- 6 Ağustos 2019
- 503
- 1.857
- 33
Su saatlerde benimkiler hareketlenmeyr basliyor puffff yykum var ama benim
ALLAH yardımcınız olsun kızlar zorr annelik zorr ALLAH kolaylıklar güzellikler versin inşallahGunaydin kizlar bnm kucagimda da 5 ten beri uyumayan bir bebis var. Gecede 12 gibi zor uyutmustum.yeni uykuya dalacak gibi. Simdi bende hazirlanip okula gidecegim. herkese guzel bir gun diliyorum
çok şükür anneannesi de bende bakmak istiyorum diyor. eşim anneme güvenmmiyor. bi gün birakiyoruz ona dahi bile.. annemle aralari limoni olduğu için..Ellerine saglik ve afiyet olsun canim..
Malesef haklisin Fatimem, anneler icin hasta olmak bile bir luks, daha iyi misin?
Sizede cok gecmis olsun, acil sifalar...
Canim yinede sagolsunlar bakiyorlar cocuguna, zorlaniyorlardir elbette , bir suru torununa bakmayan anneanne - babannede var.
En azindan krese, bakiciya para odemek zorunda kalmiyorsunuz..
Ve cocugunuz emin ellerde..
Bende senin gibiyim, sabirliyim sabirliyim artik bir noktoda patliyorum:)
Nasil bugun kizceler?
Çocukların mevsim değişiminde huyları değişiyor bence yoksa bu tesadüfi olamazSelam kızlar.. koşturmacalı bir gün daha geride kalırken bacaklarım resmen zonkluyorkızım beni 2 saat içinde tüketti bugün. Onu okuldan aldıktan sonra 5 dk markete uğrayayım dedim. Market arabadına oturtuyotum genelde ama arbalar ıslanmış ondan oturtmadım. Markette olduğumuz süre boyunca vizildedi (o ne diceksiniz mızmızlandı diyelim) bende en sonunda keşke seni okuldan almasaydım dedim ve o anda pişman oldum. Çünkü ben market içimi bitirip sonra alsaydım demek istedim ama o tabi yanlış anladı ve ağlamaya başladı. Marketin içinde hönkürerek ağlayan bir velet ve ben:
Sonra eve geldik kek yapmaya çalıştık 3-5 kere bütün kek harcını devirme girişiminde bulundu, engelledim..
Yemek saati ayrı kriz. yatma saati ayrı kriz. Hepsinde itinayla ağladı
Sonuç tükenmişlik sendromu..
Ahaaaa birileri kürkçü dükkanına dönüş yapmış
Afiyet olsun kaptişim. Beğendiysen sorun yok :)
2 saat ev işi 240 puan mı oluyor kaptişim? Bugünkü menünün altına eklerim..
Aynen çok acelem vardı
Ayy süpersin valla kıbrıs nasıldı
Ay zeytin vardı ama işlerim çoktu canım. Bugün acısını çıkardım hiç merak etme :)
Kaptişimin yaptığını gördüm çok güzel olmuştu :)
Bazen inat ediyorlar canım. Anne söyledi diye yapmıyorlar. Senin çocukların eminim çok akıllılar.. karşına al konuş büyüdünüz evdeki herkes gibi sizin de sorumluluklarınız var de.. hergün yataklarınızı toplayın. yatmadan oyuncaklar kutuya girecek. Ödevler yapılmadan yatılmayacak de. Gerekirse haftalık başarı tablosu tut. Birbiriyle yarıştırabilirsin belki bizimkilerde işe yarardı. Resmen gazla çalışıyorlar.
Kuaför yanına vermek gibi bir fırsatın varsa da kesinlikle kaçırma. Keşke benim tanıdığım bildiğim biri olsa da göndersem.
Geldim kaptişim geldimiyiyim ben. Sen nasılsın kapyişim herşey yoldunda mı? Patlamış mısırlar napıyor?
bizdede zeytin agaci var kocaman yrma zeytin mi ne diyorlar ya ondan ama kim toplicak iste annemler toplayip basiyorlar iste aradaZeytin candir , gerisi heyecan :)
Bu hafta zeytin alip kendim kuracagim kismetse, daha cok yerim :)
Uyumadi mi kuzular?
