Hmmm eskisehirde cok guzel bi arra gelmistim cok begendim 2 3 sefer gelmisligim var yanieskişehirliyim
Evettt sabirsizlikla bekliyorum listeni sana dedigim gibi en az 1700 luk diyet vercektam 1 saat sonra cnaim. hatirlattigin iyi oldu. Test sonuclarimin da ciktisini alayim gotururum
ama eskişehirde oturmuyorumHmmm eskisehirde cok guzel bi arra gelmistim cok begendim 2 3 sefer gelmisligim var yani
Hmm ben merkezine gelmistim ee bende kocaelindeyim ama ama izmit merkezde degilim yakin bi semtinde oturuyorumama eskişehirde oturmuyorumküçük bi yakın şehirde.
insallah bana da versinler o haptan. hic dayanamiyorumc anim acligaGunaydin canim bende bir donem senin gibi hic diyet yapamazdim elim ayagim bosalirdi insulin direncim varmis 1000 lik seker hapi kullanmaya basladim sonra incecik kalmistim
Benimde regl 2 ay gecikti nerdeyse yine hormonlar tavan yapti sanirim dr a gitmem gerekicek gibi bende acayip aclik krizlerine giriyorum valla nolcak bole bilmiyorum listeden mezun olduguma pisman oldum orda bi sorumlulugim var diye engel oluyormusum kendimeacelem yok canim, yavas yavas gitsin su kilolar ama gitsin. cok aclik krizine giriyorum bu aralar
Tahlillerine gore verirler canim 3 saatlik aclik sekerine mi baktilarinsallah bana da versinler o haptan. hic dayanamiyorumc anim acliga
yok canim 2 cesit insulin baktilar ve diger normal testler ve glukoz testi. Ama bakalim belki diyetisyen yeni test isterTahlillerine gore verirler canim 3 saatlik aclik sekerine mi baktilar
bizde izmitte 10sene oturmuştuk ben izmit doğumluyumHmm ben merkezine gelmistim ee bende kocaelindeyim ama ama izmit merkezde degilim yakin bi semtinde oturuyorum
aman canim sakin kilo alma, ne guzel verdin masallah.Benimde regl 2 ay gecikti nerdeyse yine hormonlar tavan yapti sanirim dr a gitmem gerekicek gibi bende acayip aclik krizlerine giriyorum valla nolcak bole bilmiyorum listeden mezun olduguma pisman oldum orda bi sorumlulugim var diye engel oluyormusum kendime
Hmm bana 3 saatlik sekere gore vermislerdi ama benim hamileliklerimde bile yukselmedi bidahayok canim 2 cesit insulin baktilar ve diger normal testler ve glukoz testi. Ama bakalim belki diyetisyen yeni test ister
Ooo sen bendensin yaaa ben herekedeyim.bizde izmitte 10sene oturmuştuk ben izmit doğumluyum
derincede.
sonra 2 yaşımda çiktik oradan.
Simdillik niyetim yok ama bu krizlerede nekadar dayanabilirim bilmiyorum.aman canim sakin kilo alma, ne guzel verdin masallah.
Git tabiki canim doktora
Evet ben de bunu hep dusunurum. Adamlar herseyi turistik yapip bir de oradan kar ediyor. Metroda "mind the gap" uyarisini bile anahtarlik vs yapip satiyorlar. veya wind farm var, orada bile gezi duzenliyorlar falan. Bence horoz super fikirBurda tartiliyorum ama hani eski tip bir tartisi var dijital degil, giyinik 60-61 kilo cikiyorum. Sanirim almadim canim, zaten yemekleri guzel olan bir yer degil. Pazartesi donuyoruz. Bugun bir geziye gittik ama hava cok soguktu daha da hasta oldum. Dunyanin en buyuk at heykelleri varmis burda. Her seyden bi turizm yaratmaya calisiyorlar valla. Biz de yapsak mesela denizliye dunyanin en buyuk horuzunu di mi? Bunu gormek icin bir de epey yol gittik. Mesela arada bir gezi noktamiz daha vardi, orda da ineklerle fotograf cekme turu vardi
Cok guzel karabugdayi nasil tuketiyosun
Hehh soyle canim bu hafta tam guzel beslenmeye basladin nasil oldun bu arada
Bide kiloda veremedin yani acliga ragmen
Toplamda 2000 kal olmustur spor olsaydi guzel olurdu
diyetisyen sana en az 1700 kalori verir kuzum
Gecmis olsun camim
Afiyet olsun
Benimkide nisanda 3 e girocwk canim valla ben ikinciyi gozumu kapazdim sonuclarini hic dusunmedim dusunseydim yapamazdim zaten ama iyi ki yapmisim zaten uykusuzdum zaten yorgundum 1 sene daha eklenfi yorgunluk 1 yasina geldi bile kasimda kucugum 1 sene daha zorluk cekerim sonra hepten rahatlarim insan bu zorluklari unutmasa 2 leri 3leri dogururmu hic valla en kolayi hamile kalmak dogurmak mis benim icin bakmak buyutmek de mesele degil dogru bakmak dogru yetistirmek mesele onuda basarabiliyormuyz tartisilir.
