Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Su saatlerde benimkiler hareketlenmeyr basliyor puffff yykum var ama benim
Gunaydin kizlar bnm kucagimda da 5 ten beri uyumayan bir bebis var. Gecede 12 gibi zor uyutmustum.yeni uykuya dalacak gibi. Simdi bende hazirlanip okula gidecegim. herkese guzel bir gun diliyorum
ALLAH yardımcınız olsun kızlar zorr annelik zorr ALLAH kolaylıklar güzellikler versin inşallah

Günaydın kızlar.. yarın bir akrabanın düğünü için ailem gelecek bize . Bu sabah da ders iptal oldu ALLAH a şükür kurs da yok hazırlıkları öyle yetiştirebilcem inşallah şimdi başlayıp Sonra ders çalışma okul aynen devamm. Porsiyon kontrolü yapmaya çalışacağım bugünden itibaren bakalım nasıl olacak

çok şükür anneannesi de bende bakmak istiyorum diyor. eşim anneme güvenmmiyor. bi gün birakiyoruz ona dahi bile.. annemle aralari limoni olduğu için..
ee bende kayınvalidemle limoniyiz aramda sorun geçmeme ragmen. bakmalarina bişey demedim. mesafeli duruyorum. çünkü en başından beri mesafeliydim. hiç bi zaman iç içe olmadim. soğuk buz gibi suratlari vardi evlendiğimden beri içim ısınmadi nabim... eşim niye öle yapıyorsun diyor bişey demedikleri halde bilemiyorum...bi bilsem...
neyse ki.
sonuçta abim velayetini alicak yegenimi. ona bakacak.
eevet var bakmayanlar. bana imreniyor.
yap bi tane çocuk diyolar bakan var diyor.tam zamani diyor
bende azicik büyüsün diyorum. çok kıskanç çünkü. kardeşini çok kıskanacagi biliyorum.
bebekleri çok seviyor.
çalışan olmak uykusuz işe gitmek işten gelince yorgun düşmek. yemek yapmak ev işleri yapmak dünyanin en zor işidir kadin olmak...

Çocukların mevsim değişiminde huyları değişiyor bence yoksa bu tesadüfi olamaz aynen kuaför yapayım ben kızları para basarlar valla hem çok zevkli iş

Zeytin candir , gerisi heyecan :)
Bu hafta zeytin alip kendim kuracagim kismetse, daha cok yerim :)
Uyumadi mi kuzular?
bizdede zeytin agaci var kocaman yrma zeytin mi ne diyorlar ya ondan ama kim toplicak iste annemler toplayip basiyorlar iste arada
Gunaydin 4. takimin citir hatunlari , gununuz seker tadinda gecsin..
Son aramdaki kahve degil cay uykulu halimle yanlis yazmisim
Gunaydin kizlar bnm kucagimda da 5 ten beri uyumayan bir bebis var. Gecede 12 gibi zor uyutmustum.yeni uykuya dalacak gibi. Simdi bende hazirlanip okula gidecegim. herkese guzel bir gun diliyorum
Gunaydin canim sende bizdensin.
ALLAH yardımcınız olsun kızlar zorr annelik zorr ALLAH kolaylıklar güzellikler versin inşallah
Zor canim evet allah razi olsun tum annelere sabirliklar diliyorum bende evlatlarimizada saglik.
Orta yolu bulsa esinde bak sen sevmedigin halde baktiriyosun annenlerde torunlarini sevmek ister bakmak ister ben herzaman bole dusundum esimin ailesi icinde ayni seyi dusunuyorum yani sonucta babanne dede ne zarar verebilirler ki belki bilmeden duser biyerine zarar verir yada evlerinde usur hasta olabilir bunda buyuklerin sucu yokki valla cokta guzel ilgileniyorlar el bebek gul bebek cocuklar iki taraftada dun kucuk ogluM kafasina seramik saksiyi dusurdu sehbanin ustunden babannesinin evinde ama kadinin ne sucu var suclamak istersem tabi suclarim biz gidiyoruz surekli kaldirmasi lazim derim yani ama oda bilerek isteyerek koymanistirki gozunden kacmistir kaldirmayi unutmustur vs vs yani
Kızlar gününüz güzel geçsin. Süşük karbonhidratlı besinler tadında geçsin hatta Yawrukush
Hepinize gunaydin tatlisler

eşim çocuga bişey oldu mu annemlere resmen suçluyor.
bu beni sinir ediyor.
babannesi de bişey yaptıysa aynidan bende yaparim artık. eşimi hayatindan zindan ederdim...
ama böle yaptıklari görmedim bişey demedim.
eşimin pimpirikli huyundan nefret ettim. o huyu bana çok çektirdi...
annenler çocuğu dişariya çikarmasin diyor bi sürü şey diyo.
sadece o huyu sevmiyorum yoksa benim kocam melek...
babaannesi halası çok yakından ilgileniyor çok da düşkün. seviyolar buna hiç bişey demem...
eşim annemlerden nefret ediyor.
çünkü zamaninda ben çocuğumu kaybettim. annemler eşimi ve eşimin ailesini suçladi..
bide evde ufak tartışma oldu. tamamen soğudu...
eskisi gibi sicak yok eşim soğuk benim için katlaniyor yoksa hiç görüşmez ailemle.

Owww kuzum basiniz sagolsun sizde konular farkli canim neden kaybettiniz acini debrestirmiceksem

Allah rahmet eylesin canm bir daha yasatmasin insallah...
Senin yazis tarzin bana biraz farkli geldi. Hani sanki farkli bir aksanin var gibi. Nerelisin merak ettim

amin saolun.
2015 te 8 aylık hamileyken ölü doğum yaptım.
Hmm anladim uzuldum canim ama bunda ailenin ne gibi bi sucu olabilirki daha anne karnindaki bebege senin ailen nasil bile isteye zarar verebilir esinde bi tuhaf ya kusura bakma canim fazla ozeline giriyorum anlatmak zorunda degilsin ama bu aile ye yani hem kadin hem erkek icin diyoeum karsiyim yani ee ozaman kimsesiz birini alsaydon yazik degilmi onlar senin ailen yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…