Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İşte aslında ailene karşı özel bir kin değil bence evlat acısı ve ailenin suçlamalarda bulunması onda böyle bir psikoloji oluşturmuş aşırı korumacı olmuş.

Gittim canim sabah tip 2 seker hastasisin dedi kadin bakalim ilaca baslayacagim galiba ama baska bir doktora gitmem gerekiyormus ilac icin.
Ya aslında çok riskli bir duruma sokuyorum şu an kendimi biliyorum. Ama ilaç kullanmayıp ile carb veya temiz ketojenik beslenirsen ilaca ihtiyacın olmayabilir. Ama bu doğrultuda anlayışı olan bir doktor araştırıp onun tavsiyeleriyle başlaman gerekiyor. Ketojenik beslenip şeker ilacını bırakmayan yok sanırım. İlaç biraz kolayına geliyor herkesin. Yurt dışında mısın bilmiyorum ama her ülkede doktorlar ikiye bölünmüş durumda bu konuda.

DeryaOnDiet bu arada bende de gebelik şekeri baya yüksekti şeker yüklemesi yapıldı. Dr ilaç verecekti ben o gün karataya başladım. Kendim kilo verdim şeker riski bitti. O durumda bu riski aldım. O yüzden biraz cüretkar bir öneri olabilir. Ama bence bu tarz beslenmeyi destekleyen bir dr ile mutlaka görüş yine ilaç almak istersen alırsın.

İşte aslında ailene karşı özel bir kin değil bence evlat acısı ve ailenin suçlamalarda bulunması onda böyle bir psikoloji oluşturmuş aşırı korumacı olmuş.
eşim çok kin tutuyor.
bide yaptıklarini asla unutmuyor.
bende yapsam sürekli bana hatırlatiyor ailen söle böle vs.
ben kimseye karşı kin tutmam geçmiş geçmiştir hatirlatmazdim.. Allaha havale ederdim sadece..
eşim unutmaz..
bana da diyo benim gibi kindar ol felan..
bende he diyorum umrumda degil kin tutmak huyuma uygun degil.
çocuğuna karşı aşiri korumaci evet.
ben o kadarda degilim çocuk düşe kalka öğrenecek hasta olacak geçecek.
parka düşmesinden korkuyor bi sürü şey onun gibi rahat parka çikanlara çok özeniyorum o yüzden kızım da kendine rahat vermediğinden dolayı huysuzluk yapıyor babasina. birak baba ben yaparım demek istiyor.
gerçekten böle insanla evli olmak çok zor.

Kızlar ben bugün baya baya yürüdüm ev işi yaptım şimdi yemek yapmaya gireceğim. 10700 adım atmışım bugün. Menümle beraber hesaplayıp yazacağım. Çok ödemim var regl çok sorunlu oldu bu hafta ama cumaya toparlanacak bence her hafta böyle korkutuyor baskül beni sonra güldürüyor Gidem de yemek yapam

Yine iyi aranızda bir uyum var demek ki ki sen de katlanabiliyorsun bu korumacılığa. Biz karı koca o kadar rahat ve hoyratız ki çocuklara karşı ikisinin de iki yaşına gelmeden ön ikişer dişleri kırılmıştı. Özge bilir ağaç tepelerinden inmezler yazın. Bana da bir çok arkadaşım bu yönde eleştiri çok yapar ki aslında haklılarmış şimdi okula başladıklarında zaptolmuyorlar işte. Kendi ektiğimi biçiyorum. Bi yandan da şu var ama 2,5 yaşında kolluğu attılar 3 yaşında dalarak su içinden yüzmeye başladılar. Hiç eğitim almadan boğulmamak için öğrenmek zorunda kaldılar senin eşin olsa bizi devlete şikayet ederdi görse ya bak anlatmakla bitmez bütün haşaratlar soktu sırasıyla, kafalarımız dikişli neler neler ama el bebek Gül bebek büyüselerdi şimdi okulda bu kadar zorlanmazlardı. Çocuklar ilk defa kural görüyorlar.

yinede iyisin..
çocuklar aileden ne gördüyse öle büyüyor.:)
bizde korumaci..:)
kızım da babasi gibi olma yolunca pimpirikli ...
beni de eleştirmeye başladi anne şöle olmaz böle olunur..
ben şook.
yapacak bişey yok katlaniyorum.
aslında ben rahat büyüdüm.. korkmadim hiç bişeyden... :)
eşimi ailesi böle korumaci yetişmiş.. aman bişey olcak vs. kayınvalidem torununa rahat büyümesine izin vermedi. kendisi gibi..:)
bunun sülaleleri bi baktim korumaci..
ne bilim çok tuhaf insanlar...
kayınvalidemin babasi annesini hala döver rahatlık yüzünden çünkü annesi çok rahat dobra kadinmişti. çocuklarini hiç kendi gibi yetiştiremedi kocasi yüzünden
ben bunlari zamanla tanidim...
eşimde öle göre göre büyümüş...
bu durum benim hiç hoşuma gitmiyor. yapacak bişey yok.

Eyvah senin yavru çekmeyeydi iyiydi. Kendileri daha çok zarar görüyor o takıntılı hallerle ömür mü geçer anacım. Akışına bıraksalar keşke biraz

Evet canim haklisin ama emin degilim onu kendim yapabilir miyim./ Polonyadayim. Bakalim diabetiste gidecegim yarin. Sonucta diyabet ve insulin direnci onun uzmanlik alani

Bugun gittigim diyetisyen de dusuk glikemin indeks listesi verdi canim, bakalim yapacagim

harikasin canim. Masallah sen cok guzel gidiyorsun. Sen tartidan degil tarti senden korksun

Bugun gittigim diyetisyen de dusuk glikemin indeks listesi verdi canim, bakalim yapacagim
Bence hemen ilaca başlamadan bir iki ay şekersiz beslenmeyi dene ya bak liste de vermiş dr.
Hangi şehirdesin geçen mayısta siedlice deydim varşovayı da gezdim çok güzeldi. Ama yaşamak nasıl olur bilemedim tr ye çok benziyor genel havası.

Kızlar menüm
Bol mayonezli yarım tepsi keto pizza ( 1,5 yumurta, 100 gr ev sucuğu, 50 gr sosis, 100 gr kaşar, 25 gr mantar, yarım yeşil biber, bir tatlı kaşığı biber salçası, 30 gr keten tohumu, 25 gr tahin)
Spor
1 saat tempolu yürüyüş
30 dk pazar alışverişi ile yürüyüş
Bir saat kızların ve bizim yemeklerimizin yapımı
Bir saat ev süpürüp silme
Toplam 10900 adım olmuş
Puan 510 sanırım umarım yine yanlış olmaz
Yorgunum ama pizza sebepli çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…