Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugün çok ödev yoktu Özge yazma ödevlerini zaten etüt merkezinde yapıyorlar bugün tekrar ettirmedim sadece okuttum. Bu arada tekrar ettirme olayı şundan bir tanesi sınıfın gerisinde ve öğretmeni çıldırtmış o yüzden onunla ek çalışma yaptık bir iki gün. Yetişti şükür. O yüzden bugün rutin okumaları yaptık bıraktık.
Sakinim. Uyudular. Şimdi de ben uyuyup harika bir güne uyanacağım

Herkese selamlar.
Kaçtım ve geri geldim.
Kürkçü dükkanı meselesi.
Özür diliyorum öncelikle.
Sorunlarımı genel olarak atmış ve hazır hissettiğim için geldim.
En son 73 kiloyu gördüm maalesef.
3 gün önce.
Neyse egzersiz diyet derken bu sabah 71.9 oldum.
Ve geri döndüm kabul ederseniz

Olayların normale dönmesine sevindim umarım bir daha o noktaya getirmezler seni

Çok şükür çok geçmiş olsun canım.. havalar anşden soğudu insan nasıl adapte olacağını şaşırıyor dikkat et

Yoğun ve güzel günler geçiriyorum canım. 2 gündür de hatim ve fetih suresi çalışmaları eklendi mehmetçiğimize destek. Uğrayamadım ama sağlıklı beslenmeye devam..

buraya cogu urun nerdeeyse hersey amerikadan geliyor ozellikle California dan, kesin vardir burda

Yawrukush evet yarin daha dikkatli gidecegm bnde mezun oldugum gunleri gorurum insallah
Insallah canim neden gormeyesin..

Menun guzel canim, afiyet olsun :)

Kizlar menum
09.30 krep (keten tohumu unundan yapilmis),kasarli mantar,12 tane hunnap

12.00 1 bardak ayran

14.30 kabak yemegi,yogurt

16.30 1 avuc kuru uzum

19.00 mantar sote,salata

2 litre su
Guzel menu, guzel su miktari canim..

Zaten hep ust uste gelir Fatimem, umarim bugun guzel bir gune uyanirsiniz kuzunla..

Hurma ya da az miktarda kuru meyve ya da 1-2 kare bitter cikolata tatli istegini cok guzel kesiyor canim..
Tekrar keyifli tatiller..

Yine cok bir sey yememissin kuzum..
Ama zor birgun gecirdin normal..

Canim cokbsukur duzene girdiler bugun asayis berkemal yani sen nasilsin iyimisin orda daha sabah mi suanda
Cok sevindim iyi olmaniza, bizde iyiyiz, 10 saat fark var Turkiye ile aramizda, simdi saat 16.20 burada...

Ben de menümü yazayim arkadaslar

Sabah
10.30 sekersiz türk kahvesi
12.30 2 pose yunurta yarim avakado maydonoz saöatalik havuc biraz kasar

Aksam 18.30
3 kasik sulu kofte
2 kasik havuc taratoe
2 kasik taze fasulye

Su 2 lt
Guzel menu canim :)

Spor
15 dk kosuvandinds yuruyus
20 dk leslie
100 ip atlama
100 sag ic bacak
100 sol ic bacak
100 sag sol yan bel inceltme
100!sirt inceltme
50 yarim mekik
1415 puan
Yawrukush
Bugunku spor rekorunu kirmissin kuzum masallah :)

ekim 8 menum
sabah 7:30
2 yumurta, 4 dilim sucuk,,domates,salatalik, biber
ara filtre kahve

oglen1:30
8 tane sushi
3.4tane patates kizartmasi

sutlu neskahve

aksam6
yarim kuzu etli pide

su 2 lt
spor 120 dk yuruyus
toplam 360
Yawrukush

lisa ve denizi 4 . kata kadar tasidim mecburuyetten . belim agriyo simdi , oyuzden menude pek ic acici degil pek . kaptan ceza varsa gonder gelsin

lisanin oksurugu vardi okula yollamadim ,diger cocuklara bulasmasin dinlensin diye ,10:30 parka gittik 2:30 eve geldik

sbakalimsagol canim. Motive eder insallah beni degilse durumum kotu cok yemeye basladim. Insilun direncime de baktirdim bugun. 2.92 cikti yani sorun var gibi bakalim yarin diyetisyen ne diyecek.
derya sen super gidiyordun , motiveydinde cok insallah degerlerin normal dir . arti geldikce modunu dusurme lutfen bi yerden basla cok kilonda yok aslinda 2 aya kalmaz verirsin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…