Gunaydin 4. takimin citir hatunlari , gununuz seker tadinda gecsin..
Son aramdaki kahve degil cay uykulu halimle yanlis yazmisimSali menum
Sabah 09.30
Eki Görüntüle 2543718
Tek yumurtadan menemen
Ara 12.30 sekersiz turk kahvsi
Aksam 17.00
bulgurlu biber folmasi 2 tane
1 tane patlicanli borek.
Ara 20.30
3 bardak sekerrsiz kahve burda uyuyakalmisim tobe tobe
Su 2 yi gecmistir
Spor
2 saat yemek
120 dk 240 puan
15 dk leslie 45 puan
500 zipzip 1000 puan
50 mekik 100 pusn
Toplam 1385 puan
Gunaydin canim sende bizdensin.Gunaydin kizlar bnm kucagimda da 5 ten beri uyumayan bir bebis var. Gecede 12 gibi zor uyutmustum.yeni uykuya dalacak gibi. Simdi bende hazirlanip okula gidecegim. herkese guzel bir gun diliyorum
Zor canim evet allah razi olsun tum annelere sabirliklar diliyorum bende evlatlarimizada saglik.ALLAH yardımcınız olsun kızlar zorr annelik zorr ALLAH kolaylıklar güzellikler versin inşallah
Orta yolu bulsa esinde bak sen sevmedigin halde baktiriyosun annenlerde torunlarini sevmek ister bakmak ister ben herzaman bole dusundum esimin ailesi icinde ayni seyi dusunuyorum yani sonucta babanne dede ne zarar verebilirler ki belki bilmeden duser biyerine zarar verir yada evlerinde usur hasta olabilir bunda buyuklerin sucu yokki valla cokta guzel ilgileniyorlar el bebek gul bebek cocuklar iki taraftada dun kucuk ogluM kafasina seramik saksiyi dusurdu sehbanin ustunden babannesinin evinde ama kadinin ne sucu var suclamak istersem tabi suclarim biz gidiyoruz surekli kaldirmasi lazim derim yani ama oda bilerek isteyerek koymanistirki gozunden kacmistir kaldirmayi unutmustur vs vs yaniçok şükür anneannesi de bende bakmak istiyorum diyor. eşim anneme güvenmmiyor. bi gün birakiyoruz ona dahi bile.. annemle aralari limoni olduğu için..
ee bende kayınvalidemle limoniyiz aramda sorun geçmeme ragmen. bakmalarina bişey demedim. mesafeli duruyorum. çünkü en başından beri mesafeliydim. hiç bi zaman iç içe olmadim. soğuk buz gibi suratlari vardi evlendiğimden beri içim ısınmadi nabim... eşim niye öle yapıyorsun diyor bişey demedikleri halde bilemiyorum...bi bilsem...
neyse ki.
sonuçta abim velayetini alicak yegenimi. ona bakacak.
eevet var bakmayanlar. bana imreniyor.
yap bi tane çocuk diyolar bakan var diyor.tam zamani diyor
bende azicik büyüsün diyorum. çok kıskanç çünkü. kardeşini çok kıskanacagi biliyorum.
bebekleri çok seviyor.
çalışan olmak uykusuz işe gitmek işten gelince yorgun düşmek. yemek yapmak ev işleri yapmak dünyanin en zor işidir kadin olmak...
Günaydın
Hepinize gunaydin tatlisler
eşim çocuga bişey oldu mu annemlere resmen suçluyor.bizdede zeytin agaci var kocaman yrma zeytin mi ne diyorlar ya ondan ama kim toplicak iste annemler toplayip basiyorlar iste arada
Son aramdaki kahve degil cay uykulu halimle yanlis yazmisim
Gunaydin canim sende bizdensin.
Zor canim evet allah razi olsun tum annelere sabirliklar diliyorum bende evlatlarimizada saglik.
Orta yolu bulsa esinde bak sen sevmedigin halde baktiriyosun annenlerde torunlarini sevmek ister bakmak ister ben herzaman bole dusundum esimin ailesi icinde ayni seyi dusunuyorum yani sonucta babanne dede ne zarar verebilirler ki belki bilmeden duser biyerine zarar verir yada evlerinde usur hasta olabilir bunda buyuklerin sucu yokki valla cokta guzel ilgileniyorlar el bebek gul bebek cocuklar iki taraftada dun kucuk ogluM kafasina seramik saksiyi dusurdu sehbanin ustunden babannesinin evinde ama kadinin ne sucu var suclamak istersem tabi suclarim biz gidiyoruz surekli kaldirmasi lazim derim yani ama oda bilerek isteyerek koymanistirki gozunden kacmistir kaldirmayi unutmustur vs vs yani
Hepinize gunaydin tatlisler
Owww kuzum basiniz sagolsun sizde konular farkli canim neden kaybettiniz acini debrestirmiceksemeşim çocuga bişey oldu mu annemlere resmen suçluyor.
bu beni sinir ediyor.
babannesi de bişey yaptıysa aynidan bende yaparim artık. eşimi hayatindan zindan ederdim...
ama böle yaptıklari görmedim bişey demedim.
eşimin pimpirikli huyundan nefret ettim. o huyu bana çok çektirdi...
annenler çocuğu dişariya çikarmasin diyor bi sürü şey diyo.
sadece o huyu sevmiyorum yoksa benim kocam melek...
babaannesi halası çok yakından ilgileniyor çok da düşkün. seviyolar buna hiç bişey demem...
eşim annemlerden nefret ediyor.
çünkü zamaninda ben çocuğumu kaybettim. annemler eşimi ve eşimin ailesini suçladi..
bide evde ufak tartışma oldu. tamamen soğudu...
eskisi gibi sicak yok eşim soğuk benim için katlaniyor yoksa hiç görüşmez ailemle.
Allah rahmet eylesin canm bir daha yasatmasin insallah...eşim çocuga bişey oldu mu annemlere resmen suçluyor.
bu beni sinir ediyor.
babannesi de bişey yaptıysa aynidan bende yaparim artık. eşimi hayatindan zindan ederdim...
ama böle yaptıklari görmedim bişey demedim.
eşimin pimpirikli huyundan nefret ettim. o huyu bana çok çektirdi...
annenler çocuğu dişariya çikarmasin diyor bi sürü şey diyo.
sadece o huyu sevmiyorum yoksa benim kocam melek...
babaannesi halası çok yakından ilgileniyor çok da düşkün. seviyolar buna hiç bişey demem...
eşim annemlerden nefret ediyor.
çünkü zamaninda ben çocuğumu kaybettim. annemler eşimi ve eşimin ailesini suçladi..
bide evde ufak tartışma oldu. tamamen soğudu...
eskisi gibi sicak yok eşim soğuk benim için katlaniyor yoksa hiç görüşmez ailemle.
Evet takip ediyorum cok guzel kanal ben bunu yapmadim direk ama tarifi yine bundan aldim,nasil oldu mozeralla falan fazla olmadi dimi
[/QUOTE
olmadı canım ben tam eritemedim bile ona rağmen güzel oldu tabanı yarısı yetiyor bir öğüne bitiremiyorsun bir pizzayı
amin saolun.Owww kuzum basiniz sagolsun sizde konular farkli canim neden kaybettiniz acini debrestirmiceksem
amin saolun.Allah rahmet eylesin canm bir daha yasatmasin insallah...
Senin yazis tarzin bana biraz farkli geldi. Hani sanki farkli bir aksanin var gibi. Nerelisin merak ettim
Iste bilemedim. Yazis biciminiz farkli geldi. Belkide benim oyleme gitmistiramin saolun.
türkiyeliyim ne gibi aksanim varmiş:)
yazmaya çalışıyorumIste bilemedim. Yazis biciminiz farkli geldi. Belkide benim oyleme gitmistir
Hmm anladim uzuldum canim ama bunda ailenin ne gibi bi sucu olabilirki daha anne karnindaki bebege senin ailen nasil bile isteye zarar verebilir esinde bi tuhaf ya kusura bakma canim fazla ozeline giriyorum anlatmak zorunda degilsin ama bu aile ye yani hem kadin hem erkek icin diyoeum karsiyim yani ee ozaman kimsesiz birini alsaydon yazik degilmi onlar senin ailen yaniamin saolun.
2015 te 8 aylık hamileyken ölü doğum yaptım.
Gunaydin canim nasilsinGünaydın hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?