İşte aslında ailene karşı özel bir kin değil bence evlat acısı ve ailenin suçlamalarda bulunması onda böyle bir psikoloji oluşturmuş aşırı korumacı olmuş.4 yıl geçti unutmadim çok şükür bi evladim daha var Allah uzun ömürler versin inş.
evlat acisi toparlamam baya zamanim aldi
eşim evladimi kaybetmesinden sonra iyice pimpirikli oldu çocuga karşı ona bişey olmasindan korkuyor
amin canım sağolasınHayırlı ugurlu olsum canım saglıkla kucagına da alırsın inş
Ya aslında çok riskli bir duruma sokuyorum şu an kendimi biliyorum. Ama ilaç kullanmayıp ile carb veya temiz ketojenik beslenirsen ilaca ihtiyacın olmayabilir. Ama bu doğrultuda anlayışı olan bir doktor araştırıp onun tavsiyeleriyle başlaman gerekiyor. Ketojenik beslenip şeker ilacını bırakmayan yok sanırım. İlaç biraz kolayına geliyor herkesin. Yurt dışında mısın bilmiyorum ama her ülkede doktorlar ikiye bölünmüş durumda bu konuda.Gittim canim sabah tip 2 seker hastasisin dedi kadinbakalim ilaca baslayacagim galiba ama baska bir doktora gitmem gerekiyormus ilac icin.
eşim çok kin tutuyor.İşte aslında ailene karşı özel bir kin değil bence evlat acısı ve ailenin suçlamalarda bulunması onda böyle bir psikoloji oluşturmuş aşırı korumacı olmuş.
Yine iyi aranızda bir uyum var demek ki ki sen de katlanabiliyorsun bu korumacılığa. Biz karı koca o kadar rahat ve hoyratız ki çocuklara karşı ikisinin de iki yaşına gelmeden ön ikişer dişleri kırılmıştı. Özge bilir ağaç tepelerinden inmezler yazın. Bana da bir çok arkadaşım bu yönde eleştiri çok yapar ki aslında haklılarmış şimdi okula başladıklarında zaptolmuyorlar işte. Kendi ektiğimi biçiyorum. Bi yandan da şu var ama 2,5 yaşında kolluğu attılar 3 yaşında dalarak su içinden yüzmeye başladılar. Hiç eğitim almadan boğulmamak için öğrenmek zorunda kaldılareşim çok kin tutuyor.
bide yaptıklarini asla unutmuyor.
bende yapsam sürekli bana hatırlatiyor ailen söle böle vs.
ben kimseye karşı kin tutmam geçmiş geçmiştir hatirlatmazdim.. Allaha havale ederdim sadece..
eşim unutmaz..
bana da diyo benim gibi kindar ol felan..
bende he diyorum umrumda degil kin tutmak huyuma uygun degil.
çocuğuna karşı aşiri korumaci evet.
ben o kadarda degilim çocuk düşe kalka öğrenecek hasta olacak geçecek.
parka düşmesinden korkuyor bi sürü şey onun gibi rahat parka çikanlara çok özeniyorum o yüzden kızım da kendine rahat vermediğinden dolayı huysuzluk yapıyor babasina. birak baba ben yaparım demek istiyor.
gerçekten böle insanla evli olmak çok zor.
yinede iyisin..Yine iyi aranızda bir uyum var demek ki ki sen de katlanabiliyorsun bu korumacılığa. Biz karı koca o kadar rahat ve hoyratız ki çocuklara karşı ikisinin de iki yaşına gelmeden ön ikişer dişleri kırılmıştı. Özge bilir ağaç tepelerinden inmezler yazın. Bana da bir çok arkadaşım bu yönde eleştiri çok yapar ki aslında haklılarmış şimdi okula başladıklarında zaptolmuyorlar işte. Kendi ektiğimi biçiyorum. Bi yandan da şu var ama 2,5 yaşında kolluğu attılar 3 yaşında dalarak su içinden yüzmeye başladılar. Hiç eğitim almadan boğulmamak için öğrenmek zorunda kaldılarsenin eşin olsa bizi devlete şikayet ederdi görse ya bak anlatmakla bitmez bütün haşaratlar soktu sırasıyla, kafalarımız dikişli neler neler ama el bebek Gül bebek büyüselerdi şimdi okulda bu kadar zorlanmazlardı. Çocuklar ilk defa kural görüyorlar.