Bizde ocean kullaniyoruz canim dedigin gibi yariyor ise
Hadi hadi masallah bole devam
Gitsin kilolar valla deryacim zayiflama yolunda hersey mubahtir diyorsun kimse duramaz senin onunde yuru be canim guveniyorum ben sana gitsin kilolar gelsin bebis sonra
Uyma kuzum sen filize bak yurtdisina gitti geldi hic kilo almadi ordada posetlere doldurdu yemekleri demekki
Bjnu yanlis alintilamisim sanirim
Balik sagliktir canım
Guzel canim menun hunnapin 100 gr 79 kaloriymis ozellikle baktim cok uygun bence diyet icin.
Duzelmedin mi kuzum daha sen.
Aksam yine az olmus ama
Basarili
Sporun az olmus dicektim son nnotunu okkudum canim bence hamladi diye birakma devam etki alissin vucudun
Bence o keke guzel ceza gelir makarnada var zaten ayda kac kilo zeytin yiyorsun kuzum sen
Menun gozume cok geldi kuzum.
Saclarin resmini isteriz ozamn kuzum
Basarili tatlim
Harpy le senin zeytinler kapisir valla kaptan
babamin tayin için çikmiştik babama kızıyorum izmitte kalsaydik diye.Hmm bana 3 saatlik sekere gore vermislerdi ama benim hamileliklerimde bile yukselmedi bidaha
Ooo sen bendensin yaaa ben herekedeyim.
Simdillik niyetim yok ama bu krizlerede nekadar dayanabilirim bilmiyorum.
Canım çok zor bir durum. Atlatman zor olmuştur. Sabır diliyorum. Meleği yattığı yer incitmesin.amin saolun.
2015 te 8 aylık hamileyken ölü doğum yaptım.
4 yıl geçti unutmadim çok şükür bi evladim daha var Allah uzun ömürler versin inş.Canım çok zor bir durum. Atlatman zor olmuştur. Sabır diliyorum. Meleği yattığı yer incitmesin.
Maşallah maşallahhhhSağolasın canım sen nasılsın iyimi bebişin..
Amin canım sağolasın
İvet çok şükür Rabbime sağlıcakla gelir inşallah
Teşekkür ederim canım benim
Sağolasın kaptişim.. inşallah sağlıkla doğar
Amin canım sağolasın ♥
Buralardayım kaptişimiş, ev, hamilelik, okul derken baya yoruluyorum ... günde 1 kez anca giriyorum siteye ... sen neler yapıyorsun ♥
Hellim peyniri deri tulumdan sonra en sevdiğim peynir benim Kıbrıs’tan alıp geliyoruz biz dondurucuya stokluyorum çıkarıp çıkarıp yiyorumCanim bir arkadasimiz @kanadali35 yurt disinda yasiyor benim gibi , belki ayni markayi bulabilir orada diye dusundum o yuzden bu hafta alisveriste resmini cekip paylasayim demistim :)
Sende mi seviyorsun hellimi , bende cok severim :)
Gayet guzel menu canim, miktarlar cok degil, bu tarz bitki ve salata urunlerini doyana dek yiyebilirsin.
Egzersiz yaparsan eger , 1. sayfada egzersiz puanlarimiz var.Hatta burayada kopyalayayim,
***EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI ***
Ev islerinin 1 dakikasi= (temizlik,utu, yemek hazirlama vs) = 2 PUAN
1 adet mekik ya da herhangi bir karin egzersizi= 2 PUAN
1 adet squat ya da wallsit egzersizi = 2 PUAN
1 adet ipsiz ip atlama ya da ziplama egzersizi= 2 PUAN
1 adet dizleri karnimiza cekerek oldugumuz yerde kosma egzersizi = 2 PUAN
1 adet jumping jack hareketi = 2 PUAN
1 dakika dans etme egzersizi = 3 PUAN
1 dakika yuruyus egzersizi= 3 PUAN
1 dakika Leslie ile yuruyus = 3 PUAN
1 dakika eliptik egzersizi= 3 PUAN
1 dakika bisiklet egzersizi= 3 PUAN
1 dakika pilates egzersizi = 3 PUAN
1 dakika kardiyo ya da herhangi bir fitness egzersizi= 3 PUAN
1 dakika callanectics egzersizi = 3 PUAN
1 dakika zumba= 3 PUAN
1 dakika tabata egzersizi = 3 PUAN
1 dakika plank egzersizi = 4 PUAN
1 dakika yuzme egzersizi= 5 PUAN
100 adim = 5 PUAN
Yaptigimiz egzersizlerin puanini hesaplayip, menulerimizle beraber yaziyoruz, haftalik takim ici aramizda yarisma yapiyoruz :) 1. ,2. ve 3.yede odul var :)
Harikasin canim, benim sana guvenim tam, sen sadece bir seyi istemelisin, istersen basariyorsun...
Aksamki atistirmaliklar yerine 1-2 salatalik yeseydin, yada kucuk bir salata hazirlasaydin canim daha guzel olurdu..
Cok gecmis olsun hem ogluna, hem esine , daha iyi misiniz simdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?