Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayn en kaptanim

öle de anlayan yok.
pimpirikli huyu işte.
herşeyin hesabi sorar.
hesaplı eşe bişey sölenmiyor.

8 Ekim menu
Sabah tarhana ve yerfistigi çiğ.bir kase vardır kabuklu ve bir cennet hurmasi
10 civarında
2 yumurta haslaması Melemen
Bir dilim ekmek. Kk peynir ve 7yeşil zeytin

Öğle sonrası
Komşuma gitmiştim bir tabak ka dar köy domates tuzlayıp y3dik

Akşam 7 civarı komsularimla çiğ köfte yoğurduk
7 sıkım vardr ve bol sa la ta
2litre su

Menün güzel canım bence saati cok gec degilmiş birşey olmaz bence

vlla kırdım ama yayarken artık bacaklarım zonkluyordu

32 tane yerfistigi 164 kalori 14 grda yag olmasina ragmen zayiflamaya yardimciymis bunu bilerek mi yiyorsun canim ole mi denk geldi ben cok kalorilidir diye baktim
Ky domatesimiii hmmm cok lezzetlidir tahmin edebiliyorum kayinvalidemde bana koy salcasi yapmis ama sahanee
Aksam cok az degilmi acikmadin mi gerci cig kofteymis ben mercimek koftesi diye dusundum bian genel olarak az ama doyurucu gorundu gozume begendim canim

Gunaydın herkese nasılsınız arkadaslar benim aksama misafirim var bşraz evi toparlayup corbadan baslicam yapmaya daha kendimde kahvaltı yapmadım ama bşraz vakit gecmesini bekliyoruö
Ohhh bol bol puan toplican yani canim

derya sen super gidiyordun , motiveydinde cok insallah degerlerin normal dir . arti geldikce modunu dusurme lutfen bi yerden basla cok kilonda yok aslinda 2 aya kalmaz verirsin sen
sagol canim, ahh bir kendimi verebilirsem veremiyorum bir turlu.
Yaa belki de su insulin direnci yuzundendir acikinca adeta elim ayagim titriyor sonra da deli gibi yiyorum

acelem yok canim, yavas yavas gitsin su kilolar ama gitsin. cok aclik krizine giriyorum bu aralar

sagol canim, ahh bir kendimi verebilirsem veremiyorum bir turlu.
Yaa belki de su insulin direnci yuzundendir acikinca adeta elim ayagim titriyor sonra da deli gibi yiyorum
Gunaydin canim bende bir donem senin gibi hic diyet yapamazdim elim ayagim bosalirdi insulin direncim varmis 1000 lik seker hapi kullanmaya basladim sonra incecik kalmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…