Bugün çok ödev yoktu Özge yazma ödevlerini zaten etüt merkezinde yapıyorlar bugün tekrar ettirmedim sadece okuttum. Bu arada tekrar ettirme olayı şundan bir tanesi sınıfın gerisinde ve öğretmeni çıldırtmış o yüzden onunla ek çalışma yaptık bir iki gün. Yetişti şükür. O yüzden bugün rutin okumaları yaptık bıraktık.Ellerine saglik ve afiyet olsun canim..
Malesef haklisin Fatimem, anneler icin hasta olmak bile bir luks, daha iyi misin?
Sizede cok gecmis olsun, acil sifalar...
Canim yinede sagolsunlar bakiyorlar cocuguna, zorlaniyorlardir elbette , bir suru torununa bakmayan anneanne - babannede var.
En azindan krese, bakiciya para odemek zorunda kalmiyorsunuz..
Ve cocugunuz emin ellerde..
Bende senin gibiyim, sabirliyim sabirliyim artik bir noktoda patliyorum:)
Nasil bugun kizceler?
Bugün çok ödev yoktu Özge yazma ödevlerini zaten etüt merkezinde yapıyorlar bugün tekrar ettirmedim sadece okuttum. Bu arada tekrar ettirme olayı şundan bir tanesi sınıfın gerisinde ve öğretmeni çıldırtmış o yüzden onunla ek çalışma yaptık bir iki gün. Yetişti şükür. O yüzden bugün rutin okumaları yaptık bıraktık.
Sakinim. Uyudular. Şimdi de ben uyuyup harika bir güne uyanacağım
Çok şükür çok geçmiş olsun canım.. havalar anşden soğudu insan nasıl adapte olacağını şaşırıyor dikkat etSağol canım, bebeğim iyi de ben hastayım
İyiyim demeyi çok isterdim ama değilim.. Bebeğimin de ağlayacağı tuttu bugün, normalde böyle değil çünkü, hem hastalık hem onun ağlaması tüketti bugün beni, çok halsizim.. Zar zor uyudu şimdi yine uyanacak, yemek saati
Yoğun ve güzel günler geçiriyorum canım. 2 gündür de hatim ve fetih suresi çalışmaları eklendi mehmetçiğimize destek. Uğrayamadım ama sağlıklı beslenmeye devam..@Falanfilannnn , @besive ,Harpy , kanadali35 , @madamesnow , Ellssa nasilsiniz, nerelerdesiniz kizlar?
@tomrs menunu bekliyorum canim..
@fmad nasil oldun guzelim?
FitFiliz Filizim ses ver, evine ulastin mi?
@Ucyuzbesyuz , @Huzurvermeyolunda , @Metem , @ozenti , @AKovser hastalariniz, sagliklariniz nasil kizlar?
@Sibal57 nasil gecti gunun canim?
ben iyim canim , yavas yavas gidicek kilolar sen yeterki pes etme :)Çok teşekkür ederimmm gidecek bi3 bir kilolar sen nasılsın
buraya cogu urun nerdeeyse hersey amerikadan geliyor ozellikle California danCanim bir arkadasimizkanadali35 yurt disinda yasiyor benim gibi , belki ayni markayi bulabilir orada diye dusundum o yuzden bu hafta alisveriste resmini cekip paylasayim demistim :)
Sende mi seviyorsun hellimi , bende cok severim :)
Gayet guzel menu canim, miktarlar cok degil, bu tarz bitki ve salata urunlerini doyana dek yiyebilirsin.
Egzersiz yaparsan eger , 1. sayfada egzersiz puanlarimiz var.Hatta burayada kopyalayayim,
***EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI ***
Ev islerinin 1 dakikasi= (temizlik,utu, yemek hazirlama vs) = 2 PUAN
1 adet mekik ya da herhangi bir karin egzersizi= 2 PUAN
1 adet squat ya da wallsit egzersizi = 2 PUAN
1 adet ipsiz ip atlama ya da ziplama egzersizi= 2 PUAN
1 adet dizleri karnimiza cekerek oldugumuz yerde kosma egzersizi = 2 PUAN
1 adet jumping jack hareketi = 2 PUAN
1 dakika dans etme egzersizi = 3 PUAN
1 dakika yuruyus egzersizi= 3 PUAN
1 dakika Leslie ile yuruyus = 3 PUAN
1 dakika eliptik egzersizi= 3 PUAN
1 dakika bisiklet egzersizi= 3 PUAN
1 dakika pilates egzersizi = 3 PUAN
1 dakika kardiyo ya da herhangi bir fitness egzersizi= 3 PUAN
1 dakika callanectics egzersizi = 3 PUAN
1 dakika zumba= 3 PUAN
1 dakika tabata egzersizi = 3 PUAN
1 dakika plank egzersizi = 4 PUAN
1 dakika yuzme egzersizi= 5 PUAN
100 adim = 5 PUAN
Yaptigimiz egzersizlerin puanini hesaplayip, menulerimizle beraber yaziyoruz, haftalik takim ici aramizda yarisma yapiyoruz :) 1. ,2. ve 3.yede odul var :)
Harikasin canim, benim sana guvenim tam, sen sadece bir seyi istemelisin, istersen basariyorsun...
Aksamki atistirmaliklar yerine 1-2 salatalik yeseydin, yada kucuk bir salata hazirlasaydin canim daha guzel olurdu..
Cok gecmis olsun hem ogluna, hem esine , daha iyi misiniz simdi?
Insallah canim neden gormeyesin..
Kaptissss
Menun guzel canim, afiyet olsun :)Kızlar Salı menüm
12:00 çok çok küçük low carb kek+ filtre kahve
14:30 low carb baget ekmeğine ton balıklı sandviç+ bitki çayı
19:00fırında uskumru + çoban salata
20:00 şade Türk kahvesi+ soda
Su: 1,5 lt ancak
Spor: 1,5 saat kadar ev işi+yemek hazırlığı: 180
Bugün hep balık oldu amavalla hastalıklarla en kolay menü. Sabah doktor randevum vardı kan tahlil için aç gittim ordan Eve gelinceye kadar saat 12 oldu
Yawrukush
@Kozmogirl17
Guzel menu, guzel su miktari canim..Kizlar menum
09.30 krep (keten tohumu unundan yapilmis),kasarli mantar,12 tane hunnap
12.00 1 bardak ayran
14.30 kabak yemegi,yogurt
16.30 1 avuc kuru uzum
19.00 mantar sote,salata
2 litre su
Zaten hep ust uste gelir Fatimem, umarim bugun guzel bir gune uyanirsiniz kuzunla..Sağol canım, bebeğim iyi de ben hastayım
İyiyim demeyi çok isterdim ama değilim.. Bebeğimin de ağlayacağı tuttu bugün, normalde böyle değil çünkü, hem hastalık hem onun ağlaması tüketti bugün beni, çok halsizim.. Zar zor uyudu şimdi yine uyanacak, yemek saati
Hurma ya da az miktarda kuru meyve ya da 1-2 kare bitter cikolata tatli istegini cok guzel kesiyor canim..Cpk tesekurler ❤❤Acikcasi bugun biraz zorlandim,cok tatli istedi canim cocuklara dondurma aldim imdadima kuru uzum yetisti,yarindan itibaren 4 gun Italyaya gidicem,karbonhidrat memleketine gidip tatmak disinda diyeti bozmadan gelmek amacim allahin izniyle,menuleri paylasirim
Yine cok bir sey yememissin kuzum..Salı menü
Öğlen
1 tabak karabuğday
2 köfte
1 kase salata
Akşam
1 kase çorba
Gün içinde kızılcık reçelli, limonlu çay, bir de ballı süt içtim.. Saate bakamadım bugün..
Su yarım litre sadece ama hala içiyorum
Cok sevindim iyi olmaniza, bizde iyiyiz, 10 saat fark var Turkiye ile aramizda, simdi saat 16.20 burada...Canim cokbsukur duzene girdiler bugun asayis berkemal yani sen nasilsin iyimisin orda daha sabah mi suanda
Guzel menu canim :)Ben de menümü yazayim arkadaslar
Sabah
10.30 sekersiz türk kahvesi
12.30 2 pose yunurta yarim avakado maydonoz saöatalik havuc biraz kasar
Aksam 18.30
3 kasik sulu kofte
2 kasik havuc taratoe
2 kasik taze fasulye
Su 2 lt
Bugunku spor rekorunu kirmissin kuzum masallah :)Spor
15 dk kosuvandinds yuruyus
20 dk leslie
100 ip atlama
100 sag ic bacak
100 sol ic bacak
100 sag sol yan bel inceltme
100!sirt inceltme
50 yarim mekik
1415 puan
Yawrukush
Bende bulacagina inaniyorum, foto cekecegim canim.buraya cogu urun nerdeeyse hersey amerikadan geliyor ozellikle California dan, kesin vardir burda
lisanin oksurugu vardi okula yollamadim ,diger cocuklara bulasmasin dinlensin diye ,10:30 parka gittik 2:30 eve geldik@Falanfilannnn , @besive ,Harpy , kanadali35 , @madamesnow , Ellssa nasilsiniz, nerelerdesiniz kizlar?
@tomrs menunu bekliyorum canim..
@fmad nasil oldun guzelim?
FitFiliz Filizim ses ver, evine ulastin mi?
@Ucyuzbesyuz , @Huzurvermeyolunda , @Metem , @ozenti , @AKovser hastalariniz, sagliklariniz nasil kizlar?
@Sibal57 nasil gecti gunun canim?
duydumDuydunuz mu bunukanadali35 , @Kozmogirl17 ohoom ohoom :)
Bende seni cok ozledim canim..
Sevdin mi oralari, egitim guzel seyler ogretti mi kuzum?
burayada gel lutfen , gel senle acik bufe restuaranta gidicez ,Olur yap kaptişim geleyim, iyi alıştım yurt dışına ben
(Sen başka tarafa bakiyoken yedim deyip böreklerimi torbaya doldururum, sana da 500gr aldırırım) bu parantez içindekiler iç sesim
mezun olmak icin tam belirledigimiz rakammi olmali ,Cuma 58.5 idim bu hafta mezun olmak hedefim ama tartilmadim cumadan beri :))
Azicik gecmisim sanki seni
derya sen super gidiyordun , motiveydinde cok insallah degerlerin normal dir . arti geldikce modunu dusurme lutfen bi yerden basla cok kilonda yok aslinda 2 aya kalmaz verirsin sensbakalimsagol canim. Motive eder insallah beni degilse durumum kotu cok yemeye basladim. Insilun direncime de baktirdim bugun. 2.92 cikti yani sorun var gibi bakalim yarin diyetisyen ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?