Eyvah senin yavru çekmeyeydi iyiydi. Kendileri daha çok zarar görüyor o takıntılı hallerle ömür mü geçer anacım. Akışına bıraksalar keşke birazyinede iyisin..
çocuklar aileden ne gördüyse öle büyüyor.:)
bizde korumaci..:)
kızım da babasi gibi olma yolunca pimpirikli ...
beni de eleştirmeye başladi anne şöle olmaz böle olunur..
ben şook.
yapacak bişey yok katlaniyorum.
aslında ben rahat büyüdüm.. korkmadim hiç bişeyden... :)
eşimi ailesi böle korumaci yetişmiş.. aman bişey olcak vs. kayınvalidem torununa rahat büyümesine izin vermedi. kendisi gibi..:)
bunun sülaleleri bi baktim korumaci..
ne bilim çok tuhaf insanlar...
kayınvalidemin babasi annesini hala döver rahatlık yüzünden çünkü annesi çok rahat dobra kadinmişti. çocuklarini hiç kendi gibi yetiştiremedi kocasi yüzünden
ben bunlari zamanla tanidim...
eşimde öle göre göre büyümüş...
bu durum benim hiç hoşuma gitmiyor. yapacak bişey yok.
Hala hastalıklarla uğraşıyoruz bir türlü toparlanamadıkGunaydin canim nasilsin
Evet cabnim verdi liste. Ve diabetiste randevu aldim yarinm isten sonrasinaEvet canim ya endokrine ya dahiliyeye gorunmen gerekiyor diyet listesi verdimi peki
Evet canim haklisin ama emin degilim onu kendim yapabilir miyim./ Polonyadayim. Bakalim diabetiste gidecegim yarin. Sonucta diyabet ve insulin direnci onun uzmanlik alaniYa aslında çok riskli bir duruma sokuyorum şu an kendimi biliyorum. Ama ilaç kullanmayıp ile carb veya temiz ketojenik beslenirsen ilaca ihtiyacın olmayabilir. Ama bu doğrultuda anlayışı olan bir doktor araştırıp onun tavsiyeleriyle başlaman gerekiyor. Ketojenik beslenip şeker ilacını bırakmayan yok sanırım. İlaç biraz kolayına geliyor herkesin. Yurt dışında mısın bilmiyorum ama her ülkede doktorlar ikiye bölünmüş durumda bu konuda.
Bugun gittigim diyetisyen de dusuk glikemin indeks listesi verdi canim, bakalim yapacagimDeryaOnDiet bu arada bende de gebelik şekeri baya yüksekti şeker yüklemesi yapıldı. Dr ilaç verecekti ben o gün karataya başladım. Kendim kilo verdim şeker riski bitti. O durumda bu riski aldım. O yüzden biraz cüretkar bir öneri olabilir. Ama bence bu tarz beslenmeyi destekleyen bir dr ile mutlaka görüş yine ilaç almak istersen alırsın.
harikasin canim. Masallah sen cok guzel gidiyorsun. Sen tartidan degil tarti senden korksunKızlar ben bugün baya baya yürüdüm ev işi yaptım şimdi yemek yapmaya gireceğim. 10700 adım atmışım bugün. Menümle beraber hesaplayıp yazacağım. Çok ödemim var regl çok sorunlu oldu bu hafta ama cumaya toparlanacak bence her hafta böyle korkutuyor baskül beni sonra güldürüyorGidem de yemek yapam
Kolay gelsin canim. GorusuruzSelam arkadaslar ben kahvalti ve cocuklari okula goturme isine girisiyorum.
Sizlere bir merhaba diyeyim dedim, cocuklari okula birakip gelecegim :)
Umarim hepiniz iyisinizdir..
Bence hemen ilaca başlamadan bir iki ay şekersiz beslenmeyi dene ya bak liste de vermiş dr.Bugun gittigim diyetisyen de dusuk glikemin indeks listesi verdi canim, bakalim yapacagim
Aynen asla korkmuyorum tartıdan. Ben bu işi hallettim kafamda bitti gün dolduruyorumharikasin canim. Masallah sen cok guzel gidiyorsun. Sen tartidan degil tarti senden korksun
Canım günaydın günün güzel geçsin bebeleri öpüyorumSelam arkadaslar ben kahvalti ve cocuklari okula goturme isine girisiyorum.
Sizlere bir merhaba diyeyim dedim, cocuklari okula birakip gelecegim :)
Umarim hepiniz iyisinizdir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?