Evet canim banada farkli geliyor aksani @MigiMadidAllah rahmet eylesin canm bir daha yasatmasin insallah...
Senin yazis tarzin bana biraz farkli geldi. Hani sanki farkli bir aksanin var gibi. Nerelisin merak ettim
Yok canim duzgun yaziyorsun ama aksanli sanki yazilarin ole geldi banadayazmaya çalışıyorum
düzgün yazamadim degilmi
Ayn en kaptanimCanimin ici hepimiz iyiyiz cok sagol, Akin ,Aras okulda.
Sizde ne var ne yok, nasil oldu kuzular?
Cok guzel canim, duzenli bir sekilde gidecek kilolar, goreceksin :)
60i gorduysen buna dur deme zamani gelmis demektir kuzum :)
insallah 6lar ucundan gorunur canim :)
Nasilsin?
Canim dualarim seninle, cok guzel gecsin tum sinavlarin insallah.
Allah zihin acikligi versin, emeklerini zayi etmesin..
Ahh ahh cocuklar hasta olmasin yaa, hemen gecsin tum kizarikliklar, rahatsizliklar canim..
Nasilsin canim, kosturuyorsun, her sey yolunda mi?
Kabul etmek ne demek, hosgeldin aramiza canim..
Kaptanm özür dilerim akşam komsumlardaydim erkenden uyuya kaldım hemn yazayim@Falanfilannnn , @besive , @Harpy , @kanadali35 , @madamesnow , @Akrrep nasilsiniz, nerelerdesiniz kizlar?
tomrs menunu bekliyorum canim..
@fmad nasil oldun guzelim?
@Derya_the_queen Filizim ses ver, evine ulastin mi?
@Ucyuzbesyuz ,Huzurvermeyolunda , @Metem , @ozenti , @AKovser hastalariniz, sagliklariniz nasil kizlar?
@Sibal57 nasil gecti gunun canim?
ne gibi aksanli onu anlamadim?Yok canim duzgun yaziyorsun ama aksanli sanki yazilarin ole geldi banada
öle de anlayan yok.Hmm anladim uzuldum canim ama bunda ailenin ne gibi bi sucu olabilirki daha anne karnindaki bebege senin ailen nasil bile isteye zarar verebilir esinde bi tuhaf ya kusura bakma canim fazla ozeline giriyorum anlatmak zorunda degilsin ama bu aile ye yani hem kadin hem erkek icin diyoeum karsiyim yani ee ozaman kimsesiz birini alsaydon yazik degilmi onlar senin ailen yani
Yani misal ornek veriyorum trakyalilar beyaaa diye konusur ya o onlarin aksanidir onun gibi yani nereliydin kuzum sen her sehir farkli konusur yanine gibi aksanli onu anlamadim?
Menün güzel canım bence saati cok gec degilmiş birşey olmaz bence8 Ekim menu
Sabah tarhana ve yerfistigi çiğ.bir kase vardır kabuklu ve bir cennet hurmasi
10 civarında
2 yumurta haslaması Melemen
Bir dilim ekmek. Kk peynir ve 7yeşil zeytin
Öğle sonrası
Komşuma gitmiştim bir tabak ka dar köy domates tuzlayıp y3dik
Akşam 7 civarı komsularimla çiğ köfte yoğurduk
7 sıkım vardr ve bol sa la ta
2litre su
vlla kırdım ama yayarken artık bacaklarım zonkluyorduInsallah canim neden gormeyesin..
Menun guzel canim, afiyet olsun :)
Guzel menu, guzel su miktari canim..
Zaten hep ust uste gelir Fatimem, umarim bugun guzel bir gune uyanirsiniz kuzunla..
Hurma ya da az miktarda kuru meyve ya da 1-2 kare bitter cikolata tatli istegini cok guzel kesiyor canim..
Tekrar keyifli tatiller..
Yine cok bir sey yememissin kuzum..
Ama zor birgun gecirdin normal..
Cok sevindim iyi olmaniza, bizde iyiyiz, 10 saat fark var Turkiye ile aramizda, simdi saat 16.20 burada...
