Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

8 ekim menum
1500 kal menu
09:00_ 2 top haslanmis pirinc ve findik, yaninda 2 yk yogurt ve 3 yk kadar kucuk kucuk dogranmis anannas.
10:00_ 1 fincan sutlu 1 fincan sade filtre kahve
12:00_ 1 kase sebze corbasi, 4 yk patates puresi, 1 kase salata, 1 kucuk kase kadar nohut yemegi
17:00_ 1 kase bulgurlu salata

aksam ekleme
1 buyuk tabak salata , uzerine 2 dilim peynir, 2 dilim ekemk

su: 3 litreye yakin
spor: 15 dak leslie
squat, bacak hareketleri, mekik, sinav, jumping jack, ipsiz ip atalma bolca.
toplam: 600 puan
Yawrukush Kozmogirl17

acelem yok canim, yavas yavas gitsin su kilolar ama gitsin. cok aclik krizine giriyorum bu aralar
Benimde regl 2 ay gecikti nerdeyse yine hormonlar tavan yapti sanirim dr a gitmem gerekicek gibi bende acayip aclik krizlerine giriyorum valla nolcak bole bilmiyorum listeden mezun olduguma pisman oldum orda bi sorumlulugim var diye engel oluyormusum kendime

aman canim sakin kilo alma, ne guzel verdin masallah.
Git tabiki canim doktora

yok canim 2 cesit insulin baktilar ve diger normal testler ve glukoz testi. Ama bakalim belki diyetisyen yeni test ister
Hmm bana 3 saatlik sekere gore vermislerdi ama benim hamileliklerimde bile yukselmedi bidaha
bizde izmitte 10sene oturmuştuk ben izmit doğumluyum
derincede.
sonra 2 yaşımda çiktik oradan.
Ooo sen bendensin yaaa ben herekedeyim.
aman canim sakin kilo alma, ne guzel verdin masallah.
Git tabiki canim doktora
Simdillik niyetim yok ama bu krizlerede nekadar dayanabilirim bilmiyorum.

Evet ben de bunu hep dusunurum. Adamlar herseyi turistik yapip bir de oradan kar ediyor. Metroda "mind the gap" uyarisini bile anahtarlik vs yapip satiyorlar. veya wind farm var, orada bile gezi duzenliyorlar falan. Bence horoz super fikir

Cok guzel karabugdayi nasil tuketiyosun

Pişiriyorum canım, azıcık tereyağı ve tuz ekleyerek.. Suyunu tam ölçülü koyuyorum, suyunu tamamen çekene kadar pişmiş oluyor..

Yok canım daha
Biraz iyi sayılırım bugün, ama sesim çıkmıyor bugün de :) boğazım çok kötü

Hmm bana 3 saatlik sekere gore vermislerdi ama benim hamileliklerimde bile yukselmedi bidaha

Ooo sen bendensin yaaa ben herekedeyim.

Simdillik niyetim yok ama bu krizlerede nekadar dayanabilirim bilmiyorum.
babamin tayin için çikmiştik babama kızıyorum izmitte kalsaydik diye.
belki izmitte otursaydik hayat benim için farklı olurdu.
şimdi arkadaşim izmite gelin gitti. evde sıkılıyorum diyor.
eskişehirden büyük izmit ya... gez diyorum ben olsam hiç durmazdim. gezilecek yer çookk çünkü.. bi kaç kere gittim çok güzel yer.

Canım çok zor bir durum. Atlatman zor olmuştur. Sabır diliyorum. Meleği yattığı yer incitmesin.
4 yıl geçti unutmadim çok şükür bi evladim daha var Allah uzun ömürler versin inş.
evlat acisi toparlamam baya zamanim aldi
eşim evladimi kaybetmesinden sonra iyice pimpirikli oldu çocuga karşı ona bişey olmasindan korkuyor

Maşallah maşallahhhh sağlığınız yerindedir inşallah cinsiyet belli mi

Hellim peyniri deri tulumdan sonra en sevdiğim peynir benim Kıbrıs’tan alıp geliyoruz biz dondurucuya stokluyorum çıkarıp çıkarıp yiyorum

Teşekkür ederim canım tablo için haftaya inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…