oscari okulda gorunce cok sevindi Aras, ikiside beraber oynamis hep :)
Ajvara gelince kendim yaptim, cok az tereyaginda sogan, biber, domatesi menemen gibi pisirdim, azicik kasar peyniri serptim, sonrada kozlenmis, soyulmus ,kucuk kucuk kesilmis patlicanlari ekledim tavaya soteledim, cam kavanoza koydum, bizde 1 hafta surmez bitmesi, hemen tuketiliyor :)
Canim avari yukarida da yazmistim, sanada yazayim,soyle ki, cok az tereyaginda sogan, biber, domatesi menemen gibi pisirdim, azicik kasar peyniri serptim, sonrada kozlenmis, soyulmus ,kucuk kucuk kesilmis patlicanlari ekledim tavaya soteledim, cam kavanoza koydum, bizde 1 hafta surmez bitmesi, hemen tuketiliyor :)
Et yemeklerinin yaninda, meze -salata gibi ya da kahvaltida tuketiyoruz :)
Afiyet olsun canim,doner ne guzel gozuktu yaaa :))
Yok canimin ici ben degil, karistirdin sen :)))
Biraz zamana ve akisina birak tugbacim.
Kotu dusunme...
Iyiyiz bizler, ozledik seni :)
Canimmm sag salim dondun mu evine, gozunuzaydin, ozledik artik, sohbete bekliyoruz Filizcanim..
Harikasin Aslicim, bu hafta bomba gibi geliyorsun.
Cok gecmis olsun Fatimem nasilsin bugun?
Yeni geldim ablacım simdi saçımi boyuyacam kizil kahve gibi bir renge bakalim nasil olacak :) sizler nasılsınız ?@Falanfilannnn ,besive , Harpy , @kanadali35 , madamesnow , @Akrrep nasilsiniz, nerelerdesiniz kizlar?
@tomrs menunu bekliyorum canim..
@fmad nasil oldun guzelim?
@Derya_the_queen Filizim ses ver, evine ulastin mi?
Ucyuzbesyuz , Huzurvermeyolunda , @Metem , @ozenti , @AKovser hastalariniz, sagliklariniz nasil kizlar?
Sibal57 nasil gecti gunun canim?
Süpersin canımSpor
15 dk kosuvandinds yuruyus
20 dk leslie
100 ip atlama
100 sag ic bacak
100 sol ic bacak
100 sag sol yan bel inceltme
100!sirt inceltme
50 yarim mekik
1415 puan
Yawrukush
Canım kahvaltı yapmadan zor olmuyor mu kahvaltı günün en sağlıklı öğünü bütün gün enerji sağlayan bir öğün.. hem araştırmalara göre kahvaltı yapan insanlar yapmayanlara göre daha hızlı ve sağlıklı kilo veriyormusBen de menümü yazayim arkadaslar
Sabah
10.30 sekersiz türk kahvesi
12.30 2 pose yunurta yarim avakado maydonoz saöatalik havuc biraz kasar
Aksam 18.30
3 kasik sulu kofte
2 kasik havuc taratoe
2 kasik taze fasulye
Su 2 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?