Guzel menu canim :)
Bugunku spor rekorunu kirmissin kuzum masallah :)
32 tane yerfistigi 164 kalori 14 grda yag olmasina ragmen zayiflamaya yardimciymis bunu bilerek mi yiyorsun canim ole mi denk geldi ben cok kalorilidir diye baktim8 Ekim menu
Sabah tarhana ve yerfistigi çiğ.bir kase vardır kabuklu ve bir cennet hurmasi
10 civarında
2 yumurta haslaması Melemen
Bir dilim ekmek. Kk peynir ve 7yeşil zeytin
Öğle sonrası
Komşuma gitmiştim bir tabak ka dar köy domates tuzlayıp y3dik
Akşam 7 civarı komsularimla çiğ köfte yoğurduk
7 sıkım vardr ve bol sa la ta
2litre su
Ohhh bol bol puan toplican yani canimGunaydın herkese nasılsınız arkadaslar benim aksama misafirim var bşraz evi toparlayup corbadan baslicam yapmaya daha kendimde kahvaltı yapmadım ama bşraz vakit gecmesini bekliyoruö
sagol canim, emin degilim. Ama gorumcemin 1,5 cikmisti cok diye ilaca basladi o benimkine vaav cok fazlaymis dediInsallah herseyin iyi cikarDeryaOnDiet insulin direncinin normalde kac olmasi gerekiyordu
sagol canim, ahh bir kendimi verebilirsem veremiyorum bir turlu.derya sen super gidiyordun , motiveydinde cok insallah degerlerin normal dir . arti geldikce modunu dusurme lutfen bi yerden basla cok kilonda yok aslinda 2 aya kalmaz verirsin sen
Randevun kacta kuzumsagol canim, emin degilim. Ama gorumcemin 1,5 cikmisti cok diye ilaca basladi o benimkine vaav cok fazlaymis dedi
acelem yok canim, yavas yavas gitsin su kilolar ama gitsin. cok aclik krizine giriyorum bu aralarHehh soyle canim bu hafta tam guzel beslenmeye basladin nasil oldun bu arada
Bide kiloda veremedin yani acliga ragmen
Toplamda 2000 kal olmustur spor olsaydi guzel olurdu
diyetisyen sana en az 1700 kalori verir kuzum
Gecmis olsun camim
Afiyet olsun
Benimkide nisanda 3 e girocwk canim valla ben ikinciyi gozumu kapazdim sonuclarini hic dusunmedim dusunseydim yapamazdim zaten ama iyi ki yapmisim zaten uykusuzdum zaten yorgundum 1 sene daha eklenfi yorgunluk 1 yasina geldi bile kasimda kucugum 1 sene daha zorluk cekerim sonra hepten rahatlarim insan bu zorluklari unutmasa 2 leri 3leri dogururmu hic valla en kolayi hamile kalmak dogurmak mis benim icin bakmak buyutmek de mesele degil dogru bakmak dogru yetistirmek mesele onuda basarabiliyormuyz tartisilir.
Bizde ocean kullaniyoruz canim dedigin gibi yariyor ise
Hadi hadi masallah bole devam
Gitsin kilolar valla deryacim zayiflama yolunda hersey mubahtir diyorsun kimse duramaz senin onunde yuru be canim guveniyorum ben sana gitsin kilolar gelsin bebis sonra
Uyma kuzum sen filize bak yurtdisina gitti geldi hic kilo almadi ordada posetlere doldurdu yemekleri demekki
Bjnu yanlis alintilamisim sanirim
Balik sagliktir canım
Guzel canim menun hunnapin 100 gr 79 kaloriymis ozellikle baktim cok uygun bence diyet icin.
Duzelmedin mi kuzum daha sen.
Aksam yine az olmus ama
Basarili
Sporun az olmus dicektim son nnotunu okkudum canim bence hamladi diye birakma devam etki alissin vucudun
Bence o keke guzel ceza gelir makarnada var zaten ayda kac kilo zeytin yiyorsun kuzum sen
Menun gozume cok geldi kuzum.
Saclarin resmini isteriz ozamn kuzum
Basarili tatlim
Harpy le senin zeytinler kapisir valla kaptan
eskişehirliyimYani misal ornek veriyorum trakyalilar beyaaa diye konusur ya o onlarin aksanidir onun gibi yani nereliydin kuzum sen her sehir farkli konusur yani
tam 1 saat sonra cnaim. hatirlattigin iyi oldu. Test sonuclarimin da ciktisini alayim gotururumRandevun kacta kuzum
Gunaydin canim bende bir donem senin gibi hic diyet yapamazdim elim ayagim bosalirdi insulin direncim varmis 1000 lik seker hapi kullanmaya basladim sonra incecik kalmistimsagol canim, ahh bir kendimi verebilirsem veremiyorum bir turlu.
Yaa belki de su insulin direnci yuzundendir acikinca adeta elim ayagim titriyor sonra da deli gibi